Eşim Eltime mi Aşık?

İşte ben de bebeğim için çabalıyorum... Terapiste bu yüzden gitmeye karar verdik...

Kaynınız aynı şekilde eşine de düşünceli bir insandır ama... Sadece bu incelikleri sana yapıp karısına yapmamazlık yapmıyordur diye düşünüyorum. Ha eşim de herkese karşı böyle ince düşünceli olsa derim ki adamın fıtratı bu... Ama öyle değil ki... Düşünceli insan önce kendi eşini ve çocuğunu düşünür değil mi?

Sizin yerinizde ben olsam ben de ayni hislere kapilirdim tepkilerinizde cok haklisiniz.Esiniz aşik mi degil mi bilmiyorum ama kayinvalidenizin surekli eltinizi övmesi begenmesi eşinizi etkilemiş olabilir.Bence bi sure bu konuyu konusmayin gözlemleyin

Anladım, kardeşi gibi görüyor olmasını temenni ediyorum, aileden veya kendine yakın hissetmiş olabilir ama tabiki uzaktan bakınca yanlış anlaşılıyor. Benim eşim samimiyeti tam ayarlayamaz mesela, gece arkadaşını arar yengeyi de versene der birşey sorar, ben kızarım bu saatte milleti arama diye. Benim akrabalarımı aramak ister gece 11de 12de aklına birşey gelince. Bazı insanlar düşüncesiz davranabiliyor. Belki sizin kızdığınızı anlayınca düzeltir kendini, kardeşi aracılığıyla eltinizle iletişime girmesi daha iyi olur. Siz ilgileniyorsanız bence onunki abartılı bir samimiyet ama artniyetli olsa kardeşinin eşiyle değil de başka birisiyle olurdu diye düşünüyorum.

Hepsini tam okumak mümkün değil parça parça okudum ama bence eşinden çok kayinvalidede senin problem. Anası dolduruyodur oğlunu sana karşı eltiyi de devamlı övüyodur.. Erkek aklı işte yavaş yavaş kayiyodur. Sen uyanık ol düşmanı ni cebinde sakla diye bi söz bilirmisin bilmem kaynanayi yavaştan yağla. Kocana da iyi davran surat yapma , kocana bu elti mevzusunuda anlatma sakın aklına sokmuş olursun göz göre göre. Ha anlattıysan da konuyu bidaha acmamak üzere kapat. Tekrar söylüyorum kayinvalideyi yağla iyi geçin bu kadar sık gorusuyorsaniz ve son olarak ta esinin annesinden çok seni sevmeside sana bağlı unutma erkekler çocuk gibidir her istediğini yaptırnak senin elinde yeter ki iste.

Aynen canım, ben de ondan korktuğum için o taraftan kimseye bir şey söyleyemiyorum Kv.ye anlatsam bu durumu o da eşim gibi sen oğlumu bizden ayırmaya çalışıyorsun, bahaneyi de bulmuşsun olur
Ay evet biz ayırıcı gücüz ya her yaptığımız şey çok kıymetli oğulcuklarını onlardan koparmak.. Allah ıslah etsin bu kafadakileri.

Olayları çok detay vererek yazmışsınız çalıştığınız ilçeye kadar bence bazı yerleri silin derim tanıdık bir şekilde ortaya dökülmesin çok çirkin olabilir yada size olumsuz yansıyabilir

Bilemeyiz ki, gönül bu kime kayacağını biz seçemeyiz...

Evet eşimle bu mevzuyu konuştum ama değişen bir şey yok maalesef Senin dediklerini de yaptım daha önce canım, kv beni bir kere rakip görmüş... Ne yaparsam yapayım değişmez, değişmeyecek... Ben kadına hediyeler de aldım, gittim evine yatılı da kaldım hem de her hafta... Zaten diğer gelinden daha çok yardımcı olurum ona bu her zaman böyleydi... Ama yok yine o kıymetli, yine o iyi kv.nin gözünde... Eşime de zaten normalde hep güler yüzlüyümdür. O benden erken gelir eve, ben gelince oğlumu da öperim, gider onu da öperim (tabii kavga etmediğimiz zamanlarda :) ) Yemek mesela hep onun sevdiği yemekleri yaparım. Ben mesela bamyayı çok severim, evlendiğimden beri ikimize hiç bamya pişirmemişimdir o sevmiyor diye...

Kedi gibi sırnaşığımdır ben. Sevgisini gösteren ve karşı tarafa hissettiren biriyimdir. Güzel sözler söylerim eşime, ruhunu okşarım... Ona rağmen böyle :)

Ay evet biz ayırıcı gücüz ya her yaptığımız şey çok kıymetli oğulcuklarını onlardan koparmak.. Allah ıslah etsin bu kafadakileri.

Aynen öyle canım, amiiinnn...

Yok canım onların hepsi örnek, isimler, yerler... Benzer isimler ve benzer yerler yazdım. Olaylar gerçek sadece :)

bence her haftasonu ailene gitmeyeceğim de ve ayak diret. ne yapabilir ki boşarsa boşasın zaten böyle hayat olmaz. küserse küssün sen evinde bebeğinle keyfine bak her hafta kaynananla oturacağına.

bence her haftasonu ailene gitmeyeceğim de ve ayak diret. ne yapabilir ki boşarsa boşasın zaten böyle hayat olmaz. küserse küssün sen evinde bebeğinle keyfine bak her hafta kaynananla oturacağına.

