Eşim Eltime mi Aşık?

eşiniz sizden ona daha ince davrandığı için kıskanmış olabilirsiniz buda normal bence bende olsam bende kıskanırım ama aşık olduğunu düşünmem için daha farklı bişeyler görmem duymam gerekir.ben eşinizin aşık olduğunu sanmıyorum.

aşk değil bence .. sadece tüm aile seviyo o eltiyi belli o yüzden eşiniz de ona sizden daha çok değer veriyo ... en azından davranışlarından bu çıkıyo ... kıskanmakta haklı mısınız ? tabiki evet ... ama bu durumu nasıl değiştirebilirsiniz bilmiyorum ... sizin adınıza üzüldüm umarım değişir durumlar ...

sanmıyorum asık falan degıldır.. Ama başka bısı olabılır. Belkı eltinin senden gizli yardımı olmustur maddı vs . Ya da erkek kardesıyle arasındakı herhangı bır hukuktan dolayı boyle ınce dusunmek zorunda hıssedıyor olabılır. Ask dısında bısıler var

Aşk olmayabilir belki hoş bir kadınsa onun için ilgileniyor olabilir ama bunu bile yapması çok ayıp ben olsam bende kıskanırdım

Aşk yok...kardeşine değer veriyor yengesinide kardeş gibi görüyor.sakın bu düşüncelerinizi eşinizle paylaşmayın ve bence psikiyatristen yardın alın

Aşk yok...kardeşine değer veriyor yengesinide kardeş gibi görüyor.sakın bu düşüncelerinizi eşinizle paylaşmayın ve bence psikiyatristen yardın alın

eşi ve kardeşi birbirilerni sevmiyorlarmış. Üstelik kaynı eşine bu yapılan sürprizlern inceliklerin hep konu sahibinin eşinden çıkmasından rahatsız oluyormuş, yüzü düşüyormuş adamın. Hala yardım alsın mı?

Yani buraya konu açanlar hangi cevabı duymak istiyorlar ben anlamadım ya da konu sahibine cevap verenler boşan,ona aşık gibi cümleler kurunca rahatlıyor mu?
Değişik insanlar ve değişik düşünceler var.ben ortayı bulma taraftarıyım.yalnızca acaba eltime mi aşık sorusuna evet diyemem.o ortamı bilmek lazım.oldu o zaman kimse eltisiyle görüşmesin olamaz böyle bir düşünce.
Gözünle görmediğin çorkin bir düşünce konu sahibi yardım almalı

Tamam genel olarak eslerimiz gelinlerin doğum günü vs kutlamaz ama bazı adamlar vardır ki yakından da tanığım gengesi nin sözünden çıkmaz o ne derse sözü hukumdur
Yada yengelerini aşı seven düşkün tip lerde duyduk
ŞİMDİ icinizi madem böyle olumsuz bir duydu sardı aşık oldu demeden evvel çok iyi gözlemleme yapın ve emin olun zira görmediğiniz şeyi sanal da olsa bizi de tanimasaniz bizde sizleri tanimasakta iftiraya girer ve bu manevi inançlarımıza oldukça aykırıdır

Tipik el iyisi..
Kendi eşine bakmaz arkadaşların eşine,ailesine dostuna yapmadığı kalmaz bu tarz adamların.

Konu sahibi ilk okudugunda konunuzu kusura bakmayın ama esinizi biraz yalakalık yapiyo diye düşündüm.
Çünkü bazı erkekler hernedense dışardakilere çok özenli davranıp evdeki eşine özen göstermiyo.
Bunun nedenide millet ay ne iyi bi adam ne iyi bi koca desinler diye .

Fakat bütün yorumlarınızı okuduktan sonra kafanızda soru işareti kalmasını haklı buldum

Sizde durumu takipte kalın ama çok fazla düşünüp iyice kendinizi gaza getirmeyin lütfen

Bu şüphe sizi iyice vesveseye sokar düşündükçe en ufak normal hareketler bile size şüpheli gelir.

Annesi oğluma bir konuda haksizlik etti, ben de susmadim. Söylemem gerekeni söyledim. Bu bana haklısın ama bu evliliğin devam etmesi için annemden özür dilemesin diyor. Annesine ne olursa olsun cemkirmemeliymisim. Ben de madem beni haklı görüyorsun neden özür dileyeyim dilemem dedim. Evde annem olmasına rağmen tüm hafta içi yatagi ayırdı. Cuma günü tekrar sordu bana özür dileyecek misin diye. Hafta içi yaptığın şeyden sonra hayatta özür dilemem dedim. 2 kere daha sordu. Aynı cevabı verdim. Sen bilirsin ne halin varsa gör dedi. Ben de herşeyi birak da git gideceksen dedim. Eşyalarının bir kısmını toplayıp gitti...

Bana yapılanları bu zamana kadar hep hazmetmeye çalıştım ama oğluma yapılanları asla kabullenemem. Ya benim istediğim gibi biri olacak ya da her şey bitecek. Kendi bilir.ben savaşmaktan çok yoruldum... Oğlunu bile annesi için bırakıp gidiyorsa , onun öyle bir babaya da ihtiyacı yok... Ben oğlumun herşeyi olurum. Herşeyin üstesinden gelebilecek gucteyim çok şükür... Neleri neleri anlattım, evlat acısını bile kaldırdım. Bunu mu kaldiramayacagim. Rabbim yeter ki bana güç, kuvvet ve sağlık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…