Eşim çok horluyor

Doktora gitsin bi zahmet sizi bu kadar rahatsız etmeye ne hakkı var

Eminim çocuğun her türlü bakımı ve ev işleri de size yıkılmıştır

Canınıza acımıyor musunuz uyku uyumak sizin de hakkınız

Horlarken vücuduna temas etmeden, kafası oynayacak şekilde yastığı kımıldatın. Rahatsız olup kafayı diğer tarafa çevireceği sertlik yeterli.
Genelde uyanmazlar ve siz uyuyana kadar bir süre sessizlik oluşur.

Kızlar kameraya çekin filan diyosunuzda yapıyoruz yapmıyor değiliz biliyorlarda ayrıca kemdi horlamasına uyanıp farkına bile varıyor ama yok.

Bende ki sorun doktora götürememek mesela. Doktor yiyecek ya onları. Erkeklerin bu doktor fobisi öldürecek beni. Hem hasta olunca kansermiş gibi davranırlar hadi doktora diyince yok ya ne gidicem doktora o kadar değile döner olay.

Kaç kere dedim bırakın horlamayı nefes alamıyorsun burnundan, bak yaşam kaliten artacak, yorgunluğunun bile nedeni düzgün nefes alamamak diyorum ama yok gösteriyor mu hayır. İstiyor mu tabi ki hayır.

En sonunda dirseği yada kafayı yiyecek benden kıracam burnunu öyle götürücem. 🤦
Bi benimki boyle degilmis.
15senedir cekiyorum. Uyandiriyorum ben.. madem doktora gitmiyorsun diye.
Ama hemen geri uykuya dalabiliyor. O yuzden rahatsiz degil herhal uyandirmamdan

Bi benimki boyle degilmis.
15senedir cekiyorum. Uyandiriyorum ben.. madem doktora gitmiyorsun diye.
Ama hemen geri uykuya dalabiliyor. O yuzden rahatsiz degil herhal uyandirmamdan

Malesef benimkininde uykusu kaçmaz hemen dalar ben bir kere uyandım mı minimum 2 saat gitti 🤦 Ölür müsün öldürür müsün işte 😮‍💨 Doktora gitmesinde uyansın sorun değil bebeler için kalk desen uykum bölünüyor der. Nasıl bir doktor korkusu bu anlamadım.

Arkadaşlar 3 aylık bebeğim var ve çok zor uyutuyorum eşim aşırı horluyor ne yaparsam yapım susmuyor bebek de sesten uyanıyor 3 den önce yatamıyorum kesinlikle bi süre ayrı yattık fakat olmuyor ayrı yatınca da kafayı yicem doktora gitmeyi istemiyor kalbini kırmak istemiyorum fakat bazı geceler boğasım geliyor resmen ne yapmam lazım ağzını elimle kapatsam işe yarıyor ama uyanıyor ve kızıyor horladığını pardon pancar motoru gibi ses çıkardığını kabul etmiyor zeytinyağı gibi üste çıkıp geri yatıyor ve sabah olduğunda tripli bi şekilde işe gidiyor bende uykusuzluktan pert oluyorum
Erkek arkadaşım da aynı şekilde, eğer uyumak için kulaklıkla bi şeyler dinlediğimi fark ederse üzülüyor. Mal. Çok tuhaflar gerçekten. Sanırım horlama meselesi erkeklerin "askimmm ben solucannn olsam da benii sever miydinnn"i

Horlarken vücuduna temas etmeden, kafası oynayacak şekilde yastığı kımıldatın. Rahatsız olup kafayı diğer tarafa çevireceği sertlik yeterli.
Genelde uyanmazlar ve siz uyuyana kadar bir süre sessizlik oluşur.
Hiçbir işe yaramıyor malesef kıpırdadıkça şiddeti artıyor

Malesef benimkininde uykusu kaçmaz hemen dalar ben bir kere uyandım mı minimum 2 saat gitti 🤦 Ölür müsün öldürür müsün işte 😮‍💨 Doktora gitmesinde uyansın sorun değil bebeler için kalk desen uykum bölünüyor der. Nasıl bir doktor korkusu bu anlamadım.
Hah işte aynen öyle doktor aşığımıyım ben bunun için gidilir mi ne var yoruluyorum idare et diyor o sırada aklımdan geçenleri Allah bilir

Tam bir cozum degil ama yan yatarsa horlamaz, genelde boyle yani.
Horladigi zaman "canim yan don, horluyorsun" diyin, o da donsun..elimizde bu var simdilik.

