Eşim Eltime mi Aşık?

Hay Allah yaşadıklarınız gerçekten üstüste gelmiş gibi. Oğlunuz kaç yaşında ? Siz son mesajınızda gerçekten de bitirmişsiniz bu evliligi. Yuva kolay kurulmuyor ama eminim ki çok da sabretmişsiniz. Eşiniz gerçekten abartmış artık. Özür dilemeniz gerektiği zaman gelseydi belki dilerdiniz o da haksız olduğunuz için değil küçük olduğunuz için ya da bilmiyorum öyle mi de, sizin evinizde olduğunuz için ama yine de siz bir bireysiniz kukla değil eşiniz bunu anlamamış. Yangına körükle gitmek bu bana göre. Anneniz sizdeyken yaptığı da hem sizi küçük düşürmek hem de annenizi huzursuz etmek olmuş. Eminim ki bundan sonra daha mutlu olacaksınız . Aileniz arkanızda. O aileye demek ki fazla geldiniz ve taşıyamadılar sizi. İnsanlara taşıyamayacağı yükü vermemek lazım canım. :)
Durum üzücü ama elti konusu da bir tuhaftı zaten. Sizi el üstünde tutmuyorsa zor çok zor. He bu arada eltinin yanında size diyordu ya o haklı sen haksızsın. Bunu orda değil de evde size diyebilirdi. O ortamda da çekimser kalabilirdi. Bu da benim canımı sıkmıştı sizin yönünüzden bakınca. Hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
Oğlum daha 4 aylık. Olay da benim evimde olmadı. K.v.nin evinde oldu. Kesinlikle sonuç ne olursa olsun ben suandan daha mutlu olacağım...

Sen hamilesin bu durumdan dolayı cok hassas narin kırılgan ilgi bekleyen kişisin.eşin eltine nie bu kadar değer veriyor ben anlam veremedim sana değer vermeyip sen bide doğumdan sonra da eşinin sana ve eltine olan hareketlerine bak nasıl?eşin olabilir aşık bnce hayatta neler oluyor neler kardeşini öldürüyor insanlar buda olmuycak değil ya olabilir dikkatli olun takip edin derim tabi umarım düşündüğünüz gibi olmaz

Bazı erkekler gerçekten bir tuhaf. Es ve anne arasındaki dengeyi kuramıyor. Resmen çifte standart anne sana ve istediğini yapar ama sen haklida olsan yapamazsın. Ben bu anneleride anlamıyorum yaa oglun mutsuz olacak yuvası bozulacakta rahata mi ereceksin Oda senin annenden özür dilesin bence hiç evde bir büyük varken yapılacak hareket mi o yatak ayırmak. Hem günah hem saygısızca. Valla Allah yardimcin olsun Insallah tez zamanda üstesinden gelirsiniz. Ama olmuyorsa da devam ettirmenin bir mantığı yok çünkü bir şey duzelmiyorda hiç düzelmez boşuna ömür tüketmek yerine şimdi den yolunu cizmen daha hayırlı olur belki. Gelişmeleri bekliyoruz bizidr haberdar edersen seviniriz

Canim bende yazinu okudum ama esinin eltine ilgili oldugunu sanmiyorum biz kadinlar aslinda baskalarina yapilan seyleri kendimize neden yapilmuyor diye sorgularken kendi icimize kurt dusuruyoruz evet anneler gunu hediyesi normal ama dogum gununu kutlamak istemesi sacmaa gereksiz olmus esin bu tarz istegi oldgunda bosver hayatim sana mi kaldi herkesin kocasi basinda birak onyapsin tarzi konus sanmam o gozle baktigini ki insaniz sonucta sana tavsiyem esini ihmal etme baktin gordun surekli aklina takinti ediyosan sik gelip gitmeyi birak bende bazen misafirlige gidiyoz esim bi baska bayana soru sorunca bile kiskanirim ama bu inan evlililigime cok zarar verdi o yuzden esine guven ve de sik gelip gitmeyi birak derim

Oğlum daha 4 aylık. Olay da benim evimde olmadı. K.v.nin evinde oldu. Kesinlikle sonuç ne olursa olsun ben suandan daha mutlu olacağım...
Hmm maşallah ya çok da küçükmüş daha keşke oglunuzun hatrına yeni kararlar alsanız diycem ama eşiniz biraz fazla anneci sanırım. Orta yolu bulamıyor benim eşim gibi

Canım eşine çok sinirlendim. Bazı erkekler çok işgüzar ya her şeye karışıyorlar benim kocamda da işgüzarlık var biraz ama böyle bir olay yaşamadık. Bilmiyorum ben de senin gibi düşünüyorum eşin sana olmadığı kadar yengesine savunmacı davranıyor gibi geldi. Kendi ailemden görmüyorum demiş. O zaman kesin başka bir iş var. Bence derdini anlatt.

Abarttıgını düşünmüştüm ama eşin gerçekten ssdece diğerlerine ii görünmeye çalışanlardan sanırım güçlü durlütfen

B birgaripask35 Bilmiyorum eşinizin davranışları bana normal gelmedi. Belki yanılıyor da olabilirim sadece nezaket de olabilir. Ama bana çok ters hareketler bunlar. Çünkü ben aşırı kıskanç bir bayanım elti melti anlamam. Benim eşim de kıskanç aynı alakayı kaynıma göstersem eşim de kıskanır tepki gösterir. Yani bize çok ters olduğu için normal değil. Prensip meselesi.
Yanlış yönlendirmek de istemiyorum. Ama illa da kafanı kurcalıyorsa açık açık konuş eşinle kırmadan. Bana bu kadar ilgisizken ona neden bu kadar ilgilisin diye sorabilirsin. Kıskançlıkla suçlayacaktır kızacaktır. Benim cevabım da şu olurdu.

