Eşim dövdü çaresizlik hissi

Yoo valla eşin sana korkunç gelseydi koşa koşa giderdin rapor almaya.
Sen hala pişman olacak, özür dileyecek kafasındasın.
Burnu sürtsün tez zamanda gideyim mantıgındasın.
Babam da annemi dövdügünde pişman olur 1 hafta boyunca aile boyu iyi davranırdı bize.
Biliyor musun aile huzurumuz oluyor diye içimden babam annemi dövse de yine bize 1 hafta muthiş babalık yapsa diye geçirirdim içimden
Yaşım 7-8 civarıydı.
İşte zor durumda olmak budur.
Çaresizlik bu.
Anam dayagı yer oturur, baba evine dönmek istediginde dedem çocuklarını bırak gel derdi gidemezdi.
Biz yıllarca çektik bunu.
Hadi kendine merhametin yok.
Çocuguna ?

Kıyamam, sizi çok üzerler. Ben kadınların boşanmak istememesini anlayabilirim bazı durumlarda, kapana kısılmış hissini anlayabilirim, ekonomik özgürlüğüm yok diyeni anlayabilirim, baba evi daha iyi olmayacak diyeni anlayabilirim, ama her yer iki gözünün üstüne tereddüt bile etmeden birer tane yapıştıran adamın koynundan daha iyidir, ben kadınların konforundan vazgeçmemek için bu muameleyi görmelerini anlayamıyorum, git anandan babandan her gün tonla laf ye gerekirse ama gözünün üstüne patlattırma, değil mi? Adam hala pişman değil, şaşırmış bi de kayınpederi karşısına çıkınca, tövbe tövbe. Yaptığı ona o kadar normal geliyor ki.. Özür diliyor falan kayınbabadan, şiddet uyguladığı kadını o kadar insandan saymıyor ki, sanki kayınbabanın koltuğuna kazara kusmuş gibi davranıyor. Koltuktan değil sahibinden özür dilenir sonuçta. Bu durumda en ufak bir umudu bile varsa konu sahibinin, biz bişey yapamayız daha, siz de kendinizi boş yere paralamış olursunuz. Herkese ulaşılamayacağı gerçeğini ben de zor kabul ettim, anlıyorum sizi.

anlaşıldı adamın daha şiddetlenmesinden ve sana bir şey yapmasından korkuyorsun.

bir şey diyemiyorum ben bu noktada. korunursun desem, diyemiyorum. benden bu kadar arkadaşlar. bana da günah.

Darp raporu çıkarıldığı zaman hastane polise haber vermeli. Doktor size bunu söylemiştir. Karakolluk olmaktan mi korktunuz?

Sağol güzel kardeşim. Benim eşimi.anlatiyor gibisin. Barisinca bir hafta iyi davranıyor sonra sönüyor. Bunu yaptıya ben artık güvenemiyorum düzeleceğine. Boşanmak da.korkunc geliyor. Ama bugün biraz onsuz hayatı kurgulayabiliyorum. Babamin da etkisi oldu.

Tatlım yüzyüze tanıdığımız, tanış olduğumuz insanlar elbette bize bunları söyleyemez çünkü başlarına dert alırlar. Burda anonim olduğumuz için gerçekler küt küt söylenir... Sen anneannene kök ailene kocana ofkelenecegine burda bize ofkeleniyorsun...hala darp edildigimi kocam duymasın diyorsun...normal mi sence?

Git hemen darp raporu al. Boşanmayacaksan da en azından elinde kanıt olsun. Uzaklaştırma verirler. Geçmiş olsun ama lütfen susup oturmayın. Ailenize de söyleyin

Yahu ister boşan, ister boşanma
Darp raporu al diyoruz, daarp raporuuuuuuuuuuuuu
Ola ki bu hayvan oglu hayvan sana bir şey etmeye kalkar, kapı gibi raporunu alnının ortasına çakarsın şaaaaaaak diye diyoruz.
Yaşadıgın ilçe küçük anladık...
Kocan duyar diye korkuyorsun anladık.
Yahu şehir merkezine gidebilmek gibi muhteşem bir şeyi aile boyu akıl mı edemiyorsunuz ?

Şehir merkezindeyim. Küçük şehir iki hastane
. Biri özel dün gittiğimiz

vala aynen öyle.. bazen ne dersen de karşı tarafa gitmiyor.. ah çok da üzdüler valla merak etmeyin :)
bi de bu heriften korkuyor . öyle demiş. valla ben hayli duyarlı kişi miyim ne zıkkımım bilemedim avukat oldum burda yapacak bir şey yok galiba, her şeyi söyledik anam bacım daha ne diyelim Allah yardım etsin.

Şehir merkezindeyim. Küçük şehir iki hastane
. Biri özel dün gittiğimiz
Başka şehir yok mu ?
en fazla 2 saat uzaklıktadır
Hadi bilemedin 5 saat olsun.
Eşim her gün işe git gel 6 saat yol yapıyor İstanbul'da.
Mahrumiyet bölgesi mi yahu Türkiye.

Polislik olmak istemiyor. Hastane o raporu çıkardıktan sonra polise bildirmek zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…