• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok horluyor

Arkadaşlar 3 aylık bebeğim var ve çok zor uyutuyorum eşim aşırı horluyor ne yaparsam yapım susmuyor bebek de sesten uyanıyor 3 den önce yatamıyorum kesinlikle bi süre ayrı yattık fakat olmuyor ayrı yatınca da kafayı yicem doktora gitmeyi istemiyor kalbini kırmak istemiyorum fakat bazı geceler boğasım geliyor resmen ne yapmam lazım ağzını elimle kapatsam işe yarıyor ama uyanıyor ve kızıyor horladığını pardon pancar motoru gibi ses çıkardığını kabul etmiyor zeytinyağı gibi üste çıkıp geri yatıyor ve sabah olduğunda tripli bi şekilde işe gidiyor bende uykusuzluktan pert oluyorum
merhaba sırt üstü yatıyorsa eğer yüzüstü yatmayı deneyebilir

Mesele etmeyin diyorsunuz ama benden ayrı yatınca üzülüyormuş yatırsam bili gece geri gelip yatabiliyor
Evet sesini de kaydettim kendine attım yoruluyorum ne var bunda sende idare et diyor
Doktora gitme konusunda kaç iknalar yapmadım randevu aldım kaç kere gitmiyor konuşmaya başlayınca da memnun değilsin bilmem ne
Bebeğim çok küçük arkadaşlar bide çocuk peş peşe hastalıklar atlattı şurada daha 1 aydır iyi diyebilirim ayırabilcek bi odam yok malesef kayınvaldemgil bizde 1 ay sonra gitcekler kışı burda geçiriyorlar salona atacam artık yatsın napım yoksa zaten bebe bütün gün kucağımda ev di yemekti gelendi gidendi bide gece yorgunluğu bitmek üzereyim teşekkür ederim hepinize sağolun çok bunalmıştım
Eşiniz aşırı bencil, hem çözüm istemiyor, hem sizi düşünmüyor, hem manipüle ediyor. Aynı şekilde siz horlasaniz idare eder miydi?

Hep kadınlar dayanmak ve tolere etmek zorunda her şeyi nedense!

Back