Eşim çok horluyor

emos06nk19

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2022
18
8
16
34
Arkadaşlar 3 aylık bebeğim var ve çok zor uyutuyorum eşim aşırı horluyor ne yaparsam yapım susmuyor bebek de sesten uyanıyor 3 den önce yatamıyorum kesinlikle bi süre ayrı yattık fakat olmuyor ayrı yatınca da kafayı yicem doktora gitmeyi istemiyor kalbini kırmak istemiyorum fakat bazı geceler boğasım geliyor resmen ne yapmam lazım ağzını elimle kapatsam işe yarıyor ama uyanıyor ve kızıyor horladığını pardon pancar motoru gibi ses çıkardığını kabul etmiyor zeytinyağı gibi üste çıkıp geri yatıyor ve sabah olduğunda tripli bi şekilde işe gidiyor bende uykusuzluktan pert oluyorum

Ay benim traktörde öyleydi bebeler sonra alıştı sesine sonra oğluda eklendi senfoni orkestrası üflemeli ve vurmalı çalgı eşliğinde kızımla takılır olmuştuk

Ben arada dürtüklüyorum çok yükseldiğinde uyanmıyor ama yer değiştirip en azından bir müddet sesini kesiyor. Ağzını kapatırsan uyanır tabi Eski face hesabı dürt

Mesele etmeyin diyorsunuz ama benden ayrı yatınca üzülüyormuş yatırsam bili gece geri gelip yatabiliyor
Evet sesini de kaydettim kendine attım yoruluyorum ne var bunda sende idare et diyor
Doktora gitme konusunda kaç iknalar yapmadım randevu aldım kaç kere gitmiyor konuşmaya başlayınca da memnun değilsin bilmem ne
Bebeğim çok küçük arkadaşlar bide çocuk peş peşe hastalıklar atlattı şurada daha 1 aydır iyi diyebilirim ayırabilcek bi odam yok malesef kayınvaldemgil bizde 1 ay sonra gitcekler kışı burda geçiriyorlar salona atacam artık yatsın napım yoksa zaten bebe bütün gün kucağımda ev di yemekti gelendi gidendi bide gece yorgunluğu bitmek üzereyim teşekkür ederim hepinize sağolun çok bunalmıştım

Kayınvalidenız söylesin oğlum horlama sesin bizim odaya kadar geliyor gecelerı uyutmuyorsun die . Sonuçta evladı saglıksal problem olabilir . Ayrıca bebek uyanınca eşinizi de uyandırın ilgilensin hem çocuğu uyandırıp hem dana gibi böğürmesin

Son düzenleme:
Hem uyandırıyor hem trip atıyor adamın keyfine bak. Madem doktora razı olmuyor, siz de ona huzur vermeyin. Her horladığında uyandırın, dürtükleyin. Uyutmayın ki sizin ne yaşadığınızı anlasın.
Benim eşim de zaman zaman çok horlar, defalarca doktora gitti bunun için.

Siz niye kendinizi bu kadar hizmet bağımlısı biri haline getirdiniz ki? Anasına hizmet et gelene gidene hizmet et evi çek çevir aman bir de paşabey üzülmesin diye uykusuzluk çek. Azıcık kendinize değer verin Allah aşkına ya gönder salona koltuk kalmadıysa yerde yatsın. Saygısız terbiyesiz adamlara bir de çocuk doğurup analarına kadar hizmetçilik yapıyorsunuz evde.

Uzulurse uzulsun hem cozum bulmuyor uykusuz birakiyor hemde trip atiyor oh ne ala memleket. Cok alttan aliyorsunuz siz bu adami bide annesi kısı sizde geciriyor siz daha ne yapin bu adam icin. Her gece uykusuz kalmaya degmez. Siz bebeginize bakiyorsunuz uykuya ihtiyaciniz var.

İnsan kendi hayatini kendi zorlaştırıyor. Herkesin canı can da seninki ne ?
Anasina babasina bakiyorsun, onlarin misafirlarinin gönlünü hoş tutuyorsun ki daha lohusa sayilirsin bi de üstüne gece adamin kalbi kirilmasin diye ses cikarmiyorsun. Sabah adam işe giderken kalkıyorsundur muhtemelen kaynana kaynata laf etmesin oglumuzu kahvaltısiz işe gonderdi demesin diye. Kalkmışken onlar da şimdi kahvaltı bekler elim elime üstünde. Valla cok zor işin. Bebek mi bakacaksin, koca koca insanlara mi bakacaksin. Azcik kendine deger ver Allah aşkına sen lohusasin. Emziriyor musun bu kadar yorgunlukla sütün de etkilenir. Ailen hayatta mi git biraz onlara kafa dinle.

Benim eşimde öyleydi , plastik cerrraha muayene olunca anladık ki burun içinde kemikler varmış nefes almayı zorlayan ve horlamasına sebep olan
Ameliyatla birlikte %80 bitti horlaması
Şimdiki ninni sesi gibi

kulak burun boğaz veya plastik cerrah a muayene olmalı eşiniz belki onunda fizyolojik sorunları var horlamasına sebep olan

Ağız bantları var , gece yatarken ağızı bantlayıp , ağızdan nefes almasını engelleyip , burundan nefes almak zorunda kalmasını sağlıyor. Onu deneyebilirsiniz.
Eğer çocuğunuz sesten uyanıyorsa , eşinize uyandırın , çocuk senin sesinden uyanındı , o zaman sen uyut deyin. Ezdirmeyin kendinizi bu kadar, Gerekirse bağırın çağırın , olay çıkartın.
Ayrıca neden kayınvalideniz sizinle kalıyor , ne gerek var ?

Kızlar kameraya çekin filan diyosunuzda yapıyoruz yapmıyor değiliz biliyorlarda ayrıca kemdi horlamasına uyanıp farkına bile varıyor ama yok.

Bende ki sorun doktora götürememek mesela. Doktor yiyecek ya onları. Erkeklerin bu doktor fobisi öldürecek beni. Hem hasta olunca kansermiş gibi davranırlar hadi doktora diyince yok ya ne gidicem doktora o kadar değile döner olay.

Kaç kere dedim bırakın horlamayı nefes alamıyorsun burnundan, bak yaşam kaliten artacak, yorgunluğunun bile nedeni düzgün nefes alamamak diyorum ama yok gösteriyor mu hayır. İstiyor mu tabi ki hayır.

En sonunda dirseği yada kafayı yiyecek benden kıracam burnunu öyle götürücem.

Eşiniz doktora gitse olay çözülecek aslında. Tıbbi destek lazım demekki . Eşimde horluyordu burun ameliyatı oldu rahatladı . Arada horluyor ama yorgunluktan biraz dürtünce kesiliyor. Azıcık korkutsanız mesela kayınvalidem de aşırı horluyordu meğersem küçük dili düşükmüş uyku apnesi varmış doktor söyleyince hemen korkusundan ameliyat olmuştu

Benim eşiöde horluyor sizinki kadar çok değil ama benim ses hassasiyetim çok fazla hatta bir dönem ilaç kullanmak zorunda kaldım uykuya dalamadığım için sürekli uyandırmak zorunda kalıyorum sağ tarafa döndü mü horlamıyor ama bu tabiki çözüm değil benimde oğlum 12 aylık yenidoğandan farkı yk dk başı uyanıyor hadi onuda geçtim kendim bazen hiç uyuyamıyorum oğlumun ağlaması eşimin horşaması kafam çok yoruluyor uykuya geçemiyorum. Çözümü nasıl olur bilmiyorum ama benim eşim kilo aldıktan sonra horlaması çıktı evlendiğimde böyle bir problem yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…