- 25 Temmuz 2021
- 876
- 1.171
-
- Konu Sahibi papatyatan10
Kadın hissediyorsa vardır bir şey. Çünkü o an yalandan diyor belli ki. İlişkiden sonra olması bunun da kanıtı. Hani insanlar mutlu olurken söz verir de pişman olur ya. O gibi. Sonra kesin pişman oluyordur. Hem yalan hem de pişman. Bence çok daha kotu bir durum var ortadaSizce eşim beni gerçekten sevdiği için mi böyle davranıyor yoksa bi suçluluk duygusu mu bazen şüphe geliyor da
Normalde ana avrat düz gidip götünü dönüp 3 sn içinde osurarak uyuması lazım bana anormal geldi takipte kalın.Sizce eşim beni gerçekten sevdiği için mi böyle davranıyor yoksa bi suçluluk duygusu mu bazen şüphe geliyor da
Neyin suçluluğu ya? Ay gerçekten bazı kadınlar sabır sınavıSizce eşim beni gerçekten sevdiği için mi böyle davranıyor yoksa bi suçluluk duygusu mu bazen şüphe geliyor da
Adamlar yapmasa öküz yapsa kessin bi halt yedi oluyor, yazık adamlaraNeden suçluluk hissetsin? Tecavüz mu ediyor size?
Offf bu ne yaTatlı konuşuyor derken?
Bi kazandibi olsa da yesek mi diyor mesela?
Ay hayır tabiki. Bende orgazm olduktan sonra eşime içimden methiyeler düzmek, onu yüceltmek geliyor çünkü gözümde o an şaha kalkmış oluyor. Hiçte suçluluktan değil gayet ona bayıldığımdan. Sizde kocanız için böyle düşünmeyin, gayet gurur duyunSizce eşim beni gerçekten sevdiği için mi böyle davranıyor yoksa bi suçluluk duygusu mu bazen şüphe geliyor da