Eşim dövdü çaresizlik hissi

Konu sahibi istemiyor, sıkıntı orada
Yesin o halde dayak madem dedigimizde de cani ilan ediliyoruz. Çünkü bu ilk dayagı degildi ve yine yiyecek
Üstelikte bu adamdan kazara tekrar çocuk sahibi olacaktı.
Mesajları var.
İlk dayagı olmadıgına dair de mesajı var.
Daha ne diyelim, cigerimiz söndü.

arkadaşım sakin ol. ne yazarsan yaz bir şey değişmeyecek . geç de olsa ben anladım. bu heriften korkuyor. arkası yok belli. ya da var bilmiyorum. bilmiyorum ya neyse ne işte.

Şehir merkezindeyim. Küçük şehir iki hastane
. Biri özel dün gittiğimiz
Kocanın nöbeti bitmedi bir türlü, günlerdir. Kocan rapor aldığını bilse ne olur bilmese ne olur ,bence konuyu kapattir.Sen de hayatına bak biz de düşünüp durmayalım. Zira bizi dinlemiyorsun

Yesin o halde dayak madem dedigimizde de cani ilan ediliyoruz.
Daha ne diyelim, cigerimiz söndü.
Ben bilmiyorum ya bu konu kendimi çok kötü hissettiriyor. Adam başından beri pisliğin tekiymiş. Kadınları aşağılayan rezil bir zihniyete sahipmiş. Şimdi konu sahibi ben ayrılmak istiyorum derse adam çok haklısın ben çok kötü davrandim al tazminatın, bu da nafakan, bu da çocuğun velayeti diyerek öylece ayrılacak mı?

Polislik olmak istemiyor. Hastane o raporu çıkardıktan sonra polise bildirmek zorunda.
Benim aklıma da 3 seçenek geliyor.
1- erkek Dr. a muayene olmak istemiyor (diğer yorumlarından maaile haremlik selamlık takildiklarini biliyoruz)
2- Darp raporu almak demek, boşanmaya adım atmak demek, oysa evlilik onun için asla bitemez. Eşinden tek korkusu dayak değil, dayağa katlanır ama ya adam rapor aldı diye kızıp onu boşarsa?
3- Babası bir şekilde manipüle edip vazgeçirdi. Çünkü o da bir süre sonra kızını damadının yanına yollayacagindan emin. Şu anda sadece sular durulsun diye bekleniyor

İşte hepsi benim yorumuma çıkıyor. Polislik olunduğu an geri dönülmez yola girilecek. Konu sahibi canından endişe ediyor da olabilir. Adamı biz tanımıyoruz

o halde bütün kadınlar pislik kocalarını çeksin otursun.

adamdan korktuğuna dair bir şey söyledi daha kötü şeyler yapabilirmiş.
Yok yav adamın umrunda değil. Bunu boşarim yenisini alırım diye düşünüyor. İşyerine gelen kayınpederi bile iplememiş, kadını da vermiş koltuğunun altına paketlemis evine, daha da bı kere aramamış bile...daha kötü şeyler yapacak adam yalvar yakar veya tehdit şantaj döndürürdü eve. Konu sahibinin tek korkusu ya adam beni boşarsa, zaten başka korkusu yok ...

saygısız leş ya. bi tana patlatsam şu adama sinirim geçer belki

konu sahibinin bu tramvalar dolayısıyla psikolojisi bozulmuş gibi.
Bence sağlıklı düşünemiyor ve yazma anlatım tarzı da bunu destekliyor gibi bilemiyorum.

Cocuk için devam etmeye inanmıyoruz ki. Kendi seviyor çocuğa yüklüyor. Cocuğu düşünen böyle bir ortamda cocuk mu büyütür
Haremlik selamlık savunduğuna göre biraz eski kafalı bie arkadaş kendisi. Kendi başında da çocuğunun başında da bir erkek olmazsa daha kötü olacaklarını düşünüyor olması çok olası .

O hepimizin malumu ola ki başka çaresi kalmadı ayrılmak istedi. Adam haklarını vermeyecek. Cüzi bir nafaka belki verir o kadar. Yorumumda değinmek istediğim buydu.
Adam haklarını vermeyecek diyorsunuz ama bu adam devlet memuru.
Nafakası maaşından kesilecek konu sahibine verilecek diye biliyorum, yanlış mı biliyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…