eşim eroın bagımlısı

Resmen dolandırıcılık bu, senden böyle bişeyi nasl saklarlar ya. Yardımcı olmak isteyen biri varmış umarım siteye tekrar giriş yaparsın

Öncelikle şunu söylemeliyim. Bir eroin bağımlısı, hiçbir zaman direk eroine başlamaz. Ilk önce LSD hapı kullanır, sonra esrar içer, en nihayetinde eroin. Çünkü vücut hep daha fazlasını ister.

Ikinci olarakta; çocuğunuz yoksa, korun, ve eşin düzelene kadar yapmayın. Ki bu sağlam terapi en az 2 ila 3 yıl sürüyor.

Üçüncüsü; eşin bırakmak istiyorsa, psikolojik destek yanı sıra, kur'a gönderin. Ya da hastaneye, şöyle ki; onlar uyuşturucu vermeye devam ediyorlar, ancak kriz anında dozajını düşürerek.

Dördüncüsü, ne kadar şiddetli, ya da kaç zamandan beri kullanıyor bilmiyorum, ama spor yapmıyorsa, spora başlasın. Öyle fitness falan değil, dövüş sporu, ya da koşu, çok fazla ter atabileceği, kondisyonu artabileceği bir spor. Kriz anında kendini tutabileceği, bir spor.

Son olarakta; eşinizle konuşurken devamlı uyuşturucu hakkında konuşmayın, hep alma kullanma isteği duyacaktır. Birlikte vakit geçirmeyi dene, çevreden, illetten uzak durmasını sağla. Gerçekten bırakmak istiyorsa, 2 ila 3 yılını alır. Zorlu süreç sizi bekler. Geçmiş olsun.

o benım hayat arkadasım aılesının canı cehenneme korkmus kurtulmaya calısmıs soylememıs yapılacak tek sey onu kurtarmak boyle bı durumda tazmınat aklıma bıle gelmez
Hayat arkadaşınız evlenene kadar sizden bağımlılığını saklamış ama? Nasıl vicdanı rahat etmiş? Nasıl hayat arkadaşı bu arkadan iş çeviren bir şeyler saklayan? Başka bir şeyler daha saklamadiginin garantisi var mı?

Nasıl ya.
Hiç mi şırınga izi görmediniz kolunda 5 yıl boyunca
Mümkün değil yahu hareketleri belli eder en azından insan şüphelenir
Yok eşiniz sizi de alıştırsın birlikte eroin bağımlısı bebek sahibi olup mutlu mesut takılın!
Boşanmayıp da ne yapacaksınız acaba alenen yalan söylenip aldatılmışsınız.

Valla bu saatten sonra eroin bağımlısı bebek sahibi olmasınlar da! Konu sahibi başka kafalarda

Yardımcı olamazsın. Yıllarda bağımlılıkla ilgili kurumlarda çalıştım. Eroin başka hiçbir şeye benzemiyor. Hem bi bağımlılığın evlenmeden önce sana soylenmemis olmasi bile bosanma nedeni. Kac krndini kurtar arkadasim. Bu oyle bir illet ki karisini cocugunu sattiriyor insana. Hic nasil duzelir diye dusunme.

Konu eski,konu sahibi en son bir ay once siteye giriş yapmiş.Son durumu bende merak ettim ama Gizmis nasil yardimci olacakdiniz onu daha cok merak ettim?
Benim eşim de bağımlıydı (5 yıldır evliyiz) Bu iş ciddi bir iş öncelikle bağımlı birini küçümsemek ve/veya bırakması için baskı yapıp eve kapatma gibi hareketler asla işe yaramaz. Yokluk krizi anında su kaybından ölebilir çünkü maddeyi almadığında aşırı terleme, ishal, kusma, kramp, kemiklerin çalıyormuş gibi müthiş bir acı yaşar bağımlı ve bu durum günler sürerse tehlikeli. Maalesef doktorlar bu durumda hiç bir şey yapmıyor ancak para varsa Balıklı Rum hastanesi yardımcı oluyor. Ben eşimi hiç bir zaman suçlamadim hep destek oldum ve benimle güvende olduğunu bildi. Ingiltereden poppy bitkisi getirtip çayını icirttim çok işe yaradı ama o da bağımlı yapar dozunu yavaş yavaş azaltarak içmek lazım. Bazı tanıdıklarım eroni her seferinde azaltarak alarak toleranslarini düşürdüler. Bunun bir de psikolojik tarafı var. Fiziksel kriz geçtikten sonra psikolojik kriz başlıyor, dünya yaşanmaz geliyor, hiç bir şey tat vermiyor ve hep bir huzursuzluk duygusu ile yaşıyorsun. Eğer kişi eroini başka bir şeyle değiştirmezse(yapmayı sevdiği bir şey olmalı iş, hobi vs..) eroine geri dönmek ister. Doktor desteği alınabilir ama çevresinin desteği ÇOK ÖNEMLİ. Eroin bağımlılığı psikolojikdir. Hapse atarak, yasaklayarak bundan asla ama asla kurtulamazsın. Yardıma ihtiyacı olan kişi bana daha detaylı yazsaydı ayrıca ona da ekstra şeyler yazarım...

