- 22 Aralık 2017
- 12
- 23
- 28
-
- Konu Sahibi ayse sezer
Benim kızdığım tek nokta eşinizin eroin bağımlısı olduğunu ailesinin saklamış olması.Hadi eşiniz sizi seviyordu kaybetmek istemiyordu peki bir anne baba bunun mesuliyetini nasıl aldı ? Eşiniz inşallah iradeli olur ve bu illetten bir an önce kurtulun.Şu durumda sakın çocuk düşünmeyin.
kaynana dıye bpsuna dememısler canım anca kendını dusunmus ıste benım basımdan gıtsınde kıme gıderse gıtsın dıye pislik kadın gunahım kadar sevmıyorum hakkımıda ıkı cıhanda helal etmıyorum
5 yıllık ilişkide nasıl anlaşılmaz karşındakinin eroin bağımlısı olduğu? benim bildiğim oldukça gözle görünen semptomları vardır eroin bağımlılığının. en basiti kol içi avuç içi delikler vardır bir şekil damardan aldığı düşünülürse. göz altları çöküklüğü halsizlik vs. hani 3-5 aylık birliktelik de değil yani. gerçekten hiç mi anlamadın?
allah yar ve yardımcın olsun , inşallah tedavn güzel sonuçlanır
Kandırmışlar resmen.Evlenene kadar söylemeyen, evlendikten sonra söyleyen aile şeyliği...Şey işte.
Canım aynı durunu ben yaşadım nişanlıyken farkettim bağımlı olduğunu ve hamileydim?! Sonuç melek olan bi bebek,hala bağımlı bir adam ve bitmiş bir ilişki. Bu durumda sa asla ama asla toparlanamayan ben. Sakin hafife alma ailene mutlaka bahset.arkadaslar merhaba 5 yıllık ilişkimizin sonucunda 2 aylık evliyiz ve dugunden ıkı hafta sonra eşimin eroın bagımlısı oldugunu ogrendım bırakmaya calsııyormus krize girince ailesi soyledi şimdi bu basına gelenler bunu bırakanlar sızelre sorum ben ona nasıl yardımcı olabılırım bıraktırabılırmıyım krız anında ne yapomalıyım. profesyonel yardım alıyorduk ıkı aydır ıcmıyordu tahlıllerı temız cıkmaya baslamıstı ama gecen hafta yıne ıcmıs kendısıde bundan kurtulmak ıstıyor luıtfen bıldıklerınızı yuazın. bırakamaz boşanın gıtsın oyle adamla ne ısın var gıbı cumlelerınızı kendınıze saklayın lutfen bende aynısını derdım herkese ama ınsanın basına gelmeyınce anlamıyormus ınsan yuvasını kurtarmak ıcın herseye katlanabılıyormus tesekkurler.
Çok üzüldüm.. size ve meleğe..Canım aynı durunu ben yaşadım nişanlıyken farkettim bağımlı olduğunu ve hamileydim?! Sonuç melek olan bi bebek,hala bağımlı bir adam ve bitmiş bir ilişki. Bu durumda sa asla ama asla toparlanamayan ben. Sakin hafife alma ailene mutlaka bahset.
Bende canım.. Ama doğsaydı onu istemeyen bağımlı hasta bir babası olacaktı. Bile bile gittim ateşe ama çok şükür kurtuldum. Allah kimsenin başına vermesin umarım bu arkadaşta kurtulur..Çok üzüldüm.. size ve meleğe..
o benım hayat arkadasım aılesının canı cehenneme korkmus kurtulmaya calısmıs soylememıs yapılacak tek sey onu kurtarmak boyle bı durumda tazmınat aklıma bıle gelmezBu nasıl bir haysiyetsizliktir ki kendi oğulları için genç bir kadının hayatını hiçe saymışlar. Siz destek olmayı seçmişsiniz ama nikah iptali isteyip kandırıldım diye dava açsanız çatır çatır tazminat alırdınız bence. Bunu hiç düşünmemişler sanırım.
Umarım hasarsız atlatırsınız bugünleri...
o benım hayat arkadasım aılesının canı cehenneme korkmus kurtulmaya calısmıs soylememıs yapılacak tek sey onu kurtarmak boyle bı durumda tazmınat aklıma bıle gelmez
Yazınızı yeni gördüm. Hâlâ bu konuda sıkıntı yaşıyorsanız belki yardımcı olabilirim ?arkadaslar merhaba 5 yıllık ilişkimizin sonucunda 2 aylık evliyiz ve dugunden ıkı hafta sonra eşimin eroın bagımlısı oldugunu ogrendım bırakmaya calsııyormus krize girince ailesi soyledi şimdi bu basına gelenler bunu bırakanlar sızelre sorum ben ona nasıl yardımcı olabılırım bıraktırabılırmıyım krız anında ne yapomalıyım. profesyonel yardım alıyorduk ıkı aydır ıcmıyordu tahlıllerı temız cıkmaya baslamıstı ama gecen hafta yıne ıcmıs kendısıde bundan kurtulmak ıstıyor luıtfen bıldıklerınızı yuazın. bırakamaz boşanın gıtsın oyle adamla ne ısın var gıbı cumlelerınızı kendınıze saklayın lutfen bende aynısını derdım herkese ama ınsanın basına gelmeyınce anlamıyormus ınsan yuvasını kurtarmak ıcın herseye katlanabılıyormus tesekkurler.