valla güldüm ya yazdıklarına ister istemez
çünkü ben de uyandıgımda eşim yoksa uyandım sen yoktun diye dudak büzerim
veya yatacagımda eşim yatmıyorsa senle yatacam uykun gelsin diye bekleyecem derim
ama bu yazılanları okuyunca ne çekilmez biri oldugumu fark ettim
tabi benimki öylesine naz kapris gibisinden
yoksa gidip gayet güzel de uyurum aslında da işime gelmiyo
neyse senin meselene gelelim
valla Allah yardımcın olsun
ilgili olsun ilgili olsun deriz ama ölçüsü de çok önemli demek
insanı canından bezdirir bunca ilgi de
iyi ki evlenmiş senle yoksa napardı düşünemiyorum
valla benim kafama azıcık bi şey takılsa
nette yardımcı olan uzmanlar var onlara danışıyorum
psikolog evlilik danışmanı doktor aklına ne gelirse
bence sen de ayrıntılı bi şekilde anlat derdini onlara
burda senin sorununu yaşayan pek kimse olmadıgından
çözüm de bulamazsın
belki yap dedikleri bi şeyi yaparsın ters teper adam daha da üstüne düşer
deli divane aşık da ondan mı böyle yapıolar acaba
ya da özgüven eksikliği ondan mı
yani bi adam benle ilgilenmezsn die çocuk istememesi çok ilginç
bilirim bilirim beni almadan gidip uyumaz. sen öglenlerin pc kullanabiliyon mu? bizim pc şifreli sadece akşamları açıyor ben oturuyorum.
şimdide senin erkek olabileceğini düşünüp msjlaşma diyor. yaa gerçi benim işinden dolayı böyle şüpheci çünkü kendisi psikolog eşini aldatan evden kaçan kadınlarla görüşüyor haliyle iyice kötüye gitti benim ki :
Evet gunduzde gecede girebiliyorum sorun olmuyor ya madem eniste psikolog benim durumu anlatta buseyler desin sonra soylediklerine gore hareket edelim esim hakkinda biseyler soylerseb once ses cikarma sonra onun kocasi senin fotokopin de belki oda pay cikarirda seni biraz rahat birakir
Dogru bi bide boyle bir durum var ama keske arkadaslarim olsada ben begenmediklerimi hayatimdan cikarsam en azindan boyle bir luksun var
valla hiç bi yorumda bulunmuyor belkide lafın kendine geleceğini biliyor
bilirim bilirim beni almadan gidip uyumaz. sen öglenlerin pc kullanabiliyon mu? bizim pc şifreli sadece akşamları açıyor ben oturuyorum.
şimdide senin erkek olabileceğini düşünüp msjlaşma diyor. yaa gerçi benim işinden dolayı böyle şüpheci çünkü kendisi psikolog eşini aldatan evden kaçan kadınlarla görüşüyor haliyle iyice kötüye gitti benim ki :
hahahaha kasin kisi kendini bilmez mi senin takildigin topigin konusu ne ?
yaaa çok vahim durumdayızz yaaa sen böyle yazınca çok üzüldümm
Bir komşum daha vardı biz göçmeden önce artık bana gelemiyeceğini söyle nedenide eşim evde olması eşimin kendisi patron istediği vakit işe gider hanımefendi rahatsız olmuş artık ben onun evine gidecekmişim bende bu lafa çok üzüldüm ve ağladım eşimede anlattım değmez dedi isteyen gelir dedi bahane bulmuş dedi,al sana arkadaş
Ah arkadasim burda sakayla karisik anlatiyoruz ama vallahi bunalimin esigindeyim bir anda arkadaslarim okulum yasadigim hayat ozgurlugum puf ucup gittiler bari yavas yavas olsaydida sindirseydim pat diye ildu hersey afalladim simdi sudan cikmis balik gibiyim ha bide kiyafet kisitlamasi basladi son aylarda hersey tamdi sanki bu eksikti bunuda yapiyor haftada birde olsa bir arkadasimla oturup konusmak gezmek dedikodu yapmak istiyorum ya benbazen bunlari soyluyorum ona uzuldugumu anlasin diye arkadas olmaz askim olmaz biz bize yeteriz soyle ne istiyorsun dertlesmek konusmak istiyorum diyorum gel dertlesim diyo ya ben belki seni cekistircem Allah Allah nasil sana seni cekistiriyim hic eglenceli degil cok sacma diyorum hadi bir deneyelim diyo ben basliyorum saymaya vay be seninde ne bicim kocan varmis psikopat bu ayyy allah yardimcin olsun diye dalga geciyor...ya ben napiyim simdi bu kocayi
Keşke benide kıskanan birisi olsa
İlAhİ AnAkSa HiÇ gÜlEcEğİm YoKtUuUu...
Evli misin boyle soyleme keske benide normal derece kiskanan biri olsa de :)
Vallahi bende sinirimden aglanacak halime guluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?