Merhaba hanımlar biz 5 yıllık evliyiz. 3 yıl önce eşimle ayrılık aşamasına gelmiştik ve bi süre ayrı yaşamıştık. O süre içinde eşim dövme yaptırmış ve daha önce konuştuğumuz ve kesinlikle karşı olduğum bir şeydi. Ben tesettürlü dininde imanında bi kişiyim eşim de kendini öyle tanıttı tabi ki bana ama hiçte öyle değilmiş. Aralarda çok tartışmalarımız oldu ama aşılamayacak şeyler değildi. Şimdi adam üç yıl önce dövme yaptırmış ve daha bugün fark ettim. Ki diyeceksiniz ki adamın vücudundaki dövmeyi nasıl farketmezsin. Ben bile inanamıyorum nasıl fark etmediğimi. Kolunda vs çok görünecek bir yerinde değil vücuduna da hiç dikkatli bakmamışım demek ki. Aslında şüphelenmem gerekirdi hiç atlet giymeyen adam atleti vücudundan çıkarmaz olmuştu. Şimdi ben ne yapayım ağlamaktan bi hal oldum. Vücut onun vücudu günah onun günahı tamam kabul ediyorum ama o kadar süre kandırılmayı kabul edemiyorum. Hemen gidip sildireyim kalıcı dövme değil zaten diyor ama üç yıl kendi kendine silinmeyen geçici dövme olur mu? Tabi ki hemen sildirmesin istiyprım ama benim bu kadar kızacağımı bildiği halde ve tamam hemen gidip sildireyim teklifini edene kadar biz barışır barışmaz benim onu görmeme imkan sağlamadan sildirmesi gerekmez miydi. Cünüp bi adamla birlikteyim resmen üç yıldır boşu boşuna namaz kılıyor abdest alıyor. Ki cahil bi adam da değil yıllarca kuran kursunda kalmış dini bilgisi benden bile fazla biri. Kafayı yedirtecek en sonunda bana. Kabullenemiyorum bir türlü