- 28 Aralık 2016
- 1.840
- 4.600
- 133
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu adamın içi geçmiş. Ne kendine ne size saygısı yok, yaşam kalitesi çok düşük bi tip.Biz ailemle 1 bucuk aydir birlikteyiz önceden ikimiz yasiyorduk eşimle hep boyleydi. Evlendigim günden beri.. bi yere gitmez gezmez beni çıkarmaz paramiz yok der ama sigaraya para verir. Ev borcuna girer... ortak ev alacagimiza biraz gezip tozabilirdik ama esim gezmeyi sevmedigi için o ew almaya tamah etti.. tatli pasta vs yemez yapinca kizar.. dişlerini fırçalamıyor kendine bakmiyo kilo aldi. Cips kola tv internet sigara ... hayati bunlardan ibaret.. evlendigim günden beri boyle biri... nikahtan sonra degisti.. eskiden nisanliyken spor salonuna giderdi surekli telefonla arardi niksh olduktan sonra acayip degisti... daha onceki konularıma bakarsanız eşimle çok problemlerim var.. Kendisi bu yapida biri olduğu icin ailemle ayni evde olmak onun icin onemli değil o zaten kendi dünyasında yasayan biri.. karşısına oturup birsey sorinca bile kirk saatte cvp alirsin tv den gözü bisey görümüyo.. ayrica özel hayatimi iyice anlatmışken baska problemim de var esim erken boşalıyor kendini düşünüyor buna hic çözüm bulmak için uğraşmıyor. Ben istemiyorum iyice cinsellikten soğudum sayesinde cunku ben zevk almayı birak aci cekiyirum cok sert hareketleri var ön sevisme falan yok olsada artik agiz bakımına dikkat etmediği icin midem bulanıyor... zaten erken bosaliyor ve ben evlendim hic cinsellikten bisey anlamadim tam yaşamadım bugune kadar.. ilk baslarda korktum cok aci cekiyirdum korkuyordum vajinusmus olduğumu zannettim anladim ki esimin erken boşalması yuzunden oyleymisim.. korunmuyor esim bende ilac kullanmaktan korktum kilo yapar diye ve onun erken bosalmasi yuzunden istemeden hamile kaldım sukur rabbime oglum oldu onu cok seviyorum ama babası ile mutlu degilim sonumuda göremiyorum cok karisik duygulardayım tarif edemem hep içime atiyorum herşeyi.. ayrilmak isteyince yalvariyor barışınca hemen eski haline dönüyor babam da boşanmaya son derece karşı biri ve bi kere bosancaktim babam kriz gecirdi.. inme gelcek adama diye korkuyorum.. 1 buçuk yil icinde cok yiprandim ben... kpss yi kazanıp bi meslek sahibi olsam belki bu kadar mutsuz olmazdim işsiz olmakta beni cok yıpratıyor.. yani ailemle hic bi ilgisi yok zaten hep böyleydi kendi kabuğunda yasayan biri o... cekyatta uyumuş kalmışım üstümü bile örtmemiş düşünün.... güya biz severek evlendik... imzayı attiktan sonra cok degisti ya da ayni evde olunca tanidim..
@Suveybe13 Eveet cok dogru dedin ben de oyle hissediyorum ayni evde bekar gibiyim sanki evlilikten hic bisey anlamadim ben
Ortak ev ne ya? İlk defa duydum ben asla kabul etmezdim.
Kabul etmeniz cok buyuk hata olmus ben istemiyorum diye diretseydiniz keske siz evde ailecek kalmadiginiz surece esiniz duzelmez istediginiz gibi biri olmaz beklemeyin.Ailemle yaşamayı esim istedi ortak ev aldilar 2 yil birlikte yasamayi goze aldi. Ben aglayarak karsi ciktim lohusaliyken kendisi istedi...
