- 30 Eylül 2019
- 843
- 1.569
- 63
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Kadının ailesi için bir koyup on almaya niyetlenmişler kızları geri gelmiş dediniz. Ya Gercekten savunmak istemiyorum cidden ama sizin cevrenizde gördüklerinizi burda özele indirgemek saçma. Ayrıca doktor olduğu için boşanmalarından korktukları kanısına nerden vardınız muamma belki sadece boşanmalarından kOrkuyorlardir. Siz daha çok takıldınız doktor koca mevzusuna bence. Amam neyse ne yaBacım bi kadın ‘ben doktor eşiyim’ diye hava atıyormuş ona istinaden yazdım. E doktor eşi olunca ne oluyor tek açıklaması bu ben ne yapayım
Bir üyenin arkadaşına tıpçı teklif etmiş adam da demiş ki ben üyeyi istiyorum demiş adam alışmış seçmeye.
Doktora verilen kızlar geri dönüyor demedim doktor koca olsun taştan olsun diye egolarını şişiren kadınlar ve aileleri yüzünden ego patlaması yaşıyorlar dedim ve bu doğru.
Konu sahibi ve ailesi de adama tapıyor boşar diye ödleri korkuyor. Neden? Doktor bunları boşar diye
Yoksa kimseyi aşağılama niyetim yok.
Yok bacım tam dediğim gibi olaylar Malesef. Neyse Tabiki kimse kimseyi beğenmek zorunda değil.Kadının ailesi için bir koyup on almaya niyetlenmişler kızları geri gelmiş dediniz. Ya Gercekten savunmak istemiyorum cidden ama sizin cevrenizde gördüklerinizi burda özele indirgemek saçma. Ayrıca doktor olduğu için boşanmalarından korktukları kanısına nerden vardınız muamma belki sadece boşanmalarından kOrkuyorlardir. Siz daha çok takıldınız doktor koca mevzusuna bence. Amam neyse ne ya
Gerçekten öyle, kocasız yapamayan tipler bunlar. Hayır madem öyle buraya neden başlık açıyorsun? Ye dayağını otur aşağıHerkes kendini yırtıyor bir kadın daha mağdur olmasın, bir kadın daha kendine bu reva görmesin, çocuklar bu ortamlarda büyümesin, kadınlar özsaygılarını kaybetmesin, sağlıklı nesiller yetiştirsin diye…
44 sayfayı atlayarak da olsa okudum. Buradaki kadınlarla hemcinsim olarak gurur duyuyorum. Ama bırakın artık arkadaşlar. Bazı kadınlar vardır ki bu hayatı kendine reva görür. Herşeysiz olabilirler ama başlarında kocasız olamazlar. Saygı duyulmayan, fikirleri önemsenmeyen, aldatılmaya açık silik tipler olurlar. Evladımız yalanının ardına sığınıp, aslında en büyük kötülüğü ona yaparlar, çünkü örnek olurlar.
Konu sahibi bunlardan olmayı kendine uygun bulmuş. Herkes hakettiğini yaşar. Naçizane tavsiyem bence siz de bırakın..
Derdini bize akıtıyor rahatlıyor normal hayatına dönüyor demek kiGerçekten öyle, kocasız yapamayan tipler bunlar. Hayır madem öyle buraya neden başlık açıyorsun? Ye dayağını otur aşağı
Bütün çocukluğum ve hatta gençliğim babamın annemi dövmesini izleyerek ağlayarak engel olmaya çalışarak geçti.Şu an 47 yaşımdayım.5 yaşındayken kapının arkasina cenin vaziyetinde oturup titreyek ağladıgım sahneler hala ve hala gözümün önünde.Sevdiğim adamla evlendim mutlu bir evliliğim 20 yaşinda oglum var.Alt komşuda kavgalar olup sesler yükseldiğinde hala o 5 yaşinda çocuk oluyorum.Evladım ana babayla birlikte büyüsün diye mutsuz evliliğini yürütmeye çalışma lütfen.Sen sabredip katlansan bile çocuğuna haksızlık etmiş oluyorsun.Travmalar kalıcı oluyor ve asla geçmiyor.Yavrunu düşünüyosan ona ikinci şansı vetme asla donme boşan canım.Değil . Ben de dönmem daha. Değil olsa benden esas ozur diler babamdan değil.
