- 20 Mart 2019
- 460
- 207
- 103
- 29
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
benim bildiğim üç tane var , hatta birri gözünü kaybetti . 1 yıl sonra tekrar barıştıııBen ona da inanmadım olivia ama doğrudur, olabilir.
Ben eşimden degil de sevgilimden gördüm. Iki kisiden ayri ayri. Yani dünyadaki ilk kadin degilsin heralde bunu yaşayan. Kendi ayibinmis gibi susup oturma. Bişey yapmazsan gidisati degistiremezsin. Ben sana git bosan demicem de bari bi adim at. Sikayetci ol. Veya evden annenlere git. Biraz süründürür geri dönersin olmadi ama boyle hic bisey olmamis gibi davranmak inanki cok sacma. Ben de ilişkimi siddetin tam üstüne bitirmemistim acizce ama araya karakol savcilik aileler vs girince en azindan bi yapmamasi gerektigini anliyor karşı taraf. Eşine pişman olmasi için bile bi ceza vermemissin yarin sanki bu durum hic yasanmamis gibi yatakta sirnasir da.
Neyden suheleniyorsunuz? Eşim başka branşın doktoru. Hamilelik suphem de ona mantıksız geleceği için hemen soylemedim. Ama günüm geçince gittik.test yaptırdık acilde. Negatifti. Ardından.kadin doğum gördü ve mantar enfeksiyon denildiZannetmiyorum her soru hakkında konu açmış çünkü.
Ya bosver gururu, gurursuz da yaşanır inan ki. Ama gözsüz, kirik bilekle, psikolojisi bozulmuş evlatla cok zor yaşanır. Kendine yüklenme hayatta her sey olabilio düzeltmek de bizim elimizde can cikmadikca. Sen atacağın adımı en azindan bu olayin tekrar etmeyeceginin garantisini vermesi için atacaksin. Kendini ne cok gaza getir ne de sessiz sakin hicbisey olmamış gibi otur. Sonucunda neye karar verecegini sonra düşünürsün.Babamı aradım gelmesini söyledim. Eşim nöbetçi evde değil gelsin konuşacagim. Bu durumu kendime hiç yakıştıramıyorum. O kadar gururlu bir insandım neden mecbur hissediyordum sorguluyorum.kolau değil. Kafam çorba gibi
benim bildiğim üç tane var , hatta birri gözünü kaybetti . 1 yıl sonra tekrar barıştııı
Sen maalesef busun çünkü, kendini görmek ağır gelmiş. Beklemediğin şeyleri gördüğün insandan koşarak kaçarsın. Maaşı işi gücü kayıtlı adam çatır çatır ödemek zorunda nafakanı, neyden korkuyorsun. Alışkanlığın konforu işte, dayağımı yerim arada bir ama ev benim düzen benim kafasındasınYok hayır uğraşmıyorum
Fazla ağır konuştun kardeşim. Anlıyorum sosyal mesajın doğru ama fazla ağır kelimelerin var. Ben zaten eşimden beklemedigim seyelr görmüşüm şiddete uğramışım bu kelimelerin kadın kadına şiddet oluyor
Saçmalama yaSen maalesef busun çünkü, kendini görmek ağır gelmiş. Beklemediğin şeyleri gördüğün insandan koşarak kaçarsın. Maaşı işi gücü kayıtlı adam çatır çatır ödemek zorunda nafakanı, neyden korkuyorsun. Alışkanlıpın konforu işte, dayağımı yerim arada bir ama ev benim düzen benim kafasındasın
bence çok güzel olur. zaten bu olaydan sonra , eşinde şöyle düşünce olacak . bak dövdüm neler ettim yine beni bırakmadı . onun kafasındaki değerin düşecek . saygısı azalacak . daha da cesaretlenecek . daha hafif dövdüğünde bişey yapmayacağını düşünecek .egosunu tatmin edecek . çok şiddete uğrayan tanıdığım , hiç birir tek değil . hep davamlı olan .devamı gelecek , eğer böyle yaşarım diyorsan sen bilirsinAilemle konuşacağım şimdi
