- 20 Ocak 2010
- 46.003
- 163.956
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi zeynozeyno34
-
Yani bundan neyi çikarmamız gerekiyor poposu büyükse gay mi oluyor kızlar bir çoğumuz gayiz galibaFake değilim,beni çıldırtmayın,kaç kaz söyleyeceğim.Ayrıca eşimin poposu çok büyük.
Bu kadar vur(g)ulanan birseyi merak etmek gunah degil bibim.Ya yapma yaa
Ya inanamıyorum bu nasıl bir şey derhal bosan. Paravan evlilik yapmış resmen. Kaç kurtar kendini kızım.Kızlar merhaba deşifre olmamak için ikinci bir hesap açtım.Başıma öyle bir şey geldi ki ne yapacağımı bilmiyorum.Beş yıldır evliyim.Eşimle tüm zorlamalarıma rağmen benimle en fazla yedi kez ilişkiye gşrmiştir.Şimdiye kadar geçer diye sabrettim ama eşimin daha büyük bir sırrını öğrendim galiba.Bir akşam eşim duştayken telefonuna "Erdal" isimli birinden telefonuna mesaj geldi.Mesajı yazan kişi eşime g.tünün çok güzel olduğunu,o geceyi unutamadığını yazıyordu.Şok oldum.Bir erkeğin benim eşimin poposuyla ne işi olabilir ki kötü düşünmek istemedim.Neyse ben yanlış anlamışımdır diye düşündüm ama bir süre sonra eşimin dolabının gizli çekmecesinde tanga buldum.Bunu eşime sorduğunda tangayı benim için aldığını ve sürpriz yapacağını söyledi.Neyse buna da inanmak istedim ama bir süre sonra banyoda gizlenmiş dildo buldum.Şok oldum.Bunu sorduğumda "sana şaka yapmak için aldım"dedi.İnanmak istiyorum ama içime bir kurt düştü bir kere.Ayrıca eşimin poposu çok büyük.Kızlar ne yapacağımı,kime inanacağımı bilmiyorum.Eşim eşcinsel mi?
Şu noktadan sonra fake olduğunuzu düşünüyorum.Onu çok seviyorum ama,belki doğru söylüyordur?
Hala soruyor musun? Hangi kameraya el sallıyoruz, şaka mı bu soru?Kızlar merhaba deşifre olmamak için ikinci bir hesap açtım.Başıma öyle bir şey geldi ki ne yapacağımı bilmiyorum.Beş yıldır evliyim.Eşimle tüm zorlamalarıma rağmen benimle en fazla yedi kez ilişkiye gşrmiştir.Şimdiye kadar geçer diye sabrettim ama eşimin daha büyük bir sırrını öğrendim galiba.Bir akşam eşim duştayken telefonuna "Erdal" isimli birinden telefonuna mesaj geldi.Mesajı yazan kişi eşime g.tünün çok güzel olduğunu,o geceyi unutamadığını yazıyordu.Şok oldum.Bir erkeğin benim eşimin poposuyla ne işi olabilir ki kötü düşünmek istemedim.Neyse ben yanlış anlamışımdır diye düşündüm ama bir süre sonra eşimin dolabının gizli çekmecesinde tanga buldum.Bunu eşime sorduğunda tangayı benim için aldığını ve sürpriz yapacağını söyledi.Neyse buna da inanmak istedim ama bir süre sonra banyoda gizlenmiş dildo buldum.Şok oldum.Bunu sorduğumda "sana şaka yapmak için aldım"dedi.İnanmak istiyorum ama içime bir kurt düştü bir kere.Ayrıca eşimin poposu çok büyük.Kızlar ne yapacağımı,kime inanacağımı bilmiyorum.Eşim eşcinsel mi?
Bu evliliği gözden geçirip AIDS'ten korunun derim.Kızlar merhaba deşifre olmamak için ikinci bir hesap açtım.Başıma öyle bir şey geldi ki ne yapacağımı bilmiyorum.Beş yıldır evliyim.Eşimle tüm zorlamalarıma rağmen benimle en fazla yedi kez ilişkiye gşrmiştir.Şimdiye kadar geçer diye sabrettim ama eşimin daha büyük bir sırrını öğrendim galiba.Bir akşam eşim duştayken telefonuna "Erdal" isimli birinden telefonuna mesaj geldi.Mesajı yazan kişi eşime g.tünün çok güzel olduğunu,o geceyi unutamadığını yazıyordu.Şok oldum.Bir erkeğin benim eşimin poposuyla ne işi olabilir ki kötü düşünmek istemedim.Neyse ben yanlış anlamışımdır diye düşündüm ama bir süre sonra eşimin dolabının gizli çekmecesinde tanga buldum.Bunu eşime sorduğunda tangayı benim için aldığını ve sürpriz yapacağını söyledi.Neyse buna da inanmak istedim ama bir süre sonra banyoda gizlenmiş dildo buldum.Şok oldum.Bunu sorduğumda "sana şaka yapmak için aldım"dedi.İnanmak istiyorum ama içime bir kurt düştü bir kere.Ayrıca eşimin poposu çok büyük.Kızlar ne yapacağımı,kime inanacağımı bilmiyorum.Eşim eşcinsel mi?
