Eşim dövdü çaresizlik hissi

Kadın kocasından korkuyor...Gidip darp raporu, polis vs ile bu olayı duyurursa küçük yerde kocasını herkes bildiği için öğrenecekler ve kocası cok daha buyuk bir öfke ile üzerine geleceğinden korkuyor...

Ama yanılıyorsun, bu tipler evde horız dısarda kedidir...toplum baskısını gorunce köşeye siner...ailenin yanına dön ve boşan..ondan sana hayır yok

Şu an senin için ve özellikle bebeğin için çok üzülüyorum, eminim konuyu okuyan birçok kadın da benim gibi üzgün ve sinirli, neden hala o evdesin peki, bebeğine göz göre göre niye zulmediyorsun, bir daha bir daha söylüyorum polise git sana yardım ederler

Sıradan insan = vasıfsız insan.
Konuyu çarpıtmayalım benim anlatmak istediğim şey farklı bir durum.
Benim annemde okumamış ama tanısan çoğu diplomalıdan kendini yetiştirmiştir.
En azından kendini savunacak kadar güçlü bir kadındır.
Okulda değil yani her şey.

Neyse ban yemek istemem iyi günler.

Kardeşimin öğretmen arkadaşı eşinden şiddet görüyordu. Kadın kaniksamisti bunu. Yani olabiliyor
Ben de öğretmenim. Öğretmenler arasında bu durum çok oluyor. Bize eğitim fakültesinde hiçbir çocuktan vazgeçmememiz, sabırla her istenmeyen davranışı düzeltebileceğimiz öğretiliyor. Bazıları da abartıp bunu hayatlarına, ikili ilişkilerine uyarlıyor galiba .

O kadar çok var ki atanmış öğretmen olmuş kendisini döven sevgilisiyle evlenmeye kalkan, kendisini aldatan eşinden ayrılmayan tanıdığım. Benim gözlemlediğim öğretmenlerin çoğunluğu ya yuvamı dağıtmayayım ya da evlenince düzelir kafasında.

Ben yaşamadım ama yaşayan bir arkadaşımın yanında oldum tüm rapor alma sürecinde. Arkadaşım da o zaman boşanmayı düşünmüyordu ama ben kayıt olsun ileride boşanmak istersen hastaneden kayıt istetirsin diye götürüp darp raporu almasına destek olmuştum. Beni bile etkileyen bir gündü o nedenle onun ne derin yaralandığını tahmin bile edemiyorum.

Şu an boşanmayı düşünmüyor olabilirsiniz ama size de tavsiyem hastaneye gidip darp raporu alın. Kayıtlara geçin. İleride nasıl hissedip ne düşüneceğinizi bilemezsiniz.

Sırf merakten baktım hep gebelikle alakalı mesajları,madem koca doktoe niye buraya soruyıon demi

hala da ısrarla 2. çocuk yapmaya çalışıyorsunuz
öğretmenlik hayaliniz varken okuyorken gebelik yeni bebek nasıl olacak
Yok hayır uğraşmıyorum
Fazla ağır konuştun kardeşim. Anlıyorum sosyal mesajın doğru ama fazla ağır kelimelerin var. Ben zaten eşimden beklemedigim seyelr görmüşüm şiddete uğramışım bu kelimelerin kadın kadına şiddet oluyor

İnanılmaz rahat. Az önce de aradı mesgule.attim. nasılsın diye aradım demis. Bir de kargo.gelebilir gün içinde yazmış inanmıyorum geldiğim duruma
Tepki vermediğin için olabilir mi? Kalk git hastaneye al acilden darp raporunu. 6 ay icinde dava acma hakkin var. Sonra düşünürsün acip acmayacagini. Kafan yerinde degil gibi hic. Kendine acimayi birak bi kenara.

Hanımefendi zaten ilk konuyu açarken de bişey yapmaya niyetiniz yokmuş. Ne diye burda insanları üzüyorsunuz. Siz alıştığınız düzen bozulmasın diye dayağa da razı olmuşsunuz. Herkes ona inanır diyorsunuz ama darp raporu alsanız kimin neye inandığının bir önemi kalmayacak elinizde delil olacak. Bu rapor ile dava açarsanız eşiniz hem ceza alacak hemde size hayatınızı idame ettirmeye yetecek kadar nafaka vermek zorunda kalacak. Hatta eşiniz bu raporu ortaya çıkarma diye anlaşmalı bile boşanmayı teklif edecek. Ama sizin hiç öyle boşanmak gibi bi niyetiniz yok. Adamında umrunda bile değilsiniz. Siz dayağı yiyip oturursunuz o da meyvesini soyup yer Bi de utanmadan size de ikram eder

Kocasına sormak, henüz hamilelik şüphesinden bahsetmek istememiş de olabilir bence.

Sen eşinden şiddet gördün mü
Ben eşimden degil de sevgilimden gördüm. Iki kisiden ayri ayri. Yani dünyadaki ilk kadin degilsin heralde bunu yaşayan. Kendi ayibinmis gibi susup oturma. Bişey yapmazsan gidisati degistiremezsin. Ben sana git bosan demicem de bari bi adim at. Sikayetci ol. Veya evden annenlere git. Biraz süründürür geri dönersin olmadi ama boyle hic bisey olmamis gibi davranmak inanki cok sacma. Ben de ilişkimi siddetin tam üstüne bitirmemistim acizce ama araya karakol savcilik aileler vs girince en azindan bi yapmamasi gerektigini anliyor karşı taraf. Eşine pişman olmasi için bile bi ceza vermemissin yarin sanki bu durum hic yasanmamis gibi yatakta sirnasir da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…