- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.014
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacım kocandan haberin yok işte, kabul et. Hamileliğin 3 sene mi sürdü? Ne doğurdun sen Allah aşkına?yıllarca kandırılmış olmayı kabullenemiyorum tabi ki. İnsan evleneceği kişiyle öncesinde konuşur açık bi şekilde nelerden hoşlanmadığımı nasıl bir insan olduğumu anlattığım halde o kendini hep daha farklı gösterdi benim fikirlerim onun fikirleri gibi gösterdi. Şimdi ama tam tersi şeyler yapıyor bu kandırılmak değil mi. Bana üç yıl önce yaptırdığını söylüyor şimdi o zaman ayrıydık zaten vs vs diye ama yeni yaptırdığını düşünüyorum. Üç aydır hamileydim ve ilişki yasaktı o süre içinde olduğunu düşünüyorum. İşte üzülmem ve ağlamamın sebebi bu sürekli beni manipüle etmeye çalışıyor ve kandırmaya çalışıyor. Ben üç yıl içinde görmeyecek miyim. Ya da üç yıl kadar kalacak geçici dövme olmayacağını bilmeyecek miyim. Dediğim gibi biz bu konuyu evlenmeden önce de konuşmuştuk o zaman ‘asla öyle şey olur mu’ gibi abartılı tepkileri olan adamın işine gelince ve elde etmek istediğini elde edince istediğini yapması karşısındakinin düşüncelerini hiçe saymasını ve kırmasını kabullenemiyorum
İnsanlarin fikirleri degisir, hepimiz degisiriz…yıllarca kandırılmış olmayı kabullenemiyorum tabi ki. İnsan evleneceği kişiyle öncesinde konuşur açık bi şekilde nelerden hoşlanmadığımı nasıl bir insan olduğumu anlattığım halde o kendini hep daha farklı gösterdi benim fikirlerim onun fikirleri gibi gösterdi. Şimdi ama tam tersi şeyler yapıyor bu kandırılmak değil mi. Bana üç yıl önce yaptırdığını söylüyor şimdi o zaman ayrıydık zaten vs vs diye ama yeni yaptırdığını düşünüyorum. Üç aydır hamileydim ve ilişki yasaktı o süre içinde olduğunu düşünüyorum. İşte üzülmem ve ağlamamın sebebi bu sürekli beni manipüle etmeye çalışıyor ve kandırmaya çalışıyor. Ben üç yıl içinde görmeyecek miyim. Ya da üç yıl kadar kalacak geçici dövme olmayacağını bilmeyecek miyim. Dediğim gibi biz bu konuyu evlenmeden önce de konuşmuştuk o zaman ‘asla öyle şey olur mu’ gibi abartılı tepkileri olan adamın işine gelince ve elde etmek istediğini elde edince istediğini yapması karşısındakinin düşüncelerini hiçe saymasını ve kırmasını kabullenemiyorum
Kandırılıyorsunuz bu kesin, üzülebilirsiniz bu da çok normal. Ama adamdan gerçekten haberiniz olsa saçmalama dün yoktu bu dövme diye çıkışırdınız. Adamla ilgili değilsiniz ki ayriyken yaptırdım diyebiliyor bu çok tehlikeli bir şey. Ha yok her şeyini bilirim ben onun diyorsanız da aklınızla dalga geçiyor. Ayrıca ilişki yasağının olması eşi çıplak görmeye ya da ufak yakınlaşmalara engel bir şey değil.yıllarca kandırılmış olmayı kabullenemiyorum tabi ki. İnsan evleneceği kişiyle öncesinde konuşur açık bi şekilde nelerden hoşlanmadığımı nasıl bir insan olduğumu anlattığım halde o kendini hep daha farklı gösterdi benim fikirlerim onun fikirleri gibi gösterdi. Şimdi ama tam tersi şeyler yapıyor bu kandırılmak değil mi. Bana üç yıl önce yaptırdığını söylüyor şimdi o zaman ayrıydık zaten vs vs diye ama yeni yaptırdığını düşünüyorum. Üç aydır hamileydim ve ilişki yasaktı o süre içinde olduğunu düşünüyorum. İşte üzülmem ve ağlamamın sebebi bu sürekli beni manipüle etmeye çalışıyor ve kandırmaya çalışıyor. Ben üç yıl içinde görmeyecek miyim. Ya da üç yıl kadar kalacak geçici dövme olmayacağını bilmeyecek miyim. Dediğim gibi biz bu konuyu evlenmeden önce de konuşmuştuk o zaman ‘asla öyle şey olur mu’ gibi abartılı tepkileri olan adamın işine gelince ve elde etmek istediğini elde edince istediğini yapması karşısındakinin düşüncelerini hiçe saymasını ve kırmasını kabullenemiyorum
