Esim cok kiskanc ne yapacağımı bilmiyorum :(

Anaksa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
113
0
46
Ankara
Esim suanda calismiyor normalde babasiyla insaat isi yapiyolar 7ay sonra tekrar baslicaklar 1 yildir evliyiz esim asiri evcimen ki benim icin cok kotu bir durum bu cunku disari haftada bir veya iki cikiyoruz ve kiskanclik diz boyu oldugu icin hic arkadasimda yok tek disari cikamiyorum kuzenlerinin esleriyle bile gondermiyo bi alisverise bi kahve icmeye ehliyete yazilmak istiyorum izin vermiyor ben ogretirim diyo ya cevirip polis ehliyeti sorsa diyorum arabayi alirlar en fazla alsinlar ama sen ehliyete falan gidemezsin diyo kocis alisverise gidelim diyorum en fazla yarim saat dayaniyor internetten siparis veririz diyor butun sulale gune girmis bende girdim nasil olduysa izin verdi beni birakti bu arada gunu disarda yapiyolar keldi restorana 2tane adam yemek yiyordu bu restoranda erkek var hadi gun parasini ver gidiyoruz dedi Allah'im rezillik ya ne diyecegimi bilemedim insanlara hastaneye gidicez esim hasta falan diye yalan soyledim normalde surat assam dayanamaz bu konuda olsem degismiyor bu adam.normalde bilgisayar basindan kalkmayan adam marketten siparis veriyoruz hop koskosa gelip kapiyi aciyor niye ben acmiyim adam getiriyor diye ilgilidir sevgisini belli eder ustume titrer ama bir kiskanclik birde bilgisayar yedi bitirdi beni herseye yardim eder yemek yapar utu yapar her konuda destekcidir ama gunde 4 saat oyun oynuyor buda beni rahatsiz ediyor banada almis bir bilgisayar birlikte oynayalim diyor Ya cikip baska biseyler yapalim kuzenlerini davet edelim ve ya biz gidelim diyorum biz birbirimize yeteriz hem benim kuzenlerim seninle sakalasiyolar cok samimi olmayalim diyor ya anlamiyorum ne var bunda benimde kuzenlerim esimle sakalasir hep beraber guler egleniriz gercu artik onlarda gelmiyor cunku bizevden cikmiyoruz cikarsakta baska biri olmuyor yanimizda sadece ikimiz olalim baska kimse olmasin istiyor hic arkadasim kalmadi delircem ya

kiskanclik dozunda guzeldir,fazlasi hastaliktir.Esinizin kendine guveni yok galiba.Ama bu duruma fazla dayanamazsiniz.Evliliginiz sarsilir,bosanmaya kadar gider.Eve hapsolmussunuz resmen . psikolojiniz bozulur ya:S

kiskanclik dozunda guzeldir,fazlasi hastaliktir.Esinizin kendine guveni yok galiba.Ama bu duruma fazla dayanamazsiniz.Evliliginiz sarsilir,bosanmaya kadar gider.Eve hapsolmussunuz resmen . psikolojiniz bozulur ya:S

Aslinda had safada guveni var kendinede banada ama derdi ne anlamadim hayatimizdabkimse olasin istiyor bu ne demek ya ben 20 yasindayim en guzel caglarim ama hic arkadasim yok akrabalar (aileler haric) kimseyle gOrusmek istemiyor gercekten bunaldim devamli evin icinde ve iki kisi yalniz nereye kadar allah askina ya

bence o kıskançlık değil..eşiniz hastalık derecesinde seviyor sizi ve bi kutuya hapsedip ben den başka kimse görmesin kimse sevmesin istiyor,aşırı kıskançlık olsa olay çok farklı boyutlara gider kafasında kurup kurup size patlar iftira atmalara kadar gider.Allah kolaylık versin ne diyeyim :26:

hastalik bu..kiskanclik degil..insan sevgisini böyle belli etmez..insan sevdigine guvenir..size guvenmiyor kocaniz bence kendinide guveni yok..Allah yardimciniz olsun..zor hayatiniz..

benim eşim de kıskançtır ama seninkinin yanından geçmez... canım, eşin seni seviyor. sana güvenmiyor olabilir. bu senin güvenini sarsacak bir şey yaptığından değil, belki eski kız arkadşaının ihanetine uğramıştır. bir şekilde kadınlara ve kendine olan güvenini yitirmiş. acısını senden çıkarıyor. sen terslensen de "bir şey mi var ki saklıyorsun" diyecek. her şekilde güvenini tazelemeye çalış. sevdiğini fazlasıyla dile getir. Allah yardımcın olsun. zamanla aşarsınız inşallah.

