kiskanclik dozunda guzeldir,fazlasi hastaliktir.Esinizin kendine guveni yok galiba.Ama bu duruma fazla dayanamazsiniz.Evliliginiz sarsilir,bosanmaya kadar gider.Eve hapsolmussunuz resmen . psikolojiniz bozulur ya:S
bence o kıskançlık değil..eşiniz hastalık derecesinde seviyor sizi ve bi kutuya hapsedip ben den başka kimse görmesin kimse sevmesin istiyor,aşırı kıskançlık olsa olay çok farklı boyutlara gider kafasında kurup kurup size patlar iftira atmalara kadar gider.Allah kolaylık versin ne diyeyim :26:
benim eşim de kıskançtır ama seninkinin yanından geçmez... canım, eşin seni seviyor. sana güvenmiyor olabilir. bu senin güvenini sarsacak bir şey yaptığından değil, belki eski kız arkadşaının ihanetine uğramıştır. bir şekilde kadınlara ve kendine olan güvenini yitirmiş. acısını senden çıkarıyor. sen terslensen de "bir şey mi var ki saklıyorsun" diyecek. her şekilde güvenini tazelemeye çalış. sevdiğini fazlasıyla dile getir. Allah yardımcın olsun. zamanla aşarsınız inşallah.
Umarim duzelir evet haftada bir bazen 2 cikiyoruz evet ciftler icin cok normal ama benim ozel bir durumum var ondan ayri hicbirsey yapamiyorum gorusmeyi birakin konuscak arkadasim yok bir kadin disari ciktigindan gezmek alisveris yapmak bur magazada doya doya 1 saat kalmak yoruldugunda oturup kahve icmek sinra gezmeye devam etmek ister biz sadece yemege gidiyoruz hepsi bu alisverise tahammulu yok Ee disarda yemek yemek biseyi degistirmiyoki evde yalniziz ordada tek fark ben o gece yemek yapmiyorum bu kadar yani baska bisey yok millete tip tip bakar bazen niye bakiyosun diye cikisir anlicagin arkadasim disari cikmak var bide baska cikmak varBu tür kıskançlık zulumdur karşıdaki insana.. Hayatı tahammulsuz hale getirir..
Bazı insanların zamanlar törpüleniyor bu duyguları , bazılarının ki düzelmiyor.
İnşaallah eşinizin düzelir.
Bir konuyu anlamadım; haftada bir ya da iki dışarı çıkabiliyoruz diyorsunuz; bence evli insanlar için bu çok iyi, hatta bir çok evli çift iki üç haftada bir dışarıya çıkabiliyorlar.
Haftada kaç defa birşeyler yapmak istiyorsunuz dışarıda ?
canım valla hemen hemen benim durumdasın benim eşimde çok kıskanç.
2,5 yıllık evliyim ve evlendigimden beri hiç yalnız evden çıkmadım hep yanımda yaa annem yaa kayınvalidem vs insanlar oldu valla hiç tek başıma çıkmadım dışarı
vee memleketimizde oturmuyoruz. önce siirtte oturduk şimdi konyadayız ama ben bu zamana kadar hiç arkadaşım olmadı.
hafta içi hep evdeyim sadece hafta sonu eşimle çıkıyoruz oda sadece alışveriş merkezleri :S
yine bi arkadaşlar fln yok yanii acayip sıkılıyorum bende bu durumdan benide teyzemin oglundan kıskanıyor düşün kendi kuzenin kardeş gibi büyüdük ama anlamıyor işte
anneme gittigimde eger kuzenin gelirse oturmaıyoruz orda apar topar kalkıyoruzyani eger bulursan bi çare bana da söyle olur mu?
valla ilk yıl böyleydi herkes sonra düzelir dedi sonra hamile kaldım çocuk olunca bırakır artık dediler bebeğim 6 aylık hala böyle ama hala umutluyum
inşallah senin ki daha kısa sürer.
bu arada hamileyken parmaklarım şişmişti alyansı çıkardım sıkıyo diye sana alyans alalım dedi
yaa allah aşkına doğru dürüst yalnız çıkmıyom zaten hem bu koca göbekle zaten evli oldugum çok ortada demiştim.
