• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dolaylı yoldan "çok kilolusun" dedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz de kilonuzu pek göstermiyorsunuz bence ama linçlenebilirim her an 🫢 yani daha zayıf duruyorum dedim diye bile muhalefet edenler var ilginç bir şekilde.
İnşallah sağlıkla ulaşırsınız hedef kilonuza 😊

Ben 50leri en son 20lerimin başında gördüm. Sonra zayıfladigimda bile en fazla 60a inebildim. Şu an 75 bile olsam hareket kabiliyetim artıyor hafif ve sağlıklı hissediyorum. Hele 65 70 arası olsam benden mutlusu yok. Daha altına hiç inemedim yani o yüzden hedef kilomda bile yok. Napiyim intihar mı edeyim herkesin vücudu farklı yani normal sınırlara insem dahi bana yeter amacım sağlık.

Gebelikte 12,5 kilo almanız beklenir
Hem sağlığınız hem görüntünüz için dikkat edin
Diyetisyene gitmek de mantıklı, bebek için nasıl beslenmeli vs

Gebelikte 12,5 kilo almanız beklenir
Hem sağlığınız hem görüntünüz için dikkat edin
Diyetisyene gitmek de mantıklı, bebek için nasıl beslenmeli vs
Diyetisyene gitmek benim de aklımda aslında ama belki doğumdan sonra kilo veremezsem de gidebilirim nasip

160 cm boya 66 çok kilolu değil bence. Benim şu an hedef kilom o yani. 163 boya 90 kiloyum. Obez kategorisindeyim evet ama hani kendimi ölmüş bitmiş görmüyorum. 163 boyunda ve 75 kilo iken soyle görünüyordum. Zayif degildim tabi yine kiloluydum ama cok kilolu degildim. Herkes 50 kilo olamaz ki insanin vücut yapısıyla alakalı yani.

Çok doğru ben 66-67 kiloya çıkınca göstermiyordum hep spor yapmış biriyim çünkü yağ kg 20 küsür kas kilosu 45 civarı birşeydi. Yani bir insan yağlı değilse kglu gözükmez ama kalıplı durur kemikli bir yapım vardı spor hocam zaten dedi kas kilon çok iyi diye. Sonra zaten zayıfladım. Çünkü daha ince durmayı seviyorum 😂

Çok doğru ben 66-67 kiloya çıkınca göstermiyordum hep spor yapmış biriyim çünkü yağ kg 20 küsür kas kilosu 45 civarı birşeydi. Yani bir insan yağlı değilse kglu gözükmez ama kalıplı durur kemikli bir yapım vardı spor hocam zaten dedi kas kilon çok iyi diye. Sonra zaten zayıfladım. Çünkü daha ince durmayı seviyorum 😂

Valla bende kas da yok ama kemiklerim iri sanırım 🤣🤣🤣

Kg olaylarını cok kafanıza takmayın hamilelikte . Ben de aynı sizin gibiydim 160-65 kg ama oyle cok zayıf durmuyordum normal duruyordum 83 kg ile doğum yaptım kızım 4 kg dogdu doğumdan 1 hafta sonra 73 kgydum ama asıl önemli olan sonrasında aşırı kg almamak . Kızım 7-8 aylıkken diyete basladım 18 aylıkken de 60 kgydum :)

Kilo nasıl gösterilmez diyenlere çok şaşırdım aynı boy farklı kilolarda olan ve farklı beden kıyafet giyen kadın hiç görmediniz mi? Vucut yapısı spor geçmişi kas yapısı? Elbette herkeste aynı durmaz bazı insanlar x kiloyum diyince aa göstermiyosun denir gayette. Gebelikte kusma durumu yoksa kilo almamak için diyetisyene gitmek lazım düzenli bir takip yapıyorlar yada günlük 40dk hafif tempo yürüyüşlerle nötrlenebilir. Ben hamileyken günde 10bin adım atmama + yüzmeme rağmen 22kg aldım farklı sağlık nedenleri yüzünden. Siz takibinizi güzel yapın gebelikte hızlı kilo alımı istediğimiz bir şey değil.

Kilo nasıl gösterilmez diyenlere çok şaşırdım aynı boy farklı kilolarda olan ve farklı beden kıyafet giyen kadın hiç görmediniz mi? Vucut yapısı spor geçmişi kas yapısı? Elbette herkeste aynı durmaz bazı insanlar x kiloyum diyince aa göstermiyosun denir gayette. Gebelikte kusma durumu yoksa kilo almamak için diyetisyene gitmek lazım düzenli bir takip yapıyorlar yada günlük 40dk hafif tempo yürüyüşlerle nötrlenebilir. Ben hamileyken günde 10bin adım atmama + yüzmeme rağmen 22kg aldım farklı sağlık nedenleri yüzünden. Siz takibinizi güzel yapın gebelikte hızlı kilo alımı istediğimiz bir şey değil.
Teşekkür ederim özellikle şu kilo konusunda söylediklerinize :)

Kg olaylarını cok kafanıza takmayın hamilelikte . Ben de aynı sizin gibiydim 160-65 kg ama oyle cok zayıf durmuyordum normal duruyordum 83 kg ile doğum yaptım kızım 4 kg dogdu doğumdan 1 hafta sonra 73 kgydum ama asıl önemli olan sonrasında aşırı kg almamak . Kızım 7-8 aylıkken diyete basladım 18 aylıkken de 60 kgydum :)
Maşallah size

Valla bende kas da yok ama kemiklerim iri sanırım 🤣🤣🤣

Bence onun analizini yaptırın özel kilo ölçme de ona göre yol almak çok iyi. Ben bazı yiyecekleri kısarak spor yaparak 22 yağ kilomu 12 ye indirdim kastan gitmedi hiç ve metabolizma yaşım 28 den 16 yaşına döndü 😂😂 kg alınca metobolizma yaş alıyor yavaşlıyor.

Son düzenleme:
Obezler de hamile kalıyor. Tutup da onlarla bir kıyas yapılmasını kabul etmiyorum :)
Bakın bana ne sormuşsunuz?
Ben çok kiloluysam 100 kilo insanlar sizce nasıl?
Ben de size “obez” diye cevap verdim, obezler hamile kalamaz diye bir yanıtım mı var?

Hem şişmansınız hem de okuduğunuzu yorumlama güçlüğünüz var. Burada samimiyetsiz avutucuları bulmuşsunuz, kendinizi iyi hissetmeye çalışıyorsunuz ama lütfen aynaya bakın ve kendinize karşı objektif olun, yoksa eşiniz sizi daha çok kırar.

Kilo konusunda çok sıkmadan karı koca birbirini uyarabilir, bunda yanlış bir şey yok. Eşinizin size söylediklerinde de yanlış bir şey görmedim. Ve sizin dediğiniz gibi sizi obez olarak gördüğünü de düşünmüyorum siz kafanızda sorun haline getirmişsiniz. Birde kilonuz 1,60 boyundaki biri için biraz fazla.

Bakın bana ne sormuşsunuz?

Ben de size “obez” diye cevap verdim, obezler hamile kalamaz diye bir yanıtım mı var?

Hem şişmansınız hem de okuduğunuzu yorumlama güçlüğünüz var. Burada samimiyetsiz avutucuları bulmuşsunuz, kendinizi iyi hissetmeye çalışıyorsunuz ama lütfen aynaya bakın ve kendinize karşı objektif olun, yoksa eşiniz sizi daha çok kırar.
Hem şişmanım mı 😂 hangi dünyada 66 kiloya şişman deniyor merak ettim doğrusu 😂

Ayrıca benim demek istediğim şey şu. Obezler de hamile kalabiliyor. Çok kilolu insanlar da. Eşimin okuduğu şeyde bir kilo aralığı verilmemiş. "Çok kilolu insanlar 5 kg alınca yeterli gelir" yazıyor. Yani "çok kilolu" denince akla 100 kilo insanlar da gelebilir. Onlar da hamile kalıyorlar sonuçta.

Bu arada benim sürekli diyet yapıp sonra bozmamın en büyük sebebi aynada kendimi çok beğeniyor oluşum :)

Kilo konusunda çok sıkmadan karı koca birbirini uyarabilir, bunda yanlış bir şey yok. Eşinizin size söylediklerinde de yanlış bir şey görmedim. Ve sizin dediğiniz gibi sizi obez olarak gördüğünü de düşünmüyorum siz kafanızda sorun haline getirmişsiniz. Birde kilonuz 1,60 boyundaki biri için biraz fazla.
Kilom zaten fazla. Ama "çok kilolu" kategorisine girmem. Beni gören kimse çok kilolu diye düşünmez. Biraz fazlası var diye düşünebilir en fazla.
Eşimin de bu ilk vukuatı değil o yüzden sinirlendim bu kadar

Kilom zaten fazla. Ama "çok kilolu" kategorisine girmem. Beni gören kimse çok kilolu diye düşünmez. Biraz fazlası var diye düşünebilir en fazla.
Eşimin de bu ilk vukuatı değil o yüzden sinirlendim bu kadar

Hamile olduğunuz için canınızı sıkacak bir şey yazmak istemiyorum. Her ne kadar siz kendinizi o kategoriye koymasanızda yaşı 27, boyu 160 olan biri kilolu kategorisindedir.

Diyetisyene gitmek benim de aklımda aslında ama belki doğumdan sonra kilo veremezsem de gidebilirim nasip

Doğum sonrası başka. Şu an sağlıklı beslenmek için siz fazla kilo almadan bebişe kilo aldırabilmek için diyetisyen desteği alabilirsiniz belki.
Doğumdan sonra kiloları zaten uzun bir süre düşünmeyin bırakın gidiyorsa kendi gitmiyorsa da takmayın🫶

Hamile olduğunuz için canınızı sıkacak bir şey yazmak istemiyorum. Her ne kadar siz kendinizi o kategoriye koymasanızda yaşı 27, boyu 160 olan biri kilolu kategorisindedir.
Sanırım anlatamıyorum. Kilolu ile "çok kilolu" arasında inanılmaz bir fark var. "Çok kilolu" demek bayağı şişman demek. Benim şişman denebilecek bir kilom yok. Ben şişmansam herkes mi obez. Bunun bir limiti yok mu? Yani 75-80 kilo çok kiloludur benim için. 60lardaki birine şişman diye bakmam kendim de öyle değilim. Avutmak için de söylemiyorum bunu. Göz var izan var.

Doğum sonrası başka. Şu an sağlıklı beslenmek için siz fazla kilo almadan bebişe kilo aldırabilmek için diyetisyen desteği alabilirsiniz belki.
Doğumdan sonra kiloları zaten uzun bir süre düşünmeyin bırakın gidiyorsa kendi gitmiyorsa da takmayın🫶
Hamilelik öncesinde de diyetisyen aklımda vardı kendim çok sağlıksız kilo veriyorum çünkü. Gitmek daha iyi olacaktır teşekkürler öneri ve yorumunuz için 😊

Back
X