eşim eroın bagımlısı

Benim kızdığım tek nokta eşinizin eroin bağımlısı olduğunu ailesinin saklamış olması.Hadi eşiniz sizi seviyordu kaybetmek istemiyordu peki bir anne baba bunun mesuliyetini nasıl aldı ? Eşiniz inşallah iradeli olur ve bu illetten bir an önce kurtulun.Şu durumda sakın çocuk düşünmeyin.

kaynana dıye bpsuna dememısler canım anca kendını dusunmus ıste benım basımdan gıtsınde kıme gıderse gıtsın dıye pislik kadın gunahım kadar sevmıyorum hakkımıda ıkı cıhanda helal etmıyorum

kaynana dıye bpsuna dememısler canım anca kendını dusunmus ıste benım basımdan gıtsınde kıme gıderse gıtsın dıye pislik kadın gunahım kadar sevmıyorum hakkımıda ıkı cıhanda helal etmıyorum

Yazık insan evladı için böyle düşünmemeli.Herkesin başına gelebilir, benim çocuğumun senin kardeşinin elin adamının herkesin..Önemli olan ötekileştirmeden yardımcı olmak.Dua et rabbim yardım edecektir mutlaka bak çok mübarek günlerdeyiz.Rabbim duanı geri çevirmez.

5 yıllık ilişkide nasıl anlaşılmaz karşındakinin eroin bağımlısı olduğu? benim bildiğim oldukça gözle görünen semptomları vardır eroin bağımlılığının. en basiti kol içi avuç içi delikler vardır bir şekil damardan aldığı düşünülürse. göz altları çöküklüğü halsizlik vs. hani 3-5 aylık birliktelik de değil yani. gerçekten hiç mi anlamadın?

5 yıllık ilişkide nasıl anlaşılmaz karşındakinin eroin bağımlısı olduğu? benim bildiğim oldukça gözle görünen semptomları vardır eroin bağımlılığının. en basiti kol içi avuç içi delikler vardır bir şekil damardan aldığı düşünülürse. göz altları çöküklüğü halsizlik vs. hani 3-5 aylık birliktelik de değil yani. gerçekten hiç mi anlamadın?

yok anladımda anlamamazlıktan geldım salağım cunku basımı yakmaya bı eroın bagımlısıyla hayatuımı karartmaya cok meraklıyıym. yazmak ıcın yazmayın allah askına benım derdım bana yetıyor

Gecen yil madde bagimlilarini kurtarma derneginde calistim..onlara resim dersi veriyordum hemde bakanlik projemizi yurutuyorduk.yani geziler vs turlarla sosyal faaliyet saglamaya cslisiyorduk.
Tecrubelerim soyle, anatem destegi mutlaka almasi gerekiyor.cip takilacak ona..o p yaklasik 3 ay boyunca maddeden uzak durmasini saglayacak..bu cipi kaymakliklar karsiliyor.
Sonra o 3 ay cok onemli.
Maddeyi 1 yil boyunca birakan ve cok guvendigim bi ogrencim tekrar basladi.
Evli cocuklu kisiler geliyordu.bir iki ay icmeyip tekrar iciyorlardi.
Adam gibi birakan 2 kisi oldu ama tabi onlarda heran aday madde icmeye.
Benim size şiddetle tek tavsiyem sehir degistirin..
Bunun baska yolu yok.
Anatemden cip takdirdiktan sonra sehir degistirin..cevreden uzaklasin..
Eger bunu yapmasaniz bu illetten kurtulmaniz nerdeyse imkansiz.
O ortam ve cevre oyle bi etkiliyorki..
Bunun tek cozumu bu yasadigim tecrubeye dayanarak soyluyorum

Adınıza çok üzüldüm gerçekten.Sevgi bitmemiş ki mücadele etmek istiyorsun inşallah bu süreç senin ruhunu da olumsuz etkilemez ki sonunda pişmanlık yaşamazsın sana tek duam Allah yardımcınız olsun

Allah yardimciniz olsun.

Size verebilecegim tek tavsiye sakin hamile kalmayin.
Cocuk olursa kesin birakir..diye sakin dusunmeyin.

Cocuga sorma imkani olsa o da kesinlikle su asamada dunyaya gelmek istemez emim olun.