Bende hala bir erkek bağırması duyduğum zaman elim ayağım boşalıyor tansiyonum düşüyor 27 yaşına geldim 7.5 yıllık evliyim çok mutluyum eşim asla ses yükselten biri değil ona rağmen dışarıdan komşudan bir erkek bağırması duysam fena oluyorum babamlara ziyarete gittiğimde hala onun sesine karşı korku hissediyorum şuan düzeldi eski halinden eser yok ama ben düzelemedim sanki her an yine bağırmaya başlayacak gib hissediyorum annemi dövdüğüne de çok şahit oldum bize de vururdu ama o korkutması üstümüze bağırarak yürümesi hemde ufacık bir bardak kırıldı diye ben hala atlatamadım hala orda bir bardak kırsam elim ayağım dolaşır bu çok acı verici bir şey keşke çocuklar böyle ortamlarda büyümeseBütün çocukluğum ve hatta gençliğim babamın annemi dövmesini izleyerek ağlayarak engel olmaya çalışarak geçti.Şu an 47 yaşımdayım.5 yaşındayken kapının arkasina cenin vaziyetinde oturup titreyek ağladıgım sahneler hala ve hala gözümün önünde.Sevdiğim adamla evlendim mutlu bir evliliğim 20 yaşinda oglum var.Alt komşuda kavgalar olup sesler yükseldiğinde hala o 5 yaşinda çocuk oluyorum.Evladım ana babayla birlikte büyüsün diye mutsuz evliliğini yürütmeye çalışma lütfen.Sen sabredip katlansan bile çocuğuna haksızlık etmiş oluyorsun.Travmalar kalıcı oluyor ve asla geçmiyor.Yavrunu düşünüyosan ona ikinci şansı vetme asla donme boşan canım.
İşi hayat kurtarmak olan birinin yapıcı değil yıkıcı olmasına, bir canlının bile isteye canını yakmasına, ona şiddet uygulamasına şaşırıyoruz. “Eşini evde döven doktor işini ne kadar düzgün yapıyordur”a dönüyor olay sanırım biraz da.Konuyla pek alakasi yok da yani bi insan doktor eşi olmaktan, eşi çok süper kariyerli dalında ortalama üstü başarılı bi doktor olmadıkça neden övünerek bahsetme gereği duysun ki zaten. Niye kadina eşinin doktor olduguna inanmiyorum diyosunuz ki. Doktorlar %95 i mutsuz olan, hak ettiğinin cok altinda maaş alan, uzun saatler fiziken çalışan marabalar zaten. Dikkat edin zaten biraz vizyonsuz fukara ailelerin başarılı çocukları doktorlugu seçerler genelde. Tip fakultelerinin örnek uzayı gariban yer yer bagnaz kültürsüz ailelerin çocuklarından oluşur. Çünkü universiteye giris sinavindan alınan yüksek puanla başka ne yapılırı tahayyül edecek ufuklari yoktur. Bölüm zor olduğu icin de yeterince sosyallesemezler. İnsani becerileri yerlerdedir çoğunun. Stresli ve yogun calismalar yüzünden psikolojileri de bozuktur hep hastanedeki doktorlarin. Kaciniz düzgün bi doktora denk geliosunuz kolay kolay. Insani azarlar dururlar genelde. Kadin dememis ki kendi kliniği olan ünlü bir plastik cerrahin karisiyim falan fesman. Hastanede doktor demis.
