Haklisiniz. Annem zaten daginik biriydi hep onlarin evde arkasini toplanakta beni cok yoruyor. Perdeyi yarim gerer hic duzene onem vermez.. bulaşık makinesini yanlis yerlestiriyor ben tekrar yapiyorum. Çamaşır lar makine önüne atiliyor kac kez dedim kirli sepetine atin diye.. supurge yapiyo ama tam süpürülmemis gibi ... Ben de hep bu isleri tekrar yapiyorum. Sadece yemegi yapiyor bana faydası o bi de dışarda bi isim olunca bebege bakiyor. Gunduz zaten gec kalkıyoruz kahvalti falan derken saat 13 oluyor. Oglen biraz bebege bakıyor zaten 4 gibi aksam yemeğine basliyor kardeşimi ise yolluyor o da ayri bi dert alıştırmış her işini yapmaya... yemekten sonra is bitmiyor ben ders caliscam diyorum film izliyor eşimle hepsi bebegi tv den uzak tutuyorum yukarda odasına götürüyorum uyuyorken ama uyaniyo bebek pispis yapmaktan çalışa miyorum onlar film izliyo sonra uyumaya gidiyor annem yani guya annemle ayni evde olunca bana faydasi olcakti faydasi falan yok.. zaten onlarla yaşamasam evde bu kadAr is olmayacakti tek başıma hakkindan gayette gelirdimSorun bence annenizde. Annenizle konusup gorev dagilimi yapmalisiniz. Sonucta beraber yasayacaksiniz. Iki yil da az degil. Baslik bence yanlis olmus annem tembel yazacaktiniz.
Ne kadar sıkıntı içinde olduğumu tahmin etmissinizdir.. Ben kpss yi kazanip is sahibi olunca yolumu ayırmayı hayal ediyorum ama ders calisamiyorumAyy inanmıyorum. Ağzım açık kaldı. 1,5 yıl iyi dayanmışsınız.Ben olsam cinnet geçirip o evi başına yıkardım.
Hem pis hem bencil hem yararsız hem kötü bir baba hem kötü bir eş.! Paket yani.
Ruh hastası gibi.O ne öyle...
Çok kötü.Gerçekten çok üzüldüm.Nasıl gidecek böyle.Burada kocası ile küçük problem yaşayanlara bile boşan deniyor,biliyorum ama.Samimiyetimle söylüyorum öyle bir insanla ömür geçmez.Yani aileniz arkanızda duracaksa eminim o yokkken daha iyi çalışırsınız kpss'ye .En azından kendinizden ve bebeğinizden sorumlu olursunuz sadece.
Ne kadar sıkıntı içinde olduğumu tahmin etmissinizdir.. Ben kpss yi kazanip is sahibi olunca yolumu ayırmayı hayal ediyorum ama ders calisamiyorumbaska bi is nasil bulup nasil bi yol çizcem bilmiyorum ailem arkamda durmuyor dursa çoktan ayrılırdım
Annem görüyor hatta o da eleştiriyor nasıl biri bu diye.. ama o da boşanmayi gerektirecek bi durum degil bu diyor anlamıyor beni.. karnin aç değil gerisi önemli değil diyo anlamıyorlar beni.. teyzem var kocasi eve bakmıyo bana onu örnek veriyor o bile ayrilmiyo diyo o kadar olur diyo... anlamiyorlar.. Babam da ne olursa olsun bosanmaya karşı biri duzeltin problemlerinizi diyo ama eşim düzelmeyecek iletişim bile kuramiyorum onunla.Aileniz eşinizin tavırlarını görmüyor mu? Garip gelmiyor mu onlara, tembelliği, pisliği kendisi mükemmelmiş gibi dört dörtlük iş beklemesi. Ufak ufak annenize babanıza gösterin şikayet edin, aynı evdesiniz avantaj olarak kullanın, hazırlayın onları ayrılırsak mutlu olacağım diye, bu arada kpss için hazırlanmaya çalışırsınız.
