Eşim, eltim,kv :(

Bütün işleri duymazdan görmezden geleceksin, eşim varken yardım ediyormuş gibi görün agrım var de, eltinin çovuklarıda bakma herkes baksın çocuguna Öğlen gelirseler kendi versin Yemeğini ay beni sinir ettin burdan kaç yaşındasın ezdirme kendini eşinde ya yanında olur yada bırakır kinse bulunmaz Hint kumaşı degil

külkedisini okuyormuş gibi hissettim. senin iş yaş, kocan ayrı eve çıkabilecek potansiyelde değil. evde bi hiyerarşi var. ya deveyi güdecen ya o evden gidecen.. umutsuz vaka yani

kabus gibi hayat! Allah muhafaza.
burda tek bir çözüm görüyorum. annen sana sahip çıkıp alacak ordan. ben size köle olsun diye doğurup yetiştirmedim. ya ayrı ev kurarsınız ya da kızım annesinin yanından hiçbir yere gitmez diyecek.
eşine değinmedim bile fark ettiysen. o adam ayrı ev açamaz normal konuşmayla.

Allah yardımcın olsun...
Yinede sabırlıymışsın,
Ben bu kadar görmezden gelinsem sinir krizi geçirirdim..

Bi de demez mi eşim iyidir ama ailesi konusunda böyle hey Allahım. Güzel bacım, mutfakta eltini kayırıp seni azarlayan bi adam nasıl iyi olabilir. Kimse kusura bakmasın ağzıyla kuş da tutsa eşini ezdiren en başta da kendi ezen adam(!) adam değildir. Elti kim köpek? Üstelik de sen haklıyken? Deli olurum deli

canim benim malesef bunun sonu iyi gorunmuyor ayrilik ama senide uzmek istemiyorum.

eşinde iş yok canım kv ve eltini suçlama eşin dag gibi karşılarında dursa tek laf edemezler

herkesin kocası aslında iyi, özünde iyidir, iyi bir babadır, sadece sinirlerine hakim olamaz bazen. bazen çok iyidir ama annesini daha çok önemser. aslında mükemmel bir adamdır da hani şu aile düşkünlüğü olmasa. erkeklerin hepsi iyi, şaahneler sadece ezdiriyolar, eziyorlar, dövüyorlar, aldatıyorlar! ya şu forumda biri daha böyle konu açarsa saçımı başımı yolacağım artık! kızım senin kocan iyi falan değil beş para etmezin teki. yapacağın şey de belli ya bu evden benle birlikte ayrılır bana eş çocuğuma baba olursun. ya da ben yine giderim annemin evine dönerim bebeğime hem anne hem baba olurum diyeceksin. ben kimsenin hizmetçisi değilim, hadi annene hizmet etmek neysee ama senin o abinin karısına paspas olmak zorunda hiç değilim diyeceksin! hayır bu adam madem pasif biraz da sen onu ez dimi senin baskınla hareket etsin, güçlü ol güçlü.

s
sorsan herkes iyi zaten

Msj attim bugun sinirden arka arkaya. Zoruna gitti belli. Bu sfer icimde ne varsa soyledim esime. Aradi kac kere acmadm. Eşimde sadece tek msj atmış. Özür dilerim . Ben hiç boyle dusunmemistim. Aksam gelince söz cözm bulacam. Oturup konusalim demis. Bekliyorum . Bakalm cozum olarak ne sunacak .

1. Bi yere giderken annenden izin almicam! Yetiskin bir kadinim, bende bi anne adayiyim, istedigim zaman heleki bu annemse gider görür gelirim, gerekirse kalirim
2. bir ay icinde ev bulup cikiyoruz buradan
3. ne annenin ne eltinin hizmetcisi degilim, eger ben is yapmiyor otturuyorsam vardir bir sebebi ev islerinden uzak tut diyorsan ev islerine karismayacaksin
4. ve en önemlisi doktor bana yat dinlen dedi, kocanin ailesine hizmetcilik et demedi, karnimdaki senin cocugun, ona bisey olursa hesabini kim verecek. Ben kendimi iyi hissedene kadar yatip dinlenicem, kendimi iyi hissettigim kadar is yapicam.

Bu sekilde siralandir beyefendiye.

esin de sorun bar sendede var cevsp versene sunu sunu yapıyorum diye

sende eltin gibi ol tek cesit yemk yap

bunca eziyet inandırıcı gelmiyor ya da inanmak istemiyor da olabilirim

Kendini ezdirme bu kadar yaptığın işleri beğenmiyorlar görmezden geliyorlarsa sende hiç bir iş yapmazsın olur biter. Hani bir laf vardır afedersiniz "seveni s....ler s....ni severler" diye sende onların burnundan getir eşin eve geldimi onu gözüne girmek için çalışıyor her işi yapıyormuşsun gibi yap eşin gitdimi el ense yat. ama eşine onları şikayet etmek gibi bir şeyi bir daha yapma eşinin gözünde kötü gelin olursun.

Eşin kendine ve evine parasız hizmetçi bulmuş. Hadi sende akıl yok ailen nasıl izin verdi bu duruma hayret

ev üstüne ev olmaz
kendinizi düşünmüyorsanız bebeğinizi düşünün.

kocan eltin kv çok iyi insanlar ki, lütfedip seni gelin diye almışlar.

elbetteki görevin önce onları memnun etmek. sen evliliği evcilik mi sandın?

en az 3 çocukla nasıl daha iyi ve hızlı hizmetçilik yapabilirsin, onu öğrenmeye bak.

böyle iyi bir kocaya ve ailesine layık hizmetçi pardon gelin olmak herkese nasip olmaz

6 aylık evlisin kendini biran once toparla sen hizmetci degilsin. Esin sana bunu derken sen neden agzini acip ben temizledim gittim demiyosun. Bir tepki ver yani tepkisiz kalirsan daha cok ezilirsin. Ev ustune ev olurmu ya birdw eltinler var. Hamile kalmak ocinde cok acele etmissin.
Biraz bekleseydin keske. Neys sen hersye kosma is yap ama herkez kadar bebegini bahane et. Edinip dursunlar duyma. Cunku ayni evdesin eğer ezdirmeye devam ederse bu sekilde devam eder.

Umarım.bir çözüme kavuşur durumunuz ben de 5 yıllık evliyim bu yıl dank etti kafama susarsan herkes tepene çıkar yaparsan hep devamını isterler gerçi benim kocam hiç demedi bana yap et diye hatta yapma etme yaranamazsın dedi ama bende salaklık ışte naparsin ama senin durum vahim tek şekild e her istedigini yatırırsın susmayarak anında lafın karşılığını vereceksin altta kalmayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…