Canim bir yillik evliyim ama gittikce daha kotu oluyor sabah kalkip kahvalti hazirliyorum beyefendiye 5 karis surat ne olmus sabah kalkmis beni gorememis noye yaninda degilmisim niye kahvalti hazirlama iniyormusum bende alip hepsini topladim karnim ac bana kahvalti hazirlar misin dedim ne diyim yani ne yapiyim ilgilenmiyo muyum fazlasiyla ya bazen uykum erken geliyor hep once beni uyutur sonra o uyur) kusuyor ben yoktum yaninda sen uyumussun diye bu ne ya bu ne yani kizlar valla bunaldim yakadın milletine de yaranılmaz
ilgilenmese ilgilenmez ilgilense baydı ilgiden
adamlar napsın
gerçi bu kadarı da fazla ama bence bu bi süreç
ben de yeni evliyim arkadaşlarımın hepsi bekar ve konuşacak bi nokta bulamıyorm görüşmüyoruz
kendi başıma çıkıp gezen biri değilim ki gezsen nere gezecen
komşularımdan yana da şansızım
görüştüğüm sadece kendi ailem
benim eşim de evliliğimizin ilk aylarında (ki şu anda da 8 aylık evliyiz) çok kıskançtı
annemlere bile gitmeme takılırdı çok gidersem alışır burayı benimsemezsin diye düşünürdü
babama çok kıskanç dediğimde geçer demişti
geçti de gerçekten
güven duymaya başladı ondan bence.
ama benim eşim bana bu kadar düşkün değil
gelir pc başına geçer o gelince ben tv başına geçerim
sana da pc alayım birlikte oynayalım demez yani
sen kaç yıllık evlisin
belki zamanla düzelecektir
hem kocan seni sevio değer verio ilgileniyo bu yönden düşün
zamanla arkadaşların da olur çevren de
o da bi süre sonra sıkılır sadece senle olmaktan
bu süreyi iyi değerlendir bence
galiba benim eşimden farksız benim eşim aynı yaa ben de şuan sürekli takıldıgım bi topik var ordaki arkadaşların canım şekerim laflarına takılıyor sen de deme diyorşimdide sürekli soruyor kimle mesajlaşıyon diye yedi başımın etini
Canim bir yillik evliyim ama gittikce daha kotu oluyor sabah kalkip kahvalti hazirliyorum beyefendiye 5 karis surat ne olmus sabah kalkmis beni gorememis noye yaninda degilmisim niye kahvalti hazirlama iniyormusum bende alip hepsini topladim karnim ac bana kahvalti hazirlar misin dedim ne diyim yani ne yapiyim ilgilenmiyo muyum fazlasiyla ya bazen uykum erken geliyor hep once beni uyutur sonra o uyur) kusuyor ben yoktum yaninda sen uyumussun diye bu ne ya bu ne yani kizlar valla bunaldim ya
Canim bir yillik evliyim ama gittikce daha kotu oluyor sabah kalkip kahvalti hazirliyorum beyefendiye 5 karis surat ne olmus sabah kalkmis beni gorememis noye yaninda degilmisim niye kahvalti hazirlama iniyormusum bende alip hepsini topladim karnim ac bana kahvalti hazirlar misin dedim ne diyim yani ne yapiyim ilgilenmiyo muyum fazlasiyla ya bazen uykum erken geliyor hep once beni uyutur sonra o uyur) kusuyor ben yoktum yaninda sen uyumussun diye bu ne ya bu ne yani kizlar valla bunaldim ya
bilirim bilirim beni almadan gidip uyumaz. sen öglenlerin pc kullanabiliyon mu? bizim pc şifreli sadece akşamları açıyor ben oturuyorum.
şimdide senin erkek olabileceğini düşünüp msjlaşma diyor. yaa gerçi benim işinden dolayı böyle şüpheci çünkü kendisi psikolog eşini aldatan evden kaçan kadınlarla görüşüyor haliyle iyice kötüye gitti benim ki :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?