Ne kadar sıkıntı içinde olduğumu tahmin etmissinizdir.. Ben kpss yi kazanip is sahibi olunca yolumu ayırmayı hayal ediyorum ama ders calisamiyorumbaska bi is nasil bulup nasil bi yol çizcem bilmiyorum ailem arkamda durmuyor dursa çoktan ayrılırdım
Öyle şey mi olurmuş ya karın tokluğuna evlilik mi yürütülür, teyze yakmış başını diye siz de mi yakacaksınız?Annem görüyor hatta o da eleştiriyor nasıl biri bu diye.. ama o da boşanmayi gerektirecek bi durum degil bu diyor anlamıyor beni.. karnin aç değil gerisi önemli değil diyo anlamıyorlar beni.. teyzem var kocasi eve bakmıyo bana onu örnek veriyor o bile ayrilmiyo diyo o kadar olur diyo... anlamiyorlar.. Babam da ne olursa olsun bosanmaya karşı biri duzeltin problemlerinizi diyo ama eşim düzelmeyecek iletişim bile kuramiyorum onunla.
Esim herseye karışıyor. Kurs hem masrafliymis ona gore hem de kursa git gel arada gecen zaman vakit kaybiymis. Evde internet var videolari netten aç izle diyo. Benim matematikte biraz sıkıntım var esim matematik öğretmeni o yüzden kursa gitmemi hic istemiyo ama gelip calistirayim demiyo ben peşinde koşuyorum soru sormak icin yapamadigim sorulari... akrabalarim oyle dedikoducu insanlar ki.. bilmiyorum bakalim ne olacak..Bi de eve ortak olmuş yani.Onu koltuğu ve televizyonu ile dışarı atsanız keşke .
Kpss bu şartlarda çok zor görünüyor..Çünkü anneniz de destek değil eşiniz de.Bir de bebeğiniz var.Anneniz 1-2 saatliğine bebeğe baksa haftada 2 gün kursa gidebilirsiniz mesela hafta sonları.Çok pahalı değil aslında uygun kurslar da var.Diğer günler çalışmanıza gerek kalmaz ama mümkün müdür bilemedim.
Hayatınızı silbaş yapmanız gerek.Akrabalarınızı arkanıza alabilirsiniz belki.
Eşiniz düzelmez.Buna eminim.Çok büyük bir olay yaşamadan düzelmez.Ailenize bunun boşanmak için ciddi bir sebep olduğunu bir şekilde göstermelisiniz ya da uygun koşulları oluşturduğunuzda ailenizi dinlemeden avukat ile görüşmeniz gerek..
Esim herseye karışıyor. Kurs hem masrafliymis ona gore hem de kursa git gel arada gecen zaman vakit kaybiymis. Evde internet var videolari netten aç izle diyo. Benim matematikte biraz sıkıntım var esim matematik öğretmeni o yüzden kursa gitmemi hic istemiyo ama gelip calistirayim demiyo ben peşinde koşuyorum soru sormak icin yapamadigim sorulari... akrabalarim oyle dedikoducu insanlar ki.. bilmiyorum bakalim ne olacak..sizce boyle bi adam duzelir mi
Bütün yorumlarını okudum. Maaşallah öküz bir kocaya sahipsin.Esim herseye karışıyor. Kurs hem masrafliymis ona gore hem de kursa git gel arada gecen zaman vakit kaybiymis. Evde internet var videolari netten aç izle diyo. Benim matematikte biraz sıkıntım var esim matematik öğretmeni o yüzden kursa gitmemi hic istemiyo ama gelip calistirayim demiyo ben peşinde koşuyorum soru sormak icin yapamadigim sorulari... akrabalarim oyle dedikoducu insanlar ki.. bilmiyorum bakalim ne olacak..sizce boyle bi adam duzelir mi
yorumların ve cevapların tamamına yakınını okudum.. eşin tembel olabılır ama senın yorgunlugunun asıl nedenı esın degıl...1 buçuk yıllık evliyim ve 3 aylik bebegim var. Esim hic bana yardim etmez evde... Çok tembel biri.. corabini kıyafetini yere atar ayrıca boyle hem daginik hem de ev islerinde yardimci olmadigi gibi bi de yemekleri cesit ister evi surekli düzenli görmek ister.. inanin bu aralar boğuluyorum eşimin anlayışsızlıgi bu halleri beni cileden cikarmaya basladi bebek kucaklamaktan sirtim tutuldu. Bi de kpss calis diye baski yapiyor ders çalışmaya vaktim olmuyo. Annem bizle kaliyo kardesim babam... annemde aksam 10 da yatiyo. Gündüzde gec kalkiyo derken bana cok faydası olmuyosadece yemekleri yapiyo o açıdan iyi oluyor zaten ailem.olmasa iki kisinin telasi fazla olmaz. Ben bulaşıkları makineye atıyorum sadece..
