Ailemle yaşamayı esim istedi ortak ev aldilar 2 yil birlikte yasamayi goze aldi. Ben aglayarak karsi ciktim lohusaliyken kendisi istedi...Benimde eşim eve anasını babasını toplasa ben de oturur dizi izlerim.Onun yerine her işi halledecek bi alternatif var nasılsa.Sorun eşinizde degil siz de yani.Gönderin ailenizi herkes kendi evinde dursun.
Eveet. Gece uyanıyo bebek surekli o yuzden esim rahAtsiz oluyor ayri odaya gidiyorİşe dinç gitmek için ayrı yatmak neden? Bebek yüzünden mi?
Eveet. Gece uyanıyo bebek surekli o yuzden esim rahAtsiz oluyor ayri odaya gidiyor
daxi
setenaysetenay Bigaripyolcu aburcuburcu burcu
Biz daha 1 bucuk aydir beraber yaşıyoruz esim oncedende tembeldi ve tembel olduğu gibi cok is beklerdi. Hamileliğim boyunca beni hep elestirdi. Mide bulantısı çoktu bende bi de cok uyku yapti hamilelik bende ve hamilelikle ilgili makaleler okurdum yani gebelikte pek is yapmazdim beni cok elestirirdi ev isi pek yapmiyorum diye kac kez agir laflar soyledi. Ustelik kendisi yaz tatilindeydi her gun evdeydi okullar kapali diye ama hep benden is bekledi hic baska hamileler gibi pohpohlanmadim. Aynisini simdi yine yapiyo bunun ailemle bi ilgisi yok. Ailemle neden birlikte yasadigimiza gelince de esimin begendigi bi dublex ev vardi onu almak icin ortak aldi ailemle ben cok israr ettim almayalım bu sekilde olmaz dedim dinlenmedi beni. Babam kardesim calisiyo evde pek durmuyorlar. 2 yıl sonra emekli olunca memlekete dönecekler 2 yil beraber yasariz dedi hem bebege yardim ederler dedi ben istemedigim halde kendi girdi ortak ev isine.. Ben calismiyorum zaten bebek kucuk ve memurluk harici istemiyo cslismamievlenmeden once boyle bu kadar karisan biri degildi. Kendisi çalıştığı zaman zaten ondan bisey beklemiyirum su an 15 tatilde ve sabah 4 e kadar film izleyeceğine bana yardim edeblr. Okullar açıkken zaten beklemiyorum bisey hatta o okula dinç gitsin diye ayri yatiyoruz. Ne zor islerdr çalışan evden sabahin köründe cikip gec saatte geldigi halde esine boyle zamanlarda yardim edenler var. Ayrica gunduz her zmn uyuyamiyorum bebegin durumuna bagli bazen sabah 10 a kadar huzursuz oluyor o saatten sonra uyuyamoyorum zaten annem erken yattigi halde gec kalkiyor. Bu kadar kişinin yemeği çamaşırı bulasigi. Süpürgesi tozu bitmiyo. Ev de hafif daginiklik olsun laf sokan biri esim. Yemekleri pilavdan sakata ya ana yemege kadar istiyo . Kahvaltida sıcak seyler istiyo. Bebek uyusa da saat basi kalkiyo meme istiyo. Ders calismaya çalışıyorum aralarda. Annem.Yemekleri yapiyo ama diger butun isleri ben yapiyorum.. bilmiyorum ama yorucu geliyor bana hersey
Biz ailemle 1 bucuk aydir birlikteyiz önceden ikimiz yasiyorduk eşimle hep boyleydi. Evlendigim günden beri.. bi yere gitmez gezmez beni çıkarmaz paramiz yok der ama sigaraya para verir. Ev borcuna girer... ortak ev alacagimiza biraz gezip tozabilirdik ama esim gezmeyi sevmedigi için o ew almaya tamah etti.. tatli pasta vs yemez yapinca kizar.. dişlerini fırçalamıyor kendine bakmiyo kilo aldi. Cips kola tv internet sigara ... hayati bunlardan ibaret.. evlendigim günden beri boyle biri... nikahtan sonra degisti.. eskiden nisanliyken spor salonuna giderdi surekli telefonla arardi niksh olduktan sonra acayip degisti... daha onceki konularıma bakarsanız eşimle çok problemlerim var.. Kendisi bu yapida biri olduğu icin ailemle ayni evde olmak onun icin onemli değil o zaten kendi dünyasında yasayan biri.. karşısına oturup birsey sorinca bile kirk saatte cvp alirsin tv den gözü bisey görümüyo.. ayrica özel hayatimi iyice anlatmışken baska problemim de var esim erken boşalıyor kendini düşünüyor buna hic çözüm bulmak için uğraşmıyor. Ben istemiyorum iyice cinsellikten soğudum sayesinde cunku ben zevk almayı birak aci cekiyirum cok sert hareketleri var ön sevisme falan yok olsada artik agiz bakımına dikkat etmediği icin midem bulanıyor... zaten erken bosaliyor ve ben evlendim hic cinsellikten bisey anlamadim tam yaşamadım bugune kadar.. ilk baslarda korktum cok aci cekiyirdum korkuyordum vajinusmus olduğumu zannettim anladim ki esimin erken boşalması yuzunden oyleymisim.. korunmuyor esim bende ilac kullanmaktan korktum kilo yapar diye ve onun erken bosalmasi yuzunden istemeden hamile kaldım sukur rabbime oglum oldu onu cok seviyorum ama babası ile mutlu degilim sonumuda göremiyorumYani.. Bilmiyorum. Şu an her geçen gün köreliyorsunuz. Sevginiz , aşkınız bitmiş veya küllenmiş. Hiç hayat arkadaşı gibi değilsiniz belli ki birlikte eğlenceli zaman da geciremiyorsunuz. O evde 3 farklı yaşam var. Siz ve bebeginiz, eşiniz, aileniz.
