- 8 Mart 2017
- 568
- 803
- 53
- 41
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Kadının biz evlendigimizden beri tek amacı buydu ki neden oğlunu geri göndersin? Torununu torunu gibi görmüyor zaten. Oğlum dış görünüş olarak babasının aynısı olmasına rağmen hiç benzetmiyor oğlumu babasına. Oğlumu süzüp süzüp kusur arıyor ki biz geçen sene bir evlat acısı yasamamiza rağmen bunu yapıyor. 36 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durduNe olursa olsun karı gibi esyasını alıp anasının evine gitmiş yazıklar olsun. Bence sevme böyle bir erkek müsveddesini. Kaynanana da yazıklar olsun. Her gelin kaynana arasında ara ara sürtüşmeler olur. Kaynanan büyükse büyüklük edip sorun çözmeye odaklı davranması lazım. Mesela kocan gittiğinde ne işin var hadi evine oğlum deyip sakinleştirmesi lazım. Ortada küçücük bir bebek var ve kendisinin de torunu oluyor hiç değilse onun hatrına yani. Oğlunun ateşi çıkmış baba nerde? Anasının g...ne yapışmış... Çok sinirlendim inan ki. Merak ettim son durum ne şimdi neler oldu tam olarak?
WhatsApp tan mesaj attı sadece...Hiç aramadı mı eşiniz
Konu sahibinin eşi evi neden terk etmiş? Konu sahibi kayınvalidesine ne demiş?? Konu sahibinin mesajlarının neredeyse hepsine baktım ama kaçırdım sanırım.
Son durum nedir?
Aynen öyleDogumgunune kadar normal geldi hatta oda normal gelmişti ama sizin için öyle süpriz vs hazırlamadığını duyunca şaşırdım.
Eşiniz evi terketmiş bidaha bi şaşırdım . Hemde annesine kızması gereken yerde size kızmış .
Evden gidemem canım. Çünkü ailem İzmirde ve ben burada çalışıyorum. Annem yanımda zaten, bebeğime bakıyor. Ben herşeyi Yaradana bıraktım. Rabbim ne yazdiysa o olacak...Canımm. Bence sen de o evde durma. Madem bebeğin kimse tarafından (kocan dahil) önemsenmiyor, pılını pırtını topla annene git. Boşanmak istediğini, çocuğun yüzünü de bir daha asla göstermeyeceğini söyle. Uğradığın tüm haksızlıkları bir bir say yüzüne. Boşanacağım de. Bak bakalım it gibi pişman oluyor mu olmuyor mu. Ama yerinde olsam pişman olsa da dönmezdim. Sevgisin dee geri kalanına da derim, o adamı hayatımdan silerim. Emin ol o adam asla düzelmeyecek. Pişman oldu, düzelir umuduyla adım o adama tek bir adım atarsan hata edersin. Zaten seni sevdiği falan da yok. Bana boşanmak için bunları bahane ediyor gibi geldi. Bırak defolsun gitsin.
Kadının biz evlendigimizden beri tek amacı buydu ki neden oğlunu geri göndersin? Torununu torunu gibi görmüyor zaten. Oğlum dış görünüş olarak babasının aynısı olmasına rağmen hiç benzetmiyor oğlumu babasına. Oğlumu süzüp süzüp kusur arıyor ki biz geçen sene bir evlat acısı yasamamiza rağmen bunu yapıyor. 36 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durdubu kadın geçen sene bir torun acısı yaşadı ona rağmen oğlumda kusur arıyor. Yok kafasının şekli neden böyle bir özür mü var, yok saçları neden yok, yok bu çocuk çok yemek yiyor şişman mı olacak acaba...
WhatsApp tan mesaj attı sadece...
Ben olayı da anlatayım tam olarak. Eşimin bir akrabası oğluma hediyeler göndermiş. İçinde oyuncaklar, oto koltuğu Vs varmış. Eşimin kardesi k.v.ye yakın oturur, bizden önce gitmişler k.v.ye. k.v.de de oğluma gelen hediyeleri onlara da göstermiş içinde beğendiğiniz, işinize yarar birşey varsa alın demiş. Onlar da kendilerinin oto koltuğu olmasına rağmen oto koltuğunu almis ve oyuncaklar dan bazılarını almış. Ben de bunu öğrenince k.v.ye sen benim oğluma bunu mu layık görüyorsun dedim. Kalanları da onlara ver dedim. Benim oğlumun hiç bir şeye ihtiyacı yok, annesi çalışıyor çok şükür ona herşeyin en güzelini alır dedim.
