1 buçuk yıllık evliyim ve 3 aylik bebegim var. Esim hic bana yardim etmez evde... Çok tembel biri.. corabini kıyafetini yere atar ayrıca boyle hem daginik hem de ev islerinde yardimci olmadigi gibi bi de yemekleri cesit ister evi surekli düzenli görmek ister.. inanin bu aralar boğuluyorum eşimin anlayışsızlıgi bu halleri beni cileden cikarmaya basladi bebek kucaklamaktan sirtim tutuldu. Bi de kpss calis diye baski yapiyor ders çalışmaya vaktim olmuyo. Annem bizle kaliyo kardesim babam... annemde aksam 10 da yatiyo. Gündüzde gec kalkiyo derken bana cok faydası olmuyo
sadece yemekleri yapiyo o açıdan iyi oluyor zaten ailem.olmasa iki kisinin telasi fazla olmaz. Ben bulaşıkları makineye atıyorum sadece..
bebegim gece cok sık uyaniyo burnu tıkanıyor da ben geceleri uyumuyorum gündüz uyuyorum. Gece surekli bebek pispis yapiyorum başka is yaptırmiyo oglum
ya kucakta ya da beşiğini salliyorum. Esim ogretnen yariyil tatilinde ama sabahlara kadar film izliyo gece gündüz pc basında tv basinda kac kez soylemeyle bebegi kucakliyo onu da en fazla yarim saat...
yorulmaya basladim artik sirtim da ense köküm de bi agri var...
((