- 8 Mart 2017
- 568
- 803
- 53
- 41
- Konu Sahibi birgaripask35
-
- #1.121
Ablanın tavrı çok keskin açıkçası onu da tasvip etmedim. Belki eşin yaptığı yanlışı anlayacak senein kıymetini tekarr anlayacak.Rüyasındanuyanacak falan filan. Yanı hemen boşan ya da düşünme bunu diyemeyiz.Sen robot değilsin tamam sildim aklımdan deyip silemezsin öyle bir şey olmaz.Daha akılcı yöntemleri denemeden boşan demek fazla hoyrat bence.Evlilik üzerinde emek harcanması gereken bir kurum.Her sorunda boşanılacaksa nereye varır bunun sonu.
Esiniz abartiyor hemde cok abartiyor boyke dusunmekte haklisiniz bn yurtdusindayim abimler bna iki saat uzak kaynim 15 dk uzak evi bayramlarda hep ordayim 3 yildir ve kaynim bana her bayram ya cicek yada harclik verir kardesinr bile vermez bnim esimde simdiye kadar yengesine bi dal bilw almamistir ve 1 cop bilr vermemistir bnim kaynim bana karsi ne istersem alir yaparda istemedil ama yapacagindan eminim otururuz hos sohbet myhabbet hepbirlikte yani cunku bnim abim ve kardesi sayilirim bni hic bir zaman yabanci gibi gormedi cok sukur
Anladım, kardeşi gibi görüyor olmasını temenni ediyorum, aileden veya kendine yakın hissetmiş olabilir ama tabiki uzaktan bakınca yanlış anlaşılıyor. Benim eşim samimiyeti tam ayarlayamaz mesela, gece arkadaşını arar yengeyi de versene der birşey sorar, ben kızarım bu saatte milleti arama diye. Benim akrabalarımı aramak ister gece 11de 12de aklına birşey gelince. Bazı insanlar düşüncesiz davranabiliyor. Belki sizin kızdığınızı anlayınca düzeltir kendini, kardeşi aracılığıyla eltinizle iletişime girmesi daha iyi olur. Siz ilgileniyorsanız bence onunki abartılı bir samimiyet ama artniyetli olsa kardeşinin eşiyle değil de başka birisiyle olurdu diye düşünüyorum.Tam aksine canım ailesi uzakta olan benim. Tüm sülalem gurbette, bulunduğum şehirde sadece erkek kardeşim var. Eltim ise annesine yarım saatlik mesafede. Ben tam aksine ilgiliyimdir eltim ve bebeği ile. Düşüncesiz biri kesinlikle değilim... Şöyle söyleyeyim, eşim bu zamana kadar yeğenini düşünüp de bir çorap bile almış değildir doğum günü harici. Her şeyi ben düşünüp alırım bebeğe. Ama iş eltiye gelince çok bir düşünceli, çok bir ince... Annesine ve babasına karşı da bu şekilde düşünceli ve incedir. Kardeşine ve yeğenine karşı değildir...
Ay evet biz ayırıcı gücüz ya her yaptığımız şey çok kıymetli oğulcuklarını onlardan koparmak.. Allah ıslah etsin bu kafadakileri.Aynen canım, ben de ondan korktuğum için o taraftan kimseye bir şey söyleyemiyorumKv.ye anlatsam bu durumu o da eşim gibi sen oğlumu bizden ayırmaya çalışıyorsun, bahaneyi de bulmuşsun olur
Anladım, kardeşi gibi görüyor olmasını temenni ediyorum, aileden veya kendine yakın hissetmiş olabilir ama tabiki uzaktan bakınca yanlış anlaşılıyor. Benim eşim samimiyeti tam ayarlayamaz mesela, gece arkadaşını arar yengeyi de versene der birşey sorar, ben kızarım bu saatte milleti arama diye. Benim akrabalarımı aramak ister gece 11de 12de aklına birşey gelince. Bazı insanlar düşüncesiz davranabiliyor. Belki sizin kızdığınızı anlayınca düzeltir kendini, kardeşi aracılığıyla eltinizle iletişime girmesi daha iyi olur. Siz ilgileniyorsanız bence onunki abartılı bir samimiyet ama artniyetli olsa kardeşinin eşiyle değil de başka birisiyle olurdu diye düşünüyorum.
Hepsini tam okumak mümkün değil parça parça okudum ama bence eşinden çok kayinvalidede senin problem. Anası dolduruyodur oğlunu sana karşı eltiyi de devamlı övüyodur.. Erkek aklı işte yavaş yavaş kayiyodur. Sen uyanık ol düşmanı ni cebinde sakla diye bi söz bilirmisin bilmem kaynanayi yavaştan yağla. Kocana da iyi davran surat yapma , kocana bu elti mevzusunuda anlatma sakın aklına sokmuş olursun göz göre göre. Ha anlattıysan da konuyu bidaha acmamak üzere kapat. Tekrar söylüyorum kayinvalideyi yağla iyi geçin bu kadar sık gorusuyorsaniz ve son olarak ta esinin annesinden çok seni sevmeside sana bağlı unutma erkekler çocuk gibidir her istediğini yaptırnak senin elinde yeter ki iste.
