Eşim dövdü çaresizlik hissi

Zannetmiyorum her soru hakkında konu açmış çünkü.
Neyden suheleniyorsunuz? Eşim başka branşın doktoru. Hamilelik suphem de ona mantıksız geleceği için hemen soylemedim. Ama günüm geçince gittik.test yaptırdık acilde. Negatifti. Ardından.kadin doğum gördü ve mantar enfeksiyon denildi

Ya bosver gururu, gurursuz da yaşanır inan ki. Ama gözsüz, kirik bilekle, psikolojisi bozulmuş evlatla cok zor yaşanır. Kendine yüklenme hayatta her sey olabilio düzeltmek de bizim elimizde can cikmadikca. Sen atacağın adımı en azindan bu olayin tekrar etmeyeceginin garantisini vermesi için atacaksin. Kendini ne cok gaza getir ne de sessiz sakin hicbisey olmamış gibi otur. Sonucunda neye karar verecegini sonra düşünürsün.

Sen maalesef busun çünkü, kendini görmek ağır gelmiş. Beklemediğin şeyleri gördüğün insandan koşarak kaçarsın. Maaşı işi gücü kayıtlı adam çatır çatır ödemek zorunda nafakanı, neyden korkuyorsun. Alışkanlığın konforu işte, dayağımı yerim arada bir ama ev benim düzen benim kafasındasın

Son düzenleme:
Saçmalama ya

Ailemle konuşacağım şimdi
bence çok güzel olur. zaten bu olaydan sonra , eşinde şöyle düşünce olacak . bak dövdüm neler ettim yine beni bırakmadı . onun kafasındaki değerin düşecek . saygısı azalacak . daha da cesaretlenecek . daha hafif dövdüğünde bişey yapmayacağını düşünecek .egosunu tatmin edecek . çok şiddete uğrayan tanıdığım , hiç birir tek değil . hep davamlı olan .devamı gelecek , eğer böyle yaşarım diyorsan sen bilirsin

Sadece bununla kalmayın, darp raporunu mutlaka alın. Hatta özellikle onun çalıştığı hastaneden alın ki kendisi görsün sizin düşündüğü gibi aciz olmadığınızı. İnsanlar da görsün onun nasıl biri olduğunu.

Adam gözünüzün üstüne iki tane yapıştırıp uyumaya gidiyor, sabahına işe yol alıyor, akşam elinde iki merhem ile zıbıtıp geliyor al sür diyor. İlk defa olduğuna kessen inanmam. En iyi ihtimal, daha evvelden itişme, kakışma, sarsma falan olmuştur.

O merhemler de vicdanından değildir ha, konu komşu görüp de sorgulamaya başlamadan iz geçsin diyedir.

Ne peki bu yaptığın, kendine bir sor ne yaptığını, dayak yiyip oturuyordun. Çok şükür kımıldamışsın, o halde insanlara görünmekten utanıyorsun belki ama görünmezsen herkes onu melek zannedecek ve yaptığı yanına kar kalacak. Hangisi daha kötü, cezasız kalması mı senin bir daha morarmayacak olan yüzünü başkalarının görüp onun hayvan olduğunu öğrenmesi mi

Daha doğrusu neden sordun olmalı Doktorcuğum.
Sanki çok normal bir şey gibi millete sen de gördün mü, gördün değil mi diye soruyor bir de. Tövbe tövbe ya.
Bana sorulmamış ama yazayım. Ben de öğretmenim, 29 yaşındayım. Evli değilim, sevgililerim oldu. Daha bir tanesi bile dövmedi. Birincisi kendime saygım var, ikincisi sevgilim dediğim adamların bana saygısı vardı. Değil dövmek, istemediğim herhangi bir şeyi yapmazlardı. Bir şeyi istemiyorsam kabulleniyorlardı, aynı şekilde ben de öyle. Biri bir şeye hayır diyorsa, biz normal insanlar için hayır demek oluyor. Hoşumuza gitmeyen her şey için birbirimizi dövmüyoruz.
Dünyanın en sakin insanı değilim. Ama mesleğim gereği çoğu zaman öyle davranıyorum. Çünkü o çocuklar benden öğrenecek, model alacak. Öğrencilerim hiç korkmaz benden biliyor musunuz? Hocam bugün saçınız çok güzel olmuş diyebilecekleri kadar yakınız. Ama saygısızlık da etmezler. Çünkü saygı öyle höt zötle, bağıra çağıra şiddetle kazanılmaz. Duruşla, karakterle kazanılır.

Durumlar böyle değildi
Neden bizi ve en önemlisi kendinizi kaldırıyorsunuz? Bal gibi de böyleydi.. Sonradan olmuyor böyle.
Çocuğunuzun yanında dayak yemeye devam edeceksiniz ve o da şiddeti benimseyecek. O da oğlansa babası, kızsa sizin gibi olacak. Böyle mi istiyorsunuz?
Gidin bari darp raporu alın en azından elinizde bir şey olsun ya hu.
Siz sesinizi çıkarmaya başlayın. O raporu alın. Bakın nasıl olacak o Doktor bozuntusu. İşinin korkusuna düşsün de.

Bilmiyorum yinede burada tıp eğitimi almamış insanlara sorana kadar kocanıza sormanız daha mantıklı değil mi?
Sonuçta doktor,branşı olmasada bizden daha iyi anlar.
Ya umarım ben yanılıyorumdur.
Gerçi iki durumda da darp raporu almamanız çok büyük hata.

Genellikle hukuki ceza erteleniyor. Mesleki olarak da sadece uyarı alır, bir şeycik olmaz
Darp var devlet memuru,esi ogretmen..is buyurse olur nasil olmasin
Ayrica evladinin babasi.bu sekilde dallanip budaklanmasini istemeyebilir insan.temiz temiz alsin nafakasini bosansin.olmazsa sikayetci olur.

Eşiniz doktor, sizi pekala bir jinekologa yönlendirebilirdi, dilediğinizi sordururdunuz, kendisi doktor olduğu için doktor arkadaşları çoktur, onun için çok kolay birşey bu. Eşinize tam olarak mantıksız gelecek olan nedir, korunmasız ilişkiye girince hamilelik olabileceğini bilmiyor mu doktor bey?

Darp var devlet memuru,esi ogretmen..is buyurse olur nasil olmasin
Ayrica evladinin babasi.bu sekilde dallanip budaklanmasini istemeyebilir insan.temiz temiz alsin nafakasini bosansin.olmazsa sikayetci olur.
İş büyürse kısmı şöyle oluyor. Tekrar aynı suçtan mahkemelik olup ertelenmiş hapis cezası devreye girerse mesleğinden olur, asker polis dışındaki kamu personeli hapis cezası almadığı ya da kurum içi şiddet sonucu soruşturma geçirmediği sürece meslekten men edilmiyor.

Tabi ki temiz temiz boşanıp alsın nafakasını ama eşine gösterdiği şiddet yüzünden adam işinden olmaz hapse girmediği sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…