Eşim dövdü çaresizlik hissi

kesinlikle babanin yanina git, benim cocugumun basina boyle bi sey gelse ve beni aramasa cok uzulurdum. siz utanmayin o pislik utansin.

Bazen başımıza böyle şeylerin geleceğini hiç ama hic kestiremeyiz ve kendimize yakıştıramayız, yani bu haliniz normal , ama sakın susmayın acil darp raporu alın böyle bir adamdan size zerre hayır gelmez , gözlerinizi morartacak kadar gözü dönmüş adamın, yanında durmanız bile çok tehlikeli, biz halamı kurtaramadık cani kocasından , çünkü o hastalıklı adamdan vazgeçmedi asla , siz sakın öyle yapmayın zararın neresinden dönseniz kârdır, bakın halam eşine döndükten sonra tam 3 tane çocuk daha yaptı etti 4 çocuk, kocası asla korunmasına izin vermedi evden burnunu çıkarmadı, her türlü rezilliği çektirdi , böyle adamlar size asla secim hakkı sunmazlar, çocuk doğurmak istemeseniz bile asla kabul etmezler çünkü sizi çocukla eve hapsetmek isterler ,hemen acil olarak harekete geçin ve bizi de haberdar edin gelişmelerden:)

Ben inanırım eniştem de halamı dövüp fondöten almıştı yüzüne sür diye

Ya suraya dayak yemiş çaresiz bir kadın yazıyor yorumların bazılarını sinirden okuyamıyorum ya Neden cocuk yaptın . Ya Gercektensorunu var bazı insanların ya yardım etmek akıl vermek yok göstermek yok neden şunu yaptın neden . Ay valla çıldırıyorum ya. Ne diim ALLAH Kahretsin böyle kocaları. Umarım kendi ayaklarınızın üzerinde durur ve bu pislikten kurtulursunuz.

Ben siddet altinda yasayan bir kadinin normal kararlar veremedigine sasirmiyorum. Cogu cünkü psikolojik siddet de görüyor. Bence önemli olan ona destek olabilecek birinin önce bulunmasi. Hastane raporu almaya korkuyorsaniz muhakkak resimler cekin. Veya güvendiginiz biri ceksin. Etrafinizda güvenebileceginiz sizde destek olacak kimse yok mu? Bir dernek de olabilir? Cocugunuz varsa onunda siddet görme ihtimali yüksek. Ayaga kalkıp ikinizi de kurtarmaniz lazim

Böyle bir koca böyle bir aile. Pes diyorum böyle aile olmaz olsun ben çektim sen de cek demek ne ya ailede size yardım edebilecek birini arayın . Ve darp raporu alıp şikayetçi olun cocugunuzu böyle bir evde büyütmeyin.

O kadar doğru konuşmuş ki ne ağır geldi dan dan diye gerçekleri yüzünüze haykırması mi? Hiçte şiddet olmuyor dedikleri .sen düzenin devam etsin istiyorsun şikayet yok polis yok eee biz ne yapabiliriz dertleşmek için mi ctiniz bu konuyu

Öncelikle doktorlar çok fena oluyor genelde evlilikte, umursamaz, dayakçı, cani ve manüplasyon ustası oluyorlar senin kocan da öyle olmuş,

Seni yargılamıycam ama keşke mesleğinizi elinize alana kadar evlenip bir de cocuk yapmasaydınız, günümüz bir erkeğin vicdanına bırakılacak gibi değil.

Ailelere de kızıyorum adamın mesleği güzel mi? Uça uça evlendiriyorlar, vicdanlı mı diye bakan yok.

Eşinle evliliğin bitmiş seni darp etmiş sakın açıma git darp raporu al küçük ilçe deme o düşünseydi dövmüyeyim duyulur diye darp raporu al ve boşan. Devam etme. Ailenizde bi acayip kızları dayak yiyor, acısından ağrı kesici içiyor, aman dur bizde yedik diyorlar. Can bu can . Her şiddette ölüm riski var. Canını kurtar bacım

Elin kolun bağlı bir şekilde susup oturursan, bu ne ilk ne de son dayak olur. Kendine güven, seni bu şekilde ezmesine, pasifize etmesine izin verme. Yaşanacak tek bir hayatın var, geçen tek bir günü bile geri getirmen mümkün değil. Böyle bir hayatı kendine hak mı görüyorsun.

Bu şiddet olayı ne zaman olmuş kafam karıştı. Adam ise geldi merhem verdi ama şimdide de nöbetçi üzerinden kaç gün geçti ki

Bu şiddet olayı ne zaman olmuş kafam karıştı. Adam ise geldi merhem verdi ama şimdide de nöbetçi üzerinden kaç gün geçti ki
Bilmem, dün dövdü demiş, sabah işe gitmesi lazım, akşam geliyor, ama şimdi nöbette. Geri mi gitti ki?

Sizi sizden başka kimse koruyamaz. Gerekli başvuruları yapın ve ASLA geri dönmeyin

Şu okuduklarıma inanasım gelmiyor...Yani konu sahibi sanırım şoktasınız ama aklınız başınıza gelince düşünün lütfen aileniz yanınızdaymış hemen yanlarına gidin bence.Daha kötüsünü yaşayınca ne olacak, ya sizi ittiğinde başınızı çarpıp beyin kanaması yaşarsanız? Lütfen düşünün bunları o kadar kötü ki okuması bile

Bende sevgilimden şiddet görmüştüm. O kadar korkmuştum ki altıma büyük tuvaletimi kaçırdım. Saçlarımdan tutmuştu. Bir öbek saç elinde kalmıştı. İnsanın herşeyden önce gururu çok kırılıyor. Kendi sonrasında pişman oldu ama ben bir daha ona yakınlık hissetmedim. Yalnız değilsiniz üzülmeyin. Kendinden daha güçsüz canlılara şiddet uygulayan herkesin belasını Allah verir inşAllah
Ya dün evden gitti akşam. Dönünce oturdu meyve doğradı yedi. Bana da sen de yer misin dedi. Bir de bana iki tane merhem getirdi bu ikisini karıştır sür dedi
Eşinizin psikolojik sorunları var. Aranızda böyle bir olay geçmiş ve o normalleştiriyor. Çok tehlikeli bir durum.
Ekonomik özgürlüğünüz yok anladığım kadarıyla ama ailenizin sırt çevireceğini sanmıyorum. En azından bir deneyin. Ama o adamla aynı çatıda kalmayın, böyle bir psikopatla beraber çocuk yetiştirmeyin.

Ben inanırım eniştem de halamı dövüp fondöten almıştı yüzüne sür diye
karısını tekme tokat dövüp morarmasın diye buz dolu küvete sokan, bunu rutin şekilde yapan profesör de biliyoruz

olur, olmayacak şey değil.

esas sorun bu kız daha 26 yaşındaymış bu adamı neden çekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…