- Konu Sahibi Acaip_haller
-
kesinlikle babanin yanina git, benim cocugumun basina boyle bi sey gelse ve beni aramasa cok uzulurdum. siz utanmayin o pislik utansin.Dün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
Bazen başımıza böyle şeylerin geleceğini hiç ama hic kestiremeyiz ve kendimize yakıştıramayız, yani bu haliniz normal , ama sakın susmayın acil darp raporu alın böyle bir adamdan size zerre hayır gelmez , gözlerinizi morartacak kadar gözü dönmüş adamın, yanında durmanız bile çok tehlikeli, biz halamı kurtaramadık cani kocasından , çünkü o hastalıklı adamdan vazgeçmedi asla , siz sakın öyle yapmayın zararın neresinden dönseniz kârdır, bakın halam eşine döndükten sonra tam 3 tane çocuk daha yaptı etti 4 çocuk, kocası asla korunmasına izin vermedi evden burnunu çıkarmadı, her türlü rezilliği çektirdi , böyle adamlar size asla secim hakkı sunmazlar, çocuk doğurmak istemeseniz bile asla kabul etmezler çünkü sizi çocukla eve hapsetmek isterler ,hemen acil olarak harekete geçin ve bizi de haberdar edin gelişmelerden:)Babamı aradım gelmesini söyledim. Eşim nöbetçi evde değil gelsin konuşacagim. Bu durumu kendime hiç yakıştıramıyorum. O kadar gururlu bir insandım neden mecbur hissediyordum sorguluyorum.kolau değil. Kafam çorba gibi
Ben inanırım eniştem de halamı dövüp fondöten almıştı yüzüne sür diyeAdam gözünüzün üstüne iki tane yapıştırıp uyumaya gidiyor, sabahına işe yol alıyor, akşam elinde iki merhem ile zıbıtıp geliyor al sür diyor. İlk defa olduğuna kessen inanmam. En iyi ihtimal, daha evvelden itişme, kakışma, sarsma falan olmuştur.
İnanmam demedim, ilk defa olduğuna inanmam dedim.Ben inanırım eniştem de halamı dövüp fondöten almıştı yüzüne sür diye
Böyle bir koca böyle bir aile. Pes diyorum böyle aile olmaz olsun ben çektim sen de cek demek ne ya ailede size yardım edebilecek birini arayın . Ve darp raporu alıp şikayetçi olun cocugunuzu böyle bir evde büyütmeyin.Bir bebeğimiz var bir buçuk yaşında. Bugün annenannemi aradım bana şunları dedi kızım yapma.ailene deme baba evinde mutlu olamazsın. Daha çok üzülürsün dedi. Deden rahmetli beni tekmeyle bile dövüyordu dedi . Kapandı gitti dedi. Sakın arama anneni üzme dedi. Böyle şeyler dedi ısrarla.
O kadar doğru konuşmuş ki ne ağır geldi dan dan diye gerçekleri yüzünüze haykırması mi? Hiçte şiddet olmuyor dedikleri .sen düzenin devam etsin istiyorsun şikayet yok polis yok eee biz ne yapabiliriz dertleşmek için mi ctiniz bu konuyuYok hayır uğraşmıyorum
Fazla ağır konuştun kardeşim. Anlıyorum sosyal mesajın doğru ama fazla ağır kelimelerin var. Ben zaten eşimden beklemedigim seyelr görmüşüm şiddete uğramışım bu kelimelerin kadın kadına şiddet oluyor
Ya dün evden gitti akşam. Dönünce oturdu meyve doğradı yedi. Bana da sen de yer misin dedi. Bir de bana iki tane merhem getirdi bu ikisini karıştır sür dedi
Bu şiddet olayı ne zaman olmuş kafam karıştı. Adam ise geldi merhem verdi ama şimdide de nöbetçi üzerinden kaç gün geçti kiAdam gözünüzün üstüne iki tane yapıştırıp uyumaya gidiyor, sabahına işe yol alıyor, akşam elinde iki merhem ile zıbıtıp geliyor al sür diyor. İlk defa olduğuna kessen inanmam. En iyi ihtimal, daha evvelden itişme, kakışma, sarsma falan olmuştur.
Bilmem, dün dövdü demiş, sabah işe gitmesi lazım, akşam geliyor, ama şimdi nöbette. Geri mi gitti ki?Bu şiddet olayı ne zaman olmuş kafam karıştı. Adam ise geldi merhem verdi ama şimdide de nöbetçi üzerinden kaç gün geçti ki
Sizi sizden başka kimse koruyamaz. Gerekli başvuruları yapın ve ASLA geri dönmeyinDün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
Eşinizin psikolojik sorunları var. Aranızda böyle bir olay geçmiş ve o normalleştiriyor. Çok tehlikeli bir durum.Ya dün evden gitti akşam. Dönünce oturdu meyve doğradı yedi. Bana da sen de yer misin dedi. Bir de bana iki tane merhem getirdi bu ikisini karıştır sür dedi
karısını tekme tokat dövüp morarmasın diye buz dolu küvete sokan, bunu rutin şekilde yapan profesör de biliyoruzBen inanırım eniştem de halamı dövüp fondöten almıştı yüzüne sür diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?