''O zaman aynı ilgi ve alakayı bana da göster, kıskanmayayım. Eşinim ben senin. Bana karşı düşüncesizken ona neden bu kadar düşüncelisin? Asıl bana karşı daha düşünceli olman gerekir. Ya da en azından bana da düşünceli davran ki kıskanmayayım.''

Adam sudan bir sebepten evi terketmis anasina taşınmış şaka gibi ya..Cok bile dayanmissin bu adama.Ne kiymetli anasi varmis.Sanki biz agac kovugundan ciktik nedense gelinleri oyle görüyorlar.En cok ta 4 aylik minige üzüldüm.Maddi manevi ogluna yeteceğine inaniyorum.Allah yardimcin olsun.

Konu sahibi, tekrar merhaba :))
Konu eltiden kayınvalideye bağlandı :) Hala evliliğinizdeki problemleri göremeyip de eşim eltime mi aşık derdindesin. Eşin eltine aşık değil psikolojik destek al diyenlere kızıyorsun, evet eşin eltine aşık diyenleri senin şüpheni haklı buldukları için teşekkür edip bağrına basıyorsun, madem eşin eltine aşık o zaman niye boşanmıyorsun diyenlere de "Böyle bir şeyi kondurmak kolay mı sanıyorsun sen, acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye soruyorum" diyerek saldırıya geçiyorsun. Hakikaten sizin derdiniz ne inanın anlamadım ben :))

Bak sürekli diyorsun ya, neden karısına karşı böyle nazik değil de eltiye karşı nazik diye. Ben açıklayayım:
Karısı suratsız, dırdırcı, evde adama dirlik vermiyor, kafasında sürekli bir şeyler kurup kurup adama sarıyor, evde huzur bırakmıyor; yengesi ise güler yüzlü, sakin, anlayışlı bir kadın olduğundan yengesine ağabeyinin eşi olarak saygı duyuyor.

Diyeceksin ki "Sen benimle yaşıyorsun, nereden biliyorsun suratsız dırdırcı olduğumu " onu da hem konu detayından hem konudaki yorumlarından hem de konunun içinde gelişen başka konudan -kayınvalide meselesi- anlıyorum.

O kadar septik bir tipsin ki adamı resmen çapraz sorguya tutuyorsun :)) Şu korkunç sorgulayıcı duruşunun karşısında insan haklı da olsa kendini savunamaz, saçmalar. Konudaki güncellemende şöyle bir şey var:"Eşime beni ailenden görmüyorsun, yengeni mi ailenden görüyorsun dedim ve eşim yengemi de ailesinden görmediğini söyledi" demişsin. Yahu adama önce "Beni ailenden görmüyorsun" diye trip atıyorsun bunun üzerine " Ama yengeni görüyorsun" diyorsun. Bunun üzerine adamın sana ne demesini bekliyorsun ki ? Evet seni ailemden görmüyorum ama yengemi mi görüyorum desin ? Böyle dese bu sefer de"Beni ailenden görmüyorsun ama yengeni görüyorsun" deyip yine sorun çıkaracaksın. Adam sırf dırdırından kurtulmak için ailemden görmüyorum deyip geçmiş ama sen böyle dedi diye yengesine aşık olduğunu düşünüyorsun :)) Zor bir insansınız gerçekten.

Bak konu eltiyken şimdi de kayınvalide oldu. Evliliğinizde sizin çift olarak sorunlarınız var, bunların üzerine yoğunlaşıp bu sorunları çözmeye odaklanmanız gerekirken; siz bambaşka yerlerde dolaşarak bu sorunların kaynağını arıyorsunuz. Ne diyeyim, Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
asik degil de hani kendi icine kotu olup da etrafindaki herkesin yardimina kosan tipler olur ya esin oyle biri

EV DELİSİ ,EL İYİ ..allah yardımcın olsun bacım
Aminnn cümlemizin yardıcisi olsun...

Hmm maşallah ya çok da küçükmüş daha keşke oglunuzun hatrına yeni kararlar alsanız diycem ama eşiniz biraz fazla anneci sanırım. Orta yolu bulamıyor benim eşim gibi

Aynen öyle canım benim. Orta yolu bulamayanlardan...

İnan ben de sadece onu düşünüyorum. Oğlumu bırakıp gitmesi dokundu en çok hem de aşı olduğu gün, hemşire ateşi çıkabilir dediği gün bırakıp gitti ki gece de ateşi çıktı oğlumun 39a kadar.

Canım sana tek diyeceğim şu. Sanırım bekarsın, eşim sana göre gayet iyi bir eş ya Rabbim inşallah sana benim eşim gibi birini nasip etsin ne diyeyim...

Ne olursa olsun karı gibi esyasını alıp anasının evine gitmiş yazıklar olsun. Bence sevme böyle bir erkek müsveddesini. Kaynanana da yazıklar olsun. Her gelin kaynana arasında ara ara sürtüşmeler olur. Kaynanan büyükse büyüklük edip sorun çözmeye odaklı davranması lazım. Mesela kocan gittiğinde ne işin var hadi evine oğlum deyip sakinleştirmesi lazım. Ortada küçücük bir bebek var ve kendisinin de torunu oluyor hiç değilse onun hatrına yani. Oğlunun ateşi çıkmış baba nerde? Anasının g...ne yapışmış... Çok sinirlendim inan ki. Merak ettim son durum ne şimdi neler oldu tam olarak?

Konu sahibinin eşi evi neden terk etmiş? Konu sahibi kayınvalidesine ne demiş?? Konu sahibinin mesajlarının neredeyse hepsine baktım ama kaçırdım sanırım.

Son durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…