- 21 Ekim 2022
- 18
- 8
- 16
- 34
- Konu Sahibi emos06nk19
-
Sesini kaydedin uyanınca dinletin. Kabul eder heraldeses çıkardığını kabul etmiyor
Siz niye kendinizi bu kadar hizmet bağımlısı biri haline getirdiniz ki? Anasına hizmet et gelene gidene hizmet et evi çek çevir aman bir de paşabey üzülmesin diye uykusuzluk çek. Azıcık kendinize değer verin Allah aşkına ya gönder salona koltuk kalmadıysa yerde yatsın. Saygısız terbiyesiz adamlara bir de çocuk doğurup analarına kadar hizmetçilik yapıyorsunuz evde.Mesele etmeyin diyorsunuz ama benden ayrı yatınca üzülüyormuş yatırsam bili gece geri gelip yatabiliyor
Evet sesini de kaydettim kendine attım yoruluyorum ne var bunda sende idare et diyor
Doktora gitme konusunda kaç iknalar yapmadım randevu aldım kaç kere gitmiyor konuşmaya başlayınca da memnun değilsin bilmem ne
Bebeğim çok küçük arkadaşlar bide çocuk peş peşe hastalıklar atlattı şurada daha 1 aydır iyi diyebilirim ayırabilcek bi odam yok malesef kayınvaldemgil bizde 1 ay sonra gitcekler kışı burda geçiriyorlar salona atacam artık yatsın napım yoksa zaten bebe bütün gün kucağımda ev di yemekti gelendi gidendi bide gece yorgunluğu bitmek üzereyim teşekkür ederim hepinize sağolun çok bunalmıştım
Uzulurse uzulsun hem cozum bulmuyor uykusuz birakiyor hemde trip atiyor oh ne ala memleket. Cok alttan aliyorsunuz siz bu adami bide annesi kısı sizde geciriyor siz daha ne yapin bu adam icin. Her gece uykusuz kalmaya degmez. Siz bebeginize bakiyorsunuz uykuya ihtiyaciniz var.Mesele etmeyin diyorsunuz ama benden ayrı yatınca üzülüyormuş yatırsam bili gece geri gelip yatabiliyor
Evet sesini de kaydettim kendine attım yoruluyorum ne var bunda sende idare et diyor
Doktora gitme konusunda kaç iknalar yapmadım randevu aldım kaç kere gitmiyor konuşmaya başlayınca da memnun değilsin bilmem ne
Bebeğim çok küçük arkadaşlar bide çocuk peş peşe hastalıklar atlattı şurada daha 1 aydır iyi diyebilirim ayırabilcek bi odam yok malesef kayınvaldemgil bizde 1 ay sonra gitcekler kışı burda geçiriyorlar salona atacam artık yatsın napım yoksa zaten bebe bütün gün kucağımda ev di yemekti gelendi gidendi bide gece yorgunluğu bitmek üzereyim teşekkür ederim hepinize sağolun çok bunalmıştım
Ağız bantları var , gece yatarken ağızı bantlayıp , ağızdan nefes almasını engelleyip , burundan nefes almak zorunda kalmasını sağlıyor. Onu deneyebilirsiniz.Mesele etmeyin diyorsunuz ama benden ayrı yatınca üzülüyormuş yatırsam bili gece geri gelip yatabiliyor
Benim eşiöde horluyor sizinki kadar çok değil ama benim ses hassasiyetim çok fazla hatta bir dönem ilaç kullanmak zorunda kaldım uykuya dalamadığım için sürekli uyandırmak zorunda kalıyorum sağ tarafa döndü mü horlamıyor ama bu tabiki çözüm değil benimde oğlum 12 aylık yenidoğandan farkı yk dk başı uyanıyor hadi onuda geçtim kendim bazen hiç uyuyamıyorum oğlumun ağlaması eşimin horşaması kafam çok yoruluyor uykuya geçemiyorum. Çözümü nasıl olur bilmiyorum ama benim eşim kilo aldıktan sonra horlaması çıktı evlendiğimde böyle bir problem yoktuArkadaşlar 3 aylık bebeğim var ve çok zor uyutuyorum eşim aşırı horluyor ne yaparsam yapım susmuyor bebek de sesten uyanıyor 3 den önce yatamıyorum kesinlikle bi süre ayrı yattık fakat olmuyor ayrı yatınca da kafayı yicem doktora gitmeyi istemiyor kalbini kırmak istemiyorum fakat bazı geceler boğasım geliyor resmen ne yapmam lazım ağzını elimle kapatsam işe yarıyor ama uyanıyor ve kızıyor horladığını pardon pancar motoru gibi ses çıkardığını kabul etmiyor zeytinyağı gibi üste çıkıp geri yatıyor ve sabah olduğunda tripli bi şekilde işe gidiyor bende uykusuzluktan pert oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?