- 30 Eylül 2019
- 843
- 1.569
- 63
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
of bilmiyorum bana çaresiz geliyor yetişkin ama kapana kısılmış gibi sanki.bana yeni bir annenin dayak yemesi çok ağır geldi.iyi değilim valla bu konu beni bitirdi sinir kalmadı bende. yazılan sert yorumlar da çok sinirimi bozuyor. yedim kendimi, konu sahibi ortada yok ay ben daha yazmicam cidden. dert aldım kendime ya içim şiştiYetiskin bir insan mi bu kadin? Evet. Cizdigi portre bana hic caresiz gelmedi. Istese cozume ulasabilecek duruma sahip. Ben o caresizligi goremedim yazdiklarinda. Baska secimi olmayan kadinlardan bahsetmiyorum. Bu kadin bana oyle gelmedi diyorum. Siz iyi misiniz bence? Bu kadar agresiflik iyi degil. Evet, tek uzuldugum kisi canavar bir babaya ve pasif, ezik bir anneye sahip bu bebek. Maddi manevi caresiz olan o.
Bak sen burda onlarca insanı karşına alıp tepki gösteriyorsun sert yorumlara konu sahibi için, o kadar için yanmış olanlara, o kadar içsellestirmişsin, ama konu sahibi kendi gerçekliğini bile çarpıtarak anlatıyor çünkü aslında ne yapması gerektiğini ama neyi neden yapmadığını senden benden iyi biliyor.O sert yorumlar olmasaydı babasını da aramazdi, hatta belki pismandir şu anda aradigina. Çocuğunu da bizim kadar düşünmüyor emin ol. Üzme kendini boşunaof bilmiyorum bana çaresiz geliyor bana yeni bir annenin dayak yemesi çok ağır geldi.iyi değilim valla bu konu beni bitirdi sinir kalmadı bende. yazılan sert yorumlar da çok sinirimi bozuyor. yedim kendimi, konu sahibi ortada yok ay ben daha yazmicam cidden. dert aldım kendime ya içim şişti
Bak sen burda onlarca insanı karşına alıp tepki gösteriyorsun sert yorumlara konu sahibi için, o kadar için yanmış olanlara, o kadar içsellestirmişsin, ama konu sahibi kendi gerçekliğini bile çarpıtarak anlatıyor çünkü aslında ne yapması gerektiğini ama neyi neden yapmadığını senden benden iyi biliyor...üzme kendini boşuna
Söylediklerin doğru. Eşimin beni böcek gibi gördüğü , küçük gördüğü doğru. Ama tüm kadınları küçük görüyor. Kadınlar işte diyor. Kadın aklı filan diyor. Kadınlara garezi var. Ama şu bizde öyle olmadı. Adam doktor diye kizimizi verelim kimse kim olarak olmadı. Çok arada referanslar varken oldu. Onu yerden göğe sigdiramayan çok iyi çok dürüst diyenlerden birEvet aynen dediğiniz gibi olmuş. Ailecek adamdan kötü bir maddi duruma sahipler malesef
Doktor damadı da sevine sevine kabul ettiler. Vicdanı var mı? önemli değil .
Sormadılar ‘ya bu adam neden kendi dengini tercih etmedi ? Acaba derdi kendinden aşağıda bulduğu, ezebileceği birilerini rahat rahat ezmeye çalışma mı? ‘ diye.
Sonuç ortada aileyi böcek gibi gören dayak atan bir sosyopat.
Allah böyle herkesi küçük gören insanları kahretsin .
Sizin nedense ne darp raporu almaya gittiğinize, ne babanıza söylediğinize hiçbir şekilde inanmadım, inanasm gelmiyor yani.
O enerjiyi o cesareti sizde göremedim ben, çok pasifsiniz. Çok pasif ve sönük kalmışsınız.
Şiddet görebilirsiniz, hor görülebilirsiniz. Ama buna baş kaldırmanız gerek! Bugün susup oturmanız demek yarın yiyeceğiniz dayağa davetiye çıkarmak demektir.
Bende dayak yedim. Bundan 13 sene önce, sevgilisi tarafından burnuna kafa atılan ve çenesine yumruk yiyen bir kadınım. Üzerime bıçak ile yürüdü. Kendimi zor kurtardım,
Ama susmadım. 17-18 yaşlarımda bile burnum kırık kanlar içinde en yakın karakola gittim. Şikayetçi oldum.
Aileme söyledim. Asıl bundan sonrası için korktuğumu beni yalnız bırakmamalarını istedim, babam günlerce okula benime gitti geldi adamcağız.
Annem ise dayak yediğim adamın adresini bulup mahallesine 5 tane adam göndermiş. Mahallenin ortasında ibreti alem olsun diye ağzını yüzünü dağıtmışlar o pisliğin.