Bebeğiniz uygun yaşta mi bilmiyorum ama evden , gözden uzak sadece ikiniz biraz zaman gecirmelisiniz. Böyle giderse kopacaksiniz.
İnanın bunu cok denedim bu adamla iletişim kuramıyorumNe hissettigini, yardim ve anlayisa ihtiyacin oldugunu, cocuk ve ev isinin sadece sana ait olmadigini esine sakin bir sekilde anlayana kadar cocuga anlatir gibi sakince anlatmaya calis. Basarmak zor ama diger her yontem ters teper zaten.
Biz ailemle 1 bucuk aydir birlikteyiz önceden ikimiz yasiyorduk eşimle hep boyleydi. Evlendigim günden beri.. bi yere gitmez gezmez beni çıkarmaz paramiz yok der ama sigaraya para verir. Ev borcuna girer... ortak ev alacagimiza biraz gezip tozabilirdik ama esim gezmeyi sevmedigi için o ew almaya tamah etti.. tatli pasta vs yemez yapinca kizar.. dişlerini fırçalamıyor kendine bakmiyo kilo aldi. Cips kola tv internet sigara ... hayati bunlardan ibaret.. evlendigim günden beri boyle biri... nikahtan sonra degisti.. eskiden nisanliyken spor salonuna giderdi surekli telefonla arardi niksh olduktan sonra acayip degisti... daha onceki konularıma bakarsanız eşimle çok problemlerim var.. Kendisi bu yapida biri olduğu icin ailemle ayni evde olmak onun icin onemli değil o zaten kendi dünyasında yasayan biri.. karşısına oturup birsey sorinca bile kirk saatte cvp alirsin tv den gözü bisey görümüyo.. ayrica özel hayatimi iyice anlatmışken baska problemim de var esim erken boşalıyor kendini düşünüyor buna hic çözüm bulmak için uğraşmıyor. Ben istemiyorum iyice cinsellikten soğudum sayesinde cunku ben zevk almayı birak aci cekiyirum cok sert hareketleri var ön sevisme falan yok olsada artik agiz bakımına dikkat etmediği icin midem bulanıyor... zaten erken bosaliyor ve ben evlendim hic cinsellikten bisey anlamadim tam yaşamadım bugune kadar.. ilk baslarda korktum cok aci cekiyirdum korkuyordum vajinusmus olduğumu zannettim anladim ki esimin erken boşalması yuzunden oyleymisim.. korunmuyor esim bende ilac kullanmaktan korktum kilo yapar diye ve onun erken bosalmasi yuzunden istemeden hamile kaldım sukur rabbime oglum oldu onu cok seviyorum ama babası ile mutlu degilim sonumuda göremiyorumcok karisik duygulardayım tarif edemem hep içime atiyorum herşeyi.. ayrilmak isteyince yalvariyor barışınca hemen eski haline dönüyor 1 buçuk yil icinde cok yiprandim ben... kpss yi kazanıp bi meslek sahibi olsam belki bu kadar mutsuz olmazdim işsiz olmakta beni cok yıpratıyor.. yani ailemle hic bi ilgisi yok zaten hep böyleydi kendi kabuğunda yasayan biri o... cekyatta uyumuş kalmışım üstümü bile örtmemiş düşünün.... güya biz severek evlendik... imzayı attiktan sonra cok degisti ya da ayni evde olunca tanidim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?