Benim eşim 10 yıl kullanmış tanıştığımda bana söyledi onun kişiliği, kalbi o kadar güzeldi ki ben onu öyle kabul ettim 5 yıldır evliyiz ve kullanmıyor hatta çocuğumuz olacak. Ailem bile onu kabul etti ki onlar arkadaşlarıma bile bir kulp bulurlardi her zaman. Destek görmeyen, sürekli her yerde asagilanan bağımlılar kendilerinden vazgeçiyorlar artık ve evet ailesini bile dusunmez hale geliyor zira ailesi de onu aşağılıyor, evden kovuyor. Bu tutum bağımlıları suça itiyor. Eroinle ilgili kurumları gözümle gördüm ne biçim davranıyorlar insanlara. Biraz bilinçlenin. Bu insanlardan yaratıklarmis gibi kaçmak onları daha çok suça iter ve sevgisizlestirir ve sevgisiz bir insan her kötülüğü yapar. Uyuşturucu ile savaşıp sonunda bir sonuca varamayan Portekiz'e bakın açıp araştırın, Avrupa'da uyuşturucu konusunda en berber durumda olan ülke yaptıkları reformdan sonra şimdi ne durumda biraz okuyun! İnsanları öcülestirmeyin. Bir sürü bağımlı arkadaşım kimi pisliğin teki çıktı kimi dünya iyisi ve pislik çıkanların hepsi ailesi tarafından dışlanmış, toplumdan itilmiş olanlardı diğerleri ise hâlâ sevgi gören ve hayata tutunmaya çalışan insanlardı.

Hanımefendi sırf muhalefet olmak ve duyarlı görünmek için yorum yazmayın. Ötekileştirmek ne demek?! Uyuşturucu bağımlıları ne canlar alıyor haberiniz var mı? Gözünüzü seveyim yapmayın ya. Daha fazla muhatap olmayacağım.

Ne mutlu esinize ve size inanin bir kisinin kurtuldugunu duymak bile huzur veriyor.Peki bu zaman zarfında size hic zararı oldu mu siddet vs?

Üye de diyor ki; uyuşturucu bağımlılarına sahip çıkalım otekilestikce daha zararlı olabiliyorlar ...sevgi ve sabırla duzelebileceklerini söylüyor .

Hadi ya! Ben bizzat içlerinde bulundum sizin bahsettiğiniz hiç bir şeye rastlamadım. Bilgisiz olduğunuz çok belli. Ben Avrupa'da bu konuyla ilgili çalışıyor ve bunun üzerine kapsamlı bir belgesel yapımı içinde danışman olarak yönetmen ve doktorlar ile çalışıyorum. Kusura bakmayın ama komiksiniz ve insanları ötekileştiriyirsunuz bu faşist tutum yüzünden pek çok bağımlı saldırgan oluyor bu bilimsel bir gerçek açıp okuyun araştırın. Daha fazla yazmayacağım çünkü sizin gibilerle çok karşılaştım ve biliyorum yıkanmış beyninizi değiştirmek çok zor. Dünyada artık yavaş yavaş uyuşturucuylar legallesririliyor çünkü bunun önü başka türlü alınamıyor, devlet kontrolünde bağımlılara destek programları hazırlanıyor Portekiz örneği bunun ilk temsilcisi. Atıştırip okuyun.

Faşist mi? Uyuşturucuyu legalleştirmek mi? Mune lütfen bir bakar mısınız?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…