Eşim dövdü çaresizlik hissi

Edemez canım. Hastane köhne küçük bir ilçe hastanesi bile olsa muhakkak ebe vardır. Ebe açıklığı kontrol eder. Kadındogum doktoru yoksa da sevk ederler hastayı. Ben hemşireyim, ben de edemem mesela. Yani hele şu hastanın açıklığına bak demezler, muayeneyi biliriz teorik olarak ama pratikte uygulamak için Allah göstermesin cok zorlu kosullar gerekli, yolda dogum-hastane dısı doğum vs gibi.

İşte onu diyorum.
Misal sokak ortasında dogum yapan kadın olsa doktor olarak ben doktorum deyip yine duruma tam anlamıyla olmasa da mudahale edebilir ama 3 parmagı ile hastayı nasıl kontrol edebilir de bunu anlatabilir.

48 saatten fazla geçti cotard, üstüne bir de ilk saatlerden beri adamın verdiği merhemleri kullanıyor, gitmez de, şu an bizi dinleyip gitse bile etkili bir rapor çikartamaz. Zaten gittim ama bakmadılar diye yalan soylemesinden belli asla gitmeye niyeti yoktu başından beri

İşte onu diyorum.
Misal sokak ortasında dogum yapan kadın olsa doktor olarak ben doktorum deyip yine duruma tam anlamıyla olmasa da mudahale edebilir ama 3 parmagı ile hastayı nasıl kontrol edebilir de bunu anlatabilir.
3 parmak olayını da ilk defa duyuyorum bu arada açıklık işaret ve orta parmakla ölçülür nerden mezun olmuş acaba zıttırızıttım üniversitesi tıp fakültesi heralde yok abim elini sok komple içeri

Konu sahibi darp raporu almak istemiyor.Ayrilmakta istemiyor.Sadece burda kendini rahatlatmamizi, mümkünse esinin pisman olmasını ve hayatına devam etmeyi istiyor.Acikçası akılcı olmayan bahaneler duymak ve okumak beni geriyor.Burada boyle konular şahsım adına beni yoruyor ,ruhsal olarak.O halde hayatınızda mutluluklar.

Darp raboru al kardesim elinde bulunsun. Ne olur ne olmaz istersen hic bir sey yapma istersen esine geri dön. O rapor elinde bulunsun.
İyi ama onun haberi olmadan mümkün mü ? Birisi yazmış adam darp raporu almis kadını tedavi haberi olmamış falan. Darp raporu almaya gittik babamla bize burada olmaz dedi. Cihazımız yok islemi çok onun dedi. Beyin tomo filan gerek buna dedi. Yüzümde darbe olduğu için . Genel taram filan bisuru şey dedi. Biz defalarca sorduk. Araştırma Hastanesi'ne yönlendirdi.

Benim de icime o cocuk dert oldu. Cocuklar konusunda zaten hassastim. Anne olunca daha da artti. Butun cocuklar sevgiyle, huzurla buyusun, ebeveynlerinin yanlis kararlarinin cezasini cekmesin istiyorum. Bir konuda cocuk varsa diger her sey anlamini yitirir. Korunmasi, kollanmasi, guvenliginin saglanmasi gereken birey o. Cunku annesine, babasina muhtac. Etrafinda olanlari anlamaya calisip anlam veremeyen, turlu kaygilarla minicik haliyle bas etmeye calisan o. Hicbir sey anlamiyorlar saniyoruz, her seyin farkindalar. Her sey bilincaltina kaydediliyor.

Aynen böyle...

Ben çocuğa çok acıyorum ya.

Hayir. Ya siyah ya beyaz olmak zorunda değilsin. Tüm yorumlara saygı duyup teşekkür ediyorum. Seni kakalamışlar lafı, sen ezik ve büyük harflerle korkaksın gibi lafları araya sokmadan da yanımda olduğunuzu ve yardım eli uzatmak için yazdığınızi görmek isterdim

Sanırsınız taş devrinde yaşıyoruz tekerlek icat edilmedi araba yok ki gidebilsinler.
Yaşadıgınız yerde yoksa başka yere gidin.
120 km uzaklıkta bile olsa gidin nedir yani ne ?
ALLAH'ım resmen çıldırmalık ya

Haberi olsa ne olacak. Hatta özellikle onun çalıştığı hastaneye gidin darp raporu almaya herkes görsün nasıl Bi pislik olduğunu. Önce polise gidin darp raporu vermeyen yeri şikayet edin daha sonra onlar yönlendirir sizi zaten darp raporu alabileceğiniz Bi doktora. Siz hala aman kimse duymasın peşindesiniz. Çünkü geri döndüğünüzde millet ay bak hem dayağı yedi hem Paşa paşa döndü demesinler istiyorsunuz.

Haklısın bacım, sana tek kelime hakaret etmiş olmasam da hata ettim. Kiskançligima , hasetligime denk geldin... Darp raporu al, ailene güvenme, o eve geri dönme dedim eşeklik ettim. 2 gündür sayfalarca ama sert ama yumuşak yorum yazmamın tek amacı destek olmak değil seni mükemmel kocandan ayırabilmekti ama başaramadım. Hakkını helal et. Benden bu kaa

Konuyla ilgili gelişme olmuş. İlk mesaja göre yorum yapanlar var. Tamam, belki konu sahibi kendini doğru da ifade edememiştir ama bazılarınız fazla yüklenmiyor musunuz?

Hiç çıldırma. Benim darp raporu aldığımdan karşı taraf haberdar edilmiyor mu

Buraya konu aciyorsunuz biz okuyup üzülüyoruz ve elden geldiğince sizin menfaatlerinizi korumak için yol gösteriyoruz.Nedir bunlar o evden hemen gitmek, en yakın adlı merciye baş vurmak darp raporu almak vs..Size onlarca msj yazıldı bunları yapın diye.Ben halen darp raporunu bile isteye almadiginizi düşünüyorum.21. yy yasiyoruz yapmayın Allah aşkına her yer hastane ..Ayrıca karakola gidebilirsiniz onlar sizi tekrar yönlendirirdi.Durust olun bence

Ya adam kapıya çarptım diyemedin mi diye aklınızla alay ediyor.
Yediginiz dayak için pişman bile degil siz tutumuş eşim duyarsa diyorsunuz.
Yahu adam kendi attıgı tokatın izini bile kapıya yüklemek istemiş, siz neyden bahsediyorsunuz ALLAH aşkına ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…