• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim eski sevgilisiyle buluşmuş !

Zerre inanmadım acıdığı için gittiğine üzgünüm ama bu kadar iyi niyet diye bir şey yok. Erkekler bu kadar salak değil eski sevgili niye arar gayet iyi bilirler. Eşin seni senin sandığın kadar hayatının merkezinde falan görmüyor malesef. Ne yaparsın bilemem ama eşinde aldatma potansiyelinin yüksek olduğunu, güvenmemen gerektiğini bil ki sonra çok hayal kırıklığına uğrama.
Bir de iletişimde olmasalar kadın bu kadar rahat arayamazdı adamı. Bence zaten görüşüyorlardı sadece bu sefer yakalandı

Bu erkeklerin ağlamasına neden inanıyorsunuz kızılcık şerbeti Fatih habire gözleri yaşlı böğürüyor bı hata yaptım diye basitlestiriyor
Ağzıma gelen herşeyi saydım, ailemi çağırdım bunları bunları yapmış çok güvendiğiniz damadınız dedim, yüzük fırlattım evi dağıttım,yerin dibine girdi ağladı ağladı boşluğuma geldi, giidnce pişmanlık geldi hemen kalkmak istedim falan dedi.. eşim iti bir insan ve 11 yıldır tanıyorum çok küçükken tanıştık, beni çok sevdiğini herkes bilir söyler nasıl oldu bunlar hala inanamıyorum ve oturtamıyorm

Merhabalar kızlar sanırım hayatımın en zor gününü geçiriyorum. 6 yıllık güzel giden Bir evliliğim var, yıllardır verdiğimiz bir azospermi mücadelesi var.. Bir bebek kaybettik sonrasında negatif tüp Bebek denemelerimiz oldu şuan Biraz beklemeye çekildik öyle Bir süreçteyiz. Sabah eşim duştayken telefonuna baktım Starbucks uygulaması açık uygulamalarda kalmış, akşam kahve içmiştik. Uygulama geçmişine bir bakayım dedim cuma günü saat 5te iki tane kahve alınmış. O saatlerde eşimi işte biliyordum neye uğradığımı şaşırdım. Bu ne dedim bağırdım çağırdım kızma ama eski kız arkadaşımla görüştüm dedi, neymiş kadın evli eşinin bir akrabası aynı zamanda aynı işyerinde çalışan biri buna sarkıntılık ediyormuş o da eşine söyleyemediği için eşimi aramış. Öncesinde özel numaradan aramış açmış eşim ağlamış telefonda, eşim beni arama bir daha bu doğru değil demiş, cuma günü tekrar aramış eşimde kulaklık varmış telefon uzaktaymş numarayı görmeden açmış kız telefonda ağlayıp çok kötüyüm lütfen bi konuşalım görüşelim birileriyle dertleşmem lazım diyince çok iyi niyetli kocam bey de dayanamayıp gitmiş... Kıyametler kopardım ailemi çağırdım boşanacağm dedim. Ablam eşimin en yakın arkadaşıyla konuştu olay gerçekten böyle, buluştuğunu söylemedi ama özelden aradığını söyledi hatta ikaz ettim senin eşin bunu kaldıracak Bir kadın değil ama bu adam da aldatma niyetliyle bunu yapacak bir adam değil falan demiş.. paramparça oldum, şuan yaşadıklarımı rüya gibi geliyor. Eşim annesiz babasız kimsesiz Bir adam, ben yoksam kimsesi yok ama diyorum ki bunu ben değil o düşünmeliydi. Yeminler etti duygusal birşeyle gitmedim, sadece insanlara hayır diyemiyorum ve ağlayana dayanamıyorum falan , yapısı böyle biliyorum ama bu çok yanlış çok çok yanlış. Defol git diyemedim ama çok kötü davranıyorum gözlerim şişmiş, Bir tarafım yıllardır tanıdığın adam aldatma niyetliyle yapmamıştır ama bu yaptığı bana kötülük.. Bir çıkmaza girdim nasıl devam edeceğimi bilmiyorum 😥
Aldatması şart değil, hoşunuza gitmeyen, kaldıramayacağınız bir şeyi ne olursa olsun yapmamalıydı. Asıl sorun bu.
Görmeseniz ne olacaktı? Aldatmıyor diye görüşmeye devam mı edecekti?

