• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok sevgisiz

Valla kardeşim diğer yorumlara kırıcısınız falan yazmışsın da ben gerçek düşüncelerimi yazacağım. Kırma amaçlı değil doğrusunu söylemeden rahat edemiyorum biliyon mu? 😁

Birincisi bence eşin seni şuan sevmiyor evlenirken de bir çentik sevgisi varmış zaten onu da 8 senede tüketmiş. Sevgi tükenebilen bir şey. Bile bile lades demişsin. Şuan onun için evde hizmetçiden bir farkın yok. Sevmediğimiz insanların her davranışı batar ya ondan sana sevgi ve merhamet göstermiyor azarlayıp duruyor.
Gelelim ne yapacaksına: ya boşanacaksın kendine yeni bir hayat kuracaksın ya da dayanabildiğin yere kadar. Ha boşanamam diyorsan bari bir işe gir daha az görmüş olursunuz birbirinizi. Harcadığın paraya da laf etmez. Özgüvenin artar.

Eşinize hak vermiyorum ama mantıklı düşününce ekonomi bu durumda, siz çalışmıyorsunuz, 2 çocuk. Gerçekten zor, zaten ülkenin ekonomik durumu aile yaşantısını çok etkiliyor. Eşinize belirtin, çalışmayı düşünüyorum diye. Baskısı biraz azalır belki
O sartlarimizi biliyor benim yuksek lisans egitimim bittikten sonra baslayacagim ve cocuguma ilk 3 yil kendim bakmak istiyorum o yüzden. Ama bu bana sevgisiz davranmasini gerektirmez ya birisi dolduruyor ya başka biri var bilemiyorum her türlü cok kötü

O sartlarimizi biliyor benim yuksek lisans egitimim bittikten sonra baslayacagim ve cocuguma ilk 3 yil kendim bakmak istiyorum o yüzden. Ama bu bana sevgisiz davranmasini gerektirmez ya birisi dolduruyor ya başka biri var bilemiyorum her türlü cok kötü
Yani hiçbirine olmaz diyemem ama olmayabilir bu saydıklarınız. Bunu ancak işte telefon karıştırma veya algılarınızı açık tutarak kanıtlı bir şekilde anlayabilirsiniz. Bambaşka konu.

İşte teori her zaman pratiğe uygulanamıyor ne yazık ki. İç dinamiğiniz /maddi geçminiz nasıl bilmiyorum ama alıp karşınıza güzel konuşma yapsanız? Bana neden bu şekilde davranıyorsun, sebebi çalışmamam ise aklımda ama bu yine de seni haklı çıkarmaz fakat bu şartlar altında yaptığın şeyi sineye çekmek istiyorum tarzı.
Belki adam içine ata ata sinirli oldu. Yani asla da eşinize hiç hak vermiyorum psikolojik şiddet bu yaptığı ama onu anlamaya odaklı konuşmayı bir deneyin bence. Olmuyorsa da siz de bir süre sessiz kalın bu şekilde devam ederse zaten psikolojiniz bunu ne derece kaldırır? Buna göre karar verip yolunuzu çizersiniz ama bende ilk önce yapıcı olan yolları denemeniz. En kötüsünü de getirmeyin aklınıza ama gözünüz kulağınız da açık olsun. Bana nedense eşinizin durumu yorgunluk /bıkkınlık gibi geldi. Bir evin tüm masraflarının tek bir omuzda olma sorumluluğu ağır bir şey

Sevgisizlik ilgisizlik başladı mı arkası geliyor maalesef. Ben de o yüzden ve çeşitli sebeplerden boşanma aşamasındayım şuan. Erkeklerin çoğunda maalesef ayrılalım diyecek gurur ve cesaret yok böyle belli ediyorlar böyle git diyorlar aslında.

• Beğen
Reactions: hlz
Hayat tarzına göre seçtiğiniz kişi kendini sizin sahibiniz gibi görüyor siz sadece hizmet edecek kişisiniz.kadinlar değersiz
Sorun şimdi bu size de yapılıyor

Kesinlikle batiyor egitimli insanlariz ve ben onun profilindeki kariyerli kadin olamadim bunun bi nevi yansimasi olarak zihinsel altyapida eger calismiyorsan ev islerini dört dörtlük yap diyor. Ben de bunlar benim gorevim degil calisan bile ev ve cocuklar ayri sorumluluk yardim etmekÇalışmanızı
Çalışmanızı istiyor o zaman.Evde olmanız gözüne batıyor yada maddi sıkıntısı var.Çocuk iki yaşına gelmiş bence çalışabilirsiniz.O zaman birşey söylemeye yüzü olmaz.
zorundasin diyorum olay orada kopuyor zaten calissam yardim edermis ama butun gün bosmusum