Bu evliliği gözden geçirip AIDS'ten korunun derim.Kızlar merhaba deşifre olmamak için ikinci bir hesap açtım.Başıma öyle bir şey geldi ki ne yapacağımı bilmiyorum.Beş yıldır evliyim.Eşimle tüm zorlamalarıma rağmen benimle en fazla yedi kez ilişkiye gşrmiştir.Şimdiye kadar geçer diye sabrettim ama eşimin daha büyük bir sırrını öğrendim galiba.Bir akşam eşim duştayken telefonuna "Erdal" isimli birinden telefonuna mesaj geldi.Mesajı yazan kişi eşime g.tünün çok güzel olduğunu,o geceyi unutamadığını yazıyordu.Şok oldum.Bir erkeğin benim eşimin poposuyla ne işi olabilir ki kötü düşünmek istemedim.Neyse ben yanlış anlamışımdır diye düşündüm ama bir süre sonra eşimin dolabının gizli çekmecesinde tanga buldum.Bunu eşime sorduğunda tangayı benim için aldığını ve sürpriz yapacağını söyledi.Neyse buna da inanmak istedim ama bir süre sonra banyoda gizlenmiş dildo buldum.Şok oldum.Bunu sorduğumda "sana şaka yapmak için aldım"dedi.İnanmak istiyorum ama içime bir kurt düştü bir kere.Ayrıca eşimin poposu çok büyük.Kızlar ne yapacağımı,kime inanacağımı bilmiyorum.Eşim eşcinsel mi?
Keşke senin kocanda sadece avarel olsaydı bacımAvarel senin kocandır,saygısız.Benim derdim bana yeter
E sev ne olacak devam et insan bu olayda da sogumuyorsa ne diyim. Genelde konulara fake demem ama fake oldugunu varsayaraktan gecistirerek yorum yaptimMecburen kendi kendimi tatmin ediyordum ama onu seviyorum
Evet sonra ceremesini biz çekiyoruzBöyle konular açıyonuz sitenin ayarları bozuluyor sonra
5 yılda sadece yedi kez ilişkiye girip hiçbir şey yapmadınız mı?Kızlar merhaba deşifre olmamak için ikinci bir hesap açtım.Başıma öyle bir şey geldi ki ne yapacağımı bilmiyorum.Beş yıldır evliyim.Eşimle tüm zorlamalarıma rağmen benimle en fazla yedi kez ilişkiye gşrmiştir.Şimdiye kadar geçer diye sabrettim ama eşimin daha büyük bir sırrını öğrendim galiba.Bir akşam eşim duştayken telefonuna "Erdal" isimli birinden telefonuna mesaj geldi.Mesajı yazan kişi eşime g.tünün çok güzel olduğunu,o geceyi unutamadığını yazıyordu.Şok oldum.Bir erkeğin benim eşimin poposuyla ne işi olabilir ki kötü düşünmek istemedim.Neyse ben yanlış anlamışımdır diye düşündüm ama bir süre sonra eşimin dolabının gizli çekmecesinde tanga buldum.Bunu eşime sorduğunda tangayı benim için aldığını ve sürpriz yapacağını söyledi.Neyse buna da inanmak istedim ama bir süre sonra banyoda gizlenmiş dildo buldum.Şok oldum.Bunu sorduğumda "sana şaka yapmak için aldım"dedi.İnanmak istiyorum ama içime bir kurt düştü bir kere.Ayrıca eşimin poposu çok büyük.Kızlar ne yapacağımı,kime inanacağımı bilmiyorum.Eşim eşcinsel mi?
Malum kısmı demek istemiştir herhaldeYani bundan neyi çikarmamız gerekiyor poposu büyükse gay mi oluyor kızlar bir çoğumuz gayiz galiba
Seni edepsiz. Sjsjsjsjjs.Malum kısmı demek istemiştir herhalde
Ne hikmetse sana yapılacak sürprizleri şakaları hep yakalıyorsun. Her ne kadar süreyse 7 defa ilişkiye girdiğin bir adam tanga hediye edip dildoyla şaka yapmaz. Mi soru eki fazla gelmiş bu konuya. Ya boşan ya daha fazla kurcalama olduğu gibi devam et.Kızlar merhaba deşifre olmamak için ikinci bir hesap açtım.Başıma öyle bir şey geldi ki ne yapacağımı bilmiyorum.Beş yıldır evliyim.Eşimle tüm zorlamalarıma rağmen benimle en fazla yedi kez ilişkiye gşrmiştir.Şimdiye kadar geçer diye sabrettim ama eşimin daha büyük bir sırrını öğrendim galiba.Bir akşam eşim duştayken telefonuna "Erdal" isimli birinden telefonuna mesaj geldi.Mesajı yazan kişi eşime g.tünün çok güzel olduğunu,o geceyi unutamadığını yazıyordu.Şok oldum.Bir erkeğin benim eşimin poposuyla ne işi olabilir ki kötü düşünmek istemedim.Neyse ben yanlış anlamışımdır diye düşündüm ama bir süre sonra eşimin dolabının gizli çekmecesinde tanga buldum.Bunu eşime sorduğunda tangayı benim için aldığını ve sürpriz yapacağını söyledi.Neyse buna da inanmak istedim ama bir süre sonra banyoda gizlenmiş dildo buldum.Şok oldum.Bunu sorduğumda "sana şaka yapmak için aldım"dedi.İnanmak istiyorum ama içime bir kurt düştü bir kere.Ayrıca eşimin poposu çok büyük.Kızlar ne yapacağımı,kime inanacağımı bilmiyorum.Eşim eşcinsel mi?
Her halti yiyen konu sahibinin kocasi edepsiz olan ben püüSeni edepsiz. Sjsjsjsjjs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?