Bunu söyledim diye eşim benimle yatağını ayırdı, ertesi günde annemden özür dileyip elini öpeceksin dedi. Ben de bu olayda cidden anneni mi haklı görüyorsun dedim. Hayır sen haklısın ama anneme cemkirmemeliydin dedi. Ben de haklıyım madem neden özür dileyeyim dilemem dedim. Cuma günü tekrar sordu hafta içi yaptığın şeyden sonra hayatta özür dilemem dedim (annem evdeyken yatağı ayirmasindan bahsediyorum ) son durum ve son olaylar bu...
Ben gerçekten şoke oldum. A aaaa size nasıl bir saygısızlık bu ya, o hediye sizin oğlunuza alınmış, eşinizin bir akrabası zaten eşinizin abisinin de akrabası, alacak olsa ona da alırdı zaten ki onların çocuğu sizinkinden büyük, zamanında ona da almıştır hediye. Kayınvaliden olacak kadın ne kadar cüretkar öyle sana ne ya sana ne ! Ay çok sinirlendim. Onların alması da çok yanlış birşey. İnce düşünen eltiydi dimi bir de bu kadın !Kadının biz evlendigimizden beri tek amacı buydu ki neden oğlunu geri göndersin? Torununu torunu gibi görmüyor zaten. Oğlum dış görünüş olarak babasının aynısı olmasına rağmen hiç benzetmiyor oğlumu babasına. Oğlumu süzüp süzüp kusur arıyor ki biz geçen sene bir evlat acısı yasamamiza rağmen bunu yapıyor. 36 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durdubu kadın geçen sene bir torun acısı yaşadı ona rağmen oğlumda kusur arıyor. Yok kafasının şekli neden böyle bir özür mü var, yok saçları neden yok, yok bu çocuk çok yemek yiyor şişman mı olacak acaba...
Ben olayı da anlatayım tam olarak. Eşimin bir akrabası oğluma hediyeler göndermiş. İçinde oyuncaklar, oto koltuğu Vs varmış. Eşimin kardesi k.v.ye yakın oturur, bizden önce gitmişler k.v.ye. k.v.de de oğluma gelen hediyeleri onlara da göstermiş içinde beğendiğiniz, işinize yarar birşey varsa alın demiş. Onlar da kendilerinin oto koltuğu olmasına rağmen oto koltuğunu almis ve oyuncaklar dan bazılarını almış. Ben de bunu öğrenince k.v.ye sen benim oğluma bunu mu layık görüyorsun dedim. Kalanları da onlara ver dedim. Benim oğlumun hiç bir şeye ihtiyacı yok, annesi çalışıyor çok şükür ona herşeyin en güzelini alır dedim.
Bunu söyledim diye eşim benimle yatağını ayırdı, ertesi günde annemden özür dileyip elini öpeceksin dedi. Ben de bu olayda cidden anneni mi haklı görüyorsun dedim. Hayır sen haklısın ama anneme cemkirmemeliydin dedi. Ben de haklıyım madem neden özür dileyeyim dilemem dedim. Cuma günü tekrar sordu hafta içi yaptığın şeyden sonra hayatta özür dilemem dedim (annem evdeyken yatağı ayirmasindan bahsediyorum ) son durum ve son olaylar bu...
Ev size mi ait bilmiyorum ama her iki türlü de olsa ben sizin yerinizde olsam o kötü anıları o evde bırakırım. O evden çıkar, yeni bir sayfa açarım oğlum ile birlikte. Hem belli mi olur gelirler huzur bozarlar falan. Evliyken bile neler yaşatmışlar. Tertemiz bir ortam şifa olur inanın ki.Evden gidemem canım. Çünkü ailem İzmirde ve ben burada çalışıyorum. Annem yanımda zaten, bebeğime bakıyor. Ben herşeyi Yaradana bıraktım. Rabbim ne yazdiysa o olacak...
Evet , çok mantıklı. Babam İzmirde , yanımıza gelince bir ev bakalım beraber. Gerçi daha ona soylemedik evden gittiğini. Hiç bir şey de bilmiyor babam, anlatmadım hiç...Ev size mi ait bilmiyorum ama her iki türlü de olsa ben sizin yerinizde olsam o kötü anıları o evde bırakırım. O evden çıkar, yeni bir sayfa açarım oğlum ile birlikte. Hem belli mi olur gelirler huzur bozarlar falan. Evliyken bile neler yaşatmışlar. Tertemiz bir ortam şifa olur inanın ki.
