- 24 Ekim 2024
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi varmisinyokmusun
Arkadaşlar merhaba eşimle iki yıldır evliyiz bir çocuğumuz var 10 aylık daha nişanlıyken eşimde aşırı bi istek vardı evlendik yine aynı şekilde hatta hamileyken bile çok istekliydi ama doğum yaptıktan sonra cinsel istekte azalma oldu haftada 2-3 defa olan cinselliğimiz artık ayda 2-3 defa olmaya başladı bebeğim o konuda bizi hiç rahatsızlık vermiyor karar verdiğimiz zaman yani bi engel yok ama eşim sürekli hastayım yorgunum başım ağrıyor çok uykum var diyip duruyor sürekli video izliyor oyun videoları ben sırnaşmaya çalışıyorum sinyal veriyorum oralı olmuyor yeni yeni gecelikler giyiyorum o an beni kırmamak için yaklaşıyor sonra tekrar başa sarıyor yani demem o ki o eski heyecanı yok sertleşmeme sorunu da yok uzun bile sürüyor ilişki ama isteği yok kendi ni başka yollarla tatmin ettiğini de düşünmüyorum sizce sorun ne olabilir ben bu durumu ne zaman dile getirsem öyle birşey yok diyip duruyor beni mi beğenmiyor artık doğum kilolarımıda verdim sadece biraz göbeğim var oda normal yani ama artık sarılmıyor elimi tutmuyor öpmüyor rutin işten geliyor yemek yiyoruz çay içiyoruz gece oluyor uyuyoruz hiçbir aktivistimiz yok artık gezmekte istemiyor