Yani sevdiginden yuzde yuz eminim ama bu derece kiskancliga anlam veremiyorum yoruyor resmen beni asiri sevgi var ya 1 yil oldu 1 saat icinde opup sarilmadiysam problem oluyor bilgisayar basina oturuyor abartmiyorum 5 dk da bir karis gel diyo gidiyorum opuyo sariliyo asagi iniyorum 5 dk sonra tekrar gecen hafta bagirdim cagirdim beni cagirip durma cok istiyosan sen gel diye gitmis banada bilgisayar almis artik yanimda oturacaksun hep diye delircem ya tamam bende cok seviyorum ama bu durum beni yipratiyor arkadasi ariyor gel biyerlerde oturalim hanimlari ekelim diyor git degisiklik olur askim diyorum ben sensiz gitmem diyor resmen yapisik ikizler gibi olduk bir sure sonra konusucak seyde kalmadi zaten hep dip dibeyiz konuscak bisey yok ki

Ya canim guven meselesi inanki degil ya annesinden bile kiskaniyor kaynanam 3 defa opse 4. de kizar esim yeter cok optun opme artik diye ve ciddi ciddi simdiden bana askim cocugumuz oldugunda beni ihmal etmeszun dimi benide seversin yoksa istemem diyo bu ne demek ta ha diceksinizki siz kiskanc degil misiniz olamiyorum cunku sebep birakmiyor oyunda birlikler var bir birlige uye olucak once kiz var mi diye soruyor varsa girmiyor o birlige karsinda mini etekli biri olsa yonunu ceviriyor vs vs...ki normalde sert sinirli taviz vermeyen gayetvyakisikli bir tiptir hic beklemezsiniz bunlari ama garip ya vallahi garip bu kadari normal degil sanirim cocukluguna inmek lazim :)

Bu tür kıskançlık zulumdur karşıdaki insana.. Hayatı tahammulsuz hale getirir..
Bazı insanların zamanlar törpüleniyor bu duyguları , bazılarının ki düzelmiyor.

İnşaallah eşinizin düzelir.

Bir konuyu anlamadım; haftada bir ya da iki dışarı çıkabiliyoruz diyorsunuz; bence evli insanlar için bu çok iyi, hatta bir çok evli çift iki üç haftada bir dışarıya çıkabiliyorlar.

Haftada kaç defa birşeyler yapmak istiyorsunuz dışarıda ?

Umarim duzelir evet haftada bir bazen 2 cikiyoruz evet ciftler icin cok normal ama benim ozel bir durumum var ondan ayri hicbirsey yapamiyorum gorusmeyi birakin konuscak arkadasim yok bir kadin disari ciktigindan gezmek alisveris yapmak bur magazada doya doya 1 saat kalmak yoruldugunda oturup kahve icmek sinra gezmeye devam etmek ister biz sadece yemege gidiyoruz hepsi bu alisverise tahammulu yok Ee disarda yemek yemek biseyi degistirmiyoki evde yalniziz ordada tek fark ben o gece yemek yapmiyorum bu kadar yani baska bisey yok millete tip tip bakar bazen niye bakiyosun diye cikisir anlicagin arkadasim disari cikmak var bide baska cikmak var

canım valla hemen hemen benim durumdasın benim eşimde çok kıskanç.
2,5 yıllık evliyim ve evlendigimden beri hiç yalnız evden çıkmadım hep yanımda yaa annem yaa kayınvalidem vs insanlar oldu valla hiç tek başıma çıkmadım dışarı
vee memleketimizde oturmuyoruz. önce siirtte oturduk şimdi konyadayız ama ben bu zamana kadar hiç arkadaşım olmadı.
hafta içi hep evdeyim sadece hafta sonu eşimle çıkıyoruz oda sadece alışveriş merkezleri :S
yine bi arkadaşlar fln yok yanii acayip sıkılıyorum bende bu durumdan benide teyzemin oglundan kıskanıyor düşün kendi kuzenin kardeş gibi büyüdük ama anlamıyor işte
anneme gittigimde eger kuzenin gelirse oturmaıyoruz orda apar topar kalkıyoruz yani eger bulursan bi çare bana da söyle olur mu?
valla ilk yıl böyleydi herkes sonra düzelir dedi sonra hamile kaldım çocuk olunca bırakır artık dediler bebeğim 6 aylık hala böyle ama hala umutluyum
inşallah senin ki daha kısa sürer.
bu arada hamileyken parmaklarım şişmişti alyansı çıkardım sıkıyo diye sana alyans alalım dedi
yaa allah aşkına doğru dürüst yalnız çıkmıyom zaten hem bu koca göbekle zaten evli oldugum çok ortada demiştim.

kadın milletine de yaranılmaz
ilgilenmese ilgilenmez ilgilense baydı ilgiden
adamlar napsın

gerçi bu kadarı da fazla ama bence bu bi süreç

ben de yeni evliyim arkadaşlarımın hepsi bekar ve konuşacak bi nokta bulamıyorm görüşmüyoruz
kendi başıma çıkıp gezen biri değilim ki gezsen nere gezecen
komşularımdan yana da şansızım

görüştüğüm sadece kendi ailem
benim eşim de evliliğimizin ilk aylarında (ki şu anda da 8 aylık evliyiz) çok kıskançtı
annemlere bile gitmeme takılırdı çok gidersem alışır burayı benimsemezsin diye düşünürdü

babama çok kıskanç dediğimde geçer demişti
geçti de gerçekten
güven duymaya başladı ondan bence.