Merhaba 8 yillik evliyim evliligin en başında da bana karşı bazi konularda merhametsizce hareketleri vardi hasta oldugumda filan ilgilenmiyordu yine de iyi kötü gunlerimiz oldu cok fedakarca ve cömert davranirdi. Son zamanlarda bana o kadar soguk, sevgisiz davranıyor ki anlam veremiyorum. Eften püften sebeplerle aramiza sinir koyuyor. Soguk buz gibi bana karsi ve agladigimi bile bile bi kere bile sarilmiyor gonlumu almak şöyle dursun yokmusum gibi davranıyor. Önce kurban bayraminda başladı herşey anneme tavir yapiyorsun inat yapiyorsun, yok babamin elini öpmemissin filan gercek olmayan iddialarla 10 gun kavga ettik bayram da zehir oldu konustum alttan aldim öyle bir sorun yok diye kayinvalide ile de konustum sorsan kimsede sorun yok olan eşimle bana oldu. Simdi de kavga sebebi cocuklara yemek vermiyorsun, ne yedirdin bugun, yok evi toplamiyorsun cok bos vaktin var aksama kadar napiyorsun, cocuga kitap okutmuyorsun sadece tek yaptigim kucuk bebegi emzirmekmis. Ben temiz bir bayanim o da bunu cok iyi bilir. Cocuklari da tabi ki de doyuruyorum. Bir suredir dini egitim filan veriyorum buyuk cocuguma gorup bildigi halde "yapiyor musun hihh" der gibi konusuyor . Niye zaten yaptigim şeylere yapmiyorsun diye üstüme geliyor anlamiyorum. Yaz günü hic camasir eksik olmuyor camasirlari toplamadin diye kavga cikardi halbuki hergunum camasir icinde geciyor. Resmen firsat kolluyor sanki bahane ariyor. Artik beni sevmiyor galiba

Ben eşine değil sana kızıyorum.
Bukadar değersizmisin herşeye göz yumuyosun?

Merhaba 8 yillik evliyim evliligin en başında da bana karşı bazi konularda merhametsizce hareketleri vardi hasta oldugumda filan ilgilenmiyordu yine de iyi kötü gunlerimiz oldu cok fedakarca ve cömert davranirdi. Son zamanlarda bana o kadar soguk, sevgisiz davranıyor ki anlam veremiyorum. Eften püften sebeplerle aramiza sinir koyuyor. Soguk buz gibi bana karsi ve agladigimi bile bile bi kere bile sarilmiyor gonlumu almak şöyle dursun yokmusum gibi davranıyor. Önce kurban bayraminda başladı herşey anneme tavir yapiyorsun inat yapiyorsun, yok babamin elini öpmemissin filan gercek olmayan iddialarla 10 gun kavga ettik bayram da zehir oldu konustum alttan aldim öyle bir sorun yok diye kayinvalide ile de konustum sorsan kimsede sorun yok olan eşimle bana oldu. Simdi de kavga sebebi cocuklara yemek vermiyorsun, ne yedirdin bugun, yok evi toplamiyorsun cok bos vaktin var aksama kadar napiyorsun, cocuga kitap okutmuyorsun sadece tek yaptigim kucuk bebegi emzirmekmis. Ben temiz bir bayanim o da bunu cok iyi bilir. Cocuklari da tabi ki de doyuruyorum. Bir suredir dini egitim filan veriyorum buyuk cocuguma gorup bildigi halde "yapiyor musun hihh" der gibi konusuyor . Niye zaten yaptigim şeylere yapmiyorsun diye üstüme geliyor anlamiyorum. Yaz günü hic camasir eksik olmuyor camasirlari toplamadin diye kavga cikardi halbuki hergunum camasir icinde geciyor. Resmen firsat kolluyor sanki bahane ariyor. Artik beni sevmiyor galiba
Boşan

Yani hiçbirine olmaz diyemem ama olmayabilir bu saydıklarınız. Bunu ancak işte telefon karıştırma veya algılarınızı açık tutarak kanıtlı bir şekilde anlayabilirsiniz. Bambaşka konu.

İşte teori her zaman pratiğe uygulanamıyor ne yazık ki. İç dinamiğiniz /maddi geçminiz nasıl bilmiyorum ama alıp karşınıza güzel konuşma yapsanız? Bana neden bu şekilde davranıyorsun, sebebi çalışmamam ise aklımda ama bu yine de seni haklı çıkarmaz fakat bu şartlar altında yaptığın şeyi sineye çekmek istiyorum tarzı.
Belki adam içine ata ata sinirli oldu. Yani asla da eşinize hiç hak vermiyorum psikolojik şiddet bu yaptığı ama onu anlamaya odaklı konuşmayı bir deneyin bence. Olmuyorsa da siz de bir süre sessiz kalın bu şekilde devam ederse zaten psikolojiniz bunu ne derece kaldırır? Buna göre karar verip yolunuzu çizersiniz ama bende ilk önce yapıcı olan yolları denemeniz. En kötüsünü de getirmeyin aklınıza ama gözünüz kulağınız da açık olsun. Bana nedense eşinizin durumu yorgunluk /bıkkınlık gibi geldi. Bir evin tüm masraflarının tek bir omuzda olma sorumluluğu ağır bir şey
Kadının emzirdiği bebeği var memur falan da değil, nasıl çalışsın hem kucuck bebek hem ev işleri hem iş? Adam çok rahatsizsa kondom kullanacaktı. Bu kadın boka torbası değil, beyefendi sinirlendiğinde sınırını kadından çıkaramaz.

