Eşim Eltime mi Aşık?

Yalnız millet neresiyle okuyorsa, eltiyi değil sülale bu kadını sevmiş. Sadece kv kendi aldığı için onu seviyor.
İşte bir kaç mesajı okuyup öyle yorumluyorlar. Konuyu tam olarak takip etme zahmetine girmeyip bir de acımasızca yargılıyorlar. Bir de bu hakkı kendilerinde buluyorlar... komik :)

eltınkucucuk bebegıyle nasıl gıtsın kv evı temızlesın ? sen yspar mıydın ben yapmazdım şahsen neyse aasık denılemez belkı ama ınce fıkrını eltın ıcın kullanması gıcık bır durum bence esın ınce dusuncesını sana ayırmalı ama zamanın da sen bu durumu suıstımal ettıysen belkı sana artık oyle davranmak ıstemıyrdur zıra eltıne cok bılenmıssın takıntı yapmıssın kadını

Bence öyle olduğunu düşünüyorsan ee özgüvende tam diyorsun çocuğunu alıp gidemedikten sonra neye yara o özgüven..

walla o elti bunlari bir ogrense kicani parmaginda oynatir bildigin yalaka el iyisi ev ayisi ezik bir tip esiniz asik midir hoslaniyor mudur bilemem ama bur begenme siz konusu

Bence öyle olduğunu düşünüyorsan ee özgüvende tam diyorsun çocuğunu alıp gidemedikten sonra neye yara o özgüven..
Düşünmek yeterli değil ki kanıt lazim. Yarın oğlum büyüdüğünde babanın amcanın eşine aşık olduğunu düşünüyordum o yüzden bosandim mi diyeceğim? Evet iyi bir koca değil ama kabul etmeliyim ki çok iyi bir baba. Oğluyla inanılmaz ilgilidir. Çoğu kadından daha iyi bakar oğluna. . .

Gün boyu takip ettim yazılanları hemen hemen tüm yorumlarınızı da okudum,
Insanların psikolojisinin altında kendilerine dahi itiraf edemediği gerçekler vardır eşiniz şimdi normal davranmadığı eltinize karşı gayet net bunu inkar edemeyiz anlattıklarınız büsbütün doğruysa..
Eşiniz zaman içinde eltinizin hâl ve haraketlerinden doğan memnuniyetle ona karşı sevecen bir tutum takınmış dışarıdan hiç sorunlarına şahit olmadığı için de sizinle ilgili problemlerde de haliyle iç dünyasında kıyaslama yapıyorda olabilir , belki de biraz da olsa beğenip bazı bazı keşke de diyordur(yani eltinizin hâl ve hareketlerini bilmiyorum da keşke böyle davransa keşke böyle giyinse keşke böyle sessiz olsa vbvbvb...)
Ister istemez içiniz içini yediği için agresif tavırlar da olabilirsnz bunu bırakın mağdem ozguveniniz çok yüksek bu kadar genel olaylardan bu kadar derin konularda çıkarım yapmayin, eşinize karşı da daha çok gözlemci ve yıpratıcı olmadan yaklaşın...

Ama anne adayı olmak da anne olmak demek değil midir ? Aslında anne adayının bence daha çok ihtiyacı vardır çiçeğe ve daha çok ilgiye. Hormonlar zaten bu kadar devrede iken ne olurdu alsalar

Peki aynı ilgiyi ve düşünceyi neden bana göstermiyor? Bana karşı o kadar düşüncesizken onu düşünmesi beni çıldırtıyor...
Aynı durum bizde de var. Hiç kafanıza takmayın. Bu anlattıklarınız çok normal. Arada ben de gıcık oluyorum hatta dile getiriyorum ama bunu aşk diye düşünmek çok abartı

Yazdıklarınızı ve neredeyse tüm yorumlsrı okudum . İnsanların düşünceleri şaşırtıcı. Bence kiç bir anormallik yok kafanızı bulandırmayın.

Eğer bir kadın eşinin yanında iken başka kadınlarin yanında kendini dışlanmış hissi veriyorsa kocası tarafından haklı olarak acaba ? Diye sormak en doğal hakkı kadınlar yanılmaz ne hissettiysem o çıkmışdir keşke yanılmış olabilsem.. lakin doğruyada aykırıyada dürüst insan isen Rabbim sana gösterir...

Bence bu durumu kafanda daha fazla buyutme ve eşine bununla ilgili imalarda bulunma. Ve kendini sürekli bir kıyaslama içine de sokma. Evet biz kadınları bu tür şeyler rahatsız eder zorumuza gider ama bu durum esinin eltine karşı bir şeyler hissettiği anlamına gelmez.

Kendini konu sahibinin yerine koysan bi zahmet? Esin baska kadına yönelik daha ilgili daha cömert samimi candan sana karşı ise özensiz soguk vs. nasıl hissedersin kendini sen iyi hissederim eşim bana iyi davranmasada olur diyorsan sen zaten eşini eş olarak görmüyorsun demektir elbette kıyaslama yapacak hem yapmasınada gerek yok beyefendi gözünün içine baka baka yapıyor bu saygısızligi

aşk nerde anlayamadım. sadece değer veriyor.demekki bütün ailenin değer verdiği sevdiği birisi eltiniz.

gereksiz kıskançlıklara gerek yok

Ne diyelim evet eşin eltine aşık sen bence bosan mi. Benim aslında söylemek istediğim adamın bunları yapmış olması kadına ilgi duyduğunu aşık olduğunu göstermez. karısına olan ilgisizliğini buna bağlamakta doğru değil. Bu çok büyük bu ithamdir. Kardeşinin eşine göz koymaktan bahsediyoruz burda. O yüzden hemen yaftalamak yerine daha makul şeyleri düşünmeliyiz. Mesela onu gerçekten bir kardeş gibi aileden biri gibi seviyor önemsiyor olabilir. Elbette bunun tam terdide olabilir ama yazılanlardan bu sonuç çıkmaz. Bence ikilinin kendi aralarında bi ilgisizlik sorunu var. Eltiyle pek ilgisi yok. Tabiki bu benim görüşüm. O yüzden eltiyi takıntı haline getirip sürekli kendini kıyaslamak yerine gerçek problemlerine dönük çözümler arasa daha verimli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…