Eşim çocuğuma ismiyle hitap etmiyor

Öküz ya bu şiddet bagimlisi seni öldürüm falan bir isim için?Aman annem üzülmesinde karım ölsede sorun yok.Ayrıl istedigin gibi seslen kızına bu ne ya böyle hayatmı geçer?
Böyle heriflerin hakkı boşayıp anasının ismini de kimlikten sildirmek. 🧿

Selam çareyi buraya yazmakta buldum. Eşimle birbirimizi 15 yıldır tanıyoruz 2 sene önce evlendık. Çocuğumuza annesinin isminı koymak istedı eski isim kabul etmedim sonuna kadar direndim annesi de ismini koydurmak için eşimi hep doldurdu sürekli hamıleliğimde tartıştık en sonunda kabul etmek zorunda kaldım. İlk isim istediğim isim ikinciye annesinin ismini koyduk ama eşim asla kızıma ismiyle hıtap etmiyor . Beni de ilk ismiyle koyduğum ısımle seslendiğimde sert sekılde uyardı onun adı Fatma dedı annesının ismi yanı bende tartıştım o günden Beri kendi de hitap etmiyor bende edemiyorum onun yanında koyduğum ilk isimle oda hitap etmiyor .Bebeğim güzelim vs diye sevıyor. Ben annesinin ısmıyle Fatma diye seslenmesını veya ıkı ısımle seslenmesini istemıyorum koyduğum ılk ısımle seslenmesini istiyorum ama o ne benim ne kendinin koyduğumuz ilk isimle seslenmemizi istemiyor. Annesı üzülmesın diye kesın annesi kendini hep masum gösteriyor ama asla değil doğumdan eve geldim amalıyatlı halımle kavga çıkardı kayınvalidem hastahaneden çıktığımız gün evimde .Eşimde benim üstüme yürüdü seni öldürürüm dedi kafamdan atamıyorum o yaşanan günü eşimi seviyorum ama Çok bunaldım artık ne yapabılırım eşimin koyduğumuz diğer isimle seslenmesı için . Annesi tek ısımle seslenmememız için herkesi dolduruyor sülalesondekıler de seslenmiyor ismiyle bebeğime
Ameliyatli halinizle uzerinize yuruyup Seni öldürürüm diyen adami nasil sevebiliyorsunuz?
Sizce yengane sorununuz kizinizin ismi mi?

Hayır boşanamaz
-Annesi babası çok üzülür
-Çocuğu babasız mı büyüsün
-Aslında tehdit etmese kocası çok iyi birisi
-Tek sıkıntıları isim mevzusu pambık gibi bir adam normalde.
Sinirleriniz zıplamadan olabilecek bütün senaryoları ben yazdım. 🧿😶

Ben lohusa kadınlara karşı farklı bir empati içinde oluyorum. Esi tarafından pamuklara sarılması gerken bir zaman. Nasıl bir manyaklıktir ki kocanız sizi ölümle tehdit ediyor? Nasıl sevilir bu koca?
Bu adamla normal olarak evliliğe devam edersiniz, çocuğunuza istediğiniz gibi de hitap edemezsiniz.
Çok üzücü gerçekten.

Selam çareyi buraya yazmakta buldum. Eşimle birbirimizi 15 yıldır tanıyoruz 2 sene önce evlendık. Çocuğumuza annesinin isminı koymak istedı eski isim kabul etmedim sonuna kadar direndim annesi de ismini koydurmak için eşimi hep doldurdu sürekli hamıleliğimde tartıştık en sonunda kabul etmek zorunda kaldım. İlk isim istediğim isim ikinciye annesinin ismini koyduk ama eşim asla kızıma ismiyle hıtap etmiyor . Beni de ilk ismiyle koyduğum ısımle seslendiğimde sert sekılde uyardı onun adı Fatma dedı annesının ismi yanı bende tartıştım o günden Beri kendi de hitap etmiyor bende edemiyorum onun yanında koyduğum ilk isimle oda hitap etmiyor .Bebeğim güzelim vs diye sevıyor. Ben annesinin ısmıyle Fatma diye seslenmesını veya ıkı ısımle seslenmesini istemıyorum koyduğum ılk ısımle seslenmesini istiyorum ama o ne benim ne kendinin koyduğumuz ilk isimle seslenmemizi istemiyor. Annesı üzülmesın diye kesın annesi kendini hep masum gösteriyor ama asla değil doğumdan eve geldim amalıyatlı halımle kavga çıkardı kayınvalidem hastahaneden çıktığımız gün evimde .Eşimde benim üstüme yürüdü seni öldürürüm dedi kafamdan atamıyorum o yaşanan günü eşimi seviyorum ama Çok bunaldım artık ne yapabılırım eşimin koyduğumuz diğer isimle seslenmesı için . Annesi tek ısımle seslenmememız için herkesi dolduruyor sülalesondekıler de seslenmiyor ismiyle bebeğime
Siz ilk isimle hitap edin zaten ilerde ikinci ismi ne kızınız ne okulda nede arkadaşları kullanmayacak kimlikte ilk sırada yazan isim sizin sevdiğiniz isimse dert etmeyin
Asıl gıcık olduğum sinirlendiğim konu lohusa eşinin üzerine yürüyen eşiniz

Ben lohusa kadınlara karşı farklı bir empati içinde oluyorum. Esi tarafından pamuklara sarılması gerken bir zaman. Nasıl bir manyaklıktir ki kocanız sizi ölümle tehdit ediyor? Nasıl sevilir bu koca?
Bu adamla normal olarak evliliğe devam edersiniz, çocuğunuza istediğiniz gibi de hitap edemezsiniz.
Çok üzücü gerçekten.
Ben suan lohusayım biri üstüme yürüse bıcaklarım gibi geliyor cinnet geçirip 🥲🥹 çok farklı bir psikoloji gerçekten durduk yere bile zaten batıyor her şey içimde bir hüzün 5 çocukla ortada kalmışım tarlam yanmış gibi bir acı içimde 🤭🥲

Hayır boşanamaz
-Annesi babası çok üzülür
-Çocuğu babasız mı büyüsün
-Aslında tehdit etmese kocası çok iyi birisi
-Tek sıkıntıları isim mevzusu pambık gibi bir adam normalde.
Sinirleriniz zıplamadan olabilecek bütün senaryoları ben yazdım. 🧿😶
Sonra da bu erkeklerdeki özgüven nerden geliyor derler.Özgüveni ne derse susarak kabul ederek veriyorsunuz işte zaten sövsemde dövsemde bu kadın gidemez diyor istedigi gibi davranıyor.

Benim merak ettiğim başka bir soru var aslında eşiniz çocuk olmadan da anneye böyle bağımlı biri miydi ? Eğer öyleyse anneye bağımlı ve narsist biri gibi geldi bana çok sevmek bazen zarar verir bebeğinde olsa zor da olsa ona muhtaç değilsin ailene olanları anlatman lazım sana büyük zarar gelirse eğer bebeğin ortada kalır dik ve güçlü bir kadın olmak zorundasın ve ailenin arkanda duracağına eminim annene babana artık aile olarak hayatta klm varsa paylaşmanı diliyorum senden kendine bu iyiliği yap lütfen 🙏🏼

Saçmasapan ego savaşları arasında çocuğu heba etmeyin rica ediyorum ya. Çocuklara ismiyle hitap etmek benlik gelişimi açısından özellikle de küçükken çok önemli.

Ben suan lohusayım biri üstüme yürüse bıcaklarım gibi geliyor cinnet geçirip 🥲🥹 çok farklı bir psikoloji gerçekten durduk yere bile zaten batıyor her şey içimde bir hüzün 5 çocukla ortada kalmışım tarlam yanmış gibi bir acı içimde 🤭🥲
Evet çok farklı bir psikoloji. Ruhsal, fiziksel başka bir sürece giriyorsun daha hamilelikle beraber. Doğumla da farklı bir boyuta geçiyorsun. En idare edilip, bu gelgitlerin eş tarafından yumusatilmasi gereken zaman. Nasıl kötü davranıyorlar yeni doğum yapmış bir kadına aklım almıyor.

Kolaylıklar dilerim size de bu süreçte. 🤗

Bu gerzek adet (!) başka ülkelerde var mı acaba ? Ne oluyor acaba isim konulunca ? Senim adını koyunca neyi yaşatıyoruz yani ?
Adı konulan kişi nasıl bir zevk alıyor peki bundan? Anladığım kadarıyla kv hayatta. Ne oluyor kendi adı konulunca orgazm çığlıkları mı atıyor bu insanlar?

Ben doğduğumda babam askerdeymiş. Dedem haddi olmadan almış kulağıma bir isim okumuş anneme sormadan. Annem de o zaman dedem ve babannrmle yaşıyor babam askerden gelene kadar. Dedem kulağıma okuyunca annem çıkıyor eltisiyle gidip nüfustan adımı kendi koyup kimlik çıkarıyor 😃😃 helal anam sana 1990 yılında dediğini yapmışsın.

X