- 24 Ekim 2024
- 6
- 1
- 27
-
- Konu Sahibi varmisinyokmusun
Aynısı. Ben de yıldim artikArkadaşlar merhaba eşimle iki yıldır evliyiz bir çocuğumuz var 10 aylık daha nişanlıyken eşimde aşırı bi istek vardı evlendik yine aynı şekilde hatta hamileyken bile çok istekliydi ama doğum yaptıktan sonra cinsel istekte azalma oldu haftada 2-3 defa olan cinselliğimiz artık ayda 2-3 defa olmaya başladı bebeğim o konuda bizi hiç rahatsızlık vermiyor karar verdiğimiz zaman yani bi engel yok ama eşim sürekli hastayım yorgunum başım ağrıyor çok uykum var diyip duruyor sürekli video izliyor oyun videoları ben sırnaşmaya çalışıyorum sinyal veriyorum oralı olmuyor yeni yeni gecelikler giyiyorum o an beni kırmamak için yaklaşıyor sonra tekrar başa sarıyor yani demem o ki o eski heyecanı yok sertleşmeme sorunu da yok uzun bile sürüyor ilişki ama isteği yok kendi ni başka yollarla tatmin ettiğini de düşünmüyorum sizce sorun ne olabilir ben bu durumu ne zaman dile getirsem öyle birşey yok diyip duruyor beni mi beğenmiyor artık doğum kilolarımıda verdim sadece biraz göbeğim var oda normal yani ama artık sarılmıyor elimi tutmuyor öpmüyor rutin işten geliyor yemek yiyoruz çay içiyoruz gece oluyor uyuyoruz hiçbir aktivistimiz yok artık gezmekte istemiyor
Sorun sizde değil esinizde bunu kabullenin. Aldığınız üç beş kilo için bunu yapıyorsa vurun tekmeyi zaten. Eşinize bu durumun ciddiyetini anlatan bir konuşma yapın.Arkadaşlar merhaba eşimle iki yıldır evliyiz bir çocuğumuz var 10 aylık daha nişanlıyken eşimde aşırı bi istek vardı evlendik yine aynı şekilde hatta hamileyken bile çok istekliydi ama doğum yaptıktan sonra cinsel istekte azalma oldu haftada 2-3 defa olan cinselliğimiz artık ayda 2-3 defa olmaya başladı bebeğim o konuda bizi hiç rahatsızlık vermiyor karar verdiğimiz zaman yani bi engel yok ama eşim sürekli hastayım yorgunum başım ağrıyor çok uykum var diyip duruyor sürekli video izliyor oyun videoları ben sırnaşmaya çalışıyorum sinyal veriyorum oralı olmuyor yeni yeni gecelikler giyiyorum o an beni kırmamak için yaklaşıyor sonra tekrar başa sarıyor yani demem o ki o eski heyecanı yok sertleşmeme sorunu da yok uzun bile sürüyor ilişki ama isteği yok kendi ni başka yollarla tatmin ettiğini de düşünmüyorum sizce sorun ne olabilir ben bu durumu ne zaman dile getirsem öyle birşey yok diyip duruyor beni mi beğenmiyor artık doğum kilolarımıda verdim sadece biraz göbeğim var oda normal yani ama artık sarılmıyor elimi tutmuyor öpmüyor rutin işten geliyor yemek yiyoruz çay içiyoruz gece oluyor uyuyoruz hiçbir aktivistimiz yok artık gezmekte istemiyor
Doğum da olumsuz bir şey gördü mü eşiniz? Kan yara vs. Erkeklerin bunları atlatmasi çok zor oluyor da, belki buna bağlı olabilir uzaklaşması.Arkadaşlar merhaba eşimle iki yıldır evliyiz bir çocuğumuz var 10 aylık daha nişanlıyken eşimde aşırı bi istek vardı evlendik yine aynı şekilde hatta hamileyken bile çok istekliydi ama doğum yaptıktan sonra cinsel istekte azalma oldu haftada 2-3 defa olan cinselliğimiz artık ayda 2-3 defa olmaya başladı bebeğim o konuda bizi hiç rahatsızlık vermiyor karar verdiğimiz zaman yani bi engel yok ama eşim sürekli hastayım yorgunum başım ağrıyor çok uykum var diyip duruyor sürekli video izliyor oyun videoları ben sırnaşmaya çalışıyorum sinyal veriyorum oralı olmuyor yeni yeni gecelikler giyiyorum o an beni kırmamak