- 29 Mayıs 2013
- 2.803
- 4.923
- 333
- Konu Sahibi huzursuz624
Bir bayanın konusunu vardı, eşi şizofren çıkmıştı çok benzettim huylarını onunla. Bence kesinlikle psikolojik rahatsızlığı var.Merhaba bir süredir işin içinden çıkamadığım bazı durumlar var. Sizlerden destek almak istiyorum.Evliyim ve 3 çocuğum var. Eşim sürekli gün bugün olmuş öğlen aralarında arar ve telefonu hiç kapatmaz öyle cebimde kalır iş yerinde başkaları kendi aralarında konuşsalar sana mı sordu ne dedi kimdi gibi sorular yöneltir ve iyice araştırır. Geçen gün kimliğim yoktu çantamda bir iş arkadaşıma masana bakar mısın dedim belki elimde orada unutmuşum diye o da baktı orda mı dedim hayır dedi ne sordun diyor bana orada mı dedin kim için sordun. Gerçekten çok sıkıldım artık bu durumlardan. Geçen hafta oğlum telefonu ile oyun oynuyordu bir kaç başka uygulama indirmiş diye telefonu kaldırıp bıktım usandım bu çocuklardan diyerek fırlattı akabinde dün akşam yine çocuk almış telefonu diye sinirlenip anında alıp telefonu paramparça etti. Ben tepki verince sustu sonra gece boyunca söylenip durdu. Ve yatağa girince benden normal şekilde davranmamı istiyor. Sarılmak istiyor konuşmak istiyor. Çoğu kez yapmadığım şeyler ile suçluyor beni. Hep kavga tartışma çıkıyor. Sonra gelip bir şey olmamış gibi yapışıyor öpüyor. Bu durumu nedir cidden 40 yaşını aşmış bir adam niye böyle olur? Anında sinirlenip bana ve çocuklara bir sürü küfür ediyor. Sonra unutalım istiyor. Özür dileme becerisi de yok kesinlikle. Toplum kurallarına da uymaz. Örneğin kapalı alana gireriz elinde sigara vardır söndürmez göstermeden içer biri görüp uyarınca da tantana yapar. Bu ay bir davadan ötürü avukata ödememiz var. Aman ödeme boş ver versin mahkemeye diyor. Ben ise böyle şeyleri hiç sevmem. Borcuma sadık biriyim. Cidden bu durumlarla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Bu adamda ciddi bir rahatsızlık var. İsmini bilmiyorum. Sürekli ben ne dersem aksini söyler ve savunur. Her doğruyu o bilir. Herkesten yakışıklıdır.(bu onun için öyle) İş yerinde olsun çevrede olsun herkesle siyaset konuşur,tartışır ve örnek verirken ağza alınmayacak küfürler eder. Hep o doğru asla başkasının düşüncesine saygı duymaz buna bende dahilim. Ne yapmalıyım ,doktora gitmez bu ve oldukça yıprattı beni bu durum. Geçenlerde boşanalım dedim diye deliye döndü kolumu falan sıktı sen bana mecbursun başkasıyla yapamazsın dedi. Bende ben boşanmak istiyorum dedim başkasıyla evlenmek istiyorum demedim veya hayatımda başkası var demedim. Sürekli nereye gitsek park hali. İr araba görse içinde biri o kim niye bekliyor hemen huylanıyor. Sadakatsizliğini hiç görmedim bu arada. Bende ona karşı aileme karşı çok ilgili bir kadınım ama niye böyle oluyor anlam veremiyorum