Yaa hiç bir şey umrumda değil, bana dokunan yapılan. Ne demek begendiklerinizi alın!!! Tamam paylaşılacaksa paylasilsin yine ama birlikte baksaydik ben ona da razıyım. Sevdanın beğenmediklerini Oğluma layık görüyor... Sinirlendiğim şey bu yaa... Ben haklıyım ama anasına cemkirmemeliymisim, anasını kırmışım. İşleri ters gidermiş, beli dogrulmazmis anası kırılırsa... Ne diyeyim anasının koynundan ayrılmasın işte...Eşine yazıklar olsun. Bu kadar bencillik, bu kadar saçmalık, bu kadar annecilik olmaz, olmamalı. Ben de kayınvalideyle arada bir şey oldu sandım, hiçbir şey olmamış, gayet sakin davranmışsınız, bana göre tepki bile vermemişsiniz. Kayınvalideniz de aşırı terbiyesiz bir insanmış,ne demek ya birisine hediye geleni sormadan etmeden başkasına vermek. Dünyaları ayağa kaldırsan hakkın bence. Eşinin de hem haklısın hem de özür dilemelisin demesi enteresan... Özür dilememekle, kendinden ödün vermemekle en güzelini yapmışsın. Umarım hatasını anlar da yol yakınken dönüş yapar. Yapmazsa da senin kaybedeceğin hiçbir şey yok, ama onun çooook.
Ekleme: evi de sakın onlara bırakmayın. Ev kadının hakkı, bebeğiniz var bir de. Evden gidecek birisi varsa o da erkektir her zaman için.
Yaa hiç bir şey umrumda değil, bana dokunan yapılan. Ne demek begendiklerinizi alın!!! Tamam paylaşılacaksa paylasilsin yine ama birlikte baksaydik ben ona da razıyım. Sevdanın beğenmediklerini Oğluma layık görüyor... Sinirlendiğim şey bu yaa... Ben haklıyım ama anasına cemkirmemeliymisim, anasını kırmışım. İşleri ters gidermiş, beli dogrulmazmis anası kırılırsa... Ne diyeyim anasının koynundan ayrılmasın işte...
Bunların hepsi tuhaf.Kadının biz evlendigimizden beri tek amacı buydu ki neden oğlunu geri göndersin? Torununu torunu gibi görmüyor zaten. Oğlum dış görünüş olarak babasının aynısı olmasına rağmen hiç benzetmiyor oğlumu babasına. Oğlumu süzüp süzüp kusur arıyor ki biz geçen sene bir evlat acısı yasamamiza rağmen bunu yapıyor. 36 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durdubu kadın geçen sene bir torun acısı yaşadı ona rağmen oğlumda kusur arıyor. Yok kafasının şekli neden böyle bir özür mü var, yok saçları neden yok, yok bu çocuk çok yemek yiyor şişman mı olacak acaba...
Kadının biz evlendigimizden beri tek amacı buydu ki neden oğlunu geri göndersin? Torununu torunu gibi görmüyor zaten. Oğlum dış görünüş olarak babasının aynısı olmasına rağmen hiç benzetmiyor oğlumu babasına. Oğlumu süzüp süzüp kusur arıyor ki biz geçen sene bir evlat acısı yasamamiza rağmen bunu yapıyor. 36 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durdubu kadın geçen sene bir torun acısı yaşadı ona rağmen oğlumda kusur arıyor. Yok kafasının şekli neden böyle bir özür mü var, yok saçları neden yok, yok bu çocuk çok yemek yiyor şişman mı olacak acaba...
Gerçekten iyi gelecektir yeni bir ev. Artık söyleyeceksiniz ilk önce tabi ki üzülecektir ama sonra duydukça haklı olduğunuzu, kızı kurtuldu diye sevinecektir bence. Allah yolunuzu açık etsin.Evet , çok mantıklı. Babam İzmirde , yanımıza gelince bir ev bakalım beraber. Gerçi daha ona soylemedik evden gittiğini. Hiç bir şey de bilmiyor babam, anlatmadım hiç...
Sanki anasına siz saygısızlık yaptınız. Anne diye her ağzına geleni söyleyecek, her düşündüğünü yapacak degil. O ana ise sen de bir ananın evladısın. Şimdi beli öyle güzel doğrulur ki ! Eşi ve çocuğu yanında olmadan sadece anası ile doğrulur beli !!!Yaa hiç bir şey umrumda değil, bana dokunan yapılan. Ne demek begendiklerinizi alın!!! Tamam paylaşılacaksa paylasilsin yine ama birlikte baksaydik ben ona da razıyım. Sevdanın beğenmediklerini Oğluma layık görüyor... Sinirlendiğim şey bu yaa... Ben haklıyım ama anasına cemkirmemeliymisim, anasını kırmışım. İşleri ters gidermiş, beli dogrulmazmis anası kırılırsa... Ne diyeyim anasının koynundan ayrılmasın işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?