eşim eroın bagımlısı

Eroin genelde damar yolu ile alınır
Etkisi 5 6 saat sürer. Ve kişi etkisi geçtikten sonra tekrar ister. Yanı günde 2 3 kez kullanır.
Benim anlamadığım nokta insan esrarı anlamayabilir belki çünkü esrarın fiziksel bulgusu çok net değildir. Ama eroinde ciddi göstergeler vardır. Anlamamış olmanız çok ilginç.

Ve eroin ulaşılabilecek en üst noktadır. Esrar kullanan kişi basamakları yavaş yavaş tırmanarak en son eroini dener. O da yetmediğinde çözüm ölür onun için. Tabi istisnalar her zaman vardır.
Tedavi yollarını deneyin ama bi yerden sonra da gençliğinizi heba etmeyin. Bunu sizden gizleyerek evlenmesi size attığı en büyük kazık. Elinizden geleni yaptıktan sonra gitmek en büyük hakkınız.
Çok yakınım esrar kullanıyor belki başka şeylerde. Ailecek kendimizi mahvettik. Psikolojim bozuldu. Onlarca kez yakaladık. Krize girip istifra etti. Ben temizledim. Ve kendine gelince bana benim sana ne zararım var dedi.
Ben artık uğraşmıyorum. Çünkü sabahlara kadar psikolog araştırdım sabah konuşmak istediğimde tek kelime bile etmedi.
Neden başkasının seçimini ben yaşayayım ki. Artık önemsemiyorum.
Siz kimsenin kahrını çekmeye gelmediniz dünyaya. Kimsenin hayatini kurtarmak gibi bi göreviniz de yok. Baktınız olmuyor bitirin.
Madde bağımlılığı kişi kendi irade göstermediği sürece asla bitmez. Geçin karşınıza kendinizi kesin yine bitmez. Tamamen kişinin iradesi ve isteği ile ilgili.
Boşan diyecekler yazmasın demişsiniz ama bunu en yakını tarafından tecrübe etmiş biri olarak diyorum ki boşanın.

Bunu sizinle en baştan konuşmuş olsaydılar ve siz de bile isteye evlenmiş olsaydınız tabi ki mücadele edin denirdi.Ama kurtulma şansının çok çok az yüZdelerle ifade edildigi bi maddeden bahsederken boşan ve hayatını kurtar diyorum ben.Ve tabi asla çocuk yapma,kendini yakmaya niyetin var belli ki,bi de bebegi yakma.

bırakmak istiyor diyorsunuz ama isteyen insan o kadar tedaviden sonra gidip içmez kendinizi kandırmayın bence tamam evlilik aşk fedakarlık ister çile çekmek değil ikisi farklı şey esini kurtarmak istiyorsun anlıyorum ama o istemedikten sonra çok zor böyle şeyler kızacaksın ama yerinde olsam nikahımın iptalini yapar geçer giderdim

Hatırlıyorum sizi . O çocuk için çok Emek vermiştiniz . Düzelmedi mi ?

Burada size atılan inanılmaz bir kazıl var. Zaten başınız yanmış, bir o süreçte psikolojinizi bozacaksınız belki kriz anında size zarar verecek.
Boşanmayın ama terk edin bu illetten tamamen kurtulana kadarda yanınıza yaklaştırmayın. Baktınız kurtulmuyor boşanacaksınız mecburen. Basit bişey değil

Hatırlıyorum sizi . O çocuk için çok Emek vermiştiniz . Düzelmedi mi ?
Bir ara yine gitti bir şeyler yaptı ama sonra düzeldim deyip geldi, özür falan diledi. Şu an yanımızda çalışmaya devam ediyor. Gayet iyi durumda. Bize kendini borçlu hissediyor sanırım sürekli beni soruyor :) ama gerçekten iyi, kullanmıyorum diyor. Evden işe işten eve gidiyor. Artık bilemiyorum. Biz yaptık elimizden geleni umarım bundan sonra da çok iyi olur.
Çocuklara gençlere kıyamıyorum. Allah kimseye bu gibi pis şeylere düşürmesin.

