Eşim çocuk istemiyor, yaşım geçiyor

bonbon11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
9
2
Merhabalar. 1 ay sonra 31 yaşına gireceğim. 11 yıldır evliyim. Evliliğimde uzunca yıllar çocuk düşünemedim. İlk etapta okuyordum yaşım da küçüktü. Sonra Kpss , sonra başka bir şehre atanmam. Eşimin şehrine gelebileli 2 yıl oluyor. Ve bende 3 aydır çocuk isteği var. Eşim daha once bir evlilik yaptı ve o evliliğinden bir oğlu var. Hiç bir şekilde çocuk istemiyor asla ikna edemiyorum. Ben korunmuyorum, o da korunmayı sevmediğinden 1 seneyi aşkındır geri çekme yöntemini kullanıyor. Öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum. Aramızda oldukça fazla yaş farkı da var, benim yaşım da ilerliyor artık. Anne olmayı çok istiyorum. Çok tartışmamız oldu her seferinde çok hiddetlendi ve bir şekilde konuyu kapattı. Evlenirken ben çocuk istemiyorum demedi bana, ben de ona böyle bir beyanda bulunmadım. Senin çocuğun var istemiyorsun ama benim yok anne olma hakkımı elimden alıyorsun ilerde sana senin yüzünden demek istemiyorum dedim ama anlatamadım. Çok üzülüyorum. Ne olur linçlemeyin ama doğum kontrol hapina tekrar başladım diyip kullanmamayi falan düşünüyorum artık. Yanlış olduğunu biliyorum ama.. Dün kontrole gitmiştim testler yaptılar demiştim doktor birkaç ay doğum kontrol kullan dedi demeyi düşündüm. Galiba saçmalıyorum. Ne olur fikir verin bana..😔☹️

Siz 20 yaşındayken evlendiğiniz eşinizin ikinci evliliği misiniz ? Kaç yaş var eşinizle aranızda ? Ayrıca bu konuşmalar üstüne gizlice bırakıp hamile kalırsanız eşiniz baya baya anlar özellikle yaptığınızı. Sizi o noktada neye zorlar ilişkiniz evliliğiniz ne olur bilemiyorum. İstemeyen adama çocuk verilmez. Biraz akıl mantık lütfen.

Merhabalar. 1 ay sonra 31 yaşına gireceğim. 11 yıldır evliyim. Evliliğimde uzunca yıllar çocuk düşünemedim. İlk etapta okuyordum yaşım da küçüktü. Sonra Kpss , sonra başka bir şehre atanmam. Eşimin şehrine gelebileli 2 yıl oluyor. Ve bende 3 aydır çocuk isteği var. Eşim daha once bir evlilik yaptı ve o evliliğinden bir oğlu var. Hiç bir şekilde çocuk istemiyor asla ikna edemiyorum. Ben korunmuyorum, o da korunmayı sevmediğinden 1 seneyi aşkındır geri çekme yöntemini kullanıyor. Öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum. Aramızda oldukça fazla yaş farkı da var, benim yaşım da ilerliyor artık. Anne olmayı çok istiyorum. Çok tartışmamız oldu her seferinde çok hiddetlendi ve bir şekilde konuyu kapattı. Evlenirken ben çocuk istemiyorum demedi bana, ben de ona böyle bir beyanda bulunmadım. Senin çocuğun var istemiyorsun ama benim yok anne olma hakkımı elimden alıyorsun ilerde sana senin yüzünden demek istemiyorum dedim ama anlatamadım. Çok üzülüyorum. Ne olur linçlemeyin ama doğum kontrol hapina tekrar başladım diyip kullanmamayi falan düşünüyorum artık. Yanlış olduğunu biliyorum ama.. Dün kontrole gitmiştim testler yaptılar demiştim doktor birkaç ay doğum kontrol kullan dedi demeyi düşündüm. Galiba saçmalıyorum. Ne olur fikir verin bana..😔☹️
Baştan sona falso veriyorsunuz
Boşanın ya
Şart mı yani benim annelıgıme engel olan Bi ihtiyarla evlılıgı sürdürmek
Aşkından yanıp kül olmuyorsundur heralde

Çocuk İstemiyorsa sizin zorla doğurduğunuz çocuğa babalık da yapmak istemez.

Evet ikinci evliliğiyim. 16 yaş var aramızda
20 yaşındayken çocuklu 36 yaşında adamla ne işin vardı diye sorsam bir dert sormasam bir dert. Geçen yıllarınıza yanın ve ille de çocuk istiyorum diyorsanız boşanıp başkasından yapın. İstemeyen adamdan baba olmaz isteyenlerin yaptıkları bile belli istemeyen adam babalığın b sini beceremez. Olan çocuğa olur yazık günah.

Bana olan sevgisinden eminim. Fakat daha önceki evliliginden olan çocuğunu kendisi tek başına büyütmek zorunda kalmış. Anne bırakmış almak istememis. Sebep olarak bunu öne sürüyor. Biraz da tabi bu yaştan sonra istemiyor olabilir..

Haklısınız galiba. Yorumlarınızı dikkate alacağım. Teşekkür ederim herkese

Konu yanlis yerde,bir derdim var da olmasi gerekiyordu

Esiniz cocuk istemiyorsa erkekler boyle seylere ikna olmadan hicbisey istemezler acik acik bunu onune getirip ya kabul ettirmeniz lazim ya da akisina birakip bu sekilde kendinizi strese sokmamaniz lazim

cocugu istemiyor. hiddetlendi demişsin net istemiyor. aldırmanı bile önerebilir. hamileliğin burnundan gelir.. ve ayrıca bi taraf istemezken hile hurda cocuk yapılmasına karsıyım... var oyle prezervatif delen mahsus hap içmeyi bırakan falan.. zorla o hıs insana işlenmiyor malesef. anne baba olunacak neticede... can gelecek dunyaya. bi insan cocuk istemedğini evleneceği zaman belirtmeli. hala gec değil. boşanın..

Konu yanlis yerde,bir derdim var da olmasi gerekiyordu

Esiniz cocuk istemiyorsa erkekler boyle seylere ikna olmadan hicbisey istemezler acik acik bunu onune getirip ya kabul ettirmeniz lazim ya da akisina birakip bu sekilde kendinizi strese sokmamaniz lazim
Haklısınız. Bu arada forumda yeni olduğum için yanlış yerde açmış olabilirim kusura bakmayın

Baba olmak istemeyen birini oyunlarla baba yapmayin derim, daha gencsiniz, bosanin.

Bu kişiden ayrılıp doğru kişi ile evlenmen daha mantıklı.
İstemeyen insan o bebeğe babalık yapmaz, size de hayatı zehir eder

20 yaşındayken 36 yaşında Çocuklu boşanmış adamla ne işin vardı? Adam şu an 47 yaşında, çocuk istemez yani. Siz zamanında açık açık şartlarınızı konuşmadınız mı? 36 yaşında Çocuklu adamsın başka çocuk istiyor musun istemiyor musun diye konuşmadınız mı? Tabii ki de böyle saçma oyunlarla adamı zorla baba yapmamalısınız. Sonuçları hiç hoş olmaz. İstemiyorsa istemiyordur istemek zorunda değil. Boşanın önünüze bakın daha yasınız genç.

Bana olan sevgisinden eminim. Fakat daha önceki evliliginden olan çocuğunu kendisi tek başına büyütmek zorunda kalmış. Anne bırakmış almak istememis. Sebep olarak bunu öne sürüyor. Biraz da tabi bu yaştan sonra istemiyor olabilir..
Ama sonuç olarak sizin anneliğinizi elinizden alıyor eğer istiyorsanız boşanma seçeneğini düşünün diğer çocuğuna o bakmış diye istememek bahane zaten bu sefer siz varsınız tek olmayacak ki iyi düşünün ilerde keşke demeyin

20 yaşındayken 36 yaşında Çocuklu boşanmış adamla ne işin vardı? Adam şu an 47 yaşında, çocuk istemez yani. Siz zamanında açık açık şartlarınızı konuşmadınız mı? 36 yaşında Çocuklu adamsın başka çocuk istiyor musun istemiyor musun diye konuşmadınız mı? Tabii ki de böyle saçma oyunlarla adamı zorla baba yapmamalısınız. Sonuçları hiç hoş olmaz. İstemiyorsa istemiyordur istemek zorunda değil. Boşanın önünüze bakın daha yasınız genç.
Ilk cümleniz dışında yazdıklarınıza ve söylediklerinize saygı duymak ve hak vermekle beraber, aynı zamanda yorumunuz için de teşekkür ederim. İlk cümlenize istinaden: sevdim , kendi seçimimdi ve evlendim. Bir sakıncası mi var??

Ilk cümleniz dışında yazdıklarınıza ve söylediklerinize saygı duymak ve hak vermekle beraber, aynı zamanda yorumunuz için de teşekkür ederim. İlk cümlenize istinaden: sevdim , kendi seçimimdi ve evlendim. Bir sakıncası mi var??
Ee görmüşsünüz işte sakıncasını daha ne olsun😔

Kendi seçiminizin sonuçlarını yaşayın o zaman, yalanla dolanla istemeyen adamları baba yapmaya çalışmayın.

Belki bir fikir alırım diye yazdığım platformda, ne kadar acımasız olduğunuzu gördüm. Ben sorunumu anlattım, konu neden ve nasıl bu adamla evlendiğim değildi. Kimsenin hayatını bilmiyorsunuz. Kibarca yorum yapmış olan herkese teşekkür ederim. Kendi secimimin sonuçlarını yaşamaya gidiyorum ben🙋‍♀️

20yaşında 36 yaşında bi adamla neden evlenir bir insan ya. Adam gelmiş 47 yaşına tabi istemez bu saatten sonra çocuk. En başından düşüncektğniz bunu.

X