Eşim cinsellik istemiyor

Niilayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
15
6
1
38
Hanımlar merhaba..
Ben 3 yıllık evliyim ancak eşimle 5-6 ayda bir ilişkiye giriyoruz. O da ben hatırlatınca 😔 ben istemesem hiç aklına dahi gelmiyor ve bu durum beni çok üzüyor. Eşim karakter olarak çok iyi biri ve beni de gerçekten çok seviyor. Eşimi asla kırmak, üzmek istemiyorum. Hatta bu konu ile ilgili tedavi olmayı bile teklif ettim ama sorun olduğunu kabul etmiyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz ?

Hanımlar merhaba..
Ben 3 yıllık evliyim ancak eşimle 5-6 ayda bir ilişkiye giriyoruz. O da ben hatırlatınca 😔 ben istemesem hiç aklına dahi gelmiyor ve bu durum beni çok üzüyor. Eşim karakter olarak çok iyi biri ve beni de gerçekten çok seviyor. Eşimi asla kırmak, üzmek istemiyorum. Hatta bu konu ile ilgili tedavi olmayı bile teklif ettim ama sorun olduğunu kabul etmiyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz ?

Sorun olduğunu kabul etmesi lazım önce. Sorunu kabul ederse tedavi olmaya ikna edersiniz bir şekilde.

kadınlarla birlikte olmaktan hoşlanmamak gibi. yanlış anlamayın kırmak için yazmıyorum asla. o kadar çok böyle örnekler var ki sadece bir ihtimal olarak aklıma geldi. umarım en kısa zamanda tedaviye razı olur.
Çok teşekkür ederim. Öyle bir durum olduğunu düşünmüyorum karakter olarak gerçekten çok düzgün biri..

Onu uyarıcı seyler yapın. Beraber otururken yatarken.vazgecemeyecegi konuma getirin

5,6 ay çok fazla ya gecistirilcek gibi değil.çocuğunuz var mi

Çok teşekkür ederim. Öyle bir durum olduğunu düşünmüyorum karakter olarak gerçekten çok düzgün biri..
cinsel tercihinin farklı olması karakteri bozuk biri olduğu anlamına gelmiyor.toplum baskısı yüzünden bir kadınla evlenmek zorunda kalmış oluyor sadece.

Hayır çocuğumuz yok. Çocuk istiyorum ama onu da geçiştiriyor..
Hayatında biri olmasın ne bilim çocuk varken cinsellik sekteye uğruyor mesala bizim çok uğradı o da ayrı yatmak zorunda kaldığımız için.birlikte yatınca kendiliğinden etkileşim oluyor.yani hic mi yatarken teniniz değmiyor.sarilmiyorsunuz ?

Cinsel tercihini bilemem, erkek ya da kadın bilinmez ama hayatında başka biri var düşüncesi geliyor aklıma. Çünkü aksi takdirde normal sağlıklı bir erkeğin 5-6 ay seks yapmadan durabileceğine ihtimal bile vermiyorum. 3-5 günden değil 6 aydan bahsediyoruz yani, az bir süre değil.

Peki bu 3 senelik evliliğin boyunca ne sıklıkla oluyordunuz? Çok mu kötüydü cinsellik hep?
Ayrıca eşine sormuyor musun bu durumu?

Hayatında biri olmasın ne bilim çocuk varken cinsellik sekteye uğruyor mesala bizim çok uğradı o da ayrı yatmak zorunda kaldığımız için.birlikte yatınca kendiliğinden etkileşim oluyor.yani hic mi yatarken teniniz değmiyor.sarilmiyorsunuz ?
Sarılıp yatıyoruz ama devamı yok. Beni beğenmiyor musun bi hatam kusurum mu var diyorum hayır çok beğeniyorum sen abartıyorsun herkes sürekli sevişmiyor normali böyle diyor asla kabul etmiyor kabul ettiremiyorum. Ne yapacağımı gerçekten şaşırdım kırmadan üzmeden çare arıyorum ama insan bunu kimseye anlatamıyor ki bir defa ablama çıtlattım ama o da sürekli bu konuyu gündeme getirmeye başladı. Ben de herşey normale döndü diyip konuyu kestirip attım

Sarılıp yatıyoruz ama devamı yok. Beni beğenmiyor musun bi hatam kusurum mu var diyorum hayır çok beğeniyorum sen abartıyorsun herkes sürekli sevişmiyor normali böyle diyor asla kabul etmiyor kabul ettiremiyorum. Ne yapacağımı gerçekten şaşırdım kırmadan üzmeden çare arıyorum ama insan bunu kimseye anlatamıyor ki bir defa ablama çıtlattım ama o da sürekli bu konuyu gündeme getirmeye başladı. Ben de herşey normale döndü diyip konuyu kestirip attım
Normali 6 ay diye birşey yok canım, hatta ideal evliliklerde haftada 3 kez seks önerir doktorlar bile. Eşinin ya seksle ilgili bir sorunu var, ya hayatında başka biri.

Back
X