Âmin gercekten çok üzülüyorum .
Inşallah bundan sonra düzelmeyi tercih eder .

Lütfen gidip bir uzmandan yardım alın.Sizin konunuz nezninde cevap olarak zararlı maddelerin,bu maddelerin etkilerinin,kullanım şeklinin burada paylaşılması ozellikle gençlerde merak ve özendirici etki yaratabilir.Biz çocuklarla bu konuyu işlerken bile günlerce düşünüyoruz neyi nasıl anlatsam diye.Sizin eşiniz somut olarak madde bağımlısı iken sanal yardım değil,somut yardım almalisiniz

Bunca yıldır sizden saklamış ondan olabilir mi? Böyle bir şeyi saklayıp size seçim hakkı sunmayan bir adam daha neleri saklar kim bilir. Allah yardimciniz olsun.

5 yıl bunu gizlediği için aynı zamanda yalancı da.
Sonuçta hayatını etkileyen birşey. Kusmuklarin arasında yeni ayıldığında size 'tv izlerken uyuyakalmisim,ondan acamadim' falan demiş.
Bende de vardı aynı modelden. Eroin değil de başka birşey kullanan. O da bırakma çabaları, falanlar filanlar derdi de , laf olsun diye.
Esasen içten içe girdiği hallerden mutluydu.
Sonuç olarak asker celbi geldiğinde telefon açması için gönderdiğim parayla (para olursa birşey alır diye tamamen parasız gezerdi) gidip bonzai alınca terkettim gitti.
Pisliğinde boğulur inşallah.
Sizin konunuz için ne diyeyim ki.. nasıl anlamazsınız? Uzak mesafe ilişkisi falan miydi?
Umarım kurtulur. İşiniz coooook zor, Allah yardımcınız olsun

arkadaslar yorum yapan herkese cok tesekkur ederım.
oncelıkle 5 yıldır kullanmıyor sadece 1 yıldır kullanıyormus. 5 yıllık ılıskımız var klollarında morluk yok cunku sıgara alumınyum folyo ıle sarıp ıcıyormus benım yanıma geldıgındede ıcmıyormus gecelerı ıcıyormus bundan sebeğp nlayamadım.
aılesı benden sakladı onlara cok kızgınım hakkımıda helal etmıyorum ama bu saatten sonra yapacak bırseyım yok o benım cocuklugum boyle bır hataya dustu dıye onu bırakıp gıdemem. eş olarak degıl ınsan olarak bıle bırakamam kurtarmak ıcın savasırım basınıza gelmedıgı ıcın havadan atıp tutabılıyorsunuz aynısını bende yapıyordum cunku.
sonç olarak fatihte bı dunya para karsılıgı ozel bı hastaneye yatırdım.1 haftalık tedavı sonucu pallet taktılar 4 ay oldu takılalı her ay amateme goturup test yaptıyorum bırsey cıkmadı sonuclar temız ama cıkmayacagıı anlamına gelmıyor pesındeyım ıpını bırakmayacagım şüpelendıgım an goturuyorum
ve son olarak korunuyorum kendımı belkı bı atese attım ama cocugumu bıle bıle yakamam ondan tamamen emın olmadan.

Evlenirken iyi günde ve kötü günde diye boşuna demiyorlar, siz eşinizin kötü gününde onun yanında oluyorsunuz tebrik ederim.
Umarım atlatırsınız bu kötü günleri ve hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz Rabbim yardımcınız olsun şu mübarek günlerde.

Benim kızdığım tek nokta eşinizin eroin bağımlısı olduğunu ailesinin saklamış olması.Hadi eşiniz sizi seviyordu kaybetmek istemiyordu peki bir anne baba bunun mesuliyetini nasıl aldı ? Eşiniz inşallah iradeli olur ve bu illetten bir an önce kurtulun.Şu durumda sakın çocuk düşünmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…