Eğer ben 13 sene önce sussaydım belki daha fazla şeyler yaşayacaktım, belki de yaşamaya fırsatım bile olmayacaktı.
Yani demem o ki fırsatın varken, kaç kurtar kendini.
Henüz bir atrakaiyon yok. Babacimi dinliyorum o anlatiyor ben dinliyorum.günaydın canım
gün sizin ve hepimiz için aydın olsun inşallah
nasılsınız kuzu nasıl?
o herif atraksiyon yapacak şimdi seviyom ölüyom diye hazırlıklı olun
Ya neden illa bir yargılama? Neden bu kadar eminsin ve hazırsın ? Şuan neredeyim neler yapıyorum neler konuşuyorum ne kararların arefesindeyim ya da ne planlar kuruyorum beynimin içinde ne senaryolar biliyor musun? hayır.Bak sen burda onlarca insanı karşına alıp tepki gösteriyorsun sert yorumlara konu sahibi için, o kadar için yanmış olanlara, o kadar içsellestirmişsin, ama konu sahibi kendi gerçekliğini bile çarpıtarak anlatıyor çünkü aslında ne yapması gerektiğini ama neyi neden yapmadığını senden benden iyi biliyor.O sert yorumlar olmasaydı babasını da aramazdi, hatta belki pismandir şu anda aradigina. Çocuğunu da bizim kadar düşünmüyor emin ol. Üzme kendini boşuna
Maslow.. çok doğru kardeşim sağol
Evet çok bilindik bir görsel koydum. Konu sahibi eğitim fakültesinde okuyorsa onun da aşina olması lazım. Kendisi ve çocuğu ilk katmanı tamamlamış ama ikinci katmanda takılı kalmışlar. Bu ihtiyaç giderilmedikçe üst seviyelere geçip huzurlu bir yaşam sahibi olamayacaklar. Evdeki bebek o evde kaldığı sürece 2. katmanda kalmaya mecbur olacak. Yazık değil mi?
o zaman söyle de bilelim arkadaşım. yedik birbirimizi burda senin için.Ya neden illa bir yargılama? Neden bu kadar eminsin ve hazırsın ? Şuan neredeyim neler yapıyorum neler konuşuyorum ne kararların arefesindeyim ya da ne planlar kuruyorum beynimin içinde ne senaryolar biliyor musun? hayır.
Ayrıca çocuğunu da bizim kadar düşünmüyor sözüne gönülden katılıyorum. Asla aynı düzeyde düşünemeyiz.Ya neden illa bir yargılama? Neden bu kadar eminsin ve hazırsın ? Şuan neredeyim neler yapıyorum neler konuşuyorum ne kararların arefesindeyim ya da ne planlar kuruyorum beynimin içinde ne senaryolar biliyor musun? hayır.
Bakın bir yandan sizi üzmek istemiyorum, bir yandan da kuvvetlice sarsmak istiyorum. Şokta olabilirsiniz ama çocuğunuz için kalkıp harekete geçmelisiniz. Darp raporunu mutlaka edinin, 6 ay geçerliliği var. Sonra pişman olabilirsiniz.Maslow.. çok doğru kardeşim sağol
Sürekli girip yazamıyorum buraya. Annem şehir dışında. Evde babam ve küçük erkek kardeşim var. Eşyalarım ile buraya geldik yerleştim biraz. Çocuğa bak evde biraz yemek filan birşeylerin ucundan tut aynı zamanda seni arayıp soran annene teyzeme laf anlat. Kafam çorba gibi. Yetemiyorum bir seylere ama ayaktayım ve düzen sağlamaya çalışıyorum.o zaman söyle de bilelim arkadaşım. yedik birbirimizi burda senin için.
Böyle bir adamla yaşama lütfen, hakettiğin bütün nafakayı alarak boşan ki böcek sandığı kadının gücünü ve değerini görsün solucanSöylediklerin doğru. Eşimin beni böcek gibi gördüğü , küçük gördüğü doğru. Ama tüm kadınları küçük görüyor. Kadınlar işte diyor. Kadın aklı filan diyor. Kadınlara garezi var. Ama şu bizde öyle olmadı. Adam doktor diye kizimizi verelim kimse kim olarak olmadı. Çok arada referanslar varken oldu. Onu yerden göğe sigdiramayan çok iyi çok dürüst diyenlerden bir
Tatlim hala anlamıyor musun? İşsiz güçsüz meslek sahibi etmedikleri, okutmadiklari kızlarını "bazı özel hassasiyetleri " olan yobaz bir herife , sırf işi gücü yerinde diye ve aynı hassasiyetleri bahane ederek kakalamiş ailen.Şu saatten sonra da ortak hassasiyetlerinizin gerektirdikleri (harem selam muhabbetinden belli olan) dışında herhangi bir destek vermeyecekler sana. Ailenin ağzına bakarsan yarın özür dileyip döneceksin o eve. Seçim senin...Söylediklerin doğru. Eşimin beni böcek gibi gördüğü , küçük gördüğü doğru. Ama tüm kadınları küçük görüyor. Kadınlar işte diyor. Kadın aklı filan diyor. Kadınlara garezi var. Ama şu bizde öyle olmadı. Adam doktor diye kizimizi verelim kimse kim olarak olmadı. Çok arada referanslar varken oldu. Onu yerden göğe sigdiramayan çok iyi çok dürüst diyenlerden bir
Henüz bir atrakaiyon yok. Babacimi dinliyorum o anlatiyor ben dinliyorum.
