Eşim dövdü çaresizlik hissi

Hiç çıldırma. Benim darp raporu aldığımdan karşı taraf haberdar edilmiyor mu
Yahu kafan mı güzel yoksa aldıgın darbeler mi seni böyle güzelleştirdi ?
Adam seni dövdügünün suçunu bile kapıya çarptım diyemedin mi diyerek küçümsemiş alay etmiş.
Yahu haberi olsa ne olmasa ne ?
Bu adam seni dövdügünü mü hatırlamıyor ki haberi olacak ?
Yahu olsun haberi çünkü kendisi dövmedi mi yahu seni ?
Ey Allah'ım ya vallahi ben gelip patlatacağım şimdi..

mutlu bir çocuğun yolu mutlu bir anneden geçiyor. çevremde şahit olduğum şu bazı erkekler çocuk olduktan sonra daha çok azıyor. ya çok şey söylemek istiyorum aslında. çocuğum olduktan sonra kafa gitti bende. bir iki kez yanında sesler yükseldi vicdan azabı hala içimde.. inanın sırf gerginlik olmasın diye bazen sinirleneceğim şeylerde kendimi firenliyorum sırf o gerilmesin diye. çünkü aynen her şeyi bize bağlı ve bizim yüzümüzden o tertemiz dünyası kirlenmemeli. aman öyle işte. herkese huzur versin Allah.

Edilse nolacak? Sizin rapor almaya niyetiniz yok olsa ne yapar ne eder alırdınız o raporu.
Hayır sanki adam hafızasını kaybetti de haberi olacagı şeyden dolayı şok geçirecek.
Adam bile isteye dövmüş, üstüne elma dogramış yemiş, yetmemiş al merhem sür demiş.
Hala diyor ki haberi olmayacak mı.
Yahu olsun.
Olunca ne olacak ?

Hayır niyetim kırmak değil. Anneannemin görüşünü söyledim ama babam ve annem hakkında seni kakalamışlar demene sebep olacak yeterli veri paylaşmadim. Özellikle babam konusunda hassasim. Hele şu dönemde yanımda arkamda olması sebebiyle çok babaci hisler içindeyim. Ailem okumadığı kızını Kakalamış lafinizi tekrar hatırlatırım. Lütfen kelimelerinizi secerek kullanın

Adam haklıdır belki de Led_BiR_Vele_DisTiri , konu sahibinin anlama mekanizması böyle çalışıyorsa demek.

Ya habire konu sahibesine millet yükleniyor diye kendinizi paralıyorsunuz burada ama.
Bizim şu gerçekten kendimizi burada yırttıgımızı neden göremiyorsunuz bunu da anlamadım.
Ben kocasının doktor oldugundan bile şüpheliyim ama dayak yemişse gitsin ya.

Adam haklıdır belki de doktor, konu sahibinin anlama mekanizması böyle çalışıyorsa demek.
Ay piraye vallahi kafasına patlatasım geldi.
Dün habire sordu hiç dayak yediniz mi, bekara karı boşamak kolay bla bla.
Ulen babam bizi döverken eşege vurur gibi vururdu.
Sakat kalacagız diye dövdüğü yerde dört dönerdik ki çok acıyan yerlerimize gelmesin diye.
Burada ona kızanların içinde hiç dayak yememiş sanıyor kimseyi.
Annemizi gözlerimizin önünde döverken, duvar diplerinde az ağlamadık.
Keşke boşansaydın diyorum anneme.
Bu adam ne iyi bir babaydı ne de iyi bir koca.

Konuyla ilgili gelişme olmuş. İlk mesaja göre yorum yapanlar var. Tamam, belki konu sahibi kendini doğru da ifade edememiştir ama bazılarınız fazla yüklenmiyor musunuz?
Kesinlikle fazla düşüncesiz buldum. Anlamak bu değil
Ben de yeri gelir günlük.hayatimda birilerine destek olurdum. Ama ben olsam şöyle yapardım derim, ya da şunu kesin yapmalısın evet ama sebebi bu derim. Ama sen benle konuşma karşımda bir şey yaptığın yok korkagin tekisin hak ediyorsun eziksin şu Sun bu sun ailen de zaten malesef ki şu canım şeklinde konuşmalar yapmadım. Yapmayı uygun görmem insanlık bu değildir . Empatik yaklasabilmek gerekli. Benim durumumda olmak kabul edin ki büyük zorluk

hakarete ya da aşağılamaya varan yorumlara tepkisiz kalamıyorum valla. yoksa herkesin kendini paraladığı birbirimizi yediğimiz gayet açık

Vallahi anlamadım. Duysa ne olacak. Bir de babası arkasında duruyor birçok kadın için bulunmaz nimet.

Kızım bak baban arkanda olsaydı alırdı seni altında araba yoksa taksi tutar isterse 500km uzaklıkta olsun o hastane.
Parası bile yoksa borç bulur, harç bulur sana o raporu aldırırdı.
Hiç re re rö rö etme.

Empatik yaklasabilmek değil o.Empati kurmaktir.

Ay zorlugu ne durumunun ?
Uni okuyorsun, bilinçlisin.
Söylediğine göre baban da arkanda.
Eşinden de tazminat, nafaka alacaksın boşandıgında.
Ne yani dayak yedim oturdum mu diyeceksin ?
Evlenmek bile kolay degil ki, boşanmak kolay olsun.
Ne yani zor olan daha fazla ?

Çok çekmişsiniz. Kızmayın bana.. benim eşim de korkunç geliyor bana şuanda. Potansiyel taşıyor ne kadar ozur dilese ki hala olay üstünden ne kadar geçti ozur de yok hatta evde patates kızartmistir kahvaltı yapmıştır bir güzel

Neden benimle tartisma halindesiniz? yok o benim dediğim şekildedir
Neden cevap vermiyorsunuz? Rapor aldığınızdan haberi olsa ne olacak? Neden çekiniyorsunuz? Niye çalıştığı hastaneye gitmediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…