bebegim gece cok sık uyaniyo burnu tıkanıyor da ben geceleri uyumuyorum gündüz uyuyorum. Gece surekli bebek pispis yapiyorum başka is yaptırmiyo oglumya kucakta ya da beşiğini salliyorum. Esim ogretnen yariyil tatilinde ama sabahlara kadar film izliyo gece gündüz pc basında tv basinda kac kez soylemeyle bebegi kucakliyo onu da en fazla yarim saat... yorulmaya basladim artik sirtim da ense köküm de bi agri var... ((
İyi de bence bir çıkar yolu var bunun madem işe girince ayrılabilecekseniz. Şimdiden bırakın onun istediği işlerle zamanınızı harcamayı. Bırakın evi pislik götürsün yahu... Annenizin yaptığı işi beğenmeyip siz tekrar yapıyormuşsunuz ya, yapmayın onu. Kendi odanıza geçin, orayı iyice temizleyin, bebeği orada yere bırakın sadece ki hasta olmasın. Yapmayın beyefendinin istediği işleri. Yanınıza da yaklaştırmayın madem kendisine bakmıyor ve cinsel olarak bencilce hareket ediyor.Ne kadar sıkıntı içinde olduğumu tahmin etmissinizdir.. Ben kpss yi kazanip is sahibi olunca yolumu ayırmayı hayal ediyorum ama ders calisamiyorumbaska bi is nasil bulup nasil bi yol çizcem bilmiyorum ailem arkamda durmuyor dursa çoktan ayrılırdım
anneniz babanız kardesınız neden sızınle kalıyor1 buçuk yıllık evliyim ve 3 aylik bebegim var. Esim hic bana yardim etmez evde... Çok tembel biri.. corabini kıyafetini yere atar ayrıca boyle hem daginik hem de ev islerinde yardimci olmadigi gibi bi de yemekleri cesit ister evi surekli düzenli görmek ister.. inanin bu aralar boğuluyorum eşimin anlayışsızlıgi bu halleri beni cileden cikarmaya basladi bebek kucaklamaktan sirtim tutuldu. Bi de kpss calis diye baski yapiyor ders çalışmaya vaktim olmuyo. Annem bizle kaliyo kardesim babam... annemde aksam 10 da yatiyo. Gündüzde gec kalkiyo derken bana cok faydası olmuyosadece yemekleri yapiyo o açıdan iyi oluyor zaten ailem.olmasa iki kisinin telasi fazla olmaz. Ben bulaşıkları makineye atıyorum sadece..
bebegim gece cok sık uyaniyo burnu tıkanıyor da ben geceleri uyumuyorum gündüz uyuyorum. Gece surekli bebek pispis yapiyorum başka is yaptırmiyo oglumya kucakta ya da beşiğini salliyorum. Esim ogretnen yariyil tatilinde ama sabahlara kadar film izliyo gece gündüz pc basında tv basinda kac kez soylemeyle bebegi kucakliyo onu da en fazla yarim saat... yorulmaya basladim artik sirtim da ense köküm de bi agri var... ((
Meslegim olursa belki ailem ayrılmama razi olur... haklisiniz dediklerinize dikkat etcemİyi de bence bir çıkar yolu var bunun madem işe girince ayrılabilecekseniz. Şimdiden bırakın onun istediği işlerle zamanınızı harcamayı. Bırakın evi pislik götürsün yahu... Annenizin yaptığı işi beğenmeyip siz tekrar yapıyormuşsunuz ya, yapmayın onu. Kendi odanıza geçin, orayı iyice temizleyin, bebeği orada yere bırakın sadece ki hasta olmasın. Yapmayın beyefendinin istediği işleri. Yanınıza da yaklaştırmayın madem kendisine bakmıyor ve cinsel olarak bencilce hareket ediyor.
