- 3 Nisan 2023
- 2.266
- 4.547
- 53
- 25
- Konu Sahibi zeynozeyno34
-
Günde olanı bile bilirimMilletin 1 haftada yaptığı seksi 5 senede yapıp hala acaba gay mi diyorsun mesaja rağmen. 5 yılda neden dayandın motivasyon neydi
MaşallahGünde olanı bile bilirim
Neyse Allah'tan okullar Pazartesi günü açılıyor!Onu çok seviyorum ama,belki doğru söylüyordur?
Aha yakalamissin asil hesabini, hemen anlatiyosun.Bu arada mesaj Erdal'dan değil de Serdar'dan gelmiş olmasın? "Yabancı değiliz Serdar"dan
Ne fesatsınız ayol, neler düşünmüşsünüz. Şaka yapmış işte adam hem mesaj kısmı da şakadır kesin. Hemen kötü düşünmeyin.Kızlar merhaba deşifre olmamak için ikinci bir hesap açtım.Başıma öyle bir şey geldi ki ne yapacağımı bilmiyorum.Beş yıldır evliyim.Eşimle tüm zorlamalarıma rağmen benimle en fazla yedi kez ilişkiye gşrmiştir.Şimdiye kadar geçer diye sabrettim ama eşimin daha büyük bir sırrını öğrendim galiba.Bir akşam eşim duştayken telefonuna "Erdal" isimli birinden telefonuna mesaj geldi.Mesajı yazan kişi eşime g.tünün çok güzel olduğunu,o geceyi unutamadığını yazıyordu.Şok oldum.Bir erkeğin benim eşimin poposuyla ne işi olabilir ki kötü düşünmek istemedim.Neyse ben yanlış anlamışımdır diye düşündüm ama bir süre sonra eşimin dolabının gizli çekmecesinde tanga buldum.Bunu eşime sorduğunda tangayı benim için aldığını ve sürpriz yapacağını söyledi.Neyse buna da inanmak istedim ama bir süre sonra banyoda gizlenmiş dildo buldum.Şok oldum.Bunu sorduğumda "sana şaka yapmak için aldım"dedi.İnanmak istiyorum ama içime bir kurt düştü bir kere.Ayrıca eşimin poposu çok büyük.Kızlar ne yapacağımı,kime inanacağımı bilmiyorum.Eşim eşcinsel mi?
Yok konu sahibinin hesabını bilmiyorum. Google'a "serdar yabancı değiliz" yazarsanız neye referans verdiğimi anlayabilirsiniz. ama videoyu izlemeseniz daha iyi olabilir. En azından yalnız olmadığınız bir ortamda izlemeyinAha yakalamissin asil hesabini, hemen anlatiyosun.
Çok ayrı kalınca oluyodu bir kereliğine mahsusMaşallahbiz de günde 7 kere olsak 1 hafta yürüyemem bizde max 2 3 o da sadece onun için jakuzili vs bir yerdeysek
Amaan en güzeli aradaki iletişimi sevgiyi bağı seks kadar güçlendiren bir şey yok.Çok ayrı kalınca oluyodu bir kereliğine mahsus
Şimdi senin dötüne edilen iltifatlarda lezbiyen mi oluyorlar yoksa amanınnnnnBana geçmedi size kolay gelsin :)
Hiç kankalarım böyle iltifat etmedi ya çok kırıldım şuan asdfgBelki kankasıdır öyle deme
Ama dötünün çok büyük olması lazım, bak konudaki en can alıcı nokta oHiç kankalarım böyle iltifat etmedi ya çok kırıldım şuan asdfg
Dötüm düz olabilir ama gururluyum asfgAma dötünün çok büyük olması lazım, bak konudaki en can alıcı nokta o
Boşver benim de dötüm yok en azından yırttık gay değilizDötüm düz olabilir ama gururluyum asfg
Video yok sanirim, sadece ses var, o bile hayattan sogumama yettiYok konu sahibinin hesabını bilmiyorum. Google'a "serdar yabancı değiliz" yazarsanız neye referans verdiğimi anlayabilirsiniz. ama videoyu izlemeseniz daha iyi olabilir. En azından yalnız olmadığınız bir ortamda izlemeyin
Amaan en güzeli aradaki iletişimi sevgiyi bağı seks kadar güçlendiren bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?