- 30 Eylül 2019
- 843
- 1.569
- 63
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
üç aydır abartmadan söylüyorum neredeyse her hafta doktora gidiyorum hadi biz 10 kez dileyim hiç öyle bir işlem görmedim ben hayatımda duymadım da bu nasıl bir fantaziKocam ve kuzeni
Merhaba. Benim bir sorum var.. Hepimizin başından buna benzer birtakım olaylar geçmiş olabilir. Bu yüzden fikir almak istiyorum. Eşimin bir bayan kuzeni var. Bir çocuk annesi ve şuanda da hamile. Bizi oturmaya davet etti. Gittik. Şöyle bir durum var bizler genel olarak grup gezilerimizde...www.kadinlarkulubu.com
ben de açtıgınız konuda şunu anlamadım.
Kuzeniniz hemşire.
Eşiniz de kadın dogumcu değildi öyle yazmıştınız.
Peki eşiniz kuzenine nasıl 3 parmağını gösterip gelen kişileri kontrol etmek için kullandıklarını söyleyebiliyor ?
Bunu şu sebebten yazdım.
Hamilelikle alakalı en basit soruları bile eşinize sorup öğrenebilecekken buraya yazıp sonuç değerleri kaç olmalı ki hamile oldugunuz kesinleşsin minvalinde şeylerden ibaretti.
Bunu dedigimizde de eşinizin kadın dogum doktoru olmadığını söylediniz.
Kadın dogumcu olmayan birisi lütfen hanımlar da bilgilendirirse beni sevinirim.
Bir kbb uzmanı tutup dogum için hastaneye gelen kadını parmagıyla vajina bölgesinden muayene edebilir mi ?
Hangi ara dedi bunu siz onu babanıza şikayet ettiğinizi söylemediniz mi. Adam baban buraya geldi diye aradı da sizde şey mi dediniz "babam tesadüfen eve geldi beni böyle görünce de anlatmak zorunda kaldım" mı dediniz de adam kapıya çarptım deseydin diyor.Bende bunu düşündüm. Çünkü kapıya çarptım diyemedin mi dedi
ha bu arada doktorum erkek haremlik selamlık kalmadıüç aydır abartmadan söylüyorum neredeyse her hafta doktora gidiyorum hadi biz 10 kez dileyim hiç öyle bir işlem görmedim ben hayatımda duymadım da bu nasıl bir fantazi
(belki bilmiyorum kist tedavisi veya tespiti için eliyle vajina bölgesini kontrol ediyordur ama bu anlatılan şekilde sanmıyorum ya )
Bacım bak kızan da olsa alay eden de emin ol herkes seni bi bacısı gözüyle bakıyor, senin kendini ezdirmene kızıyor.Nasıl ya.. babamla defalarca sorduk
Bogazima bir sey takildigimda esim sirtima vurmustu. Bir yasindaki bebegimin nasil mama sandalyesinden beni kurtarmak icin cirpindigini, endiseli gozlerle baktigini hatirliyorum. Babasi bana zarar veriyor sanmisti. Bir defasinda da doktor boynumu elle muayene ediyordu. Babasinin kucaginda izlerkenki endiseli gozlerini de unutamiyorum. Doktor bile merak etme kucuk adam annenin canini yakmiyorum demisti. Diyecegim tek sey o cocuga cok uzuldum.