Ay evet biz ayırıcı gücüz ya her yaptığımız şey çok kıymetli oğulcuklarını onlardan koparmak.. Allah ıslah etsin bu kafadakileri.
Olayları çok detay vererek yazmışsınız çalıştığınız ilçeye kadar bence bazı yerleri silin derim tanıdık bir şekilde ortaya dökülmesin çok çirkin olabilir yada size olumsuz yansıyabilir
bence her haftasonu ailene gitmeyeceğim de ve ayak diret. ne yapabilir ki boşarsa boşasın zaten böyle hayat olmaz. küserse küssün sen evinde bebeğinle keyfine bak her hafta kaynananla oturacağına.
Bu konuyu biri özet geçebilir mi çok uzun olmuş okuyamıyorum. Sonuç var mi ?
Terapiste gitmeye başladık, yorumlardan sonra eşimin eltime aşık olmadığını ama dış görünüş olarak beğendiği kanısına vardım. Bu düşkün olmasının sebebini de kv.den etkilenmesi olarak düşünüyoruz. Kv sürekli diğer gelini över dış görünüş olarak bana laf sokar... Ayrıca kv.nin çok sözünü dinler eşim, tam bir ana kuzusu yani... Benim defalarca konuşmama rağmen ve bildiğim tüm taktikleri uygulamama rağmen eşimin ilgisi ve düşünceliliğinde bir değişiklik yok. Yaptıklarının normal olduğunu düşünüyor çünkü... Abartan taraf ben oluyorum... Daha çok ayrıntı var ama özetle şuan ki durum bu...
Teşekkür ederim .. Bence de belki lkayin validenizin laflarından etkilenmiştir. Ama bunun hoşlanma anlamında olduğunu sanmıyorum, beğeni diyebiliriz. Sizin eğer kiyaslanmaktan hoşlanmadığınızı, sürekli karşı tarafin övülüp siz yokmuşsunuz gibi davranilmasina kırıldığınızı görüyorsa artık sizi daha savunur bir tavır takınmalı. Karşı tarafin yanında sizin güzel ozelliklerinizden bahsederek veya kv niz eltinizi övdüğü zaman benim karım da böyle gibi iyi yönlerinizi söylemeli ki bir denge kurabilsin. Umarım bunu yapar çünkü siz çok alınmışsınız bu durum daha fazla büyümemeli.
tamamen eşinin hatası bu kadar anneci olması. babasına ve erkek kardeşine tavrı nasıl ?Bu zamana kadar hiç yapmadı, yapacağını da sanmıyorum. Hiç bir zaman, hiç bir konuda arkamda durmanı, yanımda olduğunu göstermedi eşim... Kaynım öyle değildir ama, her fırsatta över eşini, ona verdiği değeri ailesinin yanında da gösterir. Evet eltimi kv. buldu ama kaynım da bu tavrı sergilemeseydi kv.de de belki bu kadar Sevdacı olmazdı... Kısacası her şey eşte bitiyor....
tamamen eşinin hatası bu kadar anneci olması. babasına ve erkek kardeşine tavrı nasıl ?
Babası Görmüyor mu bu durumları babasının uyarması Lazım aslındaBabasına düşkündür çok. İyi anlaşırlar. Baba ve oğuldan çok arkadaş gibidirler. Sürekli arar sorarlar birbirlerini... Kardeşi ile öyle değildir. Kardeşine düşkün diyemeyeceğim...
Babası Görmüyor mu bu durumları babasının uyarması Lazım aslında
Çünkü neden biliyor musun babalar en çok oğullarına söz dinletir . Oğullarda en çok babalarını dinler . Erkek Erkeğe daha çok iyi anlaşabilirler . Kv ye anlatsan seni anlamaz ama kp sever mi yoksa yapmacık mı Bundan emin misin ?Hangi durumu canım? Eltiye olan düşkünlüğünü mü? Yoksa onlara sık gitmemizi mi?
Farkına varsa da konduramaz ki? Kardeşi gibi görüyordur vs. diye düşünür sanıyorum... Ayrıca çiçek ve doğum günü olayını bilmiyor Kp. Kp ile konuşsam mı bu durumu acaba? O beni sever sağ olsun... Ama uygun bir dille anlatmak gerek, nasıl yapmalı???
Çünkü neden biliyor musun babalar en çok oğullarına söz dinletir . Oğullarda en çok babalarını dinler . Erkek Erkeğe daha çok iyi anlaşabilirler . Kv ye anlatsan seni anlamaz ama kp sever mi yoksa yapmacık mı Bundan emin misin ?
Eltime düşkün falan şeklinde değil de baba benle ilgilenmiyor ihmal ediyor gşbi anlatabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?