Allah yardımcın olsun , şu durumda lütfen ama lütfen hamile kalma, çocukta bağımlı olurmu bilmiyorum ( Anne kullaniyorsa oluyor) Ama yinede hic sirasi degil. Hic uyusturucu kullanan ihtiyar insan yok, insallah esinde biran Evvel kurtulur, benim bir akrabamı yakın arkadaşı alıştırmış yıllar evvel, babası cocuğu başka bir ülkeye gönderdi fakat satıcılar oradada buldular onu, babası anlamasın diye dilinin altından iğne yaparmış, zamanla kurtuldu bıraktı ama beyninde çok hasar kaldı, mesela insanlardan özellikle yabancılardan çok korkuyor.
lütfen sende eşine sahip çık, iradeli olun ikinizde, şu mübarek günlerde Allah dualarını kabul etsin

arkadaslar merhaba 5 yıllık ilişkimizin sonucunda 2 aylık evliyiz ve dugunden ıkı hafta sonra eşimin eroın bagımlısı oldugunu ogrendım bırakmaya calsııyormus krize girince ailesi soyledi şimdi bu basına gelenler bunu bırakanlar sızelre sorum ben ona nasıl yardımcı olabılırım bıraktırabılırmıyım krız anında ne yapomalıyım. profesyonel yardım alıyorduk ıkı aydır ıcmıyordu tahlıllerı temız cıkmaya baslamıstı ama gecen hafta yıne ıcmıs kendısıde bundan kurtulmak ıstıyor luıtfen bıldıklerınızı yuazın. bırakamaz boşanın gıtsın oyle adamla ne ısın var gıbı cumlelerınızı kendınıze saklayın lutfen bende aynısını derdım herkese ama ınsanın basına gelmeyınce anlamıyormus ınsan yuvasını kurtarmak ıcın herseye katlanabılıyormus tesekkurler.
Canım aynı durunu ben yaşadım nişanlıyken farkettim bağımlı olduğunu ve hamileydim?! Sonuç melek olan bi bebek,hala bağımlı bir adam ve bitmiş bir ilişki. Bu durumda sa asla ama asla toparlanamayan ben. Sakin hafife alma ailene mutlaka bahset.

Bu nasıl bir haysiyetsizliktir ki kendi oğulları için genç bir kadının hayatını hiçe saymışlar. Siz destek olmayı seçmişsiniz ama nikah iptali isteyip kandırıldım diye dava açsanız çatır çatır tazminat alırdınız bence. Bunu hiç düşünmemişler sanırım.
Umarım hasarsız atlatırsınız bugünleri...

Bu nasıl bir haysiyetsizliktir ki kendi oğulları için genç bir kadının hayatını hiçe saymışlar. Siz destek olmayı seçmişsiniz ama nikah iptali isteyip kandırıldım diye dava açsanız çatır çatır tazminat alırdınız bence. Bunu hiç düşünmemişler sanırım.
Umarım hasarsız atlatırsınız bugünleri...
o benım hayat arkadasım aılesının canı cehenneme korkmus kurtulmaya calısmıs soylememıs yapılacak tek sey onu kurtarmak boyle bı durumda tazmınat aklıma bıle gelmez

o benım hayat arkadasım aılesının canı cehenneme korkmus kurtulmaya calısmıs soylememıs yapılacak tek sey onu kurtarmak boyle bı durumda tazmınat aklıma bıle gelmez

Haklısınız, ben ailesi için söyledim zaten. Eşinize bir şey diyemem. Kullandığı maddenin psikolojik etkileri ve sizi kaybetme korkusuyla onun söylememiş olması normal. Ama ailesinin yaptığı affedilir değil.
Umarım bundan sonrası güzel olur.

arkadaslar merhaba 5 yıllık ilişkimizin sonucunda 2 aylık evliyiz ve dugunden ıkı hafta sonra eşimin eroın bagımlısı oldugunu ogrendım bırakmaya calsııyormus krize girince ailesi soyledi şimdi bu basına gelenler bunu bırakanlar sızelre sorum ben ona nasıl yardımcı olabılırım bıraktırabılırmıyım krız anında ne yapomalıyım. profesyonel yardım alıyorduk ıkı aydır ıcmıyordu tahlıllerı temız cıkmaya baslamıstı ama gecen hafta yıne ıcmıs kendısıde bundan kurtulmak ıstıyor luıtfen bıldıklerınızı yuazın. bırakamaz boşanın gıtsın oyle adamla ne ısın var gıbı cumlelerınızı kendınıze saklayın lutfen bende aynısını derdım herkese ama ınsanın basına gelmeyınce anlamıyormus ınsan yuvasını kurtarmak ıcın herseye katlanabılıyormus tesekkurler.
Yazınızı yeni gördüm. Hâlâ bu konuda sıkıntı yaşıyorsanız belki yardımcı olabilirim ?

X