Bana birisinin doldurusuna gelmiş gibi geldi. Yoksa sizi seviyor bence.

Kadının emzirdiği bebeği var memur falan da değil, nasıl çalışsın hem kucuck bebek hem ev işleri hem iş? Adam çok rahatsizsa kondom kullanacaktı. Bu kadın boka torbası değil, beyefendi sinirlendiğinde sınırını kadından çıkaramaz.
Ben tersi bir şey demiyorum zaten. Ki belirttim de bunu. Bazen insanın hayatı çok kötü gidebilir, bilemeyebilirsin. Boşan demek çok kolay bir şey. Ben de konuşmasını tavsiye ettim bu yüzden, geri kalan yol zaten konu sahibinin kendisinde. Ben konuşmaktan yana bir insanım. Dediğim gibi iç dinamiği bilemiyorum. Tek tarafta konuları dinliyoruz ayrıca. Bana cevap vermeniz lüzumsuz çünkü dediğiniz tersi bir şey demedim ben de zaten. Sadece iki cümle de evet boşanmalısın demek istemedim. Ayrıca keşke dediğiniz gibi sinirimizi yalnızca boks torbasından çıkarsak ama o şekilde olmuyor ne yazık ki. Biraz daha gerçekçi bakmak lazım. Bu cümleden sonra tekrar ediyorum yine eşe hiçbir şekilde hak vermiyorum. Bu karar o yüzden zaten konu sahibinin. İster konuşur isterse boşar yani benimkisi yalnızca ılımlı yaklaşım

Sevilmemişsiniz hiç :KK43:

Malesef bazı şeyleri görmek ve anlamak için yıllar geçmiş oluyor, benliğimiz zarar görüyor.

Bu kadar eften püften şeylere takılıyorsa hayatında biri olma ihtimali de yüksek. Beğenmiyorsa kendisi yapsın!
Bende onu diyecektim.
Birini bulmuş olabilme ihtimali çok yüksek
Yada o kadar zamandır alttan alındı ki iyice arsızlığı ele aldı.

Gerçekten neden hiç cevap vermiyor acaba, adamın şiddet eğilim olduğundan şüpheleniyorum.
Hayır öyle bir şey hic olmadı olamaz da . Ben soguk tavirlarina ve tutarsizligina katlanamiyorum bunu neden yapiyor . Bizimki böyle hadi boşan denilecek bi iliski degildi zamanla geriledi bir şeyler. Diyorum ya ev işi ya da ailesinin yanina gittigimizde ufak tefek her hareketim mesele oluyor bu isin icinden çıkamıyorum. Yol yordam bilmeyen bir kadın değilim ama o öyle goruyor beni bu cok sacma geliyor bana . Diyorum sen beni evlenmeden once gördün tanidin misafirim de oldun yol yordam bildigimi biliyorsun simdi niye her sey mesele . ??? Bence kesin dolduran var . Cok iyi niyetli davranmisim bugune kadar anladim ki gardimi almam lazım

Gerçekten neden hiç cevap vermiyor acaba, adamın şiddet eğilim olduğundan şüpheleniyorum.
Hayır öyle bir şey hic olmadı olamaz da . Ben soguk tavirlarina ve tutarsizligina katlanamiyorum bunu neden yapiyor . Bizimki böyle hadi boşan denilecek bi iliski degildi zamanla geriledi bir şeyler. Diyorum ya ev işi ya da ailesinin yanina gittigimizde ufak tefek her hareketim mesele oluyor bu isin icinden çıkamıyorum. Yol yordam bilmeyen bir kadın değilim ama o öyle goruyor beni bu cok sacma geliyor bana . Diyorum sen beni evlenmeden once gördün tanidin misafirim de oldun yol yordam bildigimi biliyorsun simdi niye her sey mesele . ??? Bence kesin dolduran var . Cok iyi niyetli davranmisim bugune kadar anladim ki gardimi almam lazim

Bence kesin dolduran var
Eşinizi dolduran biri olduğunu düşünmedim, hatta sizi aldattğını da. Eğer orta gelirli bir aileniz varsa yani işte ucu ucuna yeten, bunlar için de mesele olabilir. Bir de eşinizin iş arkadaşları varsa sizin gibi yaşlarda çocuğu olup hem çalışan hem evi çekip çeviren iş ortamında bunlar konuşuluyorsa sizi kıyaslıyor olabilir. Kadın çalışınca ister istemez ev ekonomisi yükseliyor. Ona göre sosyallik artıyor bi dışarı yemeğe gidilecek çok da düşünülmüyor bi dışarda kahve içilecek vs… Eşiniz haklı demiyorum ama muhtemelen böyle mutlu çiftler gördü. Sizin anlıyorum ama 3 aylık bebeğini bırakıp işine dönenler var sırf kredi ödemesi var diye adam bunları gördüyse iyice gözüne battınız muhtemelen, halbuki bakacak biri yoksa kreşler çok pahalı 🥺

Back
X