Doktora gitsin bi zahmet sizi bu kadar rahatsız etmeye ne hakkı var

Eminim çocuğun her türlü bakımı ve ev işleri de size yıkılmıştır

Canınıza acımıyor musunuz uyku uyumak sizin de hakkınız
Malesef öyle gitmiyor gitmiyor nakıs bi adam onun çenesini dinliceme tepikleyip uyandırmak daha mantıklı geliyor Malesef

Horladigi zaman "canim yan don, horluyorsun" diyin, o da donsun..elimizde bu var simdilik.
Yan düz ters hepsini deniyorum aşkım canım cicim bi süre sonra seni Allah yarattı dememe dönüyor muhtemel bi sıkıntı var burnunda bilerek gitmiyor gibi me geliyor artık ısrar edince de kaşları çatıp taktın yine bana başka işin mi yok vs uzuyor tatsız hale geliyor

Şu anda yeni çevirdim başını düdüklü tencere gibi ses yapıyor pek etki etmiyor malesef sağ sol yan düz adamda özellik galiba alırken demediler bana

Yan düz ters hepsini deniyorum aşkım canım cicim bi süre sonra seni Allah yarattı dememe dönüyor muhtemel bi sıkıntı var burnunda bilerek gitmiyor gibi me geliyor artık ısrar edince de kaşları çatıp taktın yine bana başka işin mi yok vs uzuyor tatsız hale geliyor
Tavrınızı kesin olarak koyun , gerekirse sert davranın. Siz yeterince tavır göstermediğiniz için bir çabaya gerek duymuyor. Sizin susmanız ve sinmeniz kaşlarını çatıp , işin mi yok demesi yetiyorsa demekki siz gerçekten tam dirayetli tavrınızı koymuyorsunuz.
Go tavır yapınca siz daha çok yapın, gerekirse arkadaşlarına ailesine horlama kaydını gösterin, annesine gösterin oğlun böyle horlamaya devam ederse yakında hastalanır diye korkutun, gece sürekli uyandırın, onun horultusundan uyanan çocuğu ağlarken kulağının dibine koyun o da uyansın. Yani gerekeni yapın, siz böyle ezik durursanız daha çok uykusuz kalırsınız.

Eşim üzülüyorum diyor ayrı yatınca gece geri geliyor yanıma kabul etmiyor ayrı yatmayı ne etliye ne sütlüye karışıyor anlıcan
Ya siz uykusuz kalınca üzülmüyor musunuz, bu kadar kolay mı sizi yola getirmek. Sizin uykunuzu , sağlığınızı , çocuğunun sağlıklı gelişimini önemsemeyen adamın üzülmesi sizi neden bu kadar geriyor.?

Tavrınızı kesin olarak koyun , gerekirse sert davranın. Siz yeterince tavır göstermediğiniz için bir çabaya gerek duymuyor. Sizin susmanız ve sinmeniz kaşlarını çatıp , işin mi yok demesi yetiyorsa demekki siz gerçekten tam dirayetli tavrınızı koymuyorsunuz.
Go tavır yapınca siz daha çok yapın, gerekirse arkadaşlarına ailesine horlama kaydını gösterin, annesine gösterin oğlun böyle horlamaya devam ederse yakında hastalanır diye korkutun, gece sürekli uyandırın, onun horultusundan uyanan çocuğu ağlarken kulağının dibine koyun o da uyansın. Yani gerekeni yapın, siz böyle ezik durursanız daha çok uykusuz kalırsınız.
Annesi babası korkar oğlundan bişey demezler emin olun pısık değilim lafımı çekmem fakat eşim huysuz ve çok konuşan bi adam susmuyor bütün gün beni türlü türlü konu bulup çıldırtabilir o derecede arsız suçluyu bastırır misali sonra nasıl ben suçlu çıkıyorum olay bana nasıl dönüyor anlamıyorum bi türlü ve bide doğumun getirisi ile yorgunum attım bugün salona bebeği de yanıma yatırdım gelmez diye umuyorum görünce yanımda

Annesi babası korkar oğlundan bişey demezler emin olun pısık değilim lafımı çekmem fakat eşim huysuz ve çok konuşan bi adam susmuyor bütün gün beni türlü türlü konu bulup çıldırtabilir o derecede arsız suçluyu bastırır misali sonra nasıl ben suçlu çıkıyorum olay bana nasıl dönüyor anlamıyorum bi türlü ve bide doğumun getirisi ile yorgunum attım bugün salona bebeği de yanıma yatırdım gelmez diye umuyorum görünce yanımda
Pısık değilsiniz ama sizi nasıl oluyorsa eziyor kocanız. Lafınızı nasıl çekinmiyorsunuz, bi kaş çatması söylenmesi yetiyor. Siz onu daha çok cıldırtın. Küçük çaplı bir cinnetin çözemeyeceği hiç bir sorun yoktur. Ağır konuşun, tehdit edin, o bişey mi demek istiyor siz daha çok konuşun , tüm sinirinizi öfkenizi kusun. Böyle devam ederseniz sağlığınızı kaybedersiniz . Biraz dişli olun, onu suçlu çıkartın , siz bir kadınsınız , konuşmasını , söylenmeyi , laf çarpıtmayı daha iyi bilmelisiniz.
Annesi babası korkuyor dediniz siz de mi korkuyorsunuz , o yüzden sesinizi gerektiği gibi çıkartamıyorsunuz ?

Eşimin ki uyku aknesi denildi cihaz kullanacakmış alması daha şimdi diğer odada kükrüyor

Hah işte aynen öyle doktor aşığımıyım ben bunun için gidilir mi ne var yoruluyorum idare et diyor o sırada aklımdan geçenleri Allah bilir

Evet suç yorgunluğu kesinlikle yoksa onun burnunda bişey yok. Ulan fabrikasyon seri üretim misiniz mübarek hepsi tek tip 🤦

Back
X