Merhabalar kızlar sanırım hayatımın en zor gününü geçiriyorum. 6 yıllık güzel giden Bir evliliğim var, yıllardır verdiğimiz bir azospermi mücadelesi var.. Bir bebek kaybettik sonrasında negatif tüp Bebek denemelerimiz oldu şuan Biraz beklemeye çekildik öyle Bir süreçteyiz. Sabah eşim duştayken telefonuna baktım Starbucks uygulaması açık uygulamalarda kalmış, akşam kahve içmiştik. Uygulama geçmişine bir bakayım dedim cuma günü saat 5te iki tane kahve alınmış. O saatlerde eşimi işte biliyordum neye uğradığımı şaşırdım. Bu ne dedim bağırdım çağırdım kızma ama eski kız arkadaşımla görüştüm dedi, neymiş kadın evli eşinin bir akrabası aynı zamanda aynı işyerinde çalışan biri buna sarkıntılık ediyormuş o da eşine söyleyemediği için eşimi aramış. Öncesinde özel numaradan aramış açmış eşim ağlamış telefonda, eşim beni arama bir daha bu doğru değil demiş, cuma günü tekrar aramış eşimde kulaklık varmış telefon uzaktaymş numarayı görmeden açmış kız telefonda ağlayıp çok kötüyüm lütfen bi konuşalım görüşelim birileriyle dertleşmem lazım diyince çok iyi niyetli kocam bey de dayanamayıp gitmiş... Kıyametler kopardım ailemi çağırdım boşanacağm dedim. Ablam eşimin en yakın arkadaşıyla konuştu olay gerçekten böyle, buluştuğunu söylemedi ama özelden aradığını söyledi hatta ikaz ettim senin eşin bunu kaldıracak Bir kadın değil ama bu adam da aldatma niyetliyle bunu yapacak bir adam değil falan demiş.. paramparça oldum, şuan yaşadıklarımı rüya gibi geliyor. Eşim annesiz babasız kimsesiz Bir adam, ben yoksam kimsesi yok ama diyorum ki bunu ben değil o düşünmeliydi. Yeminler etti duygusal birşeyle gitmedim, sadece insanlara hayır diyemiyorum ve ağlayana dayanamıyorum falan , yapısı böyle biliyorum ama bu çok yanlış çok çok yanlış. Defol git diyemedim ama çok kötü davranıyorum gözlerim şişmiş, Bir tarafım yıllardır tanıdığın adam aldatma niyetliyle yapmamıştır ama bu yaptığı bana kötülük.. Bir çıkmaza girdim nasıl devam edeceğimi bilmiyorum 😥
Böyle bir süreçte hemde. Yazık ya bende tüp bebek tedavisindeyim insan böyle bir zamanda nasıl yapar bunu eşine kız bende eşimde bu yasimiza kadar Starbucks a hiç gitmedik 😁 Allahım yarabbim ya

Çok nettim sabah, arkadaşını dinleyip doğru olduğunu duyunca daha konuşulabilir hale gelmiştim, ama şuan kabullenmekte zorluk çekecekmişim gibi hissediyorum..
Şöyle ki boşanmayacaksanız süründürün biraz yani gönlünüzü almasını bekleyin ki alsın bi zahmet

Ben neden ahmet Mehmet'e içtim demediğini takıldım. Saf mı biraz eşiniz? Yani benim uygulamam açık kalacak sadece kahve aldığım görünecek eşim soracak diyeceğim en son şey eski sevgilimle buluştuk olur. Karti arkadaşa verdim o aldı bana da getirdi, ya serkan daralmis onla ciktim hadi en kotusu ya isten kizli erkekli ciktik sana diyemedim hep beraber ya da ben çıktım iki tane içtim biri o an biri iş yeri için demek yerine neden pat diye itiraf etmiş çok saibeli. Yol göstermek gibi olmasın ama yakalanmdan itiraf eden ilk defa erkek gordum

Ben neden ahmet Mehmet'e içtim demediğini takıldım. Saf mı biraz eşiniz? Yani benim uygulamam açık kalacak sadece kahve aldığım görünecek eşim soracak diyeceğim en son şey eski sevgilimle buluştuk olur. Karti arkadaşa verdim o aldı bana da getirdi, ya serkan daralmis onla ciktim hadi en kotusu ya isten kizli erkekli ciktik sana diyemedim hep beraber ya da ben çıktım iki tane içtim biri o an biri iş yeri için demek yerine neden pat diye itiraf etmiş çok saibeli. Yol göstermek gibi olmasın ama yakalanmdan itiraf eden ilk defa erkek gordum
Biri görmüştür diye söylemistir kadının neden sorduguna emin olamadı bence

Saf değil sadece yakalanınca çat söyledi yalan uydurmadı

bu nasıl saçma yalan yahu.
eşine söyleyememişte 11 yıl önceki sevgilisine söylemiş ne yapacakmış eşiniz onun kocasının başı derde girmeain diye gidip sarkıntılık edenin kulağını mı çekecekmiş.
ne yaparsınız bilemem ama beni bu yalana inandıramazdı kimse.

Sonuna kadar haklısınız tükürdüğünüzü yalamayin siz ogrenmeseniz his söylemezdi dahada ilerisi olurdu emin olun
Hem sizi kaybetme korkusuda yok
Çocuk filan asla yapmayın ayrılın ne biliyorsunuz dahasinin olmadigina

Bana da ilginç geldi. Belki de bilsin istedi.

Saçma sapan işler biz evliyken nasıl bir adamla kahve icemiyoruz o da eski sevgilisiyle içemez
Eşi varken sizinkini araması yüz bulacağından emin
Starbucks geçmişi aramanızda ilk defa duyuyorum genc kızlar yapmaz demekkl sizde güvensizlik var
"bir adamla" demek çok başka şey ama
iş arkadşaım olur, kuzenim/komşum eskiden tanıdğım bir dostum olur, samimi eşimin de bildiği arkadaşım olur. ya da herhangi birisi olur ve o sırada bir şey konuşacağızdır ve ofis olmayan bir yerdeyizdir...benim gibi remote çalışan insanlar genelde kahve içiyor mesela böyle spontane konuşurken biriyle. çünkü ofisim yok. herkese de eve gel diyemem ki.

hoş ben starbucks'ta kahveyi anca h.alanında filan içerim, sevmem de gitmem de mecbur değilsem. ama yer önemli değil neticede bazen arkdaşımızı bile eve çağıramayız.

bir adam başka "eski sevgili" başka. bambaşka...

neyse o bir yana, bence de kocası varken salya sümük bilmem kaç sene önceki ve evli eski sevgiliyi neden arıyor bu kadın. aşırı saçma buldum orayı.

bir şekilde bir saçmalık oldu diyelim insan ya bunu baştan söyler karısına ya bak böyle böyle arıyor beni diye --diyelim ki bu adam dünya iyisi birisi ...ya da uygulamada gören kadına hıı işyerindekiler iş çıkışı kahve almak istedi ben de katıldım filan der hiç katmaz araya sevgili mevgili...Türk dizilerinde karakterlerin bir yaptığıyla bir yaptığı uymaz ya bu adamın da öyle... madem dünya iyisi karısına da iyi olsun dürüst olsun baştan söylesin...

[/QUOTE]
Saf değil sadece yakalanınca çat söyledi yalan uydurmadı
Bu şeye benziyor daha kötü bir şeyi gizlemek için daha küçük bir şeyi itiraf etmeye. Dürüst olduğu için arkasını aramayın diye. Arkadaşlara katılıyorum, bunlar zaten görülüyordu, ilk defa yakalandı.
Bi ihtimal de öğren de boşan diye itiraf etmiş olabilir. Öbür türlü Bi erkek bu kadar dürüst falan olmaz. 🙄

"Çok iyi niyetli kocam" kısmında bittim. Boşanın diyemem o sizin bileceğiniz iş ama eşinizi masum, mazlum göstermeyin yada o gözle bakmayın. Yaptıkları çok ama çok yanlış anlatılan hikayeye inanmadım çok saçma inandırıcılığı yok siz de inanmayın temkinli olun.

Back