- 17 Aralık 2024
- 6
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi zeynozeyno34
-
bu kadar önünüze dizilmiş kanıt varken hala neye inanacağımi şaşırdım mı diyorsunuz evet eşiniz büyük ihtimal gay çok erkek var böle olup evlenen geçmiş olsunKızlar merhaba deşifre olmamak için ikinci bir hesap açtım.Başıma öyle bir şey geldi ki ne yapacağımı bilmiyorum.Beş yıldır evliyim.Eşimle tüm zorlamalarıma rağmen benimle en fazla yedi kez ilişkiye gşrmiştir.Şimdiye kadar geçer diye sabrettim ama eşimin daha büyük bir sırrını öğrendim galiba.Bir akşam eşim duştayken telefonuna "Erdal" isimli birinden telefonuna mesaj geldi.Mesajı yazan kişi eşime g.tünün çok güzel olduğunu,o geceyi unutamadığını yazıyordu.Şok oldum.Bir erkeğin benim eşimin poposuyla ne işi olabilir ki kötü düşünmek istemedim.Neyse ben yanlış anlamışımdır diye düşündüm ama bir süre sonra eşimin dolabının gizli çekmecesinde tanga buldum.Bunu eşime sorduğunda tangayı benim için aldığını ve sürpriz yapacağını söyledi.Neyse buna da inanmak istedim ama bir süre sonra banyoda gizlenmiş dildo buldum.Şok oldum.Bunu sorduğumda "sana şaka yapmak için aldım"dedi.İnanmak istiyorum ama içime bir kurt düştü bir kere.Ayrıca eşimin poposu çok büyük.Kızlar ne yapacağımı,kime inanacağımı bilmiyorum.Eşim eşcinsel mi?
Mesajda o geceyi unutamadığını da yazmış bu mesajın ne demek olduğunu kocanıza sordunuz mu ? 5 sene içinde normal cinsel ilişkinizin olmamasını nasıl kabullendiniz eşiniz bu durumu size nasıl açıkladıKızlar merhaba deşifre olmamak için ikinci bir hesap açtım.Başıma öyle bir şey geldi ki ne yapacağımı bilmiyorum.Beş yıldır evliyim.Eşimle tüm zorlamalarıma rağmen benimle en fazla yedi kez ilişkiye gşrmiştir.Şimdiye kadar geçer diye sabrettim ama eşimin daha büyük bir sırrını öğrendim galiba.Bir akşam eşim duştayken telefonuna "Erdal" isimli birinden telefonuna mesaj geldi.Mesajı yazan kişi eşime g.tünün çok güzel olduğunu,o geceyi unutamadığını yazıyordu.Şok oldum.Bir erkeğin benim eşimin poposuyla ne işi olabilir ki kötü düşünmek istemedim.Neyse ben yanlış anlamışımdır diye düşündüm ama bir süre sonra eşimin dolabının gizli çekmecesinde tanga buldum.Bunu eşime sorduğunda tangayı benim için aldığını ve sürpriz yapacağını söyledi.Neyse buna da inanmak istedim ama bir süre sonra banyoda gizlenmiş dildo buldum.Şok oldum.Bunu sorduğumda "sana şaka yapmak için aldım"dedi.İnanmak istiyorum ama içime bir kurt düştü bir kere.Ayrıca eşimin poposu çok büyük.Kızlar ne yapacağımı,kime inanacağımı bilmiyorum.Eşim eşcinsel mi?
Herşey kabak gibi ortadaKızlar merhaba deşifre olmamak için ikinci bir hesap açtım.Başıma öyle bir şey geldi ki ne yapacağımı bilmiyorum.Beş yıldır evliyim.Eşimle tüm zorlamalarıma rağmen benimle en fazla yedi kez ilişkiye gşrmiştir.Şimdiye kadar geçer diye sabrettim ama eşimin daha büyük bir sırrını öğrendim galiba.Bir akşam eşim duştayken telefonuna "Erdal" isimli birinden telefonuna mesaj geldi.Mesajı yazan kişi eşime g.tünün çok güzel olduğunu,o geceyi unutamadığını yazıyordu.Şok oldum.Bir erkeğin benim eşimin poposuyla ne işi olabilir ki kötü düşünmek istemedim.Neyse ben yanlış anlamışımdır diye düşündüm ama bir süre sonra eşimin dolabının gizli çekmecesinde tanga buldum.Bunu eşime sorduğunda tangayı benim için aldığını ve sürpriz yapacağını söyledi.Neyse buna da inanmak istedim ama bir süre sonra banyoda gizlenmiş dildo buldum.Şok oldum.Bunu sorduğumda "sana şaka yapmak için aldım"dedi.İnanmak istiyorum ama içime bir kurt düştü bir kere.Ayrıca eşimin poposu çok büyük.Kızlar ne yapacağımı,kime inanacağımı bilmiyorum.Eşim eşcinsel mi?
Umarım benim yaşadığımı sen de yaşarsın?Enişteye soylede bi link versin bizde alalım kesin çok zevklidir
Tamam Notlarima aldımUmarım benim yaşadığımı sen de yaşarsın?
Fake değilim,inanmak zorunda değilsiniz ama hakaret edemezsinizgüzel kurgulayamamışsınız, detaylar çok göze parmak olmuş. bir sonrakine biraz yavaştan alın. ve gerçekten insanda acaba dedirtecek detaylar yazın.
hakaret nerede cidden merak ettim?Fake değilim,inanmak zorunda değilsiniz ama hakaret edemezsiniz
Avarel senin kocandır,saygısız.Benim derdim bana yeterBu konuları açanlar da hep mi avarel olur ya
Birlikte yağ işine gireceklerdir fesatlığın lüzumu yokÖnce mesaj, sonra tanga, sonra dildo. Bir sonraki sefere yağlı zenci bulacaksınız muhtemelen, hazır olun.
Ya yapma yaaSorularim var,
1) kimin 2.hesabisin?
2) tanga ne renk?
3) esinin totosu cidden güzel mi?
4) erdal, bakkal mi?
poposunun büyük olmasıyla gaylik arasında bir bağlantı yok yalnız. bu doksanlı yıllar ergen erkek muhabbetinden başka bir şey değil.Fake değilim,beni çıldırtmayın,kaç kaz söyleyeceğim.Ayrıca eşimin poposu çok büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?