Öncelikle geçmiş olsun burda size karşı kimse alaycı bir üslup la yazmadı önce bunu bir anlayın eşinizin ve sizin mesleğiniz kimseyi ilgilendirmiyor önce insan olsun okumuş ama adam olmamış eşiniz için söylüyorum sizi dövmesine karşın yazıldı o kadar yorumlar siz daha fazla şiddete maaruz kalmayın sessiz kalmayın kendinize daha fazla bunu yaptırmayın diye yol gösterdiler siz yalnızca 20 sayfalık yorumlar dan aldığınız yalnızca alaya alıyorlar cümlesi olmuş gerçekten sizin adınıza üzüldüm bir kere geldiğim dünyaya kendim için yaşarım kendimi ezdirmem siz geçin o ATA SÖZÜ nü asıl siz korkuyorsunuz eşinizin sizi bosamasindan şiddetine susup gururunuzu ayak altı ederekÇok teşekkür ederim nasil bilinçli bir insan olduğunu olduğunuz da çok belli oluyor gerçekten. Takmışlar ben öğretmen miyim değil miyim kocam doktor değilmiş. Boyle öğretmen inşallah cocugumuza bakmaz falan. Neler yazmışlar yaa. Benim yaşadığım durumu deneyimlemediklerine de çok eminim. Bekara karım boşamak kolay atasözünu andırıyor tepkileri. Tamam, sağ olsunlar. Ama, ben cidden iyi değilim ve burada destek almak için yazmıştım bir iki cesaret verecek cümle okumak için. Sen şu Sun bu sun işte gibi alaycı küçümseyen mesajları okumak için yazmadım buraya ben tekrar bildiriyorum. Eşi doktor olsa hamilelik sorularını burada yazmamış ne alakası var yaa, bu sitenin amacı biraz da gündelik yaşamda soramadiklarimizi tecrübe sahibi kadın arkadaşlara sorup onlardan tecrübeleri yönünde istifade etmek değil midir? Kadın doğum uzmanı değil kocam . Ayrıca olsa bile bu yine de size çok saçma gelen soruları sormama engel değil. Bir de annesin sen anne diyenler .. ben anneyim ve çocuğum için endişeleniyorum ama onun anne baba ayrı yaşaması da bir yerde çok zor bunları da çok görüyorum aile birliğinin bozulması neler götürüyor onların dünyasından.. ben bana yapılan bı hatayı affedemiyorum. Babamdan çok ozur dilemiş. Psikiyatra görüneceğini söylemiş. Ama nafile. Ben o insana kocam diye sarılmak değil görmek istemiyorum. Ama şu anda bana yazılan olumsuz , atıp tutan tarzda anlayıştan gerçekten uzak hayal dünyasındaki mesajları da kınıyorum. Bir yuvayı kurmak kolay ama yıkmak büyük zorluk. Can güvenliğimi tekhlikede hissedeceğim kadar psikopat biri değil ama ne olursa olsun zora gelince bana el kaldıran ve bunu tekrarlayan ve bir şekilde beden gücü ile üzerimde güç kullanan bir adam. Canımı yakan ama bunu sıradan gören. Kalbim eşimi çok seviyordu bulunmaz bir esti her anlamda destekçim, sorumluluk sahibi bir baba. Ama, tartışmalar sonunda ben aglayinca ve gitmek isteyince kontrolden çıkması kabul edilemez geliyor şu anda.. bir müddet yüzünü görmeyeceğim
Evet suç hatta adli vaka düzenlememek bile suç eğer hastalık ilerlerse zamanladarp raporu almak isteyen biri , cihaz yok diye geri gönderilirse bu suç olur bence ya. belli ki darp raporu almaya gidilmedi.burdaki baskılardan böyle yazdı.
offff git o darp raporunu al !
gayet yazdılar. densizin biri dayaktan önce krem sür cilt bakımı önemli diyerek aklı sıra espiri yapıyor, karşı tarafı kamçılamaya çalışıyor. mecaz mıdır nedir onu kullandığını zannediyor. konu sahibine kızabiliriz, ama her şeyin de bir adabı var ya. böylelerine acayip kılım.Öncelikle geçmiş olsun burda size karşı kimse alaycı bir üslup la yazmadı önce bunu bir anlayın eşinizin ve sizin mesleğiniz kimseyi ilgilendirmiyor önce insan olsun okumuş ama adam olmamış eşiniz için söylüyorum sizi dövmesine karşın yazıldı o kadar yorumlar siz daha fazla şiddete maaruz kalmayın sessiz kalmayın kendinize daha fazla bunu yaptırmayın diye yol gösterdiler siz yalnızca 20 sayfalık yorumlar dan aldığınız yalnızca alaya alıyorlar cümlesi olmuş gerçekten sizin adınıza üzüldüm bir kere geldiğim dünyaya kendim için yaşarım kendimi ezdirmem siz geçin o ATA SÖZÜ nü asıl siz korkuyorsunuz eşinizin sizi bosamasindan şiddetine susup gururunuzu ayak altı ederek
Kaç yıllık evlisiniz ve daha öncede yaptımı bunuDün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
O yorumu görmedim ama bende çok kızdım konu sahibi negayet yazdılar. densizin biri dayaktan önce krem sür cilt bakımı önemli diyerek aklı sıra espiri yapıyor, karşı tarafı kamçılamaya çalışıyor. mecaz mıdır nedir onu kullandığını zannediyor. konu sahibine kızabiliriz, ama her şeyin de bir adabı var ya. böylelerine acayip kılım.