Siz de titizsiniz anladığım kadarıyla, o yüzden de işiniz çok oluyor. Öyle olmasa perdeyi falan farketmezsiniz. Bırakın dağınık kalsın. Bırakın bulaşıklar ters ters dizilsin. Ben bebeğimle ilgileniyorum, bana dokunmayın işim var, çalışıcam deyin geçin odanıza kapatın kapısını. Köle Isaura gibisiniz resmen o evde.
Dersinize çalışın, o zamana kadar bebek de biraz büyür zaten, işe girin, ailenizi de eşinizi de başbaşa bırakıp çıkıp gidin. Oh mis.
Mesleğiniz olursa ailenizin razı olmasına ihtiyacınız olmaz. Ayrıca bu kadar eziyet görürken hala o adamın yüzüne de gülmeyin yani. İçini biraz kaybetme korkusu kaplasın. Kararlı ve güçlü durun. Boşanıcam falan demeyin daha, hiç bir açıklama yapmayın, senden soğudum bile demeyin. Bir işle ilgili, bir eksiği var, çorapları toplanmadı, yemeği beğenmedi diye laf ettiğinde yüzüne ondan tiksiniyor gibi bakıp hıh deyip dönüp gidin kalsın öyle. Eşiniz düzelecek gibi durmuyor ama belki böyle toparlanır. Ama siz eski güler yüzlü külkedisi rolünüze döndünüz mü o da döner...Meslegim olursa belki ailem ayrılmama razi olur... haklisiniz dediklerinize dikkat etcem
Yorumlarda yazdığınızı konunun ilk mesajında yazsaydınız daha iyi olurdu .@daxi
@setenaysetenay @Bigaripyolcuaburcuburcu burcu
Biz daha 1 bucuk aydir beraber yaşıyoruz esim oncedende tembeldi ve tembel olduğu gibi cok is beklerdi. Hamileliğim boyunca beni hep elestirdi. Mide bulantısı çoktu bende bi de cok uyku yapti hamilelik bende ve hamilelikle ilgili makaleler okurdum yani gebelikte pek is yapmazdim beni cok elestirirdi ev isi pek yapmiyorum diye kac kez agir laflar soyledi. Ustelik kendisi yaz tatilindeydi her gun evdeydi okullar kapali diye ama hep benden is bekledi hic baska hamileler gibi pohpohlanmadim. Aynisini simdi yine yapiyo bunun ailemle bi ilgisi yok. Ailemle neden birlikte yasadigimiza gelince de esimin begendigi bi dublex ev vardi onu almak icin ortak aldi ailemle ben cok israr ettim almayalım bu sekilde olmaz dedim dinlenmedi beni. Babam kardesim calisiyo evde pek durmuyorlar. 2 yıl sonra emekli olunca memlekete dönecekler 2 yil beraber yasariz dedi hem bebege yardim ederler dedi ben istemedigim halde kendi girdi ortak ev isine.. Ben calismiyorum zaten bebek kucuk ve memurluk harici istemiyo cslismamievlenmeden once boyle bu kadar karisan biri degildi. Kendisi çalıştığı zaman zaten ondan bisey beklemiyirum su an 15 tatilde ve sabah 4 e kadar film izleyeceğine bana yardim edeblr. Okullar açıkken zaten beklemiyorum bisey hatta o okula dinç gitsin diye ayri yatiyoruz. Ne zor islerdr çalışan evden sabahin köründe cikip gec saatte geldigi halde esine boyle zamanlarda yardim edenler var. Ayrica gunduz her zmn uyuyamiyorum bebegin durumuna bagli bazen sabah 10 a kadar huzursuz oluyor o saatten sonra uyuyamoyorum zaten annem erken yattigi halde gec kalkiyor. Bu kadar kişinin yemeği çamaşırı bulasigi. Süpürgesi tozu bitmiyo. Ev de hafif daginiklik olsun laf sokan biri esim. Yemekleri pilavdan sakata ya ana yemege kadar istiyo . Kahvaltida sıcak seyler istiyo. Bebek uyusa da saat basi kalkiyo meme istiyo. Ders calismaya çalışıyorum aralarda. Annem.Yemekleri yapiyo ama diger butun isleri ben yapiyorum.. bilmiyorum ama yorucu geliyor bana hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?