Sadece bununla kalmayın, darp raporunu mutlaka alın. Hatta özellikle onun çalıştığı hastaneden alın ki kendisi görsün sizin düşündüğü gibi aciz olmadığınızı. İnsanlar da görsün onun nasıl biri olduğunu.Babamı aradım gelmesini söyledim. Eşim nöbetçi evde değil gelsin konuşacagim. Bu durumu kendime hiç yakıştıramıyorum. O kadar gururlu bir insandım neden mecbur hissediyordum sorguluyorum.kolau değil. Kafam çorba gibi
Adam gözünüzün üstüne iki tane yapıştırıp uyumaya gidiyor, sabahına işe yol alıyor, akşam elinde iki merhem ile zıbıtıp geliyor al sür diyor. İlk defa olduğuna kessen inanmam. En iyi ihtimal, daha evvelden itişme, kakışma, sarsma falan olmuştur.Yok hayır uğraşmıyorum
Fazla ağır konuştun kardeşim. Anlıyorum sosyal mesajın doğru ama fazla ağır kelimelerin var. Ben zaten eşimden beklemedigim seyelr görmüşüm şiddete uğramışım bu kelimelerin kadın kadına şiddet oluyor
O merhemler de vicdanından değildir ha, konu komşu görüp de sorgulamaya başlamadan iz geçsin diyedir.Adam gözünüzün üstüne iki tane yapıştırıp uyumaya gidiyor, sabahına işe yol alıyor, akşam elinde iki merhem ile zıbıtıp geliyor al sür diyor. İlk defa olduğuna kessen inanmam. En iyi ihtimal, daha evvelden itişme, kakışma, sarsma falan olmuştur.
Ne peki bu yaptığın, kendine bir sor ne yaptığını, dayak yiyip oturuyordun. Çok şükür kımıldamışsın, o halde insanlara görünmekten utanıyorsun belki ama görünmezsen herkes onu melek zannedecek ve yaptığı yanına kar kalacak. Hangisi daha kötü, cezasız kalması mı senin bir daha morarmayacak olan yüzünü başkalarının görüp onun hayvan olduğunu öğrenmesi miSaçmalama ya
Daha doğrusu neden sordun olmalı Doktorcuğum.Kime sordun ?
Neden bizi ve en önemlisi kendinizi kaldırıyorsunuz? Bal gibi de böyleydi.. Sonradan olmuyor böyle.Durumlar böyle değildi
Bilmiyorum yinede burada tıp eğitimi almamış insanlara sorana kadar kocanıza sormanız daha mantıklı değil mi?Neyden suheleniyorsunuz? Eşim başka branşın doktoru. Hamilelik suphem de ona mantıksız geleceği için hemen soylemedim. Ama günüm geçince gittik.test yaptırdık acilde. Negatifti. Ardından.kadin doğum gördü ve mantar enfeksiyon denildi
Darp var devlet memuru,esi ogretmen..is buyurse olur nasil olmasinGenellikle hukuki ceza erteleniyor. Mesleki olarak da sadece uyarı alır, bir şeycik olmaz
Eşiniz doktor, sizi pekala bir jinekologa yönlendirebilirdi, dilediğinizi sordururdunuz, kendisi doktor olduğu için doktor arkadaşları çoktur, onun için çok kolay birşey bu. Eşinize tam olarak mantıksız gelecek olan nedir, korunmasız ilişkiye girince hamilelik olabileceğini bilmiyor mu doktor bey?Neyden suheleniyorsunuz? Eşim başka branşın doktoru. Hamilelik suphem de ona mantıksız geleceği için hemen soylemedim. Ama günüm geçince gittik.test yaptırdık acilde. Negatifti. Ardından.kadin doğum gördü ve mantar enfeksiyon denildi
İş büyürse kısmı şöyle oluyor. Tekrar aynı suçtan mahkemelik olup ertelenmiş hapis cezası devreye girerse mesleğinden olur, asker polis dışındaki kamu personeli hapis cezası almadığı ya da kurum içi şiddet sonucu soruşturma geçirmediği sürece meslekten men edilmiyor.Darp var devlet memuru,esi ogretmen..is buyurse olur nasil olmasin
Ayrica evladinin babasi.bu sekilde dallanip budaklanmasini istemeyebilir insan.temiz temiz alsin nafakasini bosansin.olmazsa sikayetci olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?