Lütfen o evde durma. Polisi ara darp raporu al ve boşan. Lütfen..Dün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
Yorumlarıma İstediğin kadar kızabilirsin. Konuyu açtığında polise gidemem, anama babama diyemem doktora gidemem diyordun. Ailenden ilk anneanneni aradın çünkü o zihniyetin sabret biz de dayak yedik diyeceğini biliyordun. Yanına yandaş aradın en uygunu oydu diğer herkes gelip seni alırdı, sen gitmek istemiyordun, hala da nasıl olup o evden çıkabildiğine inanamadığına eminim. Darp raporunu almadığına çok pişman olacaksı, dürüst olalım burada sana çemkirenler olmasa babanı da aramayacaktı, silkelenmeye itiyacın vardı. Bu lafları duymasan melhemlerini sürüp evde oturacaktın. 2 gün küs kalacaktın, morluklar düzelince adam koynuna girmek isteyecek dirensen dayak yiyecektin ya da dayak korkusundan direnmeyecektin. Aynı evin içinde seni döven adamla yaşayacaktın. Onun için her şey güllük gülistanlık devam edecekti. Darp raporu alsan rezil olmaktan korkup tekrar yapmayacaktı belki ama şu an riskin hala devam ediyor, eve geri döndüğünde belki yeniden dövecek sinirlendiğinde.Berbat zihinsel ruhsal bunalimlarla dolu bir gündü benim için. Burada bir insan olarak yaklaşmanin yanında olaya kadın dayanışması ile yaklaşıp kararlı olmam konusunda yüreklendiren hemcinslerime, gerekse de olumsuz eleştirileri ile beni kınama boyutuna varan mesajları ile bana iyilik yaptığını sanıp aslında bir işlevi olmayan arkadaşlara, izlemem gereken hukuksal süreçleri açıklayan arkadaşlara, bu günümün unutulmaz geçmesini sağladıkları için teşekkürler... Kadın güçlü olmalıdır türk tarihinde de kadın güçlüdür, İslam'da da esasen kadın özeldir. Ben kendimi güçlü ve özel görüyor muyum bu sormam gereken esas soru. Bugün burada paylaşımıma duyarlı davranıp yorumlarıyla bu soruyu bana sordurtan herkese teşekkürler.. Bunu sorgulamak herşeyin başlangıcı belki de.. yarın bana ezilen gururumu güvenimi mutluluğumu geri getirmeyecek ama yarın bugünden daha korkusuz uyanacağim. Ve daha inançlı. İyi geceler, ha şunu da ekleyelim, bazı arkadaşlarin aşağılayıcı yorumlarına karşılık acaba başından geçti mi de bu kadar fevri tepkilerde bulunuyor diye düşündüm, Allah hiç bir kadına bunu tecrübe etmeyi nasip etmesin. Bazı şeyler tecrübe etmeden anlaşılmıyor. Muş
Evet, siddetin ne oldugunu bile bilmeyen cocuk anliyor ters bir sey oldugunu. Yazik, boyle boyle de normallestiriyorlar siddeti. Surekli buna maruz kalan cocuk bunu normal bir sey sanacak buyuyunce. Kendisi de siddet uygulayacak.Oy minik ya çocuklar böyle işte.
Benim sırtıma masaj yapıyordu ablam belim tutulmuştu. Hiç bana sarılmayan bebek yeğenim gelip sarılıyordu bana destek için
Çocuklar çok etkileniyor şiddetten nolur çocuğum için dayanıyorum demesin kimse. Asıl cocuk için dayak yemeye müsade etmeyin
Ya bi de baska bir hayat mumkunken kendi secimiyle dayak yemeye devam eden kadina zerre acimiyorum. Su konuda gercekten tek uzuldugum o cocuk. Onun secimi yok, kimse ona sormuyor bu hayati ister misin diye. Bu travmalarla buyumek zorunda. Tek uzulecegim kisi o su konuda.Oy minik ya çocuklar böyle işte.
