- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
-
- Konu Sahibi ayse sezer
O esrar değil mi?Ot olarak da alınıyor.
Oylemi bilmiyordum..ama morluktan anlamadiysa bile ruh halindeki dengesizlikten de olsa anlayabilirdi bence..Yok eroinin de otu var sigara gibi çekiyorlar. Otun sonu da zaten şırınga maalesef.
Eroin de ot şeklinde oluyor.O esrar değil mi?
Maalesef anlaşılmıyor. Sürekli yanyana değilse. Bi tek kriz anlarında anlaşılıyor.Oylemi bilmiyordum..ama morluktan anlamadiysa bile ruh halindeki dengesizlikten de olsa anlayabilirdi bence..
bırakmak istiyor diyorsunuz ama isteyen insan o kadar tedaviden sonra gidip içmez kendinizi kandırmayın bence tamam evlilik aşk fedakarlık ister çile çekmek değil ikisi farklı şey esini kurtarmak istiyorsun anlıyorum ama o istemedikten sonra çok zor böyle şeyler kızacaksın ama yerinde olsam nikahımın iptalini yapar geçer giderdimarkadaslar merhaba 5 yıllık ilişkimizin sonucunda 2 aylık evliyiz ve dugunden ıkı hafta sonra eşimin eroın bagımlısı oldugunu ogrendım bırakmaya calsııyormus krize girince ailesi soyledi şimdi bu basına gelenler bunu bırakanlar sızelre sorum ben ona nasıl yardımcı olabılırım bıraktırabılırmıyım krız anında ne yapomalıyım. profesyonel yardım alıyorduk ıkı aydır ıcmıyordu tahlıllerı temız cıkmaya baslamıstı ama gecen hafta yıne ıcmıs kendısıde bundan kurtulmak ıstıyor luıtfen bıldıklerınızı yuazın. bırakamaz boşanın gıtsın oyle adamla ne ısın var gıbı cumlelerınızı kendınıze saklayın lutfen bende aynısını derdım herkese ama ınsanın basına gelmeyınce anlamıyormus ınsan yuvasını kurtarmak ıcın herseye katlanabılıyormus tesekkurler.
Hatırlıyorum sizi . O çocuk için çok Emek vermiştiniz . Düzelmedi mi ?Hala devam mı ediyor? Maalesef bırakamıyorlar. Eroin en kötüsü. Size tavsiyem çocuk yapmayın. Amatemde de içerde torbacılar varmış. Biz bir tanıdığımızı Surp Pirgiç Ermeni Hastanesine götürdük yatırdık, çok güvenlikli ve iyi bir hastane. Ama bir hafta olmadan düzeldim çıkıcam dedi kendini zorladı fakat yine başladı.
40 gün boyunca yatsaydı bence düzelirdi. Ama yatmadı.
Eroinin sonu maalesef ki ölüm. Ve bırakması çok ama çok zor. Allah yardım etsin ne diyeyim.
Burada size atılan inanılmaz bir kazıl var. Zaten başınız yanmış, bir o süreçte psikolojinizi bozacaksınız belki kriz anında size zarar verecek.arkadaslar merhaba 5 yıllık ilişkimizin sonucunda 2 aylık evliyiz ve dugunden ıkı hafta sonra eşimin eroın bagımlısı oldugunu ogrendım bırakmaya calsııyormus krize girince ailesi soyledi şimdi bu basına gelenler bunu bırakanlar sızelre sorum ben ona nasıl yardımcı olabılırım bıraktırabılırmıyım krız anında ne yapomalıyım. profesyonel yardım alıyorduk ıkı aydır ıcmıyordu tahlıllerı temız cıkmaya baslamıstı ama gecen hafta yıne ıcmıs kendısıde bundan kurtulmak ıstıyor luıtfen bıldıklerınızı yuazın. bırakamaz boşanın gıtsın oyle adamla ne ısın var gıbı cumlelerınızı kendınıze saklayın lutfen bende aynısını derdım herkese ama ınsanın basına gelmeyınce anlamıyormus ınsan yuvasını kurtarmak ıcın herseye katlanabılıyormus tesekkurler.
