- 30 Aralık 2009
- 22.940
- 89.554
- 1.123
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Yesin o halde dayak madem dedigimizde de cani ilan ediliyoruz. Çünkü bu ilk dayagı degildi ve yine yiyecekKonu sahibi istemiyor, sıkıntı orada
arkadaşım sakin ol. ne yazarsan yaz bir şey değişmeyecek . geç de olsa ben anladım. bu heriften korkuyor. arkası yok belli. ya da var bilmiyorum. bilmiyorum ya neyse ne işte.Eskilerin bir sözü vardı.
Kadınlara gökte dügün var de, merdiven dayar yine çıkar oraya diye.
Sizin gidesiniz yok.
Vallahi yok, billahi yok.
Eger pişman olup gelmesini istemiyorsanız ben de ben degilim.
Neyse vallahi kalbim çarpıyor sinirden.
Kocanın nöbeti bitmedi bir türlü, günlerdir. Kocan rapor aldığını bilse ne olur bilmese ne olur ,bence konuyu kapattir.Sen de hayatına bak biz de düşünüp durmayalım. Zira bizi dinlemiyorsunŞehir merkezindeyim. Küçük şehir iki hastane
. Biri özel dün gittiğimiz
Ben bilmiyorum ya bu konu kendimi çok kötü hissettiriyor. Adam başından beri pisliğin tekiymiş. Kadınları aşağılayan rezil bir zihniyete sahipmiş. Şimdi konu sahibi ben ayrılmak istiyorum derse adam çok haklısın ben çok kötü davrandim al tazminatın, bu da nafakan, bu da çocuğun velayeti diyerek öylece ayrılacak mı?Yesin o halde dayak madem dedigimizde de cani ilan ediliyoruz.
Daha ne diyelim, cigerimiz söndü.
Benim aklıma da 3 seçenek geliyor.Polislik olmak istemiyor. Hastane o raporu çıkardıktan sonra polise bildirmek zorunda.
İşte hepsi benim yorumuma çıkıyor. Polislik olunduğu an geri dönülmez yola girilecek. Konu sahibi canından endişe ediyor da olabilir. Adamı biz tanımıyoruzBenim aklıma da 3 seçenek geliyor.
1- erkek Dr. a muayene olmak istemiyor (diğer yorumlarından maaile haremlik selamlık takildiklarini biliyoruz)
2- Darp raporu almak demek, boşanmaya adım atmak demek, oysa evlilik onun için asla bitemez. Eşinden tek korkusu dayak değil, dayağa katlanır ama ya adam rapor aldı diye kızıp onu boşarsa?
3- Babası bir şekilde manipüle edip vazgeçirdi. Çünkü o da bir süre sonra kızını damadının yanına yollayacagindan emin. Şu anda sadece sular durulsun diye bekleniyor
o halde bütün kadınlar pislik kocalarını çeksin otursun.Ben bilmiyorum ya bu konu kendimi çok kötü hissettiriyor. Adam başından beri pisliğin tekiymiş. Kadınları aşağılayan rezil bir zihniyete sahipmiş. Şimdi konu sahibi ben ayrılmak istiyorum derse adam çok haklısın ben çok kötü davrandim al tazminatın, bu da nafakan, bu da çocuğun velayeti diyerek öylece ayrılacak mı?
Haberdar edilse ne olur. Aslında iyi olur belki korkardı birazHiç çıldırma. Benim darp raporu aldığımdan karşı taraf haberdar edilmiyor mu
Yok yani darp raporu almazsa bu adamdan ayrılması kolay olmayacak demek istiyorumo halde bütün kadınlar pislik kocalarını çeksin otursun.
Yok yav adamın umrunda değil. Bunu boşarim yenisini alırım diye düşünüyor. İşyerine gelen kayınpederi bile iplememiş, kadını da vermiş koltuğunun altına paketlemis evine, daha da bı kere aramamış bile...daha kötü şeyler yapacak adam yalvar yakar veya tehdit şantaj döndürürdü eve. Konu sahibinin tek korkusu ya adam beni boşarsa, zaten başka korkusu yok ...adamdan korktuğuna dair bir şey söyledi daha kötü şeyler yapabilirmiş.
saygısız leş ya. bi tana patlatsam şu adama sinirim geçer belkiYok yav adamın umrunda değil. Bunu boşarim yenisini alırım diye düşünüyor. İşyerine gelen ayınpederi bile iplememiş, kadını da vermiş paketlemis evine, daha da aramamis bile...daha kötü şeyler yapacak adam yalvar yakar veya tehdit şantaj döndürdü eve. Konu sahibinin tek korkusu ya adam beni boşarsa zaten başka korkusu yok ...
Şiddet yok, şiddete karşıyızsaygısız leş ya. bi tana patlatsam şu adama sinirim geçer belki
Daha ne yapabilir ki, zaten kan kusturuyor sana.Evet. Biraz öyle
Haremlik selamlık savunduğuna göre biraz eski kafalı bie arkadaş kendisi. Kendi başında da çocuğunun başında da bir erkek olmazsa daha kötü olacaklarını düşünüyor olması çok olasıCocuk için devam etmeye inanmıyoruz ki. Kendi seviyor çocuğa yüklüyor. Cocuğu düşünen böyle bir ortamda cocuk mu büyütür
Ayrılmak istemiyor işte, sıkıntı o...Yok yani darp raporu almazsa bu adamdan ayrılması kolay olmayacak demek istiyorum
O hepimizin malumuAyrılmak istemiyor işte, sıkıntı o...
Adam haklarını vermeyecek diyorsunuz ama bu adam devlet memuru.O hepimizin malumuola ki başka çaresi kalmadı ayrılmak istedi. Adam haklarını vermeyecek. Cüzi bir nafaka belki verir o kadar. Yorumumda değinmek istediğim buydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?