Benim sırtıma masaj yapıyordu ablam belim tutulmuştu. Hiç bana sarılmayan bebek yeğenim gelip sarılıyordu bana destek için
Çocuklar çok etkileniyor şiddetten nolur çocuğum için dayanıyorum demesin kimse. Asıl cocuk için dayak yemeye müsade etmeyin
ay biraz o konfor alanınızı terk edip şu ülkenin gerçekleriyle biraz yüzleşseniz mi ne yapsanız yaa? neden sürekli kadınlar suçlanıyor ben bunu anlayamıyorum cevap vermim diyorum ama tutamıyorum kendimi cidden. bir insan zevkle dayak yer mı allah aşkına! anlayamıyor musunuz karşınızdaki insanın sağlıklı düşünemediğini, koca bir yanlışın içinde olduğunu sadece fiziksel değil psikolojik şidddete maruz kaldığını. tüm duygularının manipule edildiğini? herkes sizin o pembe bulutlu dünyanızdaki kadar güçlü mü acaba ya? bir ton kadın öldürülüyor pek çoğu maddi ya da manevi imkanlar olmadığından malesef ki bu rezil hayata sessiz kalan tipler. Bazısı da her yolu deniyor ama korunamıyor. neymiş ay acımıyormuş ay acımayın ya Allah zaten kimsenin merhametine düşürmesin kimseyi gerçekten. EVET BAŞKA BİR HAYAT MÜMKÜN AMA BUNUN İÇİN BUNU İDRAK EDEBİLECEK DÜZEYDE OLMAK LAZIM RUHEN. bu kadın burdaki baskılardan darp raporu almaya gittim diye bir şey uydurdu muhtemelen. bu normal bir bilinç mi sizce? ya sağlıklı bir düşünce bunu der mi kendine bunu yapar mı da sürekli bir saldırı hali var yok acımıyorum yok kendi seçimiyle dayak yiyor of valla ya.Ya bi de baska bir hayat mumkunken kendi secimiyle dayak yemeye devam eden kadina zerre acimiyorum. Su konuda gercekten tek uzuldugum o cocuk. Onun secimi yok, kimse ona sormuyor bu hayati ister misin diye. Bu travmalarla buyumek zorunda. Tek uzulecegim kisi o su konuda.
Kocan mı dedi bunu baban mı?Bende bunu düşündüm. Çünkü kapıya çarptım diyemedin mi dedi
ay biraz o konfor alanınızı terk edip şu ülkenin gerçekleriyle biraz yüzleşseniz mi ne yapsanız yaa? neden sürekli kadınlar suçlanıyor ben bunu anlayamıyorum cevap vermim diyorum ama tutamıyorum kendimi cidden. bir insan zevkle dayak yer mı allah aşkına! anlayamıyor musunuz karşınızdaki insanın sağlıklı düşünemediğini, koca bir yanlışın içinde olduğunu sadece fiziksel değil psikolojik şidddete maruz kaldığını. tüm duygularının manipule edildiğini? herkes sizin o pembe bulutlu dünyanızdaki kadar güçlü mü acaba ya? bir ton kadın öldürülüyor pek çoğu maddi ya da manevi imkanlar olmadığından malesef ki bu rezil hayata sessiz kalan tipler. Bazısı da her yolu deniyor ama korunamıyor. neymiş ay acımıyormuş ay acımayın ya Allah zaten kimsenin merhametine düşürmesin kimseyi gerçekten. EVET BAŞKA BİR HAYAT MÜMKÜN AMA BUNUN İÇİN BUNU İDRAK EDEBİLECEK DÜZEYDE OLMAK LAZIM RUHEN. bu kadın burdaki baskılardan darp raporu almaya gittim diye bir şey uydurdu muhtemelen. bu normal bir bilinç mi sizce? ya sağlıklı bir düşünce bunu der mi kendine bunu yapar mı da sürekli bir saldırı hali var yok acımıyorum yok kendi seçimiyle dayak yiyor of valla ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?