ama benim eşim bana bu kadar düşkün değil
gelir pc başına geçer o gelince ben tv başına geçerim
sana da pc alayım birlikte oynayalım demez yani

sen kaç yıllık evlisin
belki zamanla düzelecektir
hem kocan seni sevio değer verio ilgileniyo bu yönden düşün
zamanla arkadaşların da olur çevren de
o da bi süre sonra sıkılır sadece senle olmaktan
bu süreyi iyi değerlendir bence

Ah kader arkadasim sende ayni durumdasin umudunu kaybetme belki duzelir benide hep avuttular yeni evlisin duzelir dediler ama adam cocukla cok ilgilenceksen istemiyorum cocuk diyor nasil duzelcek bu adamlar bilmiyorum ama artik dayanamiyorum ya dertlesicek arkadasim yok ayni senin gibiyim bak senin tazduginbyaziyi gordu surat 5 karis sana canim demesin diyo :0 ayyyyyy delircem ya eger bir cozum yolu bulursam seni haberdar edicem arkadasim hergun yeni bir oneriyle gifiyorum simdiye kadar yemedi bakalim dahabplanlarim var tutarsa haver etcem :) bu arada alyans ha evden cikmiyorsun sende napicakmis hayalletlere gostermek icin mi tovbe tovbe Allah yardimcimiz olsun arkadasim

Canim bir yillik evliyim ama gittikce daha kotu oluyor sabah kalkip kahvalti hazirliyorum beyefendiye 5 karis surat ne olmus sabah kalkmis beni gorememis noye yaninda degilmisim niye kahvalti hazirlama iniyormusum bende alip hepsini topladim karnim ac bana kahvalti hazirlar misin dedim ne diyim yani ne yapiyim ilgilenmiyo muyum fazlasiyla ya bazen uykum erken geliyor hep once beni uyutur sonra o uyur) kusuyor ben yoktum yaninda sen uyumussun diye bu ne ya bu ne yani kizlar valla bunaldim ya

galiba benim eşimden farksız benim eşim aynı yaa ben de şuan sürekli takıldıgım bi topik var ordaki arkadaşların canım şekerim laflarına takılıyor sen de deme diyor şimdide sürekli soruyor kimle mesajlaşıyon diye yedi başımın etini

Ayyyy koptum ya bizim kocisler turunun son ornegi heralde hahaha

valla güldüm ya yazdıklarına ister istemez
çünkü ben de uyandıgımda eşim yoksa uyandım sen yoktun diye dudak büzerim
veya yatacagımda eşim yatmıyorsa senle yatacam uykun gelsin diye bekleyecem derim
ama bu yazılanları okuyunca ne çekilmez biri oldugumu fark ettim
tabi benimki öylesine naz kapris gibisinden
yoksa gidip gayet güzel de uyurum aslında da işime gelmiyo

neyse senin meselene gelelim
valla Allah yardımcın olsun
ilgili olsun ilgili olsun deriz ama ölçüsü de çok önemli demek
insanı canından bezdirir bunca ilgi de
iyi ki evlenmiş senle yoksa napardı düşünemiyorum
valla benim kafama azıcık bi şey takılsa
nette yardımcı olan uzmanlar var onlara danışıyorum
psikolog evlilik danışmanı doktor aklına ne gelirse
bence sen de ayrıntılı bi şekilde anlat derdini onlara
burda senin sorununu yaşayan pek kimse olmadıgından
çözüm de bulamazsın
belki yap dedikleri bi şeyi yaparsın ters teper adam daha da üstüne düşer
deli divane aşık da ondan mı böyle yapıolar acaba
ya da özgüven eksikliği ondan mı

yani bi adam benle ilgilenmezsn die çocuk istememesi çok ilginç

bilirim bilirim beni almadan gidip uyumaz. sen öglenlerin pc kullanabiliyon mu? bizim pc şifreli sadece akşamları açıyor ben oturuyorum.
şimdide senin erkek olabileceğini düşünüp msjlaşma diyor. yaa gerçi benim işinden dolayı böyle şüpheci çünkü kendisi psikolog eşini aldatan evden kaçan kadınlarla görüşüyor haliyle iyice kötüye gitti benim ki :

psikolog muuuuuuuuuuu
ben de arkadaşa psikolog öneriyorum kelin ilacı olsa hesabı
bence konu sahibi arkadaş senin eşine gitsin sorsun
adam kendi de öyle oldugu için ya neden öyle davrandıgını açıklar
ya da bu duruma neyn son verebilecegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…