Bunca sene dovmeyi farketmemeniz bence dovmeden daha buyuk bir sorun. Evli oldugunuza emin misiniz?Merhaba hanımlar biz 5 yıllık evliyiz. 3 yıl önce eşimle ayrılık aşamasına gelmiştik ve bi süre ayrı yaşamıştık. O süre içinde eşim dövme yaptırmış ve daha önce konuştuğumuz ve kesinlikle karşı olduğum bir şeydi. Ben tesettürlü dininde imanında bi kişiyim eşim de kendini öyle tanıttı tabi ki bana ama hiçte öyle değilmiş. Aralarda çok tartışmalarımız oldu ama aşılamayacak şeyler değildi. Şimdi adam üç yıl önce dövme yaptırmış ve daha bugün fark ettim. Ki diyeceksiniz ki adamın vücudundaki dövmeyi nasıl farketmezsin. Ben bile inanamıyorum nasıl fark etmediğimi. Kolunda vs çok görünecek bir yerinde değil vücuduna da hiç dikkatli bakmamışım demek ki. Aslında şüphelenmem gerekirdi hiç atlet giymeyen adam atleti vücudundan çıkarmaz olmuştu. Şimdi ben ne yapayım ağlamaktan bi hal oldum. Vücut onun vücudu günah onun günahı tamam kabul ediyorum ama o kadar süre kandırılmayı kabul edemiyorum. Hemen gidip sildireyim kalıcı dövme değil zaten diyor ama üç yıl kendi kendine silinmeyen geçici dövme olur mu? Tabi ki hemen sildirmesin istiyprım ama benim bu kadar kızacağımı bildiği halde ve tamam hemen gidip sildireyim teklifini edene kadar biz barışır barışmaz benim onu görmeme imkan sağlamadan sildirmesi gerekmez miydi. Cünüp bi adamla birlikteyim resmen üç yıldır boşu boşuna namaz kılıyor abdest alıyor. Ki cahil bi adam da değil yıllarca kuran kursunda kalmış dini bilgisi benden bile fazla biri. Kafayı yedirtecek en sonunda bana. Kabullenemiyorum bir türlü
Aslinda degil. Kuran’da haram kilinan seyler acik acik sayilmistir, caiz olmayan bir seyi insanoglu haram kismina ekleyemezSiz daha cahilsiniz ki dövmenin abdestle ilgili olduğunu düşünüyorsunuz
Abdest deri üstü ile alakalıdır.Dövme deri altındadır.Abdestle ilgisi yoktur.Bunun yanında İslam dinine göre dövme başlı başına haramdır
Ayıp günahhh tövbe deBaşkasının adı yazmıyorsa bence o kadar da önemli değil
O değilde cidden 3 yıl nasıl farketmediniz ben adamın vücudunda bı sivilce fazla çıksa bilirim. Hiç mi çıplak sevişmediniz hiç mi adam banyo yaparken dikizlemediniz hiç mi üstünü değişirken yanında değildiniz onu geçtim hiç mi eşinizin atletini çekiştirip sırtını göğsünü öpmediniz
Çok önemli bir detayı atlamış olabilir misin?yıllarca kandırılmış olmayı kabullenemiyorum tabi ki. İnsan evleneceği kişiyle öncesinde konuşur açık bi şekilde nelerden hoşlanmadığımı nasıl bir insan olduğumu anlattığım halde o kendini hep daha farklı gösterdi benim fikirlerim onun fikirleri gibi gösterdi. Şimdi ama tam tersi şeyler yapıyor bu kandırılmak değil mi. Bana üç yıl önce yaptırdığını söylüyor şimdi o zaman ayrıydık zaten vs vs diye ama yeni yaptırdığını düşünüyorum. Üç aydır hamileydim ve ilişki yasaktı o süre içinde olduğunu düşünüyorum. İşte üzülmem ve ağlamamın sebebi bu sürekli beni manipüle etmeye çalışıyor ve kandırmaya çalışıyor. Ben üç yıl içinde görmeyecek miyim. Ya da üç yıl kadar kalacak geçici dövme olmayacağını bilmeyecek miyim. Dediğim gibi biz bu konuyu evlenmeden önce de konuşmuştuk o zaman ‘asla öyle şey olur mu’ gibi abartılı tepkileri olan adamın işine gelince ve elde etmek istediğini elde edince istediğini yapması karşısındakinin düşüncelerini hiçe saymasını ve kırmasını kabullenemiyorum
O iman power olduğu için biliyor tamam mı ? Senin benim gibi değilHanımefendi siz kimsiniz eşinizin kıldığı namazlara boşuna diyorsunuz? şirke giriyor olmuyor musunuz? siz mi verdiniz bu kararı???
Çok af edersin Kır Papatyası... bu detayı atlayıp yorumlamışım.O iman power olduğu için biliyor tamam mı ? Senin benim gibi değil
Aslında asıl mevzu konu sahibinin eşine sahip olduğu bir eşya gibi davranmasıAslinda degil. Kuran’da haram kilinan seyler acik acik sayilmistir, caiz olmayan bir seyi insanoglu haram kismina ekleyemez
Evet o konuda ayni fikirdeyiz. Adama insan olarak zerre saygisi yokAslında asıl mevzu konu sahibinin eşine sahip olduğu bir eşya gibi davranması
Abdest konusu fetvalık buna devletin fetva hattını arayıp öğrensin buraya gelip 3 yıl görmediği bedenin açıklamasını yapsın yada hangi göz doktoruna gideyim diye konu açsın.Kildigi namazin bosuna olduguna karar verecek olan mercii siz degilsiniz. Abdest tutmadigi soyleniyor olabilir ama son karar sizin degil demi?