Ne yap ne et darp raporu al elinde bulunsun. Bosan veya bosanma demiyorum.Ayrıca çocuğunu da bizim kadar düşünmüyor sözüne gönülden katılıyorum. Asla aynı düzeyde düşünemeyiz.
Takıntılı bir şekilde ısrar ediyorsun olumsuz kötü taraftan bakmaya. Hatta bir tarafi desteklerken bir tarafı da az karalayayim da içim rahatlasin der gibisin. Ailem tamamen agzimin çine bakiyor. Babam bir yandan saçımı okşuyor bir yandan arkanda baban var asla korkma diyor. Bunları anlatmama gerek yok. Babamın ailemin zihniyetini seninle tartışmam çok gereksiz şuanTatlim hala anlamıyor musun? İşsiz güçsüz meslek sahibi etmedikleri, okutmadiklari kızlarını "bazı özel hassasiyetleri " olan yobaz bir herife , sırf işi gücü yerinde diye ve aynı hassasiyetleri bahane ederek kakalamiş ailen.Şu saatten sonra da ortak hassasiyetlerinizin gerektirdikleri (harem selam muhabbetinden belli olan) dışında herhangi bir destek vermeyecekler sana. Ailenin ağzına bakarsan yarın özür dileyip döneceksin o eve. Seçim senin...
Bosmanmayi hayal edebiliyorum bugün gözlerim biraz daha açılıyor. Dua edin ya lütfenNe yap ne et darp raporu al elinde bulunsun. Bosan veya bosanma demiyorum.
İnşallah kendini kurtarmayı başarırsın, allah yolunu açık etsinBosmanmayi hayal edebiliyorum bugün gözlerim biraz daha açılıyor. Dua edin ya lütfen
Darp raboru al kardesim elinde bulunsun. Ne olur ne olmaz istersen hic bir sey yapma istersen esine geri dön. O rapor elinde bulunsun.Takıntılı bir şekilde ısrar ediyorsun olumsuz kötü taraftan bakmaya. Hatta bir tarafi desteklerken bir tarafı da az karalayayim da içim rahatlasin der gibisin. Ailem tamamen agzimin çine bakiyor. Babam bir yandan saçımı okşuyor bir yandan arkanda baban var asla korkma diyor. Bunları anlatmama gerek yok. Babamın ailemin zihniyetini seninle tartışmam çok gereksiz şuan
. Ailem senin Kakalamış. Ayıp ya bir kadın olarak bu kelimeyi nasıl dersiniz anlamıyorum
Anneannenin yorumunu sen paylastin, nasıl evlendiginizi sen anlattın, başına gelenleri senden öğrendim, verdiğin tepkileri sen yazdın... yaptığım tüm yorumlar bunların üzerine...Ben esamesi olamam tabii de , bu kadar veriden yola çıkarak senin portreni çizebilecek, önümüzdeki 30 yıl içinde çocuklarının dahi sahip olacağı yetişkinlik travmalarıni dahi listeleyebilecek uzmanlar var burda. Senin görmediklerini göstermeye, muhtemel hatalarını önlemeye çalışıyor olabilirler mi acaba? Yoksa aman bacım boşver, kocandir dön geri desek daha mı vicdanlı olurduk sence?Takıntılı bir şekilde ısrar ediyorsun olumsuz kötü taraftan bakmaya. Hatta bir tarafi desteklerken bir tarafı da az karalayayim da içim rahatlasin der gibisin. Ailem tamamen agzimin çine bakiyor. Babam bir yandan saçımı okşuyor bir yandan arkanda baban var asla korkma diyor. Bunları anlatmama gerek yok. Babamın ailemin zihniyetini seninle tartışmam çok gereksiz şuan
. Ailem senin Kakalamış. Ayıp ya bir kadın olarak bu kelimeyi nasıl dersiniz anlamıyorum
Bakın olası bir boşanma durumunda eşiniz sizi çocuğu da alarak evi terk etmekle suçlar ve siz kusurlu görünürsünüz. O yüzden darp raporu almanız için herkes ısrar ediyor. Rapor elinizde olmalı, hadi şimdi kalkın, bir silkinin vve o raporu alıp dönün.Bosmanmayi hayal edebiliyorum bugün gözlerim biraz daha açılıyor. Dua edin ya lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?