Kusura bakma sende biraz is yapmayi sevmeyen biri gibi geldin. 1. Ben kizim 3 aylikken calismaya basladim. Sabaha kAdar 7 -8 kere uyanirdi. Anne sutu alirdi 2 yasina kadar da boyle oldu. Buna ragmen sabah altida kalkar ise giderdim. 2. Oglen cok gec kalkiyorsun uyku saatini ayarla. Sabah erken kalk herkes uyurken ders calis. Yada ev islerini bitir. Oglene kadar dolu is yaparsin. Oglen hatta bir saat uyu çocuğu annene birakarak. 3. Hergun bir evde temizlik olmaz gun asiri süpürge yaparsın ayda bir de kadin al. Bu konuda kendini uzme daginik olursa da olsun. 4. Kocan bir doktora gorunsun. Yatağını ayirma. 5. Ayni evdesin sabaha kadar Tv basinda uyuyan adama baban bir sey demiyor mu? Bu is icin naban usulünde gece kalktiginda baban baba ogul gibi konusabilir. 6 Ayda bir yemege gidin ve sen de haftada bir bebegini annene birak cik arkadaslarinla bulus.Haklisiniz. Annem zaten daginik biriydi hep onlarin evde arkasini toplanakta beni cok yoruyor. Perdeyi yarim gerer hic duzene onem vermez.. bulaşık makinesini yanlis yerlestiriyor ben tekrar yapiyorum. Çamaşır lar makine önüne atiliyor kac kez dedim kirli sepetine atin diye.. supurge yapiyo ama tam süpürülmemis gibi ... Ben de hep bu isleri tekrar yapiyorum. Sadece yemegi yapiyor bana faydası o bi de dışarda bi isim olunca bebege bakiyor. Gunduz zaten gec kalkıyoruz kahvalti falan derken saat 13 oluyor. Oglen biraz bebege bakıyor zaten 4 gibi aksam yemeğine basliyor kardeşimi ise yolluyor o da ayri bi dert alıştırmış her işini yapmaya... yemekten sonra is bitmiyor ben ders caliscam diyorum film izliyor eşimle hepsi bebegi tv den uzak tutuyorum yukarda odasına götürüyorum uyuyorken ama uyaniyo bebek pispis yapmaktan çalışa miyorum onlar film izliyo sonra uyumaya gidiyor annem yani guya annemle ayni evde olunca bana faydasi olcakti faydasi falan yok.. zaten onlarla yaşamasam evde bu kadAr is olmayacakti tek başıma hakkindan gayette gelirdim
Tek başına mı yaptın o çocuğu ? Neden tek başına bakıyorsun ? Ailen de bebis doğduğundan beri evdeyse sıkıntı büyük .bir an önce herkes evine gitmeli ve karı koca sorumluluklarinizi ustlenmelisiniz. Bu böyle devam eder de esin alışırsa kendini sperm bankasından çocuk sahibi olmuş gibi hissedebilirsin.doktorum:Ense kökü ve sırt ağrısının emzirme kaynaklı olabilecegini, emzirmeyi sonlandirdigimda devam ederse tekrar muayene etmek istediğini söylemişti . Emzirirken duruş bozukluğu sebep olabiliyor bazen .1 buçuk yıllık evliyim ve 3 aylik bebegim var. Esim hic bana yardim etmez evde... Çok tembel biri.. corabini kıyafetini yere atar ayrıca boyle hem daginik hem de ev islerinde yardimci olmadigi gibi bi de yemekleri cesit ister evi surekli düzenli görmek ister.. inanin bu aralar boğuluyorum eşimin anlayışsızlıgi bu halleri beni cileden cikarmaya basladi bebek kucaklamaktan sirtim tutuldu. Bi de kpss calis diye baski yapiyor ders çalışmaya vaktim olmuyo. Annem bizle kaliyo kardesim babam... annemde aksam 10 da yatiyo. Gündüzde gec kalkiyo derken bana cok faydası olmuyo sadece yemekleri yapiyo o açıdan iyi oluyor zaten ailem.olmasa iki kisinin telasi fazla olmaz. Ben bulaşıkları makineye atıyorum sadece..