Bir ara yine gitti bir şeyler yaptı ama sonra düzeldim deyip geldi, özür falan diledi. Şu an yanımızda çalışmaya devam ediyor. Gayet iyi durumda. Bize kendini borçlu hissediyor sanırım sürekli beni soruyor :) ama gerçekten iyi, kullanmıyorum diyor. Evden işe işten eve gidiyor. Artık bilemiyorum. Biz yaptık elimizden geleni umarım bundan sonra da çok iyi olur.Hatırlıyorum sizi . O çocuk için çok Emek vermiştiniz . Düzelmedi mi ?
Âmin gercekten çok üzülüyorum .Bir ara yine gitti bir şeyler yaptı ama sonra düzeldim deyip geldi, özür falan diledi. Şu an yanımızda çalışmaya devam ediyor. Gayet iyi durumda. Bize kendini borçlu hissediyor sanırım sürekli beni soruyor :) ama gerçekten iyi, kullanmıyorum diyor. Evden işe işten eve gidiyor. Artık bilemiyorum. Biz yaptık elimizden geleni umarım bundan sonra da çok iyi olur.
Çocuklara gençlere kıyamıyorum. Allah kimseye bu gibi pis şeylere düşürmesin.
Bunca yıldır sizden saklamış ondan olabilir mi? Böyle bir şeyi saklayıp size seçim hakkı sunmayan bir adam daha neleri saklar kim bilir. Allah yardimciniz olsun.="ayse sezer, post: 53990813, member: 866506"]amatemden detsekı alıyoruz zaten ama evde krız zamanları oluyor onu kaybetmek ıstemıyorum kendıme kzııyorum bunca yıldır bırlıkteyız nasıl anlamadım dıye bu ılletten kurtulanlar yardımcı olun nolurrr
Evlenirken iyi günde ve kötü günde diye boşuna demiyorlar, siz eşinizin kötü gününde onun yanında oluyorsunuz tebrik ederim.arkadaslar yorum yapan herkese cok tesekkur ederım.
oncelıkle 5 yıldır kullanmıyor sadece 1 yıldır kullanıyormus. 5 yıllık ılıskımız var klollarında morluk yok cunku sıgara alumınyum folyo ıle sarıp ıcıyormus benım yanıma geldıgındede ıcmıyormus gecelerı ıcıyormus bundan sebeğp nlayamadım.
aılesı benden sakladı onlara cok kızgınım hakkımıda helal etmıyorum ama bu saatten sonra yapacak bırseyım yok o benım cocuklugum boyle bır hataya dustu dıye onu bırakıp gıdemem. eş olarak degıl ınsan olarak bıle bırakamam kurtarmak ıcın savasırım basınıza gelmedıgı ıcın havadan atıp tutabılıyorsunuz aynısını bende yapıyordum cunku.
sonç olarak fatihte bı dunya para karsılıgı ozel bı hastaneye yatırdım.1 haftalık tedavı sonucu pallet taktılar 4 ay oldu takılalı her ay amateme goturup test yaptıyorum bırsey cıkmadı sonuclar temız ama cıkmayacagıı anlamına gelmıyor pesındeyım ıpını bırakmayacagım şüpelendıgım an goturuyorum
ve son olarak korunuyorum kendımı belkı bı atese attım ama cocugumu bıle bıle yakamam ondan tamamen emın olmadan.
Evlenirken iyi günde ve kötü günde diye boşuna demiyorlar, siz eşinizin kötü gününde onun yanında oluyorsunuz tebrik ederim.
Umarım atlatırsınız bu kötü günleri ve hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz Rabbim yardımcınız olsun şu mübarek günlerde.