- 30 Eylül 2019
- 843
- 1.569
- 63
- Konu Sahibi Acaip_haller
Bu hikayedeki tek çamur damat bence. Kendi halinde belirli bir yasin üstünde insanların darp raporu vs bu tarz konularda çok cevval olacağını sanmıyorum ben. Adam da düşmüş bir ateşin içine işte. Hangi ana baba kızını yüzü gözü dağılmış görmüş ister ki. Hayal bile etmek istemiyorum evlat çok zor ya Çok zor.. Bilmiyorum aile çamurdan sözlerini hak edecek bir şey yapmadı ya. Bu hikayedeki tek çamur leş gibi yetiştirilip toplumun başına bela olan herif . Bir elime verseler alamadığım terfinin, gıcık olduğum eltimin, veremediğim kilolarımın her şeyin hırsını bu heriffen cikarticam pata küte dalicam ya.Yani arkasında birileri var hiç yoktan diyorum. Bana babası bi tuhaf geldi, kızının arkasında duran adam tutar kolundan hastaneye götürür, o raporu aldırır, sonra da muayene ettirir, malum darbeyi başına aldı kadın, insan korkar yahu bir şey olacak diye. Ben babası hakkında çok iyi şeyler düşünemiyorum son olaydan sonra. Tam hastaneye gideceklerken sanki bilir gibi konu sahibinin kocası kapıya dayanıyor. Yaşadıkları yer küçükmüş zaten, gel dese max 10 dk da uça uça gelir. Bence babası da işler büyümesin, zaten bi şekilde hallolacak, bakacak yüzümüz kalsın diye alttan alıyor.