Rica ederim saçmalamayın, uzman doktor olunca neden herkes onu savunsun? Eşimde doktor ama sizin yaptığınızı yapsa polise şikayet etmek dışında bakanlığa falanda şikayet ederim. Hatta doktorlarsitesi var orda da paylasirim ki herkes nasıl serefsiz olduğunu görsün...Uzman Dr. İnanmıyorsun çünkü kimse inanmıyor yeterince. Herkes onu savunur komşun bile
Darp raporunu duvara asan bir uye vardı sanırım, bu o mu?Bir üye vardı, daha önce almış, hala evli kendisi. Adam gider yine alır diye elini süremiyor şimdi. Çünkü memuriyeti yanacak.
Onun için diyoruz; ama bence boşuna çene çalıyoruz. Ne darp raporu alır ne boşanır, dayak yediğiyle kalır; daha da çok dayak yer. (Maalesef)Bir üye vardı, daha önce almış, hala evli kendisi. Adam gider yine alır diye elini süremiyor şimdi. Çünkü memuriyeti yanacak.
O ne be?Darp raporunu duvara asan bir uye vardı sanırım, bu o mu?
Hafızam beni yanıltmıyorsa forumda mesajlarda okumuştumO ne be?Onu bilmiyorum.
Her zaman oldugu gibi konu acip, uyeleri birbirine dusuren ve actigi konuya istedigi cevaplar gelmedigi icin yazma tenezzulunde bulunmayan bir uye...Ya yok alacağı falan, kaç gün geçti zaten üstünden. Giriyor siteye bir yorum yapmadan çıkıyor. Ya aşırı çaresiz ya iki gün sonra kocacım diyenlerden diye düşünüyorum artık.
Allah herkese yardım etsin
Çok da çaresiz değil, çamurdan da olsa bir ailesi var, gerekirse her gün lafını yersin, iki gözünün üstüne birer tane patlatan adamın koynuna girmezsin.Ya yok alacağı falan, kaç gün geçti zaten üstünden. Giriyor siteye bir yorum yapmadan çıkıyor. Ya aşırı çaresiz ya iki gün sonra kocacım diyenlerden diye düşünüyorum artık.
Allah herkese yardım etsin
Çamurdan aile derken ne demek istediniz? Ailesi ne yapmış ben kaçırdım mı? Bildiğim sadece babasının damatla konuşmaya gittiği ki ben burda babaya çok üzüldüm. Koca adam itin ayağına gidiyor.. eminim sıradan kendi halinde bir adamcağızdır . Ne günahı var babanın da çamurdan olsun anlamadım. Baba barış diye baskı mı yapıyor?Başka bir şey mi anlatti konu sahibi?Çok da çaresiz değil, çamurdan da olsa bir ailesi var, gerekirse her gün lafını yersin, iki gözünün üstüne birer tane patlatan adamın koynuna girmezsin.
Yani arkasında birileri var hiç yoktan diyorum. Bana babası bi tuhaf geldi, kızının arkasında duran adam tutar kolundan hastaneye götürür, o raporu aldırır, sonra da muayene ettirir, malum darbeyi başına aldı kadın, insan korkar yahu bir şey olacak diye. Ben babası hakkında çok iyi şeyler düşünemiyorum son olaydan sonra. Tam hastaneye gideceklerken sanki bilir gibi konu sahibinin kocası kapıya dayanıyor. Yaşadıkları yer küçükmüş zaten, gel dese max 10 dk da uça uça gelir, trafiğe mi takılacak küçük yerde. Bence babası da işler büyümesin, zaten bi şekilde hallolacak, bakacak yüzümüz kalsın diye alttan alıyor.Çamurdan aile derken ne demek istediniz? Ailesi ne yapmış ben kaçırdım mı? Bildiğim sadece babasının damatla konuşmaya gittiği ki ben burda babaya çok üzüldüm. Koca adam itin ayağına gidiyor.. eminim sıradan kendi halinde bir adamcağızdır . Ne günahı var babanın da çamurdan olsun anlamadım. Baba barış diye baskı mı yapıyor?Başka bir şey mi anlatti konu sahibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?