Merhabalar. 1 ay sonra 31 yaşına gireceğim. 11 yıldır evliyim. Evliliğimde uzunca yıllar çocuk düşünemedim. İlk etapta okuyordum yaşım da küçüktü. Sonra Kpss , sonra başka bir şehre atanmam. Eşimin şehrine gelebileli 2 yıl oluyor. Ve bende 3 aydır çocuk isteği var. Eşim daha once bir evlilik yaptı ve o evliliğinden bir oğlu var. Hiç bir şekilde çocuk istemiyor asla ikna edemiyorum. Ben korunmuyorum, o da korunmayı sevmediğinden 1 seneyi aşkındır geri çekme yöntemini kullanıyor. Öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum. Aramızda oldukça fazla yaş farkı da var, benim yaşım da ilerliyor artık. Anne olmayı çok istiyorum. Çok tartışmamız oldu her seferinde çok hiddetlendi ve bir şekilde konuyu kapattı. Evlenirken ben çocuk istemiyorum demedi bana, ben de ona böyle bir beyanda bulunmadım. Senin çocuğun var istemiyorsun ama benim yok anne olma hakkımı elimden alıyorsun ilerde sana senin yüzünden demek istemiyorum dedim ama anlatamadım. Çok üzülüyorum. Ne olur linçlemeyin ama doğum kontrol hapina tekrar başladım diyip kullanmamayi falan düşünüyorum artık. Yanlış olduğunu biliyorum ama.. Dün kontrole gitmiştim testler yaptılar demiştim doktor birkaç ay doğum kontrol kullan dedi demeyi düşündüm. Galiba saçmalıyorum. Ne olur fikir verin bana..