- 1 Şubat 2025
- 11
- 20
- 0
- 27
- Konu Sahibi zeynozeyno34
-
Biri kocama gotun çok güzel yazsa yanlış anlamak için salak olmam lazim.. eşcinsel bile olmasa aldatiliyorsun.Kızlar merhaba deşifre olmamak için ikinci bir hesap açtım.Başıma öyle bir şey geldi ki ne yapacağımı bilmiyorum.Beş yıldır evliyim.Eşimle tüm zorlamalarıma rağmen benimle en fazla yedi kez ilişkiye gşrmiştir.Şimdiye kadar geçer diye sabrettim ama eşimin daha büyük bir sırrını öğrendim galiba.Bir akşam eşim duştayken telefonuna "Erdal" isimli birinden telefonuna mesaj geldi.Mesajı yazan kişi eşime g.tünün çok güzel olduğunu,o geceyi unutamadığını yazıyordu.Şok oldum.Bir erkeğin benim eşimin poposuyla ne işi olabilir ki kötü düşünmek istemedim.Neyse ben yanlış anlamışımdır diye düşündüm ama bir süre sonra eşimin dolabının gizli çekmecesinde tanga buldum.Bunu eşime sorduğunda tangayı benim için aldığını ve sürpriz yapacağını söyledi.Neyse buna da inanmak istedim ama bir süre sonra banyoda gizlenmiş dildo buldum.Şok oldum.Bunu sorduğumda "sana şaka yapmak için aldım"dedi.İnanmak istiyorum ama içime bir kurt düştü bir kere.Ayrıca eşimin poposu çok büyük.Kızlar ne yapacağımı,kime inanacağımı bilmiyorum.Eşim eşcinsel mi?
Bütün deliller önünüzde sanki ama inanmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Yine de siz bilirsinizKızlar merhaba deşifre olmamak için ikinci bir hesap açtım.Başıma öyle bir şey geldi ki ne yapacağımı bilmiyorum.Beş yıldır evliyim.Eşimle tüm zorlamalarıma rağmen benimle en fazla yedi kez ilişkiye gşrmiştir.Şimdiye kadar geçer diye sabrettim ama eşimin daha büyük bir sırrını öğrendim galiba.Bir akşam eşim duştayken telefonuna "Erdal" isimli birinden telefonuna mesaj geldi.Mesajı yazan kişi eşime g.tünün çok güzel olduğunu,o geceyi unutamadığını yazıyordu.Şok oldum.Bir erkeğin benim eşimin poposuyla ne işi olabilir ki kötü düşünmek istemedim.Neyse ben yanlış anlamışımdır diye düşündüm ama bir süre sonra eşimin dolabının gizli çekmecesinde tanga buldum.Bunu eşime sorduğunda tangayı benim için aldığını ve sürpriz yapacağını söyledi.Neyse buna da inanmak istedim ama bir süre sonra banyoda gizlenmiş dildo buldum.Şok oldum.Bunu sorduğumda "sana şaka yapmak için aldım"dedi.İnanmak istiyorum ama içime bir kurt düştü bir kere.Ayrıca eşimin poposu çok büyük.Kızlar ne yapacağımı,kime inanacağımı bilmiyorum.Eşim eşcinsel mi?
Onu çok seviyorum ama,belki doğru söylüyordur?Eşinize inanmayın 5 yılda 7 kez ilişki
En isteksiz biri bile ayda bir eşine dokunuyor siz sene de 1 diyorsunuz ?Onu çok seviyorum ama,belki doğru söylüyordur?
Belki şakaca bir kankasıdır amaOrtak yaşadığınız evde banyoya dildo saklaması çok tuhaf ve dikkatsizce.
Adam eşinize dötün harika yazmış neyi yanlış anlayacaksınız daha
İyi misiniz? Böyle şaka mı olur?Belki şakaca bir kankasıdır ama
Kesin oyledirBelki şakaca bir kankasıdır ama
Ay herhalde bibi, adam evdeki banyoya dildo saklayabilir mi yaniBana geçmedi size kolay gelsin :)
Yok canım o senin hüsnü kuruntun. Eşin prenses ela olmuş hala eşim eşcinsel mi diyorKızlar ne yapacağımı,kime inanacağımı bilmiyorum.Eşim eşcinsel mi?
Ay ne münasebet? Benden başka kimse kocama g.tun güzel diyemez. Tanga , dildo, erkek arkadaşıyla cinsel muhabbetler ne ararsan var. Eğer konu fake değil gerçekse baya iyi gizlemiş kendisini. Daha önce hiç kadın arkadaşı sevgilisi olmamış mı ? Eş cinsel kesinlikle.Kızlar merhaba deşifre olmamak için ikinci bir hesap açtım.Başıma öyle bir şey geldi ki ne yapacağımı bilmiyorum.Beş yıldır evliyim.Eşimle tüm zorlamalarıma rağmen benimle en fazla yedi kez ilişkiye gşrmiştir.Şimdiye kadar geçer diye sabrettim ama eşimin daha büyük bir sırrını öğrendim galiba.Bir akşam eşim duştayken telefonuna "Erdal" isimli birinden telefonuna mesaj geldi.Mesajı yazan kişi eşime g.tünün çok güzel olduğunu,o geceyi unutamadığını yazıyordu.Şok oldum.Bir erkeğin benim eşimin poposuyla ne işi olabilir ki kötü düşünmek istemedim.Neyse ben yanlış anlamışımdır diye düşündüm ama bir süre sonra eşimin dolabının gizli çekmecesinde tanga buldum.Bunu eşime sorduğunda tangayı benim için aldığını ve sürpriz yapacağını söyledi.Neyse buna da inanmak istedim ama bir süre sonra banyoda gizlenmiş dildo buldum.Şok oldum.Bunu sorduğumda "sana şaka yapmak için aldım"dedi.İnanmak istiyorum ama içime bir kurt düştü bir kere.Ayrıca eşimin poposu çok büyük.Kızlar ne yapacağımı,kime inanacağımı bilmiyorum.Eşim eşcinsel mi?
Mecburen kendi kendimi tatmin ediyordum ama onu seviyorumMilletin 1 haftada yaptığı seksi 5 senede yapıp hala acaba gay mi diyorsun mesaja rağmen. 5 yılda neden dayandın motivasyon neydi
Herşeyide sırayla görmûş ama hep bi konduramamış 5 yilda 7 sexde okeydim ben zatenAy herhalde bibi, adam evdeki banyoya dildo saklayabilir mi yani
Hangi biri şaka?Belki şakaca bir kankasıdır ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?