Aynen öyle yapacağım canım. Sen git, ben gelmiyorum diyeceğim... Kendi gitsin, görsün anacığını...

Bu konuyu biri özet geçebilir mi çok uzun olmuş okuyamıyorum. Sonuç var mi ?

Terapiste gitmeye başladık, yorumlardan sonra eşimin eltime aşık olmadığını ama dış görünüş olarak beğendiği kanısına vardım. Bu düşkün olmasının sebebini de kv.den etkilenmesi olarak düşünüyoruz. Kv sürekli diğer gelini över dış görünüş olarak bana laf sokar... Ayrıca kv.nin çok sözünü dinler eşim, tam bir ana kuzusu yani... Benim defalarca konuşmama rağmen ve bildiğim tüm taktikleri uygulamama rağmen eşimin ilgisi ve düşünceliliğinde bir değişiklik yok. Yaptıklarının normal olduğunu düşünüyor çünkü... Abartan taraf ben oluyorum... Daha çok ayrıntı var ama özetle şuan ki durum bu...

Teşekkür ederim .. Bence de belki lkayin validenizin laflarından etkilenmiştir. Ama bunun hoşlanma anlamında olduğunu sanmıyorum, beğeni diyebiliriz. Sizin eğer kiyaslanmaktan hoşlanmadığınızı, sürekli karşı tarafin övülüp siz yokmuşsunuz gibi davranilmasina kırıldığınızı görüyorsa artık sizi daha savunur bir tavır takınmalı. Karşı tarafin yanında sizin güzel ozelliklerinizden bahsederek veya kv niz eltinizi övdüğü zaman benim karım da böyle gibi iyi yönlerinizi söylemeli ki bir denge kurabilsin. Umarım bunu yapar çünkü siz çok alınmışsınız bu durum daha fazla büyümemeli.

Bu zamana kadar hiç yapmadı, yapacağını da sanmıyorum. Hiç bir zaman, hiç bir konuda arkamda durmanı, yanımda olduğunu göstermedi eşim... Kaynım öyle değildir ama, her fırsatta över eşini, ona verdiği değeri ailesinin yanında da gösterir. Evet eltimi kv. buldu ama kaynım da bu tavrı sergilemeseydi kv.de de belki bu kadar Sevdacı olmazdı... Kısacası her şey eşte bitiyor....

tamamen eşinin hatası bu kadar anneci olması. babasına ve erkek kardeşine tavrı nasıl ?

Babası Görmüyor mu bu durumları babasının uyarması Lazım aslında

Hangi durumu canım? Eltiye olan düşkünlüğünü mü? Yoksa onlara sık gitmemizi mi?

Farkına varsa da konduramaz ki? Kardeşi gibi görüyordur vs. diye düşünür sanıyorum... Ayrıca çiçek ve doğum günü olayını bilmiyor Kp. Kp ile konuşsam mı bu durumu acaba? O beni sever sağ olsun... Ama uygun bir dille anlatmak gerek, nasıl yapmalı??? Ya da terapist sonucuna göre mi hareket etsem. Değişmez ise bir de babasına anlatırım. Hiç değilse aileden birine çıtlatmış olurum bu rahatsızlığı. Yarın boşanacağımız zaman da hönk ne oluyoruz olmazlar... Sebebini bilirler en azından...

Çünkü neden biliyor musun babalar en çok oğullarına söz dinletir . Oğullarda en çok babalarını dinler . Erkek Erkeğe daha çok iyi anlaşabilirler . Kv ye anlatsan seni anlamaz ama kp sever mi yoksa yapmacık mı Bundan emin misin ?

Eltime düşkün falan şeklinde değil de baba benle ilgilenmiyor ihmal ediyor gşbi anlatabilirsin

Erkekler yapmacık olamazlar diye düşünüyorum... Gerçi şöyle de bir şey var... Büyük bir kavga etmiştik, ben boşanmakta kesin kararlıydım. O zaman aradım babasın, baba nasılsın hoş beş, sonra da dedim ki baba sorunlarımız var bizim ve ikimiz çözemiyoruz. Ben boşanmayı düşünüyorum böyle giderse, akşam annemle birlikte bize gelir misiniz dedim? Tamam kızım dedi... Sonra eşimi aramış oğlum eşin aradı böyle böyle dedi, sorununuz ne demiş. Eşim de bir şey yok baba, tartıştık, kendi aramızda çözeriz biz demiş... Ve o akşam gelmediler... Eşime söyleyince ben dedim gelmeyin diye dedi. Sonra ben sakin bir şekilde dedim önümüzdeki hafta içi izin alırım şirketten, boşanma davasını ben açarım... Sonra şöyle yaparız, böyle yaparız diye anlatıyorum, geldi arkamdan sarıldı. Ne olur bırakma beni, ben sensiz yapamam deyip ağlamaya başladı. Ben de yelkenleri suya indirdim tabii o böyle yapınca...

Yani uzun lafın kısası ben benimle ilgilenmiyor vs dediğimde adam oğlu ile konuşur mu biledim bu olay aklıma gelince... Yani daha can alıcı konuşmam lazım... İlgilenmemek kelimesi kp için çok anlam ifade etmez diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…