Eşim eşcinsel galiba,ne yapacağım?

Ay çok kötü olmuş bence boşan gitsin herşey apacık ortada benimde bi akrabam vardı evlendikten 6 ay sonra farketti hatta adamın videolarını buldu kızcağız neye uğradığını şaşırdı hemen boşandı mahkemeye sundu. Seviyorum seviyorum deme sakın adam erkeklerin altına yatıyor midemi bulandırma sakın allah aşkına kötü oldummmmmm aptal olmk lazım herşey ortada afedersin tanga aldı vermemiş dildo almış vermemiş ne zaman verecek küfrettirmesin kendine şimdi ağzm bozulacak

5 yılda 7 kez ilişkide bi durup sorgulamanız gerekmiyor muydu? Bu durum tek başına anormalken illa böyle bir şey yakalamanızla mı sorgulamaya başlayacaktınız? Üzgünüm ama paravan evlilik yapmış sizinle. Delilleri toplayıp boşanmaktan başka çareniz yok gibi görünüyor.

Ayyy inanamıyorum başka erkekle yatak odasında yakalaman, çarşafta kan görmene , eşinin birlikte olduğu erkeği de dolapta saklamasına rağmen onu çok seviyorum, kafam karışık demişsin şaka gibi. Hiçbir şey olmamış gibi yeniden eşim eşcinsel mi diye konu açmışsın umarım bu konu gerçek değildir. Gerçekse demekki paravan evlilik yapmış. Boşanın.

Yakalamış görmüş zaten. Ona rağmen devam etmiş

Evet.

5 yıl nasıl dayandın ya
Kudurmuşsundur falan demiyorum, ben de libidom tavan şekilde yaşamıyorum ama evlilikte cinsellik olur. Olmalı. Bazen canım istemese bile sırf olsun diye oluyor çünkü olmalı yani. Anlattıkların doğruysa (bana pek geçmedi) adam zaten eşcinsel de, olmasaydı bile beş yılda yedi kez sevişecek kadar ben nasıl bir evliliğin içindeyim demedin mi?

Neden bazı insanlar bazı şeylere takık oluyor?

Yakalandın pikaçu
Şoktayım,eşim eşicinsel mi yoksa?

Konu fake

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…