bebegim gece cok sık uyaniyo burnu tıkanıyor da ben geceleri uyumuyorum gündüz uyuyorum. Gece surekli bebek pispis yapiyorum başka is yaptırmiyo oglum ya kucakta ya da beşiğini salliyorum. Esim ogretnen yariyil tatilinde ama sabahlara kadar film izliyo gece gündüz pc basında tv basinda kac kez soylemeyle bebegi kucakliyo onu da en fazla yarim saat... yorulmaya basladim artik sirtim da ense köküm de bi agri var... ((
Okurken kalbim sıkıştı, çok darlandım sana evliliği yanlış anlatmışlar (yasatmislar) evlilik asla böyle birşey değil . O sünepe kocana bi ayar vermen şart .samimi söylüyorum : çok üzüldüm ! Ayar veremiyorsan da yol ver ......Biz ailemle 1 bucuk aydir birlikteyiz önceden ikimiz yasiyorduk eşimle hep boyleydi. Evlendigim günden beri.. bi yere gitmez gezmez beni çıkarmaz paramiz yok der ama sigaraya para verir. Ev borcuna girer... ortak ev alacagimiza biraz gezip tozabilirdik ama esim gezmeyi sevmedigi için o ew almaya tamah etti.. tatli pasta vs yemez yapinca kizar.. dişlerini fırçalamıyor kendine bakmiyo kilo aldi. Cips kola tv internet sigara ... hayati bunlardan ibaret.. evlendigim günden beri boyle biri... nikahtan sonra degisti.. eskiden nisanliyken spor salonuna giderdi surekli telefonla arardi niksh olduktan sonra acayip degisti... daha onceki konularıma bakarsanız eşimle çok problemlerim var.. Kendisi bu yapida biri olduğu icin ailemle ayni evde olmak onun icin onemli değil o zaten kendi dünyasında yasayan biri.. karşısına oturup birsey sorinca bile kirk saatte cvp alirsin tv den gözü bisey görümüyo.. ayrica özel hayatimi iyice anlatmışken baska problemim de var esim erken boşalıyor kendini düşünüyor buna hic çözüm bulmak için uğraşmıyor. Ben istemiyorum iyice cinsellikten soğudum sayesinde cunku ben zevk almayı birak aci cekiyirum cok sert hareketleri var ön sevisme falan yok olsada artik agiz bakımına dikkat etmediği icin midem bulanıyor... zaten erken bosaliyor ve ben evlendim hic cinsellikten bisey anlamadim tam yaşamadım bugune kadar.. ilk baslarda korktum cok aci cekiyirdum korkuyordum vajinusmus olduğumu zannettim anladim ki esimin erken boşalması yuzunden oyleymisim.. korunmuyor esim bende ilac kullanmaktan korktum kilo yapar diye ve onun erken bosalmasi yuzunden istemeden hamile kaldım sukur rabbime oglum oldu onu cok seviyorum ama babası ile mutlu degilim sonumuda göremiyorum cok karisik duygulardayım tarif edemem hep içime atiyorum herşeyi.. ayrilmak isteyince yalvariyor barışınca hemen eski haline dönüyor babam da boşanmaya son derece karşı biri ve bi kere bosancaktim babam kriz gecirdi.. inme gelcek adama diye korkuyorum.. 1 buçuk yil icinde cok yiprandim ben... kpss yi kazanıp bi meslek sahibi olsam belki bu kadar mutsuz olmazdim işsiz olmakta beni cok yıpratıyor.. yani ailemle hic bi ilgisi yok zaten hep böyleydi kendi kabuğunda yasayan biri o... cekyatta uyumuş kalmışım üstümü bile örtmemiş düşünün.... güya biz severek evlendik... imzayı attiktan sonra cok degisti ya da ayni evde olunca tanidim..
@Suveybe13 Eveet cok dogru dedin ben de oyle hissediyorum ayni evde bekar gibiyim sanki evlilikten hic bisey anlamadim ben