• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dolaylı yoldan "çok kilolusun" dedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de hedefim 55e inmek. Sonrasında 50leri dahi düşünebilirim inşallah nasip olur 😊

Ben yine 5 kg kadar fazlam var yine aldım 🤭 şuan ama boyuma gore yine ideal kgdayım şimdi onu vereceğim hadi inşallah tekrar ❤️😊 şuan hamilesin ama hamilelikten sonra sende verirsin.

Ben yine 5 kg kadar fazlam var yine aldım 🤭 şuan ama boyuma gore yine ideal kgdayım şimdi onu vereceğim hadi inşallah tekrar ❤️😊 şuan hamilesin ama hamilelikten sonra sende verirsin.
İnşallah sağlıklı mutlu şekilde hedeflerimize ulaşırız kolay gelsin size 😊

Canim şimdi dost acı söyler.
Zaten 10 kg fazlaikla baslamissiniz hamileliğe. Öncelikle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
Hamileyken nasılsa hamileyim diye ha babam de babam yememeni tavsiye ederim. İlk aylarda kilo çok alınmıyor. Ama 7. Aydan sonra her tartıya çıktığımda yarım poung 200-250 gram aldım.
Ben de 160 cm 52 kg ile başladım. 65 kg ile bitirdim kiminimum 13 kg almam gerekiyordu.
Ona rağmen 2 senede zor gitti tüm kilolar.
Canımın her istediğini yedim ama ölçülü yedim.
Şu an obez degilsiniz tabi ki. Ama hamilelikte alınan kilolar kalıcı olabiliyor.

Ben çok kiloluysam 100 kilo insanlar sizce nasıl?

Kilolu olmaniz icin illa morbid obez olmaniza gerek yok. Gidip hastalik seviyesinde kilolu insanlarla neden kiyasliyorsunuz ki? Obezitenin de seviyeleri var.
Eşiniz de ayri bir durum yani kendisinde ve karsisindaki insanda kiloya dikkat ediyorsa ona göre evlenseymiş ya da sussun. Normalde eşlerin birbirleriyle bu tarz konularda konuşmalarindan yanayim ama siizin kilo durumu sonradan gelişmiş bir sey de degil sanirim hep boyleydi

Ben çok sıkılırdım karsimdaki insani devamli kilo konusunda uyarmaktan, uyaran icin de uyarilan icin de sıkıntı yani bi yerde bilemedim.

Kilolu olmaniz icin illa morbid obez olmaniza gerek yok. Gidip hastalik seviyesinde kilolu insanlarla neden kiyasliyorsunuz ki? Obezitenin de seviyeleri var.
Eşiniz de ayri bir durum yani kendisinde ve karsisindaki insanda kiloya dikkat ediyorsa ona göre evlenseymiş ya da sussun. Normalde eşlerin birbirleriyle bu tarz konularda konuşmalarindan yanayim ama siizin kilo durumu sonradan gelişmiş bir sey de degil sanirim hep boyleydi

Ben çok sıkılırdım karsimdaki insani devamli kilo konusunda uyarmaktan, uyaran icin de uyarilan icin de sıkıntı yani bi yerde bilemedim.
Ben zayıf demiyorum kendime burda bence yanlış anlaşılma oluyor. Fakat çok kilolu denmesini de kabul etmiyorum. Ne kilolu kadınlar var hamile kalan. Onlarla da kıyas kabul etmem kendime.
Biz evlendik eşimle ikimiz de en az on kilo falan aldık. Yoksa başta ikimiz de daha zayıftık. Şimdi de birbirimizden bariz bir şikayetimiz yok. Vermeye çalışıyoruz orası ayrı.

Canim şimdi dost acı söyler.
Zaten 10 kg fazlaikla baslamissiniz hamileliğe. Öncelikle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
Hamileyken nasılsa hamileyim diye ha babam de babam yememeni tavsiye ederim. İlk aylarda kilo çok alınmıyor. Ama 7. Aydan sonra her tartıya çıktığımda yarım poung 200-250 gram aldım.
Ben de 160 cm 52 kg ile başladım. 65 kg ile bitirdim kiminimum 13 kg almam gerekiyordu.
Ona rağmen 2 senede zor gitti tüm kilolar.
Canımın her istediğini yedim ama ölçülü yedim.
Şu an obez degilsiniz tabi ki. Ama hamilelikte alınan kilolar kalıcı olabiliyor.
Dikkat etmeye çalışacağım inşallah. Teşekkür ederim yorumunuz için

Boyum 1.60 kilom 66. Ama çok daha zayıf gösteriyorum kilomu duyan da çok şaşırıyor. Çünkü üst bedenim çok ince, kalça ve basenden dolayı bu kilo zaten.
7 haftalık hamileyim. Eşim hem bebeğin gelişimiyle hem benimle çok ilgilenir sağolsun. Bugün rutin olarak güncellemeleri okudu. Sonra da hamilelikte kadınlar kaç kilo alıyorlar diye metak etti onu araştırdı. 12-18 alıyorlarmış sanırım net hatırlamıyorum. Sonra da "ama çok kilolu olanlar 5 alsa da yetiyormuş yani sen de belki onlardansındır" tarzı bir şey söyledi cümleyi net hatırlamıyorum ama o "çok kilolu" kategorisine koydu beni de. Ben de sen hayatında insan yüzü mü görmedin nasıl bana çok kilolu diyebilirsin hiç mi kilolu insan görmedin obez miyim ben dedim sinirle. O da ha burda x kişi gibilerden falan bahsediyor galiba dedi. X kişi dediği kilolu biri. E yani dedim sen beni ne biçim görüyorsun gözünde falan tartışmadı sustu öylece. Ama canım aşırı sıkıldı. Bi de daha dün epeydendir hiç tartışmıyoruz diye düşünmüştüm kendi kendime. Böyle saçma bi olay canımı sıktı. Ben mi abartıyorum tepkim normal mi objektif olarak bakar mısınız
İlk bebekse 66 başlangıç için gerçekten çok,doğumdan sonra 70 in altına zor inersin inan. Her vücut farklıdır tabi ama çoğunlukla benim şahit olduğum bir gerçek bu.

İlk bebekse 66 başlangıç için gerçekten çok,doğumdan sonra 70 in altına zor inersin inan. Her vücut farklıdır tabi ama çoğunlukla benim şahit olduğum bir gerçek bu.
Açtığım konu bu değildi ama bilgilendirme için teşekkür ederim.

O kadar kilo al demedi de, çok kilolu kadınlar için 5 kilo yeterliymiş diye okudu beni de kattı içine. Yoksa başta 20 kilo falan mı alınıyor acaba diye merak etmişti. Kilo alma demiyor da şimdiden çok kilolu insanlar gibi görüyor beni 😶
Tamam onu diyorum çok kilolu da olsan nasıl 5 alınabiliyor sadece? ayrıca bu tarz şeyler doktorun direktifinde olur. Onlar belirler zaten.
Bunda alınacak bir şey yok aslında ben salladığı şeye takıldım.

siz eşinize takılmayın ama elbette dikkat etmekte yarar var. hamilelik çok başka bir olay. mesela ben 168 cm boy 61 kg ile hamile kaldım. doğuma gittiğim sabah sanıyorum 96 kg olmuştum. ustelik 18 haftalık hamileyken bile henüz 2 kg almıştım. çok takmayın ama çok da salmayın derim. sonrasi kimi insan için vermek çok çok kolayken ben kendimi paraladim verebilmek için. vücudumda catlamadik yer kalmamıştı. bebeğin sağlığı ve sizin sağlığınız cok onemli. kilo elbette verilir. eşiniz düşünmeden konusmus olmalı. ama dedim ya bir abla tavsiyesi biraz dikkatli olmakta yarar var. saglikli doğumlar

siz eşinize takılmayın ama elbette dikkat etmekte yarar var. hamilelik çok başka bir olay. mesela ben 168 cm boy 61 kg ile hamile kaldım. doğuma gittiğim sabah sanıyorum 96 kg olmuştum. ustelik 18 haftalık hamileyken bile henüz 2 kg almıştım. çok takmayın ama çok da salmayın derim. sonrasi kimi insan için vermek çok çok kolayken ben kendimi paraladim verebilmek için. vücudumda catlamadik yer kalmamıştı. bebeğin sağlığı ve sizin sağlığınız cok onemli. kilo elbette verilir. eşiniz düşünmeden konusmus olmalı. ama dedim ya bir abla tavsiyesi biraz dikkatli olmakta yarar var. saglikli doğumlar
İnce yorumunuz tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim 😊

Kiloma göre zayıf gösteriyorum. Yoksa dümdüz zayıf değilim.
Kiloya göre zayıf göstermek diye bişey yok,kendinizi kandırmayın. Üst bölgeniz inceyse masada otururken karşıdan zayıf sanılabilirsiniz sadece. Obez muamelesi yapılacak bir konuda değil tabiki bu kilo. Eşinizi dümdüz saçmalamış.

160 cm boya 66 çok kilolu değil bence. Benim şu an hedef kilom o yani. 163 boya 90 kiloyum. Obez kategorisindeyim evet ama hani kendimi ölmüş bitmiş görmüyorum. 163 boyunda ve 75 kilo iken soyle görünüyordum. Zayif degildim tabi yine kiloluydum ama cok kilolu degildim. Herkes 50 kilo olamaz ki insanin vücut yapısıyla alakalı yani.

Eklentiler

• 20220223_074215.webp
    20220223_074215.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 138
Kiloya göre zayıf göstermek diye bişey yok,kendinizi kandırmayın. Üst bölgeniz inceyse masada otururken karşıdan zayıf sanılabilirsiniz sadece. Obez muamelesi yapılacak bir konuda değil tabiki bu kilo. Eşinizi dümdüz saçmalamış.
Neden kendimi kandırayım bence biraz daha sakin olun :) birkaç yıl önce 10 kilo daha azdım. Aynaya bakınca çok çok az bir fark görüyorum kendimde. Herkes de öyle.

160 cm boya 66 çok kilolu değil bence. Benim şu an hedef kilom o yani. 163 boya 90 kiloyum. Obez kategorisindeyim evet ama hani kendimi ölmüş bitmiş görmüyorum. 163 boyunda ve 75 kilo iken soyle görünüyordum. Zayif degildim tabi yine kiloluydum ama cok kilolu degildim. Herkes 50 kilo olamaz ki insanin vücut yapısıyla alakalı yani.
Siz de kilonuzu pek göstermiyorsunuz bence ama linçlenebilirim her an 🫢 yani daha zayıf duruyorum dedim diye bile muhalefet edenler var ilginç bir şekilde.
İnşallah sağlıkla ulaşırsınız hedef kilonuza 😊

Back
X