- 27 Şubat 2017
- 665
- 622
- 23
- 44
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Esin kac yasinda ?Mesleğini de merak ettim acaba cidden sizin karsinizda eziliyor olabilir mi?Kardeşinin esine hayranlik beslemesinin sebebi olamaz tabiki ama sanıyorum ciddi problemi var esinin.Eltin belki onlarin aile yapisina daha uyumludur ondan seni kaldiramamistir bu aile bence.Yani öyle çok güzel bir şey degil ama hoş bir bayan bence. Zayıf ama fazla zayıf. Bence bu güzel bir özellik değil yani çok zayıf olması...
eltinin eşine davranışları nasıl peki ... bir de şunu düşünmek gerek eşinin sana karşı davranışları nasıl sevgisi ilgisi yani bir kadın anlar ilgisinin azalıp azalmadığından
B birgaripask35 Canım önce hepimiz gereksiz bir kıskançlık olarak nitelendirdik ama ortada ciddi anlamda bir sorun var çok rahatsız edici.Aklındaki şüpheleri ne biz ne de psikolog yok edebilir.Sana bu durumu kanıtlayacak tek kişi var o da eşin.Ben bir şeyi de merak ettim eltin de bu ilgiden hoşnut mu sence?
Eşimle aynı yaştayız. 33 yaşındayız. Eşim kimyager, ben endüstri mühendisiyim... Ve eltim evet onların aile yapısına daha uygun. Aynı memleketliler...Esin kac yasinda ?Mesleğini de merak ettim acaba cidden sizin karsinizda eziliyor olabilir mi?Kardeşinin esine hayranlik beslemesinin sebebi olamaz tabiki ama sanıyorum ciddi problemi var esinin.Eltin belki onlarin aile yapisina daha uyumludur ondan seni kaldiramamistir bu aile bence.
İşte dediğin gibi eşimin kanıtlaması gerek ama nasıl? Onunla konuşmalı mıyım?? Sonuçta ortada bir bebeğimiz var...B birgaripask35 Canım önce hepimiz gereksiz bir kıskançlık olarak nitelendirdik ama ortada ciddi anlamda bir sorun var çok rahatsız edici.Aklındaki şüpheleri ne biz ne de psikolog yok edebilir.Sana bu durumu kanıtlayacak tek kişi var o da eşin.Ben bir şeyi de merak ettim eltin de bu ilgiden hoşnut mu sence?
yazdın mı bilmiyorum.İşte dediğin gibi eşimin kanıtlaması gerek ama nasıl? Onunla konuşmalı mıyım?? Sonuçta ortada bir bebeğimiz var...
yorumlarında okudum acaba annenin etkisi var mı bu ilgide sizi yolunuzdan çevirip kendine döndürüyorsa annesi sürekli yengene şöyle davran diyip yönlendiriyor olabilir mi ? eltin nasıl davranıyor eşine karşı sana hediye alıyormuş ilgiliymiş bunlar suçluluktan da doğan davranışlar olabilir ... kv ile bu konuşuldu mu hiç ? kocanızı evden gönderdiğiniz halde gitmiyormuş hiç yansımadı mı bu aileyeİlgisi azaldığı için bu şekilde düşünüyorum zaten. Özellikle evlenmeden önce adam resmen bana tapardı. Ne oldu da biz bu hale geldik bilemiyorum...
Eltimin bu durumlardan haberinin olduğunu düşünmüyorum... Ama bizim ilgimizden tabii ki hoşnut (yani herşeyi benim yapıp düşündüğümü düşündüğünü düşünüyorum...)
Eşimle aynı yaştayız. 33 yaşındayız. Eşim kimyager, ben endüstri mühendisiyim... Ve eltim evet onların aile yapısına daha uygun. Aynı memleketliler...
Erkek adam gidermi hiç ancak kadın gider benim mesleğim olmadığı içün en ufak kavgafa argo kelimeyle ...... git derSogumaz mı insan hiç? Ben defalarca eşyalarını toplayıp kapının önüne koydum yok gitmiyor da. Düzelmiyor da ama... Ne yapacağımı şaşırdım valla... ona göre herşey normal. Kendisinde hiç bir anormallik yok...
yazdın mı bilmiyorum.
kv ile eltinin arası nasıldır?
kv eltini hep pohpohlar örnek gösterir mi?
eşin bunun tesiri altında kalıyor olabilir mi?
K.v. ile hiç konuşmadı bu konu. Ben eşime defalarca söyledim anneni çekip, konuşacağım bana olan tavırlarından diye eşim hep durdurdu beni. Yok annesi kırılırmış, alınırmış. Annesi kırılırsa beli doğrulmazmış v.s. vs...yorumlarında okudum acaba annenin etkisi var mı bu ilgide sizi yolunuzdan çevirip kendine döndürüyorsa annesi sürekli yengene şöyle davran diyip yönlendiriyor olabilir mi ? eltin nasıl davranıyor eşine karşı sana hediye alıyormuş ilgiliymiş bunlar suçluluktan da doğan davranışlar olabilir ... kv ile bu konuşuldu mu hiç ? kocanızı evden gönderdiğiniz halde gitmiyormuş hiç yansımadı mı bu aileye
Neden ben gidiyor muşum canım? Her şeyi beraber aldık. Hatta benim ailem biz evlenirken yardım etmesine rağmen onunkiler yardım etmedi. Onun alması gereken eşyaları da birlikte borca girip ödedik. Ben neden gideyim ki??? O gitmeli...Erkek adam gidermi hiç ancak kadın gider benim mesleğim olmadığı içün en ufak kavgafa argo kelimeyle ...... git der
Merhamet neden olsun ki???Bende yönlendirme veya merhamet seziyorum
Şayet dediğiniz gibi ise evli kalınmaz böyle biri ile
işte asıl sebep bu bence.Maalesef, evet. K.v. eltimi hep över, beni de haklı haksız hep yerer... Her zaman bana laf sokacak bir şeyler bulur ama Sevda evinde bir iş yapmamasına rağmen, onları benim kadar düşünmemesine rağmen hep onu över durur...
K.v. ile hiç konuşmadı bu konu. Ben eşime defalarca söyledim anneni çekip, konuşacağım bana olan tavırlarından diye eşim hep durdurdu beni. Yok annesi kırılırmış, alınırmış. Annesi kırılırsa beli doğrulmazmış v.s. vs...
Sevdaya ben de hediyeler alırım canım. Hatta o sadece özel günlerde alır ben sürekli birşeyler alırım. Mesela kendi ablama ne alıyorsam ona da alırım ki eşitlik olsun diye...
Nasıl bir geçmişi var sevda kişinin eğer mağduriyet çekmiş biri ise merhamet olabilir diye düşünüyorumMerhamet neden olsun ki???
İite sen mesleğin var kafana göre harca3 stres atarsın bende o yok koca eline muhtacım ha çok şükür bişeyimi eksik etmrdi ama evlenince her erkek giibibdeğişti hasitsin fesatsın dedi aileme götürmedi rejim uyguladı binevi gitsem ayrılsam çocuğumu alırım defoş git dedi yani bana bebeğim için sabrediyorum hatya dğnde ayrılma raddesine geldim istemiyorum dedim aileme söyledim ınlarda nasihat etticama zor işte evlilik baba evi gibi olmuyoNeden ben gidiyor muşum canım? Her şeyi beraber aldık. Hatta benim ailem biz evlenirken yardım etmesine rağmen onunkiler yardım etmedi. Onun alması gereken eşyaları da birlikte borca girip ödedik. Ben neden gideyim ki??? O gitmeli...
Yok canım öyle bir geçmişi yok...Nasıl bir geçmişi var sevda kişinin eğer mağduriyet çekmiş biri ise merhamet olabilir diye düşünüyorum
seninde suçun var ortada böyle durum varsa almam ablama ne alıyorsam ona da kendini başta bu noktada çekmen gerek ben olsam çatır çatır konuşurdum kv bana laf mı vurdu cevabını veririm dişimi gösteriridim .... eşine gelince bende kv etkisi ile elitine böyle davranıyor olbilir sende üstüne gidiyorsan senden uzaklaşır ... eltin eşine nasıl davranıyor bakışları hareketleri nasılMaalesef, evet. K.v. eltimi hep över, beni de haklı haksız hep yerer... Her zaman bana laf sokacak bir şeyler bulur ama Sevda evinde bir iş yapmamasına rağmen, onları benim kadar düşünmemesine rağmen hep onu över durur...
K.v. ile hiç konuşmadı bu konu. Ben eşime defalarca söyledim anneni çekip, konuşacağım bana olan tavırlarından diye eşim hep durdurdu beni. Yok annesi kırılırmış, alınırmış. Annesi kırılırsa beli doğrulmazmış v.s. vs...
Sevdaya ben de hediyeler alırım canım. Hatta o sadece özel günlerde alır ben sürekli birşeyler alırım. Mesela kendi ablama ne alıyorsam ona da alırım ki eşitlik olsun diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?