için yaklaşıyor sonra tekrar başa sarıyor yani demem o ki o eski heyecanı yok sertleşmeme sorunu da yok uzun bile sürüyor ilişki ama isteği yok kendi ni başka yollarla tatmin ettiğini de düşünmüyorum sizce sorun ne olabilir ben bu durumu ne zaman dile getirsem öyle birşey yok diyip duruyor beni mi beğenmiyor artık doğum kilolarımıda verdim sadece biraz göbeğim var oda normal yani ama artık sarılmıyor elimi tutmuyor öpmüyor rutin işten geliyor yemek yiyoruz çay içiyoruz gece oluyor uyuyoruz hiçbir aktivistimiz yok artık gezmekte istemiyor
Çok baktım her şeye ama hiçbirşey bulamadım ya kimsenin aklının gelmeyeceği yerlere bile baktım bide inşaatçı sabahtan akşama kadar inşaatta demir işiyle uğraşıyor hergün nerdeyse kıyafetlerini yıkıyorum pas kir zaten hep aynı saatte gelir hiç şaşmazSizi asla üzmek istemem ama kesinde diyemem günah almayım ama aldatıyo olabilir mi biraz üstünde durun isterseniz
Belkide bundan eskisi gibi değil yani eskiden afedersiniz göğüslerim çok hoşuna giderdi şimdi ordan süt çıkıyor düşüncesiyle bile dikkatli davranıyorDuyduğuma göre bazı erkekler kadınları doğumdan sonra kadın olmaktan ziyade bir anne gibi görüyorlar. Buna benzer bir şey olabilir mi acaba ?
Daha önce konuştum abartıyorsun diyorSorun sizde değil esinizde bunu kabullenin. Aldığınız üç beş kilo için bunu yapıyorsa vurun tekmeyi zaten. Eşinize bu durumun ciddiyetini anlatan bir konuşma yapın.
Doğum devlet hastanesinde oldu ben iyileşemediğim için 4 ay hiçbirşey görmedi zatenDoğum da olumsuz bir şey gördü mü eşiniz? Kan yara vs. Erkeklerin bunları atlatmasi çok zor oluyor da, belki buna bağlı olabilir uzaklaşması.
kavga çıkartıp , cinnet geçirin, ancak öyle anlayacak gibi . Sizin mantıklı sakin konuşmanıza değer vermiyor gibi duruyor.Daha önce konuştum abartıyorsun diyor
Yok ya erkeklere çok itici gelir bu davranış. Bence tavır yapmalı ve trip atmalı ve kırgın gibi davranmalı. Erkeğin anlayacağı dil budurkavga çıkartıp , cinnet geçirin, ancak öyle anlayacak gibi . Sizin mantıklı sakin konuşmanıza değer vermiyor gibi duruyor.
Aynı durumu suan bende yaşıyorum. Doğum yapalı 5 ay oldu ben yanaşmak istedim o istemedi . Öncesinde çok aktif bir cinsel ilişkimiz vardı doğumdan sonra benden tamamen uzaklaştı ve hatta telefonundan p*rno izlediğini yakalım. Benle birlikte olmak yerine kendi kendini tatmin ediyor olması beni çok üzdüArkadaşlar merhaba eşimle iki yıldır evliyiz bir çocuğumuz var 10 aylık daha nişanlıyken eşimde aşırı bi istek vardı evlendik yine aynı şekilde hatta hamileyken bile çok istekliydi ama doğum yaptıktan sonra cinsel istekte azalma oldu haftada 2-3 defa olan cinselliğimiz artık ayda 2-3 defa olmaya başladı bebeğim o konuda bizi hiç rahatsızlık vermiyor karar verdiğimiz zaman yani bi engel yok ama eşim sürekli hastayım yorgunum başım ağrıyor çok uykum var diyip duruyor sürekli video izliyor oyun videoları ben sırnaşmaya çalışıyorum sinyal veriyorum oralı olmuyor yeni yeni gecelikler giyiyorum o an beni kırmamak için yaklaşıyor sonra tekrar başa sarıyor yani demem o ki o eski heyecanı yok sertleşmeme sorunu da yok uzun bile sürüyor ilişki ama isteği yok kendi ni başka yollarla tatmin ettiğini de düşünmüyorum sizce sorun ne olabilir ben bu durumu ne zaman dile getirsem öyle birşey yok diyip duruyor beni mi beğenmiyor artık doğum kilolarımıda verdim sadece biraz göbeğim var oda normal yani ama artık sarılmıyor elimi tutmuyor öpmüyor rutin işten geliyor yemek yiyoruz çay içiyoruz gece oluyor uyuyoruz hiçbir aktivistimiz yok artık gezmekte istemiyor
Benim tahminim doğum anını düşünüyorlar ve içleri bir tuhaf oluyor.hani yaraya bakınca falan için cız eder ya.yani ameliyat olmuş ya da hastanede operasyon geçirmiş biri gibi görmeye devam ediyorlar.diğer teori çocuklarımın anasıyla birlikte olamam.o artık kutsal biri.Aynı durumu suan bende yaşıyorum. Doğum yapalı 5 ay oldu ben yanaşmak istedim o istemedi . Öncesinde çok aktif bir cinsel ilişkimiz vardı doğumdan sonra benden tamamen uzaklaştı ve hatta telefonundan p*rno izlediğini yakalım. Benle birlikte olmak yerine kendi kendini tatmin ediyor olması beni çok üzdü
Hayatımda hiç buladar kötü hissetmemiştim.reddedilmek,arzu edilmeyen kadın olmak . Bu konuyu paylaştığımda ise içimden seninle beraber olmak gelmiyor demişti . Çocuğum olmasa bu kelime boşanma sebebiBenim tahminim doğum anını düşünüyorlar ve içleri bir tuhaf oluyor.hani yaraya bakınca falan için cız eder ya.yani ameliyat olmuş ya da hastanede operasyon geçirmiş biri gibi görmeye devam ediyorlar.diğer teori çocuklarımın anasıyla birlikte olamam.o artık kutsal biri.
Erkekler sizin birleşmeden hiç zevk almadığınızı anlıyor. Doğum yapmak da kadın vucüdu için bir travma olduğundan daha fazla sizi yıpratmak istemiyorlar. Başka bir sebebi yokHayatımda hiç buladar kötü hissetmemiştim.reddedilmek,arzu edilmeyen kadın olmak . Bu konuyu paylaştığımda ise içimden seninle beraber olmak gelmiyor demişti . Çocuğum olmasa bu kelime boşanma sebebi
Gerçekten bu erkoları anlamak çok zor o kadar zorluğu biz çekiyoruz ondan sonra onlarda böyle yapıyorlarAynı durumu suan bende yaşıyorum. Doğum yapalı 5 ay oldu ben yanaşmak istedim o istemedi . Öncesinde çok aktif bir cinsel ilişkimiz vardı doğumdan sonra benden tamamen uzaklaştı ve hatta telefonundan p*rno izlediğini yakalım. Benle birlikte olmak yerine kendi kendini tatmin ediyor olması beni çok üzdü
benimkide gebelikte basladi bu durum yani cocuk olunca soyle boyle yapariz diyor ama inanmiyorum bence bir erkrk ya azgindir ya degildir benim kocamda tembel malesefkiArkadaşlar merhaba eşimle iki yıldır evliyiz bir çocuğumuz var 10 aylık daha nişanlıyken eşimde aşırı bi istek vardı evlendik yine aynı şekilde hatta hamileyken bile çok istekliydi ama doğum yaptıktan sonra cinsel istekte azalma oldu haftada 2-3 defa olan cinselliğimiz artık ayda 2-3 defa olmaya başladı bebeğim o konuda bizi hiç rahatsızlık vermiyor karar verdiğimiz zaman yani bi engel yok ama eşim sürekli hastayım yorgunum başım ağrıyor çok uykum var diyip duruyor sürekli video izliyor oyun videoları ben sırnaşmaya çalışıyorum sinyal veriyorum oralı olmuyor yeni yeni gecelikler giyiyorum o an beni kırmamak için yaklaşıyor sonra tekrar başa sarıyor yani demem o ki o eski heyecanı yok sertleşmeme sorunu da yok uzun bile sürüyor ilişki ama isteği yok kendi ni başka yollarla tatmin ettiğini de düşünmüyorum sizce sorun ne olabilir ben bu durumu ne zaman dile getirsem öyle birşey yok diyip duruyor beni mi beğenmiyor artık doğum kilolarımıda verdim sadece biraz göbeğim var oda normal yani ama artık sarılmıyor elimi tutmuyor öpmüyor rutin işten geliyor yemek yiyoruz çay içiyoruz gece oluyor uyuyoruz hiçbir aktivistimiz yok artık gezmekte istemiyor