eşim eski eşi yüzünden beni memleketine götürmüyor :(

sen benim eşimi istemiyorsan ve çocuklardan sende olanını göstermemekle tehdit ediyorsan bende sana bendekini göstermem dese eşiniz acaba ne diyecek eski eşi ..

Evet bizdeki kız söyler diyo eşimde. Tabiki kötü niyetinden değil ama çocuk en nihayetinde. Ve böyle bir şey için çocuğu yalana teşvik etmek çok kötü olur. İkinci evlilikler gerçekten çok zormuş. Orta yolu bulmaya çalışmak çok zor. Teşekkür ederim fikriniz için.

sen benim eşimi istemiyorsan ve çocuklardan sende olanını göstermemekle tehdit ediyorsan bende sana bendekini göstermem dese eşiniz acaba ne diyecek eski eşi ..
Asla söylemez öyle birşey. Kadın anneyken bizde olan kızı için hiç çaba sarfetmiyor. Ama eşim orda kalan kızı için çok üzülüyor. Ama ikisini birden alamıyoruz malesef. Hem mahkeme vermiyor. Hemde sırf şimdi benle evlendiği için eski eşi vermiyor kızı. Boşanırken ikisini birden vermeye razıymış üstelik.

Bu konuda eşinizin tutumu yanlış. Böyle davranarak o kadının şuursuzca isteklerini onay vermiş oluyor. Ne demek siz giderseniz kızıyla görüştürmeyecek. Madem öyle eşiniz de tamam sen şimdi işi yokuşa sürmeye devam et, yarın bir gün eşinle aynı evde yaşamaya başlayınca bende aynı şekilde seçenek sunacağım sana, eşin o evde olduğu sürece kızını göremezsin getirmem diyeceğim. Belki yaptığının nasıl bir şey olduğunu daha iyi anlarsın desin.

Aynı evde kalmayacaklar. Ama eski eşi eşimi muhakkak eve davet edecek. KAdınla zaten normal konuşma yapılamıyor. Hemen kavgaya dönüyor iş. Çocukların sağlıklı iletişimi için kavga etmek istemiyor eşim. Birde intihar etme huyuda var. Birşeye kızarsa sinirlenirse hemen intihar ediyor. Benim bildiğim 5-6 intihar olayı var

Ben çok yapıcı olamazdım herhalde. Hem kadının çocuğuna bak hem dediği gibi hareket et. O gelme diyince gitme vs vs burda eşinizin size yansıtması bile saçma madem öyle eşinizde sizdeli çocuğu göstermesin dünya kaç bucakmış görsün olur mu öyle şey

Eşiniz diğer kızının velayetini almak için dava açsa ? Mahkemede yaşanılan bu durumları anlatıp çocukların bir arada kardeşlik bağları kopmadan büyümeleri için velayet talebinde bulunduğunu anlatsa ?

Bende sordum eşime hep. Asla barışmazdım diyor. Zaten tamemen boşanmalarından öncede boşanmak için defalarca adım atmışlar. Sorun ben değilim benim yerimde başkasıda olsa ayn sıkıntıyı yaşayacaktı eminim.

evlenirken bütün bu olacakları göze almanız gerekirdi.kadın da kendince haklı.

senden nıye bu kadar nefret edıyor kı kadın? onlar boşanmadan mı tanıştınız esınızle?

o zamanda eski eşinin yanına yanlız gitse siz görümcenizde kalsanız bir gören olur eski eşine söylerse çocuğa eziyet eder diye korkuyor heralde ne diyeyim bilemedim.

Aynen size katılıyorum. Hatta diyorumki bizdeki kızı oraya bırakmadan ordakini bize alalım. Yaz tatilinde en azından bir süre kalsın. Onada izin vermiyor. Dedimya mahkeme açsak alırız velayeti büyük ihtimal. Zaten sağlık sorunlarına var sürekli intihar ediyor. Ama hem biz hem çocuklar mahkemelerde sürüneceğiz

o zamanda eski eşinin yanına yanlız gitse siz görümcenizde kalsanız bir gören olur eski eşine söylerse çocuğa eziyet eder diye korkuyor heralde ne diyeyim bilemedim.
Bende diyorum ama çok küçük bir yer orası.kesin duyar kadın. duymasa bile kızımız ağzından kaçırsa. al sana kavga kıyamet.çok çirkeflik yapıyor çok bir bilseniz...

senden nıye bu kadar nefret edıyor kı kadın? onlar boşanmadan mı tanıştınız esınızle?
Sorun ben değilim. Benim yerimde kim olsa aynı davranırdı kadın. Hep barışmak istemiş. Eşim istememiş. Tek taraflı olmuyor işte. Ben birde eşimin ailesiyle ve bizde kalan kızımızla çok iyi diyalog kurdum. Kaldıramadı sanırım

Sırf eski eşi rahatsız etmek için gitmek istiyorsunuz! Çok yazık. Çok mu gerekli sizin keyfi gezmeniz!

bu kadar nefret edılecek bırıysen sana çocugunu nasıl emanet edıyor kı içi rahat rahat.
geçenlerde bir okyanus vardı gunluklerını burada yayınlayan o da aynı galiba. çolugu çocugu boş vermiş
varsa yoksa koca. intihar falan ediyormuş sürekli gitmemen en hayırlısı bence. eşinin de yapabilecek bişeyi yok şu aşamada.

evlenirken bütün bu olacakları göze almanız gerekirdi.kadın da kendince haklı.
O haklıysa o zaman bizde bizde kalan kızımızı oraya götürmeyeleim. Yeni evlendiği adamla görüşmesin diye. Kısasa kısas yapalım. İyice kopsun bağlar. Ben bunu istemiyorumki. Çocuklar iki taraflada sağlıklı görüşebilsinler istiyorum. Benim kızım eski eşimle ve onun eşiyle gayet sağlıklı bir şekilde görüşüyor. Hatta şimdi birde kardeşi olacak babasından ve yeni eşinden. Yani olunca oluyor sağlıklı ilişkiler. ama bu kadınla bunu bir türlü sağlayamadık

Bana kalırsa böyle davranmasındaki tek sebep ruh sağlığının yerinde olmaması. Eşinizi takıntı, haline getirmiş